Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 21:10
Mισο λεπτο να συνελθω.......οκ συνηλθα!
Τι επεισοδιαρα ηταν αυτη;
-Respect στον Shikamaru
-Respect στον Kakuzu
-Respect στον Hidan
-Respect στους δυον νιτζα,δεν περιμενα με τιποτα τετοια ωραια μαχη.
-Respect στους animators
-ΜΕγαλο Respect στον μουσικοσυνθετη του Ναρουτο.Απο τα πιο ωραια soundtracks σε anime Και μη γενικα.
Θεωρω και γω λιγο υπερβολικο να ζει ο Hidan μετα απο αυτο.Tις τεχνικες του τις κατανοω, ειναι ενα μειγμα από religion και voodoo stuff.ΑΛΛΑ μετα απο αυτο ΤΩΡΑ ειμαι πολυ περιεργος για το πως θα πεθανει ο Hidan.
Toν Κακουζου δεν τον θεωρω υπερβολικο.Δλδ οκ κατι σαν μηχανικα χερια, για τον Σασορι τι να πουμε δλδ;
-Θανατος στους Dattebayo.Kαι σε αυτο ο,τι και να μου πειτε (αχαριστος) μενω ανενδοτος,πρεπει καποιος να μου φερει τρελλα επιχειρηματα για να μην τους θαψω.
Και εξηγουμαι: Δεν με ενδιαφερει που το αργησαν,ας κανανε και μια εβδομαδα,εξαλλου και αλλη φορα αργησανε και κανεις δεν γκρινιαξε γιατι πολυ απλα οι ανθρωποι κανανε μια ανακοινωση που λεγανε οτι ειχαν προβλημα με το ταδε raw.Λοιπον επιτηδες το καθυστερησαν,για να την σπασουν στα 13χρονα που τους πρηζουν και ΚΑΛΑ εκαναν.Οχι ομως να παιρνει η μπαλα το δεκαπλασιο αυτων των χρηστων που τους εχουν συμπεριφερθει αψογα και δεν τους εχουν πει τπτ για τον τροπο που φερονται και τις βλακειες τα troll Που βγαζουν.Και μην μου πειτε ειναι δωρεαν,γιατι αυτοι οι λαλακες επωφελουνται ΑΜΕΣΑ απο το Ναρουτο μιας και ειναι η καλυτερη διαφημιση για τις υπηρεσιες που προσφερουν.Λοιπον εξαρτωνται αμεσα απο εμας και τους δινουμε ζωη εμεις.Τρανη αποδειξη; Με το που εσκασε μυτη στην πιατσα anonymous torrent για το επεισοδιο, ΞΑΦΝΙΚΑ ως δια μαγειας λυθηκαν τα οποια προβληματα υπηρχαν και ανεβασαν το επεισοδιο.Οχι για να δειτε ποσο φοβουνται μηπως αλλος τους παρει την πελατεια.Η πλακα ειναι οτι εκεινη την στιγμη συζητουσα με εναν φιλο μου,οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην το βγαλουν το επεισοδιο μεχρι την Δευτερα, γιατι τοτε σιγουρα θα εμφανιζοταν καποιο αλλο group και θα επαιρνε ολου τους fans.Πεσαν στην παγιδα του anonymus Μιας και το συγκεκριμενο τορεντ μονο το 20% εχει γινει subbed.Και οχι μονο αυτο αλλα ειναι και θρασυτατοι μιας και μας βριζουν οτι χρειατηκαν τεχνικο επειδη ειχε πεσει το site τους.Π@π@ρι@! Αυτοι απο μονοι τους ριξανε το section με τα νεα μιας και εγω καταφερα να συνδεθω στο site τους χωρις κανενα προβλημα και στον tracker απλα γραφοντας το ip τους αντι για το κανονικο site τους.Ειναι γυφτοι.Και ειναι καταρα ταυτοχρονως μιας και το εχουν κανει μονοπωλιο.Λοιπον εγω μεχρι τωρα,τους σεβομουν και δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα η σημερινη τους συμπεριφορα ηταν απαραδεκτη, ΟΠΩΣ και μια μεριδα χρηστων,για να λεμε και του στραβου το δικιο.Και οκ ρε φιλε εισαι μαγκας, μην το βγαλεις το επεισοδιο του Ναρουτο ΠΟΤΕ,θα βρεθει αλλο group συντομα,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ μου το ανεβαζεις με διαφορα δευτερολεπτων απο τον αλλον που το ανεβασε στο Mininova.Αυτο το λεμε ψευτομαγκια στο χωριο μου.Και αλλα groups εχουν αργησει και 1-2 εβδομαδες και κανεις δεν τους ειπε τπτ.Γιατι; Γιατι πολυ απλα δεν ειναι καφροι οπως τουτοι εδω.Και ενα τελευταιο γιατι πολυ σας ζαλισα, μου φαινεται ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ οτι η viz media εχει μαμησει τα fansub groups που κανουν το one piece και τους DB τους εχουν αφησει να τους εξαπατανε κατα κορον με την συναινεση τουλαχισοτν 1.000.000 χρηστων που κατεβαζουν καθε εβδομαδα....
easter egg: Τους εκανε παραπονο καποιος απο την Νεα Ζηλανδια και τους τα πρηζε ο βλακας και τον κανανε ban.Σωστό; Σωστο θα σας πω και εγω.Ελα μου ντε που οι δικοι σου οι μαγκες οι τρομεροι,κανανε Ban ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! Σωστο;.....