Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#691 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 15:00

Καλά αν οι naruto fans γκρινιάζουν επειδή άργησε μια μέρα παραπάνω το επισόδειο οι one piece fans τι να που όπου πριν από λίγο καιρό ο μέσος όρος αναμονής του νέου επισοδείου ήταν μισή με μια βδομάδα!
Εχετε καλομάθει με την dattebayo!Eλάτε δίπλα να νοιώσετε την γλύκα!!:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#692 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 15:28

Ο λόγος που το βλέπεις λάθος μπορεί να εξηγηθεί παρατηρώντας ότι χρησιμοποίησης την λέξη κλειδί: μονοπώλιο. Μονοπώλιο για να έχουμε, πρέπει να έχουμε να κάνουμε με πωλήσεις. Δηλαδή πρέπει να παίζει χρήμα στην μέση και να υπάρχει κάποιο συμφέρον από την όλη υπόθεση. Εδώ όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. κανείς δεν πληρώνει του DB και δεν έχουν υποχρέωση σε κανέναν. Αμα ξαφνικά σταματήσουν να βγάζουν το Naruto, δεν νομίζω πως έχουν υποχρέωση να απολογηθούν για αυτό. Οπότε δεδομένου ότι κάνουν κάτι εθελοντικά, τρώνε χρόνο από την ζωή τους ώστε να μπορούμε εμείς να δούμε το Naruto μας, νομίζω πως πρέπει να εκτιμούμε το τι κάνουν, αντί να γκρινιάζουμε. Και ffs people 1-2 μέρες είναι ΠΟΛΥ γρήγορο release αν σκεφτεί κανείς τον μέσο όρο καθυστέρησης που κάνει το μέσο group.

In other words:
Posted Image
:hahaha:

Κοιτα οταν μονο 1 fansub group ασχολειται με το naruto σημαινει οτι μονοπωλει το συγκεκριμενο χωρο.Για αυτο μπορουν να κανουν οτι 8ελουν και οτι 8ελουν.Γενικοτερα οταν δεν υπαρχει ανταγωνισμος και αυτο το κατι γινεται μονο απο1 ατομο η ομαδα τοτε δεν εχει σημασια γτ στη τελικη αυτοι κανουν οτι 8ελουν^^.Οσο για το ε8ελοντικα το κανουν επειδη τους αρεσει και μαγκια τους δε λεω αλλα μια ανακοινωση που και που δε βλαπτει....:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#693 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 17:54

Εγω βρηκα ενα αλλα λεει μπροστα anonymous !!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#694 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 17:55

NyaaTorrents >> Torrent Info >> [Anonymous] NARUTO Shippuuden - 078-079 [1280x720 h264+AAC D-TX].mkv
Το έβαλα να κατεβαίνει. Δεν ξέρω τι θα είναι τελικά αλλά το βρήκα στο Tokyo Toshokan :: #tokyotosho @ irc.rizon.net :: Torrent Listing
edit: doulis83 με πρόλαβες στο τσακ!:stubborn: Σχεδόν μαζί ποστάραμε
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#695 Umi no Ossan

Umi no Ossan

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 17:59

Aλλα μαλλον θα πεις τις εντυπωσεις πρωτος γιατι εγω τωρα το βαζω !!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#696 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 17:59

Παιζει να ειναι κ fake,50-50 το κοβω

Δημοσιευμένη  εικόνα

#697 Umi no Ossan

Umi no Ossan

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 18:06

Θα μαθουμε συντομα !!!!

#698 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 18:26

παντως για τη γενικη DB συζητηση ( εγω τωρα πηρα χαμπαρι οτι δεν εχει βγει )

μπραβο στα παιδια της DB που συμπεριφερονται ετσι και καλα κανουν, μπας και καταλαβουν καποιοι μερικα πραγματα. Παρομοια συμπεριφορα ( των fans ) εχω δει σε πολλα fansubs που κανουν εξαιρετικη δουλεια και μια φορα να αργησουν (ασχετα αν πχ ειναι σοβαρος ο λογος ) φευγει τρελο βρισιδι.

και γιατι γινεται αυτο ? easy internet is serious business and oh wait! it's anonymous οποτε καθε ηλιθιο ( ανεξαρτητως ηλικιας ) μπορει να παει να κανει τον l337 και να χαρει με τον ευατο του που τους εδειξε.....

Οποτε δεν εχει τοσο σχεση με το μονοπωλιο αλλα οτι δε γουσταρουν αυτη τη κατασταση, και αλλο fansub να υπηρχε πιστευω οτι οι DB θα καναν τα ιδια, μιας και οι fans σιγουρα θα συνεχιζαν με το ιδιο τροπαρι, που αποδεικνυεται οπως ειπα και πριν σε αλλες σειρες που τις κανουν πολλα fansubs.

lol part: when loke speaks even DB listen, ανεβηκε και το site και το 78-79 στον tracker ( atm there are no seeds )

#699 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 18:36

Oντωσ εχει βγει αλλα δεν εχουν βαλει seeds Γενικοτερα το εχουν κανει μονο για να φαινεται^^\
Ελπιζω συντομα να κατεβει^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#700 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 18:39

Εγώ πάντως βλέπω 3 seeds.
Μόλις όμως βγήκε το anonymous release δεν άργησε να βγει και το δικό τους τελικά...σύμπτωση;
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#701 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 18:45

παιδες seeds δεν εχει αλλα κατεβαζω με 100kb/s απο 2-3 50% + leechers ;)

sorry for OT

#702 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 19:05

Ρε παιδιά έμενα μου κατεβαίνει κανονικά απλός από τους 900 seeds έχει συνδεθεί μόνο με 5:terror2:

#703 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 19:46

Κ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ DATTEBAYO:

''
UPDATE
DB would also like to not apologize for the approximately 16 hours of site downtime. Next time we won't elect hire a server maintenance technician who's experience consists of working next door to a server room.''

Δημοσιευμένη  εικόνα

#704 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 20:38

78-79:

πωωωωω αυτη και αν ηταν εξελιξη.....

κριμα γιατι ηταν απο τους πιο ωραιους χαρακτηρες του naruto...

Αυτο που μου εμεινε ομως πιο πολυ απο το επισοδειο ηταν τα abilities των akatsuki τα οποια μου φανηκαν λιγο υπερβολικα.
Ενταξει εχουμε δει και τα abilities του orochi αλλα τωρα να μενει με μονο το κεφαλι και να ζει? να χτυπαει τον ευατο του και να τραυματιζεται ο αλλος ? ( το οποιο δεν εξηγειται με οτι εχουμε μαθει στο naruto για ολα τα ειδη jutsu chakra κτλπ. δλδ το chakra του 'πεταγε' και πηγαινε στον asuma για να το τραυματισει ?)

same λιγο και για τον αλλο χερια που χωριζονται .... it's just a bit to much.

#705 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 21:10

Mισο λεπτο να συνελθω.......οκ συνηλθα!

Τι επεισοδιαρα ηταν αυτη;

-Respect στον Shikamaru
-Respect στον Kakuzu
-Respect στον Hidan
-Respect στους δυον νιτζα,δεν περιμενα με τιποτα τετοια ωραια μαχη.
-Respect στους animators
-ΜΕγαλο Respect στον μουσικοσυνθετη του Ναρουτο.Απο τα πιο ωραια soundtracks σε anime Και μη γενικα.

Θεωρω και γω λιγο υπερβολικο να ζει ο Hidan μετα απο αυτο.Tις τεχνικες του τις κατανοω, ειναι ενα μειγμα από religion και voodoo stuff.ΑΛΛΑ μετα απο αυτο ΤΩΡΑ ειμαι πολυ περιεργος για το πως θα πεθανει ο Hidan.

Toν Κακουζου δεν τον θεωρω υπερβολικο.Δλδ οκ κατι σαν μηχανικα χερια, για τον Σασορι τι να πουμε δλδ;

-Θανατος στους Dattebayo.Kαι σε αυτο ο,τι και να μου πειτε (αχαριστος) μενω ανενδοτος,πρεπει καποιος να μου φερει τρελλα επιχειρηματα για να μην τους θαψω.
Και εξηγουμαι: Δεν με ενδιαφερει που το αργησαν,ας κανανε και μια εβδομαδα,εξαλλου και αλλη φορα αργησανε και κανεις δεν γκρινιαξε γιατι πολυ απλα οι ανθρωποι κανανε μια ανακοινωση που λεγανε οτι ειχαν προβλημα με το ταδε raw.Λοιπον επιτηδες το καθυστερησαν,για να την σπασουν στα 13χρονα που τους πρηζουν και ΚΑΛΑ εκαναν.Οχι ομως να παιρνει η μπαλα το δεκαπλασιο αυτων των χρηστων που τους εχουν συμπεριφερθει αψογα και δεν τους εχουν πει τπτ για τον τροπο που φερονται και τις βλακειες τα troll Που βγαζουν.Και μην μου πειτε ειναι δωρεαν,γιατι αυτοι οι λαλακες επωφελουνται ΑΜΕΣΑ απο το Ναρουτο μιας και ειναι η καλυτερη διαφημιση για τις υπηρεσιες που προσφερουν.Λοιπον εξαρτωνται αμεσα απο εμας και τους δινουμε ζωη εμεις.Τρανη αποδειξη; Με το που εσκασε μυτη στην πιατσα anonymous torrent για το επεισοδιο, ΞΑΦΝΙΚΑ ως δια μαγειας λυθηκαν τα οποια προβληματα υπηρχαν και ανεβασαν το επεισοδιο.Οχι για να δειτε ποσο φοβουνται μηπως αλλος τους παρει την πελατεια.Η πλακα ειναι οτι εκεινη την στιγμη συζητουσα με εναν φιλο μου,οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην το βγαλουν το επεισοδιο μεχρι την Δευτερα, γιατι τοτε σιγουρα θα εμφανιζοταν καποιο αλλο group και θα επαιρνε ολου τους fans.Πεσαν στην παγιδα του anonymus Μιας και το συγκεκριμενο τορεντ μονο το 20% εχει γινει subbed.Και οχι μονο αυτο αλλα ειναι και θρασυτατοι μιας και μας βριζουν οτι χρειατηκαν τεχνικο επειδη ειχε πεσει το site τους.Π@π@ρι@! Αυτοι απο μονοι τους ριξανε το section με τα νεα μιας και εγω καταφερα να συνδεθω στο site τους χωρις κανενα προβλημα και στον tracker απλα γραφοντας το ip τους αντι για το κανονικο site τους.Ειναι γυφτοι.Και ειναι καταρα ταυτοχρονως μιας και το εχουν κανει μονοπωλιο.Λοιπον εγω μεχρι τωρα,τους σεβομουν και δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα η σημερινη τους συμπεριφορα ηταν απαραδεκτη, ΟΠΩΣ και μια μεριδα χρηστων,για να λεμε και του στραβου το δικιο.Και οκ ρε φιλε εισαι μαγκας, μην το βγαλεις το επεισοδιο του Ναρουτο ΠΟΤΕ,θα βρεθει αλλο group συντομα,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ μου το ανεβαζεις με διαφορα δευτερολεπτων απο τον αλλον που το ανεβασε στο Mininova.Αυτο το λεμε ψευτομαγκια στο χωριο μου.Και αλλα groups εχουν αργησει και 1-2 εβδομαδες και κανεις δεν τους ειπε τπτ.Γιατι; Γιατι πολυ απλα δεν ειναι καφροι οπως τουτοι εδω.Και ενα τελευταιο γιατι πολυ σας ζαλισα, μου φαινεται ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ οτι η viz media εχει μαμησει τα fansub groups που κανουν το one piece και τους DB τους εχουν αφησει να τους εξαπατανε κατα κορον με την συναινεση τουλαχισοτν 1.000.000 χρηστων που κατεβαζουν καθε εβδομαδα....

easter egg: Τους εκανε παραπονο καποιος απο την Νεα Ζηλανδια και τους τα πρηζε ο βλακας και τον κανανε ban.Σωστό; Σωστο θα σας πω και εγω.Ελα μου ντε που οι δικοι σου οι μαγκες οι τρομεροι,κανανε Ban ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! Σωστο;.....
Δημοσιευμένη  εικόνα