Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 03:02
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 09:53
ps:γιατι παντα ο ναρουτο πρεπει να εχει ενα μειονεκτημα σε ολα.τοσο τον μισουν οι δημιουργοι του?δηλαδη ποσα επεισοδια πρεπει να δουμε για να ξαναδουμε κατι ωραιο σα το rasen shuriken
Αμα δε διαβαζεις το μανγκα απλα σου λεω οτι 8α περιμενειςν πολλα επεισοδια για να δεις κατι καλο σαν το neo shuriken rasengan.
Kαι οσο για τα μειονεκτηματα λογικο ειναι κα8ε επικινδυνη λογικη που μα8αινει ο ναρουτο να κρυβει κινδυνους-υπεν8υμιζς το element manipulation ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το chakra manipulation..Παραλληλα ο ναρουτο να υπεν8υμισω οτι κανει ωεεσ τεχνικες και οχι καποις προυπαρχουσες...Το rase shuriken ειναι jutsu που αποκλειστικα και μονο ο ναρουτο εχει καταφερει να κανει και οχι κανας αλλος.Λογικο ειναι να υπαρχουν παρενεργεις και επειδρασεισ στον οργανισμο του απο την στιγμη που και ο ιδιος δε ξερει περι τινος ακριβως προκειται.Στα υπολοιπα οπως το kage bunshin και το rasengan δεν ειδα να υπαρσει κινδυνος κια μαι χαρα τα χρησιμοποιει.Απλα για να μη λεμε και οτι 8ελουμε...
Και επιπλεον η σειρα ειναι shounen η λογικη ειναι να δειχνεις καποιον με μειονεκτηματα και εμποιδα τα οποια υπερπηδαει για να γινεται ολο και καλυτερος-αμα εβλεπες 1 γαμομανο απο την αρχη δε νομιζω να σε τραβοθσε και τοσο

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 10:59
Όσο για το Rasen - Shurinken ήταν αναμενόμενη η εξέλιξη... Φανταστείτε να μπορούσε να το χρησιμοποιήσει όποτε ήθελε! Όλοι του οι μελλοντικοί αντίπαλοι θα τον έπιναν με τη μία! Δεν θα είχαν ενδιαφέρον οι μάχες μετά...
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 16:22
>mchasap-san το kurenai ως λέξη σημαίνει πορφυρό αλλά σε αυτή την περίπτωση ο Orochimaru λέει kure-nai όπου το kure είναι μορφή του ρήματος kureru που σημαίνει "θα είχες την ευχαρίστηση να..." και το -nai είναι μόριο άρνησης, τελικά δηλαδή λέει κάτι σαν αυτό που βγαίνει στην μετάφραση "would you mind..."
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 23:40
Spoiler:
το legend είναι ο κακάσι?

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 11:04
το legend είναι ο κακάσι?
Γιατι αμφιβαλεις??

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 11:22
Γιατι αμφιβαλεις??
ναι....
μερικές φορές είναι καλό να κρατάμε κάποιες αρχές...legent είναι ο τζιράια,legent είναι ο 3ος,ο 4ος. μην βάζουμε τον κακάσι ανάμεσά τους είναι προσβολή και αμαρτία..

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 11:41

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 11:46
Kakashi legend ftw
ανάλυσέ μου λίγο το σκεπτικό σου...

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 19:57
Εχω να δηλωσω οτι το rashen-shouriken ειναι κουλη επιθεση...
Aπο θέμα βεληνεκούς συμφωνώ... Και γω θα ήθελα να είχε αποκτήσει μια long-ranged τεχνική.
Αλλα απο θέμα καταστροφικής δύναμης δεν μπορείς να πείς! Τα σπάει το rashen-shouriken! Καμμία άλλη τεχνική δεν θα κατέστρεφε και τις τρεις καρδιές του Kakuzu με ένα χτύπημα (τουλάχιστον απο τις μεχρι τώρα γνωστές στο anime).

Going Merry
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 23:25
Υ.Γ.Αυτη που εδειξε στο τελος η guren μπορει να φτιαξει και swarovski?...

PLACE YOUR BETS PLEASE!
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 23:27
Aπο θέμα βεληνεκούς συμφωνώ... Και γω θα ήθελα να είχε αποκτήσει μια long-ranged τεχνική.
Αλλα απο θέμα καταστροφικής δύναμης δεν μπορείς να πείς! Τα σπάει το rashen-shouriken! Καμμία άλλη τεχνική δεν θα κατέστρεφε και τις τρεις καρδιές του Kakuzu με ένα χτύπημα (τουλάχιστον απο τις μεχρι τώρα γνωστές στο anime).
Οντως απο θεμα βεληνεκους ηταν καπως...Ωστοσο θα συμφωνισω οτι ηταν αρκετα καταστροφικη και αποτελεσματικη...
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 23:34
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 23:58
Το επεισόδιο μου άρεσε αρκετά. Είδαμε και Sasuke και Orochimaru οπότε από αυτό και μόνο προσωπικά είμαι υπερευχαριστημένη. Για να πω όμως και το μικρό μου παραπονο είναι η ιδέα μου η τώρα που ξαναμπήκαμε σε filler season το σχέδιο άρχισε πάλι να ψιλοχαλάει?
Δεν είναι η ιδέα σου...το παρατήρησα κ γω...