Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#496 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 12:56

Καλα εσυ εισαι γνωστη Σασουκιτσα (πως λεμε Ρουβιτσα; ), δεν μου κανει καμια εντυπωση.Εγω ειχα στεναχωρηθει που ειχε φυγει ο Σασουκε, και γενικα ολη η στιχομυθια στο Valley of The End ηταν ακρως αποκαλυπτικη και καταθεση ψυχης και απο τους δυο.Θεωρω πως ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχια εκ μερους kishimoto να με κανει να μισησω εκεινη την στιγμη τον Σασουκε που χαμογελουσε ως αλαζονας, διοτι αυτο σημαινει οτι ειχα μπει για τα καλα στην ατμοσφαιρα της Ιστοριας.Νομιζω πως και ο ιδιος ο Κισιμοτο αυτο ηθελε να πετυχει: Να δειξει οτι περιφρονηση των φιλων, το να πεθαινουν αλλοι για τον εγωισμο του δεν οδηγει πουθενα αλλου παρα σε δυστυχια.Ο Σασουκε ειναι χαρακτηρας με τον οποιο ποτε εισαι φιλικα προσκειμενος προς αυτον και ποτε θες να τον σφαξεις με οχτακοσια overdrives.Το μονο ελαφρυντικο που του δινω ειναι οτι εγινε ετσι απο τις πραξεις του Ιτατσι, αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος πως δεν μπορει να ξεκολλησει απο την μιζερια του και να αποδεχθει καποια πραγματα,το οποιο τον κανει στασιμο ως χαρακτηρα.

υ.γ. Χαχαχαχα, με εκανες και γελασα ρε συ Seraph! Ο Σασουκε οσο και να προσπαθει οτυε στο μικρο νυχακι του Οροτσιμαρου δεν θα φτασει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#497 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 13:04

Αν και ουσιαστικά είναι μια η άλλη αυτά τα special (αφού θα έχουμε τα κενά) τουλάχιστον θα έχουμε μαζεμένο όλο το καλό (και πολύαναμενόμενο από εμένα) υλικό δυο συνεχόμενες εβδομάδες.

Το pacing του 1,5 chapter δεν είναι κακό ούτε για τους fan ούτε για την υγεία της σειράς. Βέβαια το ότι θα μπουν πάλι filer δεν μου αρέσει (και αυτό με χαλάει σε συνδυασμό με το κάπως αργό pacing).
Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κάποιο μικρό arc που δεν θα πιάσει όλη την season (ελπίζω δηλαδή) αλλά και πάλι με χαλάει, ασχέτως αν θα είναι ποιοτικό ή όχι (ακόμα και αν έχει Akatsuki).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#498 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 15:34

εγω πιστευω εβγαλαν αυτα τα filer λογω καλοκαιριου για να εχουν για χειμωνα την γκαμα τους αλλα δεν κοβω να βγαλου αλλα filerς αλλα αμα βγαλου την στρουφιξαμε .........

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiraiya: 09 Σεπτέμβριος 2008 - 15:40

#499 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 19:00

εγω πιστευω εβγαλαν αυτα τα filer λογω καλοκαιριου για να εχουν για χειμωνα την γκαμα τους αλλα δεν κοβω να βγαλου αλλα filerς αλλα αμα βγαλου την στρουφιξαμε .........

Εχει ηδη επιβεβαιωθει οτι θα εχουμε φιλλερς τον Ιανουαριο. Δεκεμβριο θα τελειωσει αυτο το αρκ που παρακολουθουμε τωρα.

Καλα εσυ εισαι γνωστη Σασουκιτσα (πως λεμε Ρουβιτσα; ), δεν μου κανει καμια εντυπωση

Ασχολίαστο...Θα κανω πως δεν το ειδα.

υ.γ. Χαχαχαχα, με εκανες και γελασα ρε συ Seraph! Ο Σασουκε οσο και να προσπαθει οτυε στο μικρο νυχακι του Οροτσιμαρου δεν θα φτασει.

Οσο genious και να ειναι καποιος,μπροστα στο όνομα των Ούτσιχα ειναι ενας απλος ανθρωπος...:knock-knock:
For a snake that crawls around on the ground to dream of flying is just impossible :tensai:
Αυτα εχω να πω μονο :smokingg:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#500 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 19:27

Originally Posted by sefiroth

Eπίσης όταν ο sasuke μιλάει στον orchi λες και είναι ένα τιποτένιο πλασματάκι και ο orchi δεν αντιδρά κάτι λέει....... Ο ίδιος ο orchi (νομίζω) είχε πει ότι φοβάται τους Uchiha.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#501 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 19:38

Εχει ηδη επιβεβαιωθει οτι θα εχουμε φιλλερς τον Ιανουαριο. Δεκεμβριο θα τελειωσει αυτο το αρκ που παρακολουθουμε τωρα.

Ασχολίαστο...Θα κανω πως δεν το ειδα.

Οσο genious και να ειναι καποιος,μπροστα στο όνομα των Ούτσιχα ειναι ενας απλος ανθρωπος...:knock-knock:
For a snake that crawls around on the ground to dream of flying is just impossible :tensai:
Αυτα εχω να πω μονο :smokingg:

πες τα seraphimon!!ακομα και στην πρωτη μαχη τους (sasuke vs orochimaru)o sasuke αποδυξε τι μπορει να κανει απεναντι του orochimaru

#502 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 20:13

Μάλλον εννοείς τότε στο Chuunin exam.Απλώς έπαιζε μαζί του o Oro.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#503 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 20:41

Μάλλον εννοείς τότε στο Chuunin exam.Απλώς έπαιζε μαζί του o Oro.

τουλαχιστον του εκανε λιγη ζημια....

#504 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 20:45

Και πολύ σημασία δώσαμε στον φιδάνθρωπο... Τόσο συχνά που αρώσταινε ο τύπος δηλαδή νισάφι... Άμα δεν άλλαζε δέρμα κάθε φορά που ήταν να πεθάνει θα τον είχαμε χάσει προ πολλού.
Τι ωραία που θα ήταν...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#505 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 00:57

τσκ,τσκ,τσκ. Απαξιω.Μαζευτηκατε ολο το Sasuke fan-club εναντιον μου! Οσο για την μαχη στα chunin exams απαντησε ο jiraiya,παιχνιδακια για να περναει η ωρα.Και βασικα δεν μπορω να καταλαβω την αντιπαθεια σας εναντιον του ΘΕΟΥ :nbleed: (Χριστε μου ειμαι καμενος).Αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ αυτος, ο Σασουκε τα @@ θα επαιρνε μεχρι και σημερα.

''Ασχολίαστο...Θα κανω πως δεν το ειδα.''

Πλακιτσα εκανα,ζητω συγγνωμη αν σε εθιξα.:sadist:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#506 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 01:05

τσκ,τσκ,τσκ. Απαξιω.Μαζευτηκατε ολο το Sasuke fan-club εναντιον μου! Οσο για την μαχη στα chunin exams απαντησε ο jiraiya,παιχνιδακια για να περναει η ωρα.Και βασικα δεν μπορω να καταλαβω την αντιπαθεια σας εναντιον του ΘΕΟΥ (Χριστε μου ειμαι καμενος).Αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ αυτος, ο Σασουκε τα @@ θα επαιρνε μεχρι και σημερα.

Εγω μιλησα στο προηγουμενο ποστ μου...Τα προφητικά τα λογια τα ειπα,εσυ τωρα λεγε οτι θες :hahaha: Το φιδι ποτέ δεν θα γινει αετος για να πεταξει...
Btw για τον Οροτσι: ειναι φορες που πορωνομαι με αυτον τον χαρακτηρα,και αλλες που με αηδιαζει ο τροπος που χειριζεται τα πραματα και τις καταστασεις... Οταν θα ερθει η ωρα θα μπορουμε να πουμε περισσοτερα :bath: Και ναι στο Τσουνιν επαιξε μαζι του για να δει αν οντως αξιζει τον κοπο να ασχοληθει μαζι του...:bike:[insert orochimaru here]

Edit:Sefiroth,δεν παρεξηγήθηκα...σιγά:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#507 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 01:14

Εγω λεω οτι θελω,αλλα τα γεγονοτα απο μονα τους μιλουν.Τελος παντων οταν θα την κανει για τα θυμαρακια ο Οροτσιμαρου (γιατι θα την κανει καποτε δεν μπορει,τι το καναμε εδω One Piece; ) θα ακουσετε καποιον τρελο να ουρλιαζει.:hahaha::hahaha::cry5::fromabove:

υ.γ.Εχω αρχισει εδω και καιρο να προετοιμαζομαι ψυχολογικα για εκεινη την μαυρη στιγμη :(
Δημοσιευμένη  εικόνα

#508 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 01:20

and the odd dog barked.

το respect του ομως το περνει ο orochi οτι και να γινει, γιατι κατα τι διαρκεια ολου του naruto εχει αποδειξει την αξια του

orochi vs jiraiya + tsunade
orochi vs naruto 4 tails

χωρις να υπολογισουμε την εξυπναδα του..

#509 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 01:32

Spoiler: manga spoil

οκ ο orochmaru ειναι respectable evil char, αλλα δε συγκρινεται με Ιτατσι (ισως ουτε με Jiraiya αφου οταν πολεμησαν δεν ηταν σε full power)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dxs: 10 Σεπτέμβριος 2008 - 09:48

Δημοσιευμένη  εικόνα

#510 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 09:01

Dxs πως ξέρεις το θα γίνει στο μεθεπόμενο αρκ; Προφήτης είσαι; Α όχι μάλλον διαβάζεις το manga... Τι κρίμα που σε αυτό το thread δεν επιτρέπονται σπόιλερς για το manga... Και μη μου πεις "σιγά το spoiler εγώ ένα όνομα είπα ποιός θα παίζει" γιατί οι χαρακτήρες του κάθε ark είναι πολύ σημαντική πληροφορία. Εγώ στη θέση σου θα έσβηνα το post για να μη χαλαστούν άλλοι όπως εγώ πρωί πρωί.

Όσο για τα filler ας τα δούμε πρώτα και μετά κρίνουμε.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us