Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2281 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 04 January 2010 - 02:30

Yup, πολυ σωστα...

21 Ιανουαριου 6 Tailed Jinchuuriki Arc

Youtube Video

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2282 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 04 January 2010 - 02:59

ελεος..παλι φιλλερς? (οχι οτι το βλεπω το ανιμε αλλα το εχουν καταντησει χαλια)

2bbd14fc.jpg

#2283 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 04 January 2010 - 15:14

To Sanbi Arc τελειωσε τον Ιούνιο, απο τότε εχουμε κανον πραματα (4 μήνες περιπου)... Το "παλι" δεν καταλαβαίνω ΧΡ Αν το Immortal Arc και το αλλο αρκ που ειδαμε δεν σαρεσε... Τι να πω :Ρ

παιζει να ειμαι ο μονος που σταματάει το μάνγκα και προτιμάει το ανιμε :Ρ

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2284 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 04 January 2010 - 15:52

6 tailed Jinchuuriki??? Μα αυτο δεν το εχουν ηδη πιασει οι Akatsuki? Ειχα την εντυπωση πως μονο τα Hachibi και Kuubi Jinchuuriki ειχαν απομεινει ελευθερα...

Το οτι δεν ειναι canon δεν σημαινει οτι θα ειναι κακο... ας μην προκρινουμε :ureshii:
Posted Image

#2285 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 05 January 2010 - 12:14

Μαλλον θα μας παρουσιασουν κανενα νεο μελος των ακατσυκε με αυτο το arc, μακαρι δλδ xD.:bye:

Posted Image

#2286 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 05 January 2010 - 17:53

Μόνο το preview που βλέπω.. filler.. μπλιαχ :puke:

#2287 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 January 2010 - 17:56

Καλα, αφου εκαναν ωραια τα 4-5 επισοδια που ηθελα να δω, ας βαλουν οσα Filler Θελουν :P

Ειδικα αμα βαλουν και μια σοβαρη μαχη με akatsuki, δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα.

Btw πρεπει να ξαναπιασω τη σειρα, τα τελευταια 3 επισοδια δε τα εχω δει.

qzMHWHd.png

#2288 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 05 January 2010 - 18:29

OMG κι αλλο filler... Οχι πως δεν το περιμενα αλλα ειχα μια ελπιδα να μην ξαναρθουν... Φυσικα ο Naruto τα λεφτα του απο κει τα βγαζει :P

Posted Image

#2289 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 05 January 2010 - 18:52

Πάντως γενικά πάντα με ενδιέφεραν οι υπόλοιποι Jinchuurikis, μιας και ο Kishi μας τους έχει και σχεδιάσει. Οι προοπτικές είναι καλές, ελπίζω να βρουν μια ιστορία της προκοπής με το Rokubi και να το σώσουν. :)

Btw πρεπει να ξαναπιασω τη σειρα, τα τελευταια 3 επισοδια δε τα εχω δει.

Τα ίδια. :nanana:

#2290 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 08 January 2010 - 02:24

στο 142 ξενερωσα απιστευτα σε 2 σημεια.
1)το cgi σκηνικο με τον αετο μου φανηκε παρα πολυ προχειροφτοιαγμενο.
2)ο 8-ουρος jinjuriki με νευριαζει και μου ειναι αντιπαθης σε απιστευτο βαθμο (δε κολλαει ενας ραπερ στον κοσμο των ninja).
[media]http://www.youtube.com/watch?v=GFLGRidfFo4[/media]

#2291 Breszul

Breszul

Caffeine addict

• Members
  • 29 posts

Posted 08 January 2010 - 03:43

στο 142 ξενερωσα απιστευτα σε 2 σημεια.
1)το cgi σκηνικο με τον αετο μου φανηκε παρα πολυ προχειροφτοιαγμενο.
2)ο 8-ουρος jinjuriki με νευριαζει και μου ειναι αντιπαθης σε απιστευτο βαθμο (δε κολλαει ενας ραπερ στον κοσμο των ninja).

Eπιεική σε βρίσκω μόνο αυτή η σκηνή σε χάλασε? Όλο το ep eyebleed ήταν :hahaha:
Ο ράπερ όντως άκυρος αλλά είχε γέλιο.

#2292 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 08 January 2010 - 16:53

ο 8-ουρος jinjuriki με νευριαζει και μου ειναι αντιπαθης σε απιστευτο βαθμο (δε κολλαει ενας ραπερ στον κοσμο των ninja).
[media]http://www.youtube.com/watch?v=GFLGRidfFo4[/media]

Αντιπαθής δεν λες τίποτα.Η απόλυτη ξενέρα αν σκεφτείς το τί είδαν τα ματάκια μας στα τελευταία επεισόδια...
Άντε σε 10 χρονάκια πάλι τα καλά :run:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2293 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 January 2010 - 23:40

Παιδιά, παιδιά... relax. Τα φίλερ του shippuden εμένα δεν με έχουν απογοητεύσει.(Αν τα συγκρίνουμε με τον μικρούλη ναρούτο). Το πρόγραμμα όντως προχωράει μια χαρά και εμένα τα φίλλερ πάντα μου άρεσαν και τα έβλεπα. Έχω διαβάσει τόσες φορες το μάνγκα(το έχω κιόλας:himitsu:) το άνιμε το έχω παρακολουθήσει λιγότερες φορές από το μάνγκα(είπαμε δεν είμαι και μαζόχα:hahaha:)

Το επισόδειο ήταν καλούτσικο, όχι καλό όπως τις άλλες φορές. Με ξενέρωσε ο τρόπος που κάνανε το ΚΒ. Αν είναι δυαντόν...Πρώτον δεν τον έκαναν σωματώδη και έτσι όπως βλέπω την κοιλιά του, νομίζω ότι θα αρχίζουν να τρέχουν υγρά από τις τιράντες του, ότι είναι αυτό που φοράει.

Και το ραπάρισμα του ήταν το αποτελείωμα. Είναι που απεχθάνομαι την ράπ ήρθε και αυτός και ήρθε και έδεσε το θέμα. Νόμιζα πως ανα πάσα στιγμή θα αρχίζει ο Σουιγκέτσου με τον Τζούγκο να σκάνε στα γέλια. Στην τελική γέλαγα εγώ.:kakaka: Μα καλά τι ήταν αυτό το πράγμα....

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2294 darkfaith

darkfaith

狂銀 影狐

• Members
  • 49 posts

Posted 10 January 2010 - 16:20

O raper είχε πολύ γέλιο!
αλλά πάλι fillers??!!..
Τώρα πια δεν νομίζω οτι θα ζήσω να δω το τέλος του anime Naruto!
Ισως σε 80 χρονια... (πλάκα κάνω). το anime είναι πολύ πίσω σε σχέση με το manga!
Posted Image

#2295 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 11 January 2010 - 17:59

Όντως κατώτερο των προηγουμένων το επεισόδιο.. εκτός από τον rapper (που σαν παρουσία δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα αλλά δεν με πόρωσε κιόλας - τουλάχιστον έριξε ένα χέρι ξύλο στους Taka) είχαμε πάλι και τον κοκκινομπούμπουρα να λέει όλο "Sasuke you're so cool":puke: Ίσως το επόμενο να είναι καλύτερο θα δούμε.
Από την άλλη είχαμε μια πολύ καλή σκηνή : στο flashback του Sasuke και εκεί που λες ότι το έχεις δει 500 φορές
Spoiler:

Edited by mchasap, 11 January 2010 - 18:44.

The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us