Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#526 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 11 September 2008 - 20:10

Αν λες για την δεύτερη σειρά αρχίζουν από το τέλος του 56 και τελιώνουν στο 71... Αν λες για την πρώτη τα κύρια fillers αρχίζουν στο 136 (αν και σου προτήνω να δεις το πρώτο arc).

το εχω δει το πρωτο arc απλα εχω παρατησει το ανιμε διοτι γυρο στο 35 π το αφησα ειχε γινει dragonball 19 λεπτα μιλαγανε ενα λεπτο προχωραγανε κ "στο επομενο επισοδειο ο ναρουτο θα μιλαει με την sakura καθως ο sai θα κρυβει το παρελθον του μετα θα προχωρησουν 1 βημα κ τελειωσε..." :S
παντος tnx ^^

#527 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 12 September 2008 - 01:04

:tensai: Link για ep 75 ΟΧΙ απο DB

http://tracker.anirena.com/download.php?id=13918

Πίος θα το φανταζόταν ότι καπιοι θα τούς προλαβαίναν...:dazed:
Spoiler:

I would likePosted Image for a pet...

#528 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 posts

Posted 12 September 2008 - 02:02

τα εσπασαι το 75 ιδικα με τον kakashi που κανει rasengan στο τελος :blingeye2:

Δημοσιευμένη  εικόνα
:hero: this is my ninja way:hero:

#529 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 12 September 2008 - 02:14

DB's release (torrent)...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#530 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 12 September 2008 - 02:48

Πειτε μου απλα οτι αυτη η σκηνη με το Ραμεν (που εφαγε σχεδον το μισο επεισοδιο) ηταν φιλλερ γιατι θα τρελαθω! Δεν λεω ωραιο επεισοδιο,πολυ καλο, αλλα ελεος με το ραμεν..................

Eιχε γελιο στην αρχη αλλα το ξεχειλωσανε μετα.Συνεχιζουν και μαμανε οι Ακατσουκι, μου αρεσε ΠΟΛΥ στην αρχη με τον Ασουμα, φοβερη μουσικουλα,να την χρησιμοποιουν πιο συχνα....Τεσπα, απο το επομενο επεισοδιο εχουμε μαχες!!!!

υ.γ. Ειδα το επεισοδιο απο το αλλο γκρουπ, μου φανηκε παρα πολυ καλο και μπορει να τους προτιμησω απο τους DB...

y.g2.Γιατι βάλανε το καλυτερο animation team να κανει ενα talking επεισοδιο;;Eπρεπε να το ειχαν στις μαχες...

y.g3. Ειδα και την version των DB και, οφειλω να ομολογησω πως η ποιοτητα των αλλων ειναι καλυτερη, θα κατεβαζω και απο τους δυο για λιγο για να δω ποιος θα βγει νικητης.

Edited by sefiroth, 12 September 2008 - 03:24.

Posted Image

#531 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 posts

Posted 12 September 2008 - 03:01

ειταν .............. ποσοι ορα πειραι ενας βουδας ξερει ..

Edited by neste, 12 September 2008 - 17:45.

#532 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 12 September 2008 - 10:20

το σκηνικο με το ραμεν δεν ηταν φιλλερια απλα το αλλαξαν,κανονικα η αγιαμε ειχε παει διακοπες και ο παππους ειχε προσλάβει 2 βλακες που γινοντουσαν παλι κατι κωμικοτραγικα.

φιλερια ηταν εκει που μαλωσαν ο ηινταν με τον κακουζου και το σκηνικο με τους παπουδες τον τσοτζι και την ινο στην αρχη

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#533 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 posts

Posted 12 September 2008 - 11:01

Το επόμενο επ θα βγει σε 2 εβδομάδες αλλά θα είναι διπλό ελπίζω να αξίζει:congrats:
Posted Image

#534 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 12 September 2008 - 13:41

εχω μονο μια απορια...:nosey:

ο kakashi εχει λιγοτερο chakra κι απο μια γατουλa [ ενταξει οχι ακριβος αλλα δεν ειναι ο πρωτος (ουτε καν στο top 50) που θα σου ερθει στο μυαλο αν σου ζητησουν να τους πεις καποιον με πολυ chakra και συγουρα δεν εχει καθολου αντοχη]
πως γινεται να κανει rassengan και μετα να μην πεσει ανεστητος
:deadga6: για μια εβδομαδα:hmmm:

μια εβδομαδα κενο τωρα :sadist:

και μετα special:joyful::joyful::joyful:

#535 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 12 September 2008 - 14:24

Πολύ καλό επεισόδιο, αν εξαιρέσεις την παρατραβηγμένη φιλεριά xD αλλά και αυτή μια χαρά ήταν (βέβαια στο manga είχε 3 φορές πιο πολύ γέλιο η φάση) άντε στο επόμενο ξύλο!!

#536 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 12 September 2008 - 14:36

Το επόμενο επ θα βγει σε 2 εβδομάδες αλλά θα είναι διπλό ελπίζω να αξίζει:congrats:

στο επομενο επεισοδιο εχουμε μαχη Asuma team vs Akatsuki (τρελη πορωση):burningbe3::burningbe3::burningbe3: ελπιζω ομως παραλληλα να συνεχιστει και η προπονηση του naruto:colddd::colddd::colddd:
Posted Image
Posted Image

#537 zzzgaarazzz

zzzgaarazzz

Anime Amateur

• Members
  • 102 posts

Posted 12 September 2008 - 15:01

βεβαια αν παρουμε στα σοβαρα το priview [ βασικα αυτο που δειχνει μετα]
δεν θα εχει και πολυ naruto στα επομενα episodes!
:oo:
(δεν εννοω την αλαγη του ονοματος αλλα το μειωμενο scene time)
τωρα αν γινει ή οχι δεν ξερω!! :frozen:

#538 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 12 September 2008 - 15:08

ο kakashi εχει λιγοτερο chakra κι απο μια γατουλa [ ενταξει οχι ακριβος αλλα δεν ειναι ο πρωτος (ουτε καν στο top 50) που θα σου ερθει στο μυαλο αν σου ζητησουν να τους πεις καποιον με πολυ chakra και συγουρα δεν εχει καθολου αντοχη]

Το Rasengan δεν ειναι τιποτα παραπανω απο Chakra form Manipulation,δεν ειναι και το υπερτατο Jutsu. Ο Κακασι μπορει και χρησιμοποιει το Raikiri (AKA chidori) που εχει και το Lightning element οποτε ενα Ρασενγκαν δεν ειναι τιποτα για αυτον. Το απεδειξε κιολας μιας και το εκανε χωρις μεγαλη προσπαθεια.
Το Σαρινγκαν τρωει πιο πολυ τσακρα απο το ρασενγκαν ΧΡ Ετσι πιστευω τουλαχιστον.

Για το επεισοδιο τωρα..Αρκετα καλο σχεσιο! Η μουσικη ταιριαζε γαντι οπου την χρησιμοποιουσαν, και η σκηνη με τον Αζουμα στον ναο ηταν πολυ καλη επισης:drink: Τωρα γιατι δεν εδειξαν τους αλλους 2 στο Ιτσιρακου Ραμεν και εδειξαν την Ayame δεν ξερω. Αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα τους δουμε μιας και ειπε ο Ιτσιρακου οτι θα προσλαβει 2 νεους για να τον βοηθανε.

Το προηγουμενο γκρουπ που εκανε πιο γρηγορη δουλεια ειχε μερικα ορθογραφικα λαθη καθως και εγραφαν το ονομα του Τσιρικου, Τσιρούκου... Στην ποιοτητα της δεν ειδα διαφορα...εγω τουλαχιστον..δεν ξερω για εσας :stubborn: Επισης το ΟΜΑΚΕ στο τελος οι DB το ειχαν ολοκληρο,ενω οι νεοι ειχαν μονο μια σκηνη...lame,και ειχε πλακα αυτη τη φορα ΧΡ I'll continue with Dattebayo,αυτους ξερουμε,αυτους εμπιστευομαστε:drink:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#539 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 12 September 2008 - 15:09

δεν θα εχει και πολυ naruto στα επομενα episodes!:oo:

Δεν ειναι κακο αυτο. Ευκαιρια να κανουμε ενα διαλυμα απο τα επαναλαμβανομενα μοτιβα του Naruto (οπως αναφερθηκαν και πιο πισω).
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#540 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 12 September 2008 - 15:12

Όχι βέβαια. Ο Kakashi έχει αρκετό chakra ωστόσο έχοντας συνεχώς το sharingan ανοιχτό(σε μια μάχη) το chakra του μειώνεται+το ότι το σώμα του δεν είναι φτιαγμάνο για sharingan(και αυτό είναι που τον αναγκάζει να μένει στο νοσοκομείο). Επίσης το rasengan δεν χρειάζεται κάποιο elemental chakra όπότε θεωρητικά μπορείς να το χρεισημοποιείς συνέχεια μέχρι να σου τελειώσει εντελώς το chakra. Oι τεχνικές με τα elemental chakra είναι πολύ πιο δυνατές αλλά έχουν κάποιες παρενέργειας. Μία απ' αυτές είναι ότι ξοδεύουν πολύ chakra σε μία και μόνο επίθεση (από εδώ βλέπουμε γιατί ο Kakashi μπορεί να κάνει το chidori μόνο 4 φορές στη διάρκεια μιας μέρας).

Edit: Με πρόλαβε ο Seraphimon.........
Posted Image