Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 09 November 2009 - 00:44
Respect στον Tobi... Οταν σοβαρευει ξενερωνω... Και γιατι καθεται συνεχεια πανω απο το αγαλμα του; Νοσταλγει τα μαλλια που ειχε καποτε?
Posted 09 November 2009 - 10:13
Οσο για τα υπολοιπα ου απο το επομενο επεισοδιο θα ειναι η χαρα των απανταχου fangirls.Θα δουνε ιτατσι και σασουκε να ξεσκιζονται....Πωπω εχει να γινει εδω περα του yaoi το καγκελο

Posted 09 November 2009 - 11:10
.
Οσο για τα υπολοιπα ου απο το επομενο επεισοδιο θα ειναι η χαρα των απανταχου fangirls.Θα δουνε ιτατσι και σασουκε να ξεσκιζονται....Πωπω εχει να γινει εδω περα του yaoi το καγκελο
Κelborn άστα τα fangirls να ξέρουνε καλύτερα τι θέλουνε να δούνε. Όχι τίποτα άλλο αλλά αν μιλάς τόσο απόλυτα, μπορεί καποιος κακός άνθρωπος να σε κατηγορήσει ότι προβάλλεις δικές σου φαντασιώσεις επάνω τους. Και παραδέξου το ότι ψοφάς άλλο τόσο να δεις την συνέχεια και το τι θα συμβεί ανάμεσα σε Itachi και Sasuke. Στο κάτω κάτω είναι κοινό μυστικό ότι σε αυτήν την σειρά όλα γύρω από ένα Sharingan γυρίζουν.
Κατά τα άλλα γέλιο είχε το επεισόδιο. Όπως προαναφέρατε ο Tobi χάρισε άφθονο γέλιο. Οι σχεδόν σχιζοφρενικές μεταβάσεις του από το σοβαρό στο κωμικό είναι όλα τα λεφτά.
Για το animation θα πω ότι ναι μεν δεν ήταν το καταπληκτικό των προηγούμενων επεισοδίων αλλά δεν ήταν και άσχημο. Δεν είδα κάτι το οποίο να με ενόχλησε όπως πχ στο επεισόδιο με την μάχη Sasuke - Deidara.
Και μιας και είπαμε Sasuke πολύ ατμοσφαιρική η συνάντηση με τον Itachi αλλά στο flashback που έδειξε δεν μπορούσα να μην σκεφτώ "Μη φας Sasuke έχουμε γλάρο. Που πας βρε τσιπιρίκι που πήρες και το αγριωπό το ύφος ακόμη δεν έσκασες από το αυγό? :P" Well τώρα μεγάλωσε βέβαια οπότε η μάχη μεταξύ των αδερφών
Posted 09 November 2009 - 11:41
Θα δουνε ιτατσι και σασουκε να ξεσκιζονται....Πωπω εχει να γινει εδω περα του yaoi το καγκελο
Ααα, all and all!Τόσα χρόνια την περίμενα αυτή την στιγμή που τα δύο Uchihaκια θα συναντηθούν κ θα το γυρίσουν σε yaoi?
Όπως κ να έχει, για το επόμενο επεισόδιο θα χρειαστώ λίτρα αιμοστατικών ορών
...Itachi is so f***ing kawaii

Posted 09 November 2009 - 12:57
Hola! Whoa! Ole! Whack-A-Mole no Jutsu!!!!!
Τι να κλασουν οι λοιποι Κονοχιτες, Ουτσιχες και Χεμπιδες! Τους εχει ολους για πλακα (κυριολεκτικα)!!
Κριμα που πλεον δεν υπαρχει η αυστηρη φωνη του Deidara να φωναζει: TOBIIIIIII!!!!
P.S. Πολυ ωραια η μαχη Kisame-Suigetsu. Kisame δειξε την αξια σου!
P.S.2. Η μουσικη στο preview υπερ-πορωτικη...
Posted 09 November 2009 - 13:26
Posted 09 November 2009 - 15:58
Κelborn άστα τα fangirls να ξέρουνε καλύτερα τι θέλουνε να δούνε. Όχι τίποτα άλλο αλλά αν μιλάς τόσο απόλυτα, μπορεί καποιος κακός άνθρωπος να σε κατηγορήσει ότι προβάλλεις δικές σου φαντασιώσεις επάνω τους. Και παραδέξου το ότι ψοφάς άλλο τόσο να δεις την συνέχεια και το τι θα συμβεί ανάμεσα σε Itachi και Sasuke. Στο κάτω κάτω είναι κοινό μυστικό ότι σε αυτήν την σειρά όλα γύρω από ένα Sharingan γυρίζουν.
Nαι ιριστελλα το βρηκες.Αφου με εχεις ψυχολογησει οτι πανω απο ολα θελω να δω αυτη την μαχη και τους αδερφους uchiha να πλακωνονται.Ε οπως και να το κανουμε ο σασουκε ειναι ο κεντρικος χαρακτηρας του ναρουτο.Ολα γυρω απο αυτον περιστρεφονται.Αν και νομιζω να εχεις καταλαβαει οτι τωρα που πε8ανε ο perverted ηρωας μου το ναρουτο δεν μου κρυβει καμμια συγκινηση περα απο την χινατα.

Posted 09 November 2009 - 16:16
Τώρα για το nosebleed με συγκινεί το ενδιαφέρον σου αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω. Για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω και τον λόγο της ανησυχίας. Δεν με βλέπεις να πηδολογάω αλαφιασμένη από εδώ και από εκει μιλώντας για τρυπήματα και τα συναφή ετσί?
Posted 09 November 2009 - 16:21
Βασικά δεν μίλησα πουθενά για τον Sasuke συγκεκριμένα. Μίλησα για την Uchiha οικογένεια γενικά. Γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι πίσω από την συντριπτική πλειοψηφία των εξελίξεων σε αυτήν την σειρά κρύβεται και ένας Uchiha. Είτε μιλάμε για τους Akatsuki, είτε μιλάμε για τον λόγο για τον οποίο ο Naruto έγινε αυτός που έγινε και πάει λέγοντας και κλαίγοντας. Όσο για τον Jiraiya αν ήταν αυτός ο μόνος λόγος για τον οποίο έβλεπες την σειρά τότε χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου καθότι το screentime του ήταν κάπως περιορισμένο για το πω ευγενικά.
Τώρα για το nosebleed με συγκινεί το ενδιαφέρον σου αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω. Για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω και τον λόγο της ανησυχίας. Δεν με βλέπεις να πηδολογάω αλαφιασμένη από εδώ και από εκει μιλώντας για τρυπήματα και τα συναφή ετσί?
Είναι επειδη αυτα τα ειχες κανει στο manga section την εποχη που την ειδες την μαχη για αυτο και εισαι προετοιμασμενη

Posted 09 November 2009 - 17:27
Posted 11 November 2009 - 13:56
Δεν είμαι Sasuke fanboy, αλλά όπως και να το κάνουμε την μάχη μεταξύ Itachi VS Sasuke όλοι μας κρυφά λίγο την περιμέναμε. Ειδικά μετά το πρώτο pwned με το chidori που έφαγε ο Sasuke όταν ήταν πιο μικρός. Πιστεύω είναι λίγο σαχλαμάρα να θεωρούμε την όλη φάση με τον Sasuke και τον Itachi yaoi. Και οι δύο θεωρούνται elit, οπότε και η μάχη τους θα τα σπάει (Ω ναι θα τα σπάει πολύ!). Ο Itachi είναι από τους πιο intimidated χαρακτήρες σε όλο το Naruto. Μόνο από τις λίγες φορές που έχει εμφανιστεί, καταλαβαίνει κανείς για τι επίπεδο nin μιλάμε. Όσο για το Sasuke, ο οποίος έχει δυναμώσει αρκετά, όλοι θέλουμε να δούμε την εκδίκηση που κυνηγάει εναντίον του αδερφού του. Θα το επιτύχει? Και αν το επιτύχει ποιες θα είναι οι επιπτώσεις? Αν δεν το επιτύχει πως θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι? Η μάχη Itachi VS Sasuke μπορεί να μην είναι η main battle του manga/anime, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα της θα κρίνει και την ροή της ιστορίας. Let us see then.. Το μόνο που με ανησυχεί λίγο είναι ότι από το preview του 135-136 στο 134 το animation μου φάνηκε fail. Ειδικά εκεί που ο Sasuke αποκρούει τα kunei/crows του Itachi. Μου φάνηκε πολύ lame. Εύχομαι να είναι στο στύλ της μάχης Sasuke VS Deidara, αλλά ίσως ζητάω πολλά..
Όσο για τον Jiraya και εμένα ητάν ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες και στεναχωρέθηκα πολύ που χάθηκε τόσο άδικα. Μετά από όλη αυτήν την συζήτηση που έγινε για τον Jiraya στα πιο πάνω posts είναι λίγο ανούσιο να αναφέρω κάτι παραπάνω. Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι ο Jiraya ήταν από τους πιο μεγάλους losers, μέχρι και ο ίδιος το παραδέχτηκε. Οι losers δεν έχουν αποτελέσματα όπως σωστά ειπώθηκε πιο πάνω, αλλά αυτό που μετράει δεν είναι τα αποτελέσματα καμία φορά, αλλά ο δρόμος που ακολούθησες προσπαθώντας να αποκτήσεις αυτά τα αποτελέσματα. Η ζωή του Jiraya ήταν ένα μεγάλο failure, αλλά αυτό τον έκανε δυνατό. Αν κάνεις ένα ταξίδι δεν μετράει ο προορισμός, αλλά το ίδιο το ταξίδι. Ο Jiraya είναι το παράδειγμα αυτής της έκφρασης.
Posted 11 November 2009 - 20:52
Posted 12 November 2009 - 01:58

Posted 12 November 2009 - 22:24