Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:56
υ.γ. Χαχαχαχα, με εκανες και γελασα ρε συ Seraph! Ο Σασουκε οσο και να προσπαθει οτυε στο μικρο νυχακι του Οροτσιμαρου δεν θα φτασει.

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 13:04
Το pacing του 1,5 chapter δεν είναι κακό ούτε για τους fan ούτε για την υγεία της σειράς. Βέβαια το ότι θα μπουν πάλι filer δεν μου αρέσει (και αυτό με χαλάει σε συνδυασμό με το κάπως αργό pacing).
Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κάποιο μικρό arc που δεν θα πιάσει όλη την season (ελπίζω δηλαδή) αλλά και πάλι με χαλάει, ασχέτως αν θα είναι ποιοτικό ή όχι (ακόμα και αν έχει Akatsuki).
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 15:34
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiraiya: 09 Σεπτέμβριος 2008 - 15:40
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 19:00
εγω πιστευω εβγαλαν αυτα τα filer λογω καλοκαιριου για να εχουν για χειμωνα την γκαμα τους αλλα δεν κοβω να βγαλου αλλα filerς αλλα αμα βγαλου την στρουφιξαμε .........
Εχει ηδη επιβεβαιωθει οτι θα εχουμε φιλλερς τον Ιανουαριο. Δεκεμβριο θα τελειωσει αυτο το αρκ που παρακολουθουμε τωρα.
Ασχολίαστο...Θα κανω πως δεν το ειδα.Καλα εσυ εισαι γνωστη Σασουκιτσα (πως λεμε Ρουβιτσα; ), δεν μου κανει καμια εντυπωση
Οσο genious και να ειναι καποιος,μπροστα στο όνομα των Ούτσιχα ειναι ενας απλος ανθρωπος...υ.γ. Χαχαχαχα, με εκανες και γελασα ρε συ Seraph! Ο Σασουκε οσο και να προσπαθει οτυε στο μικρο νυχακι του Οροτσιμαρου δεν θα φτασει.

For a snake that crawls around on the ground to dream of flying is just impossible

Αυτα εχω να πω μονο

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 19:27
Originally Posted by sefiroth
υ.γ. Χαχαχαχα, με εκανες και γελασα ρε συ Seraph! Ο Σασουκε οσο και να προσπαθει οτυε στο μικρο νυχακι του Οροτσιμαρου δεν θα φτασει.
Eπίσης όταν ο sasuke μιλάει στον orchi λες και είναι ένα τιποτένιο πλασματάκι και ο orchi δεν αντιδρά κάτι λέει....... Ο ίδιος ο orchi (νομίζω) είχε πει ότι φοβάται τους Uchiha.....

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 19:38
Εχει ηδη επιβεβαιωθει οτι θα εχουμε φιλλερς τον Ιανουαριο. Δεκεμβριο θα τελειωσει αυτο το αρκ που παρακολουθουμε τωρα.
Ασχολίαστο...Θα κανω πως δεν το ειδα.
Οσο genious και να ειναι καποιος,μπροστα στο όνομα των Ούτσιχα ειναι ενας απλος ανθρωπος...
For a snake that crawls around on the ground to dream of flying is just impossible
Αυτα εχω να πω μονο
πες τα seraphimon!!ακομα και στην πρωτη μαχη τους (sasuke vs orochimaru)o sasuke αποδυξε τι μπορει να κανει απεναντι του orochimaru
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 20:13
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 20:41
Μάλλον εννοείς τότε στο Chuunin exam.Απλώς έπαιζε μαζί του o Oro.
τουλαχιστον του εκανε λιγη ζημια....
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 20:45
Τι ωραία που θα ήταν...
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 00:57

''Ασχολίαστο...Θα κανω πως δεν το ειδα.''
Πλακιτσα εκανα,ζητω συγγνωμη αν σε εθιξα.

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 01:05
τσκ,τσκ,τσκ. Απαξιω.Μαζευτηκατε ολο το Sasuke fan-club εναντιον μου! Οσο για την μαχη στα chunin exams απαντησε ο jiraiya,παιχνιδακια για να περναει η ωρα.Και βασικα δεν μπορω να καταλαβω την αντιπαθεια σας εναντιον του ΘΕΟΥ (Χριστε μου ειμαι καμενος).Αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ αυτος, ο Σασουκε τα @@ θα επαιρνε μεχρι και σημερα.
Εγω μιλησα στο προηγουμενο ποστ μου...Τα προφητικά τα λογια τα ειπα,εσυ τωρα λεγε οτι θες

Btw για τον Οροτσι: ειναι φορες που πορωνομαι με αυτον τον χαρακτηρα,και αλλες που με αηδιαζει ο τροπος που χειριζεται τα πραματα και τις καταστασεις... Οταν θα ερθει η ωρα θα μπορουμε να πουμε περισσοτερα

Edit:Sefiroth,δεν παρεξηγήθηκα...σιγά

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 01:14

υ.γ.Εχω αρχισει εδω και καιρο να προετοιμαζομαι ψυχολογικα για εκεινη την μαυρη στιγμη

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 01:20
το respect του ομως το περνει ο orochi οτι και να γινει, γιατι κατα τι διαρκεια ολου του naruto εχει αποδειξει την αξια του
orochi vs jiraiya + tsunade
orochi vs naruto 4 tails
χωρις να υπολογισουμε την εξυπναδα του..
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 01:32
οκ ο orochmaru ειναι respectable evil char, αλλα δε συγκρινεται με Ιτατσι (ισως ουτε με Jiraiya αφου οταν πολεμησαν δεν ηταν σε full power)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dxs: 10 Σεπτέμβριος 2008 - 09:48
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 09:01
Όσο για τα filler ας τα δούμε πρώτα και μετά κρίνουμε.