Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#511 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 09:48

Βασικα για τα φιλλερς, ποτε δε τα συμπαθησα προσωπικα, οποτε οπως και να ναι, πιστευω δε θα μ αρεσουν, δεν ειπα ομως οτι δε θ' αρεσουν στους αλλους...

Τωρα για το spoiler, οντως σκεφτηκα οτι δεν ειναι μεγαλο, αλλα αν ενοχλει το βαζω σε spoiler tag και ζητω συγγνωμη... :nod:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#512 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 10:18

Apology accepted (Captain Needa που λέει και μια ωραία ταινία - ποιά; ) αλλά καλύτερα σβήσε το spoiler tag τελείως γιατί manga spoilers απαγορεύονται και σε spoiler tags
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#513 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 10:54

Έχει πολλές μέρες που είδα τα τελευταία επεισόδια απλά βαριόμουν να postάρω... Τέλος πάντων... Επιτέλους τελείωσαν τα fillers και οι νέοι akatsuki φαίνονται ενδιαφέρον. Πλάκα έχει ο Hidan που είναι religious και κάνει αυτές τις τελετές που κάνει :hahaha:

Πλάκα πλάκα άσχετο, αλλά είδα σήμερα στον ύπνο μου ότι πήγα σε ένα σπίτι όπου ήταν μαζεμένοι όλοι οι akatsuki (αλλά ηταν όχι οι κανονικοί akatsuki που ξέρουμε από το anime ακριβώς, αλλά ήταν real life people :P) :terror2:
phmava.php

#514 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 15:00

Ελα ρε παιδια τι λετε τωρα

Απο την αλλη ομως ο χαρακτηρας του Ναρουτο ειναι μεν προβλεψιμος

Εφοσον σε καθε ιστορια και arc ειναι σιγουρο το αποτελεσμα και οι αποφασεις που θα λαβει ο naruto (με αλλα λογια ο "σωστος δρομος") ωρες ωρες αισθανομαι σαν οι εμφανισεις του να ειναι η διακοπη για διαφημισεις απο το κυριο μερος

Δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω τι λετε- Απο την αρχη του ανιμε μεχρι τωρα ο Naruto σε καθε επεισοδειο επιβεβαιωνει τον τιτλο #1 surprise ninja... Μη μου λετε τετοια τωρα.. Μονο προβλεψιμος δεν ειναι ο συγκεκριμενος χαρακτηρας!

Τεσπα... Οσο για τα καινουρια επεισοδεια.. Ηρθε η ωρα ε? Κριμα, δεν ηθελα να ρθουν τοσο νωρις αυτα τα επεισοδεια... Εχει να πεσει κλαμα με τη σεσουλα :sigh2:

][/size]Οσο genious και να ειναι καποιος,μπροστα στο όνομα των Ούτσιχα ειναι ενας απλος ανθρωπος...:knock-knock:
For a snake that crawls around on the ground to dream of flying is just impossible :tensai:
Αυτα εχω να πω μονο :smokingg:

LOOOOL μετρησεεε!!!

Πλάκα πλάκα άσχετο, αλλά είδα σήμερα στον ύπνο μου ότι πήγα σε ένα σπίτι όπου ήταν μαζεμένοι όλοι οι akatsuki (αλλά ηταν όχι οι κανονικοί akatsuki που ξέρουμε από το anime ακριβώς, αλλά ήταν real life people :P) :terror2:

Ξερεις ποσες φορες εχω δει οτι ειμαι shinigami? Προχθες μαλιστα μου την επεσε ο L(death note) και πριν λιγες μερες ο zero (vampire knight)..Ειχα δει και την αδερφη μου να παντρευεται με νυφικο αλα ακατσουκι (αυτο ηταν εφιαλτης)..

Μηπως να πηγαιναμε ομαδικα σε κανα ψυχολογο?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 10 Σεπτέμβριος 2008 - 15:06

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#515 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 16:22

Ελα ρε παιδια τι λετε τωρα

Δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω τι λετε- Απο την αρχη του ανιμε μεχρι τωρα ο Naruto σε καθε επεισοδειο επιβεβαιωνει τον τιτλο #1 surprise ninja... Μη μου λετε τετοια τωρα.. Μονο προβλεψιμος δεν ειναι ο συγκεκριμενος χαρακτηρας!

Τεσπα... Οσο για τα καινουρια επεισοδεια.. Ηρθε η ωρα ε? Κριμα, δεν ηθελα να ρθουν τοσο νωρις αυτα τα επεισοδεια... Εχει να πεσει κλαμα με τη σεσουλα :sigh2:

Απο την αρχη του anime μεχρι τωρα μας λενε οτι ο naruto ειναι ο #1 surprise ninja... Το κατα ποσο ισχυει αυτο ομως δεν ξερω... Καταρχας ακολουθει ενα πολυ συγκεκριμενο μοτιβο........ το "ειμαι αχρηστος" -------> Κατι κανει ο Sasuke (συνηθως του σπαει τα μουτρα)----> πεφτει προπονηση--------> Γινεται upgrade----->ξανα καυγας με τον Sasuke..... Στο μεταξυ oμως ο Sasuke εχει γινει ακομη πιο imba o naruto ξανατρωει ξυλο (η καποιος παρεμβαινει τελευταια στιγμη αλλα οχι πριν ο Sasuke δειξει το ποσο '' πιο μπροστα'' ειναι και ο κυκλος ξαναξεκινα.
Για τον τροπο μαχης θα πω μονο οτι παντα μα παντα,,,,,,, οσο διαφορετικη και να ειναι η κατασταση καταληγουμε στα εξης....Kage Bunshin No Jutsu......Raseeeengan:oo:
Ακομη ο naruto oποιον χαρακτηρα γνωριζει ακολουθει ενα συγκεκριμενο στυλακι........
Συναντα τον προβληματικο χαρακτηρα--------> Για καποιον λογο νιωθει ταυτιση μαζι του ( Α. μοναξια Β. του θυμιζει τον Sasuke)--------> Θα του γινει τσιμπουρι σε βαθμο απελπισιας-----
---->θα πεσει ξυλο ωσπου ο χαρακτηρας να βαλει μυαλο.....-------------->everyone is happy (the end)

Oσον αφορα την ψυχολογια του κυριαρχουν τα εξης themes
1.... Sasukeeeeeeeee:nanana:
2.... Sakura -chaaaaaaaaaaan:nbleed:
3....Ramen:drink:
4... I am gonna be hokage:chigau:
5....This is my way of the ninja:bike:.
Με αλλα λογια μου δινει την αισθηση οτι εχει καποιες παρωπιδες.... Δεν λεω καλο και το θελω να προστατευσω τους φιλους μου theme.... αλλα απο ενα σημειο και περα φαινεται να μην δινει σημασια σε τπτ αλλο... Οπως ειπα και πριν δεν τον βλεπεις τον Naruto να εχει καποιες αμφιβολλιες φοβους ανασφαλειες ακομη και εγωιστικες επιθυμιες που θα δημιουργησουν αγωνια και εκπληξη για το τι θα επιλεξει να κανει......Ειναι στανταρ οτιι παντα θα επιλεγει το καλο και οτι θα εχει και παντα δικιο σε αυτο που κανει.....
Oποτε μετα απο ολα αυτα πιου πιου san δεν ξερω κατα ποσο ο χαρακτηρας του naruto κρυβει καποιο μυστηριο η εκπληξη ασχετα με το τι λενε.

ΥΓ..... Orochi rules!!!!!!:wooi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 10 Σεπτέμβριος 2008 - 16:48

#516 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 19:17

αυτο με τον naruto ειχες δικιο που γεινεται τσιμπουρι του κερατα πχ(sora εισαι φυλος μου σταματα και τετοια.. ) ο sasuke στο valley of end μπορει τον naruto τον εκανε τοπι ξυλο αλλα στο shippuden απλα ο sasuke του εκανε μονω ενα chidori nagashi που o naruto ειχε βγαλι kyuubi και ειχε κανει των Orochimaru χωμα αρα δεν ειδεξαι τιποτα γιατη ουτε καναν που επεσαι ξυλω :uhh::uhh:αυτα που λες για τον naruto ειναι πως μονω 5 λεξης ξερει να λει ειναι σωστα και ειμαι μαζι σου οσο και αν παω των naruto :hihi2::hihi2:
Posted Image
:respect: kyuubi:respect:

#517 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 22:56

μπα. αρνουμαι να το αποδεχτω, γιατι εχεις δικιο κινειται στο ιδιο μοτιβο, τα εχουμε πει εκατο φορες ( sakura-chan, sasuke come back, ramen-itadakimaaasu!, hokage) Παρολα αυτα, σε καθε μαχη θα σκεφτει κατι πολυ κουλο και θα τα καταφερει (και βεβαια οχι! δε μιλαω για τη μαχη με τον σορα αυτο ηταν πολυ ακυρο!) και ειναι φυσικο που ολα εξελισσονται ετσι μιας και στα περισσοτερα ανιμε ο πρωταγωνιστης ειναι χαζος αλλα οσον αφορα τις μαχες, Μ@μαει και δερνει (naruto-luffy-ichigo-goku κλπ).. Δεν θυμαμαι τωρα συγκεκριμενα σκηνικα αλλα στο δικο μου το μυαλο εχει επιβεβαιωθει οτι ειναι ο νουμερο ενα νιντζα.. Επισης κατι αλλο, στο valley of the end, ο σακε δεν εκανε τοπι στο ξυλο τον ναρουτο, αντιθετως θα λεγα.. Τεσπα. Το οτι ακολουθει παντα το καλο... εχ...μμμ... ναι? Ετσι δε θα πρεπε? Ολοι οι χαρακτηρες διαλεγουν ενα δρομο και τον ακολουθουν (αν εξαιρεσουμε κανα δυο πχ τον Σασκε που μας τα χει λιγο μπλεγμενα)

Α ξεχασα επισης οτι ο Naruto εχει και κατι αλλο που κανει παντα-οποιον εχθρο συναντησει τον κανει φιλο του-καλα δε μιλαω για ακυρους εχθρους ε.. Να προστεθει στα αλλα 5-6 στερεοτυπα που εχει!

Αν θυμαμαι καλα στο τελευταιο επεισοδειο ο κακασι τον ειπε παλι surprise ninja επειδη π ναρουτο ειχε πεσει ψοφιος και αντι να πει κανα taskede kudasai ειπε meshiiii... Νταξει δεν εννοω αυτο.. Αλλα πολλες φορες οσο χαζος και να ναι εχει σωσει τρελες καταστασεις σε μαχες..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#518 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 23:13

Συγγνωμη αλλα αυτο το στερεοτυπο που λετε : ''Sasuke come back '' δεν ειναι καθολου ρηχο ουτε χαζο.Η στιχομυθια πριν και μετα και κατα τη διαρκεια της μαχης μεταξυ τους ειπωθηκαν πολυ σημαντικα πραγματα απο την μερια του Ναρουτο (και απο τον Σασουκε) που μονο Lame δεν ειναι.Θα συμφωνησω ομως οτι αυτο το ''One day i will become Hokage'' μου την εσπαγε απο την πρωτη στιγμη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#519 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 23:26

Δεν ειπα οτι δεν σωζει καταστασεις.... Οτι ειναι τρομερα προβλεψιμος σαν χαρακτηρας και σαν τροπος δρασης ειπα. Στην ουσια απαντησα στο quote που ειχες κανει πιου πιου. Για παραδειγμα την εξελιξη με τον Sora την μυριστηκα απο το πρωτο επεισοδιο...γιατι ειναι η ιδια εξελιξη που εχουμε δει με Sasuke, Konohamaru, Neji, Gaara, Tsunade και ενα σωρο αλλους filler και μη χαρακτηρες που εχουμε δει μεχρι τωρα.
Για το οτι ακολουθει παντα το καλο ναι ετσι θα επρεπε αλλα δεν σου κανει εντυπωση για το οτι δεν μπαινει ποτε στον πειρασμο και για τιποτα? Πχ μεχρι τα 13 του ενα ολοκληρο χωριο τον μισουσε και τον κακομεταχειριζοταν χωρις να ξερει τον λογο και σου φαινεται λογικο να μην μπηκε στον πειρασμο (οχι να το εκανε απλα σαν σκεψη λεμε) να τους γραψει ολους και να παει σε καποιο αλλο μερος που να μην ξερει κανεις γιατο kyuubi????? Δεν σου φαινεται λιγο μονοδιαστατο?
Η το οτι βλεπει οτi o Sasuke τον εχει επιεικως γραμμενο και εξακολουθει να επιμενει -βασιζομενος που αραγε?- οτι ειναι φιλος του...Kαι δεν μιλαω για την μαχη τους στο valley of the end μιλαω για το οτι στο Shippuuden ο Sasuke κοντεψε να τον σκοτωσει και δεν πεταρισε το ματακι του... στο κατω κατω επιλογη του Sasuke ηταν να διαλεξει αυτον τον δρομο... Δεν ειναι ανωριμο και παιδικο και εγωιστικο να μην μπορει ο Ναruto να τον κατανοησει στο ελαχιστο?
Προσωπικα ωρες ωρες αντι για πρωταγωνιστης ο Ναruto μου φαινεται σαν απλο plot devisΕ για την εξελιξη της υποθεσης,,

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 10 Σεπτέμβριος 2008 - 23:34

#520 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 23:28

εξακολουθεις να το βλεπεις ρηχα και να λες οτι τον βλεπει ως φιλο του....ειναι κατι πολυ παραπανω (και μην ακουσω gay βλακειες,θα σας παρει ο διαολος...just kidding).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#521 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 23:46

Δεν το βλεπω ρηχα....Ψυχρα και αντικειμενικα το βλεπω.... Για μενα απο την στιγμη που στοχος του sasuke ηταν πανω απο ολα το να παρει εκδικηση απο τον Itachi και που το Konoha δεν ειχε να του προσφερει πολλα ακομη το οτι πηγε με τον Οrochimaru ηταν το καλυτερο που μπορουσε να κανει γιια να επιτυχεει τον στοχο του,,, Ο Naruto απο ενα σημειο και περα θα ηταν καλυτερος φιλος εαν σεβοταν την επιιιλογη του παρα με αυτην την ψυχωση που εχει παθει,,, Και ο Jiraiya με την Τsunade και τον οro μαζι μεγαλωσαν..........Δεν ειδα κανεναν να κανει ετσιι,,,,

#522 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 23:54

Ναι, βασικα ο Naruto δεν αφηνε το Σασκε, γιατι ηξερε οτι δεν ηταν η καλυτερη επιλογη που ειχε, εφοσον ο Οροτσιμαρου θελει να χρησιμοποιησει το σωμα του και δεν το νοιαζει ποσο δυνατος θα γινει ο Σασκε, οχι επειδη δεν ηθελε να χωριστουν ή τπτ τετοιο...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#523 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 19:33

απο ποιο επι ξεκινανε τα fillers? διοτι βαριεμε κ δν εχω τη να κανω κ λεω να τα δω ;)

#524 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 19:55

εγω εχω ενα παραπωνω απο τον naruto θελει να φερει με το ζορι τον sasuke πισω στο χωριο.........και αν τον φερει πισω τι θα καταφερει??!!!θα το κλειδωσει σε ενα δωματιο για να μην φυγει??!!!

#525 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 19:56

απο ποιο επι ξεκινανε τα fillers? διοτι βαριεμε κ δν εχω τη να κανω κ λεω να τα δω ;)

Αν λες για την δεύτερη σειρά αρχίζουν από το τέλος του 56 και τελιώνουν στο 71... Αν λες για την πρώτη τα κύρια fillers αρχίζουν στο 136 (αν και σου προτήνω να δεις το πρώτο arc).

Πάντως όσον αφορά την παραπάνω συζήτηση.... Συμφωνώ με iristella...

Αν και ο Naruto έχει δείξει κάποια αλλαγή κατά την διάρκεια της σειράς, στην ουσία τα κίνητρα του είναι αρκετά ρηχά. Ειδικά αυτό με τον Sasuke... Βέβαια από την άλλη ίσως αυτή η ρηχότητα είναι που του δίνει την δύναμη του.

Τώρα ως προς το ότι βλέπουμε συνέχεια τα ίδια μοτίβα, αυτό είναι αλήθεια. Πιστεύω όμως ότι αυτό έχει γίνει ΤΟΣΟ ενοχλητικό λόγω των άπειρων fillers που έχουμε δει. Αν το καλοσκευτεί κανείς τα canon άτομα που έχει σώσει o Naruto είναι μετρημένα (μέχρι στιγμής στο anime). Επίσης δεν βλέπουμε να λέει τόσο πολύ για το να γίνει Hokage τελευταία... Και αυτό γιατί από ότι φαίνεται πρώτη προτεραιότητα έχει ο Sasuke. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στο manga (και ΔΕΝ θέλω να μάθω, το λέω γιατί υπάρχουν κάποιοι χαμένοι που θα βάλουν spoilers κι ας λέει αλλιώς ο τίτλος του thread) αλλά θα ήταν ενδιαφέρον αν είχε να επιλέξει ανάμεσα στον Sasuke και στο να γίνει Hokage.

Τώρα ως προς το style μάχης του Naruto, όντως είναι σπαστικό που σε ολόκληρη σειρά έχει αποκτήσει τόσο λίγες τεχνικές... Kage bunshin, Naruto Rendan (που στην ουσία είναι άλλο ένα Kage bunshin combo), henge(αν και αυτή είναι βασική τεχνική των ninja οπότε κακώς την αναφέρω), oiroke και harem (έτσι για το reference, δεν τα χρησιμοποιεί ουσιαστικά), rasengan αντε και το oodama rasengan.

Τώρα βέβαια θα κάνει κι άλλη τεχνική, αλλά θα είχε πολύ πιο ενδιαφέρον αν είχε περισσότερες τεχνικές... Γιατί ουσιαστικά η main στρατιγική του τώρα είναι, περικύκλωσε-κράτα σταθερό τον εχθρό, και βάρα τον με rasengan. Επίσης θα ήθελα να υπάρχει μεγαλύτερη συνεργασία με άλλους χαρακτήρες, αλλά I guess δεν είναι στο style του Naruto να συνεργάζεται με άλλους (εκτός από φωτεινές εξερέσεις όπως τότε με τον Sasuke στο Zabuza arc :P)...
phmava.php