Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 19:08
Cant wait to watch it subbed!! Το ending με απογοητευσε βεβαια αλλα τεσπα..
Horray για την νεα εποχη Naruto που ξανακερδιζει το ενδιαφερον μας εκει που αρχιζαμε να το βαριομαστε! YAHOOOOO!
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 19:42
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 20:59

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 21:06
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 21:45
οσοι θυμουνται απο τα θρυλικα 80 συνολικα fillers του naruto ,λεγανε πως τα fillers τελειωνανε τον απριλιο του 06 μετα αυγουστο,οκτωβριο (οπου οπως λεγανε θα ξεκινουσε το kakashi gaiden) και ουτω καθεξης μεχρι που τελειωσαν ιανουαριο του 07.
μακαρι να το αναλαβουν αλλοι και να μην εχουμε την αναγκη τους.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 01:51
πραγματικά συμφωνώ.... εδώ εγώ που ήξερα την συνέχια ένιωθα λες και το βλεπω προτη φορα. πραγματικα πολυ καλη μεταφορα απο μανγκα σε ανιμε...κανει μεγαλη στροφη το ναρουτο. σε λιγο παιζει να γινω υποστηριχτης του ανιμεΠαναγια μου ειδα το raw- ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Ειδικα η τελευταια σκηνη με το τσιγαρο-preview το λενε αυτο? Δεν ξερω, ηταν.....το επομενο διπλο ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! το νεο Opening απλα ειναι ΘΕΙΚΟ!!!!!! εχουν παρει και την θεικη σκηνη με τη μαχη ασουμα-ακατσουκι που ειχε και το blue bird και το χουν κανει κομπλε!!
Cant wait to watch it subbed!! Το ending με απογοητευσε βεβαια αλλα τεσπα..
Horray για την νεα εποχη Naruto που ξανακερδιζει το ενδιαφερον μας εκει που αρχιζαμε να το βαριομαστε! YAHOOOOO!

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 02:25
Τι διαολο αλλο fansub group δεν υπαρχει,αυτο που βγηκε προσφατα τι απεγινε;

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 02:42
Τι διαολο αλλο fansub group δεν υπαρχει,αυτο που βγηκε προσφατα τι απεγινε;
Το φαγε η μαρμάγκα...
Ισως οι DB το κρατανε για αυτη την βδομαδα,μιας κ ανακοινωθηκε οτι στις 9 Οκτ. δεν θα εχει επεισοδιο. Για αυτον τον μηνα δεν θα εχουμε αλλο κενο.

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 03:09
As many of you have noticed, there has been a slight delay in the release of Naruto Shippuuden this week. We would like to take this opportunity to not apologize for the delay, which like previous delays, was caused by difficulties obtaining a raw episode. Instead, we would like to wave our middle fingers at all the people who were nice enough to take time out of their busy lives (which we assume consist of living in their mothers' basements, playing WoW, and masturbating to hentai) to write us, call us assholes or bitches, tell us we suck, and let us know that we deserve to rot in hell because we are taking "4eva" to sub the episode. Thanks!
-Your Friendly DB Staff

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 07:08
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 09:49
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 09:58
Ναι, θα το φτιάξουν σήμερα.θα το φτιαξουν δηλαδη σημερα?δεν αντεχω θα το δω RAW,δεν αντεχω με τιποτα
Στις 4:35 το απόγευμα θα είναι έτοιμο.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 10:15
Ναι, θα το φτιάξουν σήμερα.
Στις 4:35 το απόγευμα θα είναι έτοιμο.
thanks φιλε για την απαντηση
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 10:22

Αnyways λιγη υπομονή ποτέ δεν έβλαψε κανέναν..... Ολοι ανυπομονουμε για το επεισόδιο αλλα με το να ξεσπάμε στους DB και να τους περνάμε γενέες 14 δεν βγαίνει κάτι πιστεύω...... Να λέμε τουλάχιστον πάλι καλά που υπαρχουν και αυτοί.......
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 13:14
Παντωσ για μενα μαγκια τους τα κωλο@@.Ξερουν οτι δεν υπαρχει κανενα αλλο subbing group και οτι κρατανε το κοσμακι στα χερια τους για αυτο και συμπεριφερονται σα μλκς.Αμα γενικοτερα υπαρχει μονοπωλιο ολοι τη ψωνιζουν.Αντε τωρα να περιμενουμε μεχρι να το βγαλουν ..ημερα σαββατο και το site κατω....
Ο λόγος που το βλέπεις λάθος μπορεί να εξηγηθεί παρατηρώντας ότι χρησιμοποίησης την λέξη κλειδί: μονοπώλιο. Μονοπώλιο για να έχουμε, πρέπει να έχουμε να κάνουμε με πωλήσεις. Δηλαδή πρέπει να παίζει χρήμα στην μέση και να υπάρχει κάποιο συμφέρον από την όλη υπόθεση. Εδώ όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. κανείς δεν πληρώνει του DB και δεν έχουν υποχρέωση σε κανέναν. Αμα ξαφνικά σταματήσουν να βγάζουν το Naruto, δεν νομίζω πως έχουν υποχρέωση να απολογηθούν για αυτό. Οπότε δεδομένου ότι κάνουν κάτι εθελοντικά, τρώνε χρόνο από την ζωή τους ώστε να μπορούμε εμείς να δούμε το Naruto μας, νομίζω πως πρέπει να εκτιμούμε το τι κάνουν, αντί να γκρινιάζουμε. Και ffs people 1-2 μέρες είναι ΠΟΛΥ γρήγορο release αν σκεφτεί κανείς τον μέσο όρο καθυστέρησης που κάνει το μέσο group.
In other words: