Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
3282 replies to this topic

#2191 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 12:34

μετα απο τοσες προσδοκιες που σου δεινει η σειρα για το ποσο γ@μι@ς μπορει ναναι ο itachi σου βγαζει ενα amaterasu και τελος.
δε λεω να γινει μαχη σε στυλ dragonball αλλα 2-3 επισοδεια ακομα μπορουσε να διαρκεσει.

#2192 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 13:18

Πολυ ωραια μαχη το 137.Αψογο animation και ειδικη μνεια στο νεο κομματι μουσικης την ωρα που το Amaterasu κυνηγουσε τον Σασουκε.

ΑΛΛΑ

Μου την δινει που ο Mangaka στον Σασουκε δινει ηλιθιες δικαιολογιες για να τον προωθησει, δεν με πειραζει οτι τον προωθει αλλα οτι το κανει με ηλιθιους τροπους,ειναι κριμα και για τον ιδιο τον χαρακτηρα.Οπως και με την περιπτωση του Οροτσιμαρου που ο Σασουκε εσπασε με το willpower τον κοσμο του Ορο, ετσι και τωρα με κατι αναλογο ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ εσπασε το Τσουκιγιομι του Ιτατσι.Και στις δυο περιπτωσεις βεβαια ο πρωτος χαροπαλευε ενώ ο δευτερος εχει σχεδον τυφλωθει οποτε αυτο παλι με κανει να σκεφτω ποσο Loser και πραγματικα αξιολυπητος ειναι ο Σασουκε εν τελει.Ο Ιτατσι ειναι φοβερος αλλα λογω τυφλωσης αποδιδει τα μισα απο οτι καταλαβαινω, ειδαλλως τωρα θα ειχε ληξει το θεμα με τον φλωρο.

Δευτερον, ποοοοοοοοοοοοοοοσα chidori ποια θα κανει ο Σασουκε;;; Εχω χασει το μετρημα πραγματικα.Ποοοοοσο chakra εχει; Αν θυμαμαι δεν ειναι και απο τους χαρακτηρες με απλετο chakra σαν τον Ναρουτο ας πουμε.

Τριτον, μου αρεσε το kawarimi no jutsu αλα Οροτσιμαρου.

Spoiler:

υ.γ. Το επομενο επεισοδιο φαινεται μουρλια!
y.g.2 Στην ουσια αν το καλοσκεφτουμε εχουμε : Sasuke + Orochimaru VS Σχεδον τυφλωμενο Ιtachi
Νταξει και μονο που εχει αντεξει ο Ιτατσι ακομα, ειναι αθλος.ΑΝ δεν ηταν τυφλωμενος θα μιλουσαμε με αλλα δεδομενα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sefiroth: 27 Νοέμβριος 2009 - 13:29

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2193 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 23:56

Κορυφαιο επεισοδιο με τελειο ανιματιον κ μουσικη, γενικα ηταν πολυ καλα σχεδιασμενο.Το μονο που δεν με αρεσε ηταν το αματερασυ ανιματεd, μπορουσαν να κανουν καλυτερη δουλεια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2194 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 00:09

Μου την δινει που ο Mangaka στον Σασουκε δινει ηλιθιες δικαιολογιες για να τον προωθησει, δεν με πειραζει οτι τον προωθει αλλα οτι το κανει με ηλιθιους τροπους,ειναι κριμα και για τον ιδιο τον χαρακτηρα.Οπως και με την περιπτωση του Οροτσιμαρου που ο Σασουκε εσπασε με το willpower τον κοσμο του Ορο, ετσι και τωρα με κατι αναλογο ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ εσπασε το Τσουκιγιομι του Ιτατσι.Και στις δυο περιπτωσεις βεβαια ο πρωτος χαροπαλευε ενώ ο δευτερος εχει σχεδον τυφλωθει οποτε αυτο παλι με κανει να σκεφτω ποσο Loser και πραγματικα αξιολυπητος ειναι ο Σασουκε εν τελει.Ο Ιτατσι ειναι φοβερος αλλα λογω τυφλωσης αποδιδει τα μισα απο οτι καταλαβαινω, ειδαλλως τωρα θα ειχε ληξει το θεμα με τον φλωρο.

Sefiroth you are being kinda unfair here (αν και συμφωνώ και επαυξάνω ότι ο Sasuke δεν πιάνει μία μπροστά στον Itachi). O mangaka έχει δώσε hints ότι το Tsukuyomi μπορεί να σπάσει από το πρώτο Naruto κιόλας. Παραθέτω την σελίδα από το manga (δεν μπορούσα να βρω youtube video με την ίδια σκηνή δυστυχώς). Οπότε δεδομένου ότι ο Sasuke έχει φτάσει το δικό του Sharingan στο ανώτατο επίπεδο ικανότητας βγάζει νόημα αυτό που έγινε.

I wanna see the episode too but i ll wait for Taka. Y^Y

#2195 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 00:31

Το εχουν βγαλει οι Taka ^^

http://www.tokyotosho.info/search.php?terms=naruto&type=1

Κατα τα αλλα και εγω βρηκα αθλιο το animation του amaterasu, τα υπολοιπα σαν το προηγουμενο επισοδιο.

qzMHWHd.png

#2196 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 09:19

Ενταξει καλο ηταν και το 137.Εδειξε αρκετη μαχουλα αλλα οπως ειπε και ο προλαλησαν αυτο το αματερασου το κατεστρεψαν.Αντε να δουμε και τον ασσο του sasuke:unlucky:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2197 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 20:58

εγω περιμενα πολλα περισσοτερα απο αυτη τη μαχη. Θα συμφωνησω οτι αυτη η μανια με το willpower ειναι κομματι σπαστικια. Κριμα να χαθει και ο itachi με αυτο το τροπο.

Παντως περασε γρηγορα το επισοδειο. Ο αλλος των akatsuki δε θα παει να βοηθησει τον itachi αν δυσκολεψουν τα πραγματα? ξαφνικα πιστευουν στο fair play? η απλως δεν τον νοιαζει μια ?

#2198 darkfaith

darkfaith

狂銀 影狐

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2009 - 22:18

To επεισόδιο μου άρεσε πάρα πολύ! Ιδίως ο συνδυασμός της μουσικής με τη μάχη!
Νομίζω οτι ο Kishimoto επικεντρώνεται κυρίως στον Naruto και τον Sasuke οπότε είναι λογικό να είναι δυνατοι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2199 sledgehammer_999

sledgehammer_999

Anime Newbie

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2009 - 14:23

εγω περιμενα πολλα περισσοτερα απο αυτη τη μαχη. Θα συμφωνησω οτι αυτη η μανια με το willpower ειναι κομματι σπαστικια. Κριμα να χαθει και ο itachi με αυτο το τροπο.

Παντως περασε γρηγορα το επισοδειο. Ο αλλος των akatsuki δε θα παει να βοηθησει τον itachi αν δυσκολεψουν τα πραγματα? ξαφνικα πιστευουν στο fair play? η απλως δεν τον νοιαζει μια ?

Ο Zetsu από ότι έχω καταλάβει λειτουργεί στις σκιές πάντα και ως spy των akatsuki(βασικά προς λογαριασμό του pein). Άρα δεν παίζει να επέμβει.

#2200 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2009 - 17:09

Πολύ καλό το επεισόδιο από όλες τις απόψεις αν και εμένα δεν με τρέλανε ο τρόπος με τον οποίο απέδωσαν την Amaterasu. Αλλά γενικά από δράση animation και μουσική γενικότερα έσκιζε.

As for the Tsukuyomi part and the dispell is concerned. Πέρα από το link που παρέθεσα πριν που ο ίδιος ο Itachi αναφέρει ότι ένας πραγματικός Uchiha μπορεί να αντισταθεί σε αυτήν την τεχνική, θα ήθελα να παρατηρήσω ότι το dispell έγινε όταν ο Sasuke έκανε Release το cursed seal.

O ορισμός του cursed seal είναι ο παρακάτω:

Once in place the seal will grant the wearer the ability to access their real power. By releasing chakra, the seal becomes active and begins to forcibly pull out even more chakra. When the wearer releases the cursed seal to activate the extra chakra, they will lose their free will permanently over time, transforming the user into Orochimaru's slave.

(source)

Oπότε αν συνδυάσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί γενικά το cursed seal, το ότι ο Sasuke είχε αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό το Sharingan του και τον κανονικό τρόπο για να κάνει κάποιος dispell το οποιοδήποτε genjutsu (aka disrupting his chakra flow or placing an alien chakra in it) βλέπουμε ότι βγάζει νόημα. Toυλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση το πως εξελίχθηκε η μάχη δικαιολογείται πάρα πολύ καλά από γεγονότα και πληροφορίες που έχουν παρασχεθεί δεκάδες επεισόδια πριν.

Κατά τ άλλα και εγώ πιστεύω ότι ο Sasuke θα έπρεπε να κρατήσει το στοματάκι του κλειστό αντί να κοκορεύεται γιατί η μάχη κάθε άλλο παρά ισότιμη είναι. Και ήδη μια φορά ο Itachi τον έκανε να τσιρίξει (πείτε μου ότι δεν είμαι η μόνη που δεν χάρηκα την μικρή του πονεμένη κραυγούλα όταν νόμιζε ότι του έβγαλε το μάτι - και όχι δεν έπαθα αλλαγή προσωπικότητας όσο και να τον στηρίζω τον Sasuke γενικά είμαι Itachikia μέχρι το κόκκαλο).

Aναφορικά με τον Zetsu θα πω ότι μέχρι στιγμής σε ρόλο παρατηρητή μαχών τον έχουμε γνωρίσει. O sportscaster των Akatsuki. :P Kαι στην μάχη Naruto vs Sasuke στο επεισόδιο 134 του πρώτου κύκλου πάλι εκεί ήτανε.

#2201 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2009 - 17:23

Ξεκίνησα πάλι την σειρά. Την είχα αφήσει στα τελευταία filler με τον 3 tails. (Μετά την τύπισσα με τα διαμάντια είπα:enough is enough.:P)

Τώρα θα μπω στο kakashi chronicles.
Έχω άλλα 20 για να φτάσω στα ongoing-lucky me:P

Απλά θα ήθελα να πω κάποια πράγματα που δεν τα είχα δώσει τόσο σημασία όταν τα είχα διαβάσει στο manga, αλλά τωρα μου χτύπησαν.
Δεν είναι πολύ βολικά όλα; Ο Sasuke πάει να σκοτώσει τον Ori την στιγμή που αυτός αποφάσισε να πάρει το σώμα του. Ο ίδιος ενώ έχει σκοτώσει τα χρόνια της εκπαίδευσης του διάφορους άσχετους, αφήνει ζωντανούς όσους μπορεί και μάλιστα το τονίζει και στους άλλους να μην σκοτώνουν. Τα μέλη της ομάδας δελεάζονται να τον ακολουθήσουν για κάποιους εντελώς ηλίθιους λόγους: Ο ένας για το σπαθί και μετά για το 2ο σπαθι, η άλλη γιατί τον ερωτεύεται κάργα (μιλάμε για δεσμοφύλακα που έχει σκοτώσει κόσμο και κοσμάκη και μάλιστα δεσμοφύλακα σε φυλακή του Ori: Που χρησιμοποιούσε ανθρώπους για πειραματόζωα.) και ο τρίτος γιατί του είχε πει ο φίλος του ότι ο Sasuke θα παρει την θέση του ως vessel του Ori και έτσι θα είναι κάτι σαν μετενσάρκωση του(Ούτε καν να πάει το μυαλό ότι: Ηello!:oo: Ο Κimimaro πέθανε γιατί ήθελε να εξασφαλίσει την ζωή του Ori και ότι ο Sasuke τον σκότωσε).

Πολύ βολικά όλα ειδικά το τελευταίο που βγάζει μάτι ότι είναι πρόσθετη η σχέση του Jugo με τον Kimimaro και ότι δεν είχε σχεδιαστεί απο πριν. Γιατί νιώθω ότι ο Κishimoto είχε άλλη ιδέα του τι θα ακολουθήσει όταν έγραφε το παλιό naruto και άλλη στο shippuden;

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2202 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2009 - 21:49

O Sasuke δεν νομίζω πως σκότωσε κάποιον στην εκπαίδευση του, άλωστε είχε τονίσει και ο ίδιος ο Orochimaru στο σημείο με τους άπειρους πεσμένους ninja κάτω τους, εκτός αν το είδες από horrible subs που έχουν λάθος στην μετάφραση στο συγκεκριμένο σημείο και σε κάνει να νομίζεις ότι δεν τους σκότωσε όλους ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει σκοτώσει κανέναν!

όσο για τα υπόλοιπα members της hawk, έχουν και άλλους λόγους που τον ακολουθάνε (κάτι ψιλά) και θα το δεις στην συνέχεια! (εκτός απτον Suigetsu που είναι λίγο ότιναναι :P)

#2203 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 01:41

Ahhhh απο τα πιο ωραια επεισοδεια το διπλο και το αμεσως προηγουμενο =)

Ειναι γεματα αντριλα, βαρβατιλα, uchih-ιλα, bishounen-ιλα και κυριως... ΙΤΑΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

Να πιανει και να πεταει βιαια τον Σασκε στον τοιχο (ο οποιος σπαει-εχει σημασια-απο τη δυναμη) και λοιπα και λοιπα...

WIIIIIII way to go Kishimoto-san, Pierro-studio! Σας ευχαριστω παρα πολυ που φερατε στην οθονη 3 τετοιες επεισοδειαρες... Και ανυπομονω για την τεταρτη!

/fangirl mode is not OFF yet

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2204 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 16:37

Πολύ καλό το επεισόδιο από όλες τις απόψεις αν και εμένα δεν με τρέλανε ο τρόπος με τον οποίο απέδωσαν την Amaterasu. Αλλά γενικά από δράση animation και μουσική γενικότερα έσκιζε.

Ακριβως το επεισοδιο ηταν καλο απο ολες τις αποψεις οπως και τα δυο προηγουμενα,

Οσο για το amaterasu ειναι οντως πολυ δυσκολο να αποδωσεις την μαυρη φλογα, ειδικα στο δισδιαστατο χωρο των ανιμε, καθως δεν εχει σκιες... οποτε αναγκαστικα θα φαινεται σαν μια μαυριλα που τρεμοπαιζει.

Στο manga ο σχεδιασμος ηταν λιγο ιδιομορφος, εμοιαζε σαν να ηταν σχεδιασμενο με κερομπογια, πραγμα που το εκανε κατα την αποψη μου πολυ ιδιαιτερο και ομορφο. Εμοιαζε οτι το περιγραμμα της φλογας ηταν λευκο, κατι που στο ανιμε θα ηταν αντιαισθητικο.
http://www.onemanga.com/Naruto/389/16-17/

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2205 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 01:43

Δεν μπορούσα να μην σχολιάσω μια από τις αγαπημένες μου μάχες της σειράς. :)

Μου φάνηκε άριστη από κάθε άποψη, ενώ δεν με χάλασαν πράγματα όπως τα flashbacks (εκ των οποίων μερικά αλλάχτηκαν ελαφρώς, βάλαν άλλη μουσική-animation κλπ) μιας και μιλούσαμε για διπλό επεισόδιο (c'mon, σε άλλα shonen όπως το one piece δεν έχουμε ποτέ διπλό ep, είναι το counter του naruto στα fillers/flashbacks του πιστεύω :P) και ίσα ίσα νομίζω έδωσαν ένα πιο ωραίο κλίμα στην μάχη, ενώ θυμήθηκα καλύτερα τι είχε παιχτεί στο παρελθόν με τους Uchiha. Η μουσική ένα από τα ίδια, την βρήκα ταιριαστή γενικά, ειδικά στην φάση που ο Sasuke τρέχει γύρω από τον Itachi για να ξεφύγει από το Amaterasu, που είδα τουλάχιστον 5-6 φορές (και το amaterasu μου άρεσε)!

Το μόνο ίσως κενό που βρήκα ήταν ο Zetsu, δεν έχει κάποιον ουσιαστικό σκοπό εκεί πέρα και απ' όσο δείχνει δεν είναι πρόθυμος να βοηθήσει τον Itachi αν τα βρει σκούρα, ενώ υποτίθεται είναι όλοι μέλη της ίδιας ομάδας... σαν να λέμε ότι πήγε μια βόλτα/cinema να ξεσκάσει, oh well, μικρό το κακό μιας και δεν θα μου άρεζαν τρίτοι στην μάχη και και τα ίδια 2 αδέλφια φρόντισαν να είναι μόνο μεταξύ τους η αναμέτρηση.

Kudos και στον Sasuke, έδειξε ότι η εκπαίδευσή του δεν πήγε χαμένη τόσα χρόνια και όντως είναι genius, αφού ξέρει να χρησιμοποιεί άριστα τόσο το sharingan του όσο και τις λοιπές ικανότητές του (cursed seal, chidori κλπ) ανάλογα με την περίσταση, ενώ έχει σκεφτεί καλά τι θα κάνει για να αντεπιτεθεί στην κάθε κίνηση του αδερφού του. Ο star των επεισοδίων είναι ξεκάθαρα ο Itachi βέβαια, απίθανος villain: έξυπνος, spooky, kewl και με ρίσκο στις δυνατές ικανότητές του, δεν είναι απλά ο τούμπανος που κάνει ότι θέλει. Κερασάκι στην τούρτα η στιγμή που χάνει το σοβαρό ύφος του και αρχίζει να μιλάει πιο παρανοϊκά και δυνατά. :respect:

Άντε να δω και τον άσσο του Sasuke στο 138, σαν το βγάλουν οι Taka. Η μάχη είναι από τις καλύτερες που έχει να δώσει η σειρά και δικαιολογεί πλήρως την υπομονή τόσων χρόνων, από τότε σχεδόν που πρωτοείδαμε τον Sasuke. :)

Απλά θα ήθελα να πω κάποια πράγματα που δεν τα είχα δώσει τόσο σημασία όταν τα είχα διαβάσει στο manga, αλλά τωρα μου χτύπησαν.
Δεν είναι πολύ βολικά όλα; Ο Sasuke πάει να σκοτώσει τον Ori την στιγμή που αυτός αποφάσισε να πάρει το σώμα του. Ο ίδιος ενώ έχει σκοτώσει τα χρόνια της εκπαίδευσης του διάφορους άσχετους, αφήνει ζωντανούς όσους μπορεί και μάλιστα το τονίζει και στους άλλους να μην σκοτώνουν. Τα μέλη της ομάδας δελεάζονται να τον ακολουθήσουν για κάποιους εντελώς ηλίθιους λόγους: Ο ένας για το σπαθί και μετά για το 2ο σπαθι, η άλλη γιατί τον ερωτεύεται κάργα (μιλάμε για δεσμοφύλακα που έχει σκοτώσει κόσμο και κοσμάκη και μάλιστα δεσμοφύλακα σε φυλακή του Ori: Που χρησιμοποιούσε ανθρώπους για πειραματόζωα.) και ο τρίτος γιατί του είχε πει ο φίλος του ότι ο Sasuke θα παρει την θέση του ως vessel του Ori και έτσι θα είναι κάτι σαν μετενσάρκωση του(Ούτε καν να πάει το μυαλό ότι: Ηello!:oo: Ο Κimimaro πέθανε γιατί ήθελε να εξασφαλίσει την ζωή του Ori και ότι ο Sasuke τον σκότωσε).

Πολύ βολικά όλα ειδικά το τελευταίο που βγάζει μάτι ότι είναι πρόσθετη η σχέση του Jugo με τον Kimimaro και ότι δεν είχε σχεδιαστεί απο πριν. Γιατί νιώθω ότι ο Κishimoto είχε άλλη ιδέα του τι θα ακολουθήσει όταν έγραφε το παλιό naruto και άλλη στο shippuden;

OK υπάρχει μια βάση σε αυτό που λες, αλλά προσωπικά δεν με πείραξε τόσο γιατί νομίζω δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούμε τέτοια.

Να πως το είδα εγώ:

- Suigetsu: είναι ότι και ο Kisame για τον Itachi. Δεν έχει κάποιον ουσιαστικό σκοπό που κυνηγάει, είναι πιο πολύ ο τύπος που βαριέται και ξεσκάει μέσα από την μάχη... άλλωστε δεν νομίζω να είχε τίποτα καλύτερο να κάνει αφού τον ελευθέρωσε ο Sasuke. Ήθελε να γίνει δυνατότερος και είχε μπροστά του την έτοιμη λύση, να τον ακολουθήσει.

- Karin: άλλη μια στην ουρά για τον Sasuke, nothing new here. :P Ομοίως δεν είχε τι να κάνει μετά τον θάνατο του Ori και πήγε με το ομορφόπαιδο.

- Juugo: ok εδώ ισχύει ακόμη πιο πολύ αυτό που λες, αλλά νομίζω ότι δικαιολογείται αν σκεφτείς ότι στον Ori ο Kimmimaro τον είχε φέρει, οπότε δεν είχε τόσο αγάπη για έναν αφέντη που ίσα για την ικανότητά του ενδιαφέρονταν και πιο πολύ έναν φίλο έψαχνε, να τον ηρεμεί από την τρέλα του. Αφού ο Kimmimaro πέθανε για να προστατέψει τον Sasuke, βρήκε στον 2ο τον νέο του φίλο (και καλά :P). Κοινώς τον είχε γραμμένο τον Ori.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 03 Δεκέμβριος 2009 - 02:35