Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2296 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 12 January 2010 - 01:08

Μια χαρα ηταν το επεισοδιο. Μου αρεσε η φαση με τον Sasuke να λεει τα σχεδια του και οι Tobi και Kisame να τον γειωνουν! Επισης φανηκε ποσο αχρηστοι ειναι οι υπολοιποι taka εκτος του Sasuke (το tsukuyomi το εμαθε μια χαρα βλεπω).

Ο Hachibi ακυρος αλλα βγαζει πολυ γελιο! Κ παραλληλα γελοιοποει τους Taka νικωντας τους ευκολα
Posted Image

#2297 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 January 2010 - 20:52

ναι ηταν πολυ ωραιο fail ο τυπας, αλλα δυνατος. Παντως για να φανε οι αλλοι τοσο ευκολα ξυλο, χωρις να μπει στο full mode, και χωρις καν να βγαλει chakra ε δε μπορει και ο brasuke και αυτος ξυλικι θα φαει.

#2298 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 31 January 2010 - 00:01

Λοιπον-λοιπον-λοιπον!

Ωραιο ξυλο εφαγε ο Σασουκης και αν δεν ειχε το Αματερασου (που απορω πως το εμαθε τοσο γρηγορα να το χρησιμοποιει κιολας) θα τον ειχε *&&^^% ασχημα....

ΤΑ ΦΙΛΛΕΡ ξεκινησαν...αναμενομενο.....αλλα αν ειναι να εχουμε επεισοδιαρες σαν κι αυτες που ειδαμε χαλαλι. Αυτος με τις φουσκες ωραιος σχεδιασμος αλλα gay power....ειδωμεν...

υ.γ.Φλασια: Ο κισαμε ειπε τον Μανταρα Μιζουκαγκε;;;;; Ωπα! Τι παιζει εδω;
Posted Image

#2299 Darien

Darien

Starting...

• Members
  • 33 posts

Posted 31 January 2010 - 02:53

Με τα fillers τι θα γίνει; Θα παίξουν καιρό ή είναι για λίγα επεισόδια μόνο;
Today I got lost on the road of life

#2300 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 January 2010 - 03:08

Kοίτα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχουμε σίγουρα fillers. Aπό εκεί και πέρα θα εξαρτηθεί από το πόσο θέλουν να το τραβήξουν το arc οι παραγωγοί.

Μου φαίνεται έχουν κάνει λίγο την χρονική σειρά των γεγονότων ανω κάτω ή είναι η ιδέα μου?

#2301 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 31 January 2010 - 09:38

οι taka λενε για 4 μηνες filler, τωρα trollaroun? δε ξερω.

#2302 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 31 January 2010 - 09:54

Προκειται για Αρκ οποτε μιλαμε σιγουρα για 13 επεισοδια....προσωπικα πιστευω οτι θα κανουν φιλλερ μεχρι και το καλοκαιρι ωστε να ξαναφυγει το μανγκα γυρω στα 80-90 τσαπτερ
Posted Image

#2303 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 31 January 2010 - 10:34

Ε όχι δα! Δε φαντάζομαι να το τραβήξουν τόσο πολύ!!! Εμένα μου φαίνεται για μικρή σειρά filler, το πολύ να κρατήσει μέχρι το Φλεβάρη. Ελπίζω δηλαδή. Δεν καταλαβαίνουν ότι όσο το κάνουν αυτό, τόσο περισσότερους fans χάνει η σειρά;:sigh2:

#2304 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 31 January 2010 - 15:35

Το 143 ηταν σουπερ επεισοδιο. Επιτελους ειδαμε λιγη συνεργασια μεταξυ των taka. Τετοια μαχη ομως δεν επρεπε να περιοριστει σε ενα επεισοδιο. Ο Sasuke στο τελος κερδισε λογω του amaterasu αλλα τα βρηκε πολυ σκουρα... ολη η ομαδα εμεινε σακατεμενη.
Το μονο ακυρο ηταν αυτο με τον Juugo να δινει chakra και να γινεται παιδακι, LOL! Πραγματικα οτι να 'ναι.
O Hachibi τελικα πολυ δυνατος. Εχει τον πληρη ελεγχο του bijou του και το χρησιμοποιει. Αντιθετα οι φλωροι στην Konoha απαγορευσαν στο Naruto να χρησιμοποιει το δικο του :deadga6:
Anyway, η συνεχεια θα αργησει απ' οτι φαινεται. Οσον αφορα το Rokubi arc, με χαλαει που υπαρχει παλι ενας χαρακτηρας στυλ Υukimaru (αναφερομαι στην Hotaru). Tο προηγουμενο φιλλερ μου αρεσε σε γενικες γραμμες, αλλα ο Υukimaru ηταν για :puke:
Posted Image

#2305 thanasis1594

thanasis1594

ヤガミ ツキ

• Members
  • 7 posts

Posted 31 January 2010 - 15:57

re paidia wraia emathe na xrisimopoioi to amaterasu kai loipa alla i kanoniki dinami tou sharingan pia einai????na pairnei pisw tis dunameis tou opws ekane me to amaterasu?(den exw ellinika sto pc)

#2306 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 31 January 2010 - 16:41

Μιας και εχω καιρο να ποσταρω να αναφερω οτι η μαχη Deidara/Sasuke ηταν φοβερη, και οι εξυπνες στρατηγικες του Sasuke μου θυμισαν τις παλιες καλες εποχες που πωρωνομουν με τη σειρα. Στα πιο προσφατα τωρα, μου φανηκε απιστευτο πως ο Tobi Madara με εκανε να λυπηθω για τον χαμο του Itachi. Τοσο καιρο τον εχουμε σαν το απολυτο αψυχο καθαρμα και ξαφνικα μας τον πετανε οτι ηταν ο στοργικος πονοψυχος αδελφος;; Κι ομως οσο ακυρο κι αν ακουγεται ετσι εγινε. Βεβαια καπου δε μου κολλαει στην ιστορια οτι σκοτωσε τη μητερα του εν ψυχρω αλλα λυπηθηκε τον αδελφο του, αλλα τελος παντων. Κι αυτος ο Sasuke βεβαια, 300 επεισοδια ειχε ως μονο σκοπο να σκοτωσει ενα ατομο για εκδικηση, και τωρα που ολα αλλαξανα εχε ως μονο σκοπο... να σκοτωσει τρια ατομα για εκδικηση. Μαλλον εχει παραπαρει σοβαρα τον ρολο του ως "Avenger":uhh:

O Hachibi τελικα πολυ δυνατος. Εχει τον πληρη ελεγχο του bijou του και το χρησιμοποιει. Αντιθετα οι φλωροι στην Konoha απαγορευσαν στο Naruto να χρησιμοποιει το δικο του :deadga6:

Μην ξεχνας οτι ο ραπερας (ο οποιος ελπιζω να πεθανει φριχτα!!) εχει μια καποια ηλικια και τεραστια εμπειρια στη χρηση των δυναμεων του ως νιντζα, ενω ο Naruto ειναι απειρος (ναι, ακομα). Εδω το Kyuubi μερικες απο τις ουρες του βγαζει μονο και αυτος χανει απολυτως τον ελεγχο, σε σημειο να τραυματιζει την κοπελα που αγαπαει. Γι'αυτο και ειναι κατι παραπανω απο λογικο που δεν τον αφηνουν να χρησιμοποιησει τη δυναμη του Kyuubi.

Θα μου πεις βεβαια γιατι καθεται και μαθαινει να κανει ηλιθια jutsu που χρησιμοποιωντας τα κινδυνευει να πεθανει αντι να μαθει να τιθασευει τον Kyuubi ωστε και κινδυνος στους γυρω του να μην ειναι και πανισχυρος νιντζα να γινει. Αυτο μαλλον ουτε ο ιδιος δεν το ξερει...
Posted Image

#2307 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 31 January 2010 - 18:31

υ.γ.Φλασια: Ο κισαμε ειπε τον Μανταρα Μιζουκαγκε;;;;; Ωπα! Τι παιζει εδω;

Ναι ναι σωστά το άκουσες.Τώρα για το τί παίζει εδώ, νομίζω ότι είμαι η τελευταία που μπορεί να σου απαντήσει καθώς δεν ασχολούμαι με το manga.Κρίνοντας όμως από την SUPER DUPER αποκάλυψη του Itachi για τον ίδιο κ για τον Madara που πέρασαν 6 χρόνια σε μένα για να την μάθω(κατάφερα να τελειώσω το σχολείο κ το πανεπιστήμιο ώσπου να φτάσω εδώ...), υπολογίζω ότι σε άλλα τόσα χρόνια θα μάθουμε τι ρόλο βάρεσε το Mizukage που πέταξε ο Sharkman aka Kisame(υπολογίζω μέσα σε αυτά τα χρόνια να έχω πάρει 2 Νομπελ κ να έχω γίνει κ μάνα).

Φαίνεται ότι ξεκίνησε καινούριος γύρος filler επεισοδίων (oh how I missed old times...NOT!) καιρός για νέο drop κ να ξαναπιάσω το Yugioh κ τον Kaiba να στανιάρω.Ξέχασα...έχω κ δύο Νόμπελ να πάρω :if:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2308 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 31 January 2010 - 20:57

καιρός για νέο drop κ να ξαναπιάσω το Yugioh κ τον Kaiba να στανιάρω. :if:

ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!:nbleed: ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! :nbleed:ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!:nbleed:

Επιτέλους! Κάποιος που με καταλαβαίνει!:blingeye2:

#2309 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 01 February 2010 - 02:34

Το 145 δεν ηταν ασχημο, ειχε λιγο flashback στο παρελθον των 2 -sama, μια καλουτσικη μαχη, ενα αρκετα αστειο σημειο
[TABLE=145]εκει που αρχιζεις και λες δε το εχουν χεσει με τα leeches βλεπεις τον sai να χανει τον ελεγχο :P[/TABLE]

all in all για filler αρκετα καλο και αξιοπρεπες .....

με λιγα λογια ... βλεπεται XD

#2310 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 01 February 2010 - 02:41

Για πόσα επεισόδια υπολογίζονται αυτά?
Γιατί μαζί με το Βleach θα πάει και αυτό drop μου φαίνεται....
Δεν έχω υπογραφή :oo: