Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2009 - 17:03
O Juugo μου είναι πολύ περισσότερο συμπαθής από ότι υπολόγιζα. Αντίθετα η Karin όσο πάει μου σπάει τα νεύρα ακόμη περισσότερο. Τι εκνευριστική χαρακτήρας.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 23:59
Στο τελευταίο επεισόδιο το animation ήταν αξιοπρεπέστατο. Καμία σχέση με το animation κατά το Karin episode. Είχε πολύ προσοχή στην λεπτομερεια και στις κινήσεις. Και σαν σύνολο ιστορίας είχε αποδοθεί αρκετά όμορφα. Και από ότι βλέπω και στο preview και το animation του Kakashi gaiden φαίνεται αρκετά καλό.
O Juugo μου είναι πολύ περισσότερο συμπαθής από ότι υπολόγιζα. Αντίθετα η Karin όσο πάει μου σπάει τα νεύρα ακόμη περισσότερο. Τι εκνευριστική χαρακτήρας.
Συμφωνώ και στα δύο.
Λοιπόν μια ερώτηση γενικού ενδιαφέροντος: Οι κρατούμενοι στα hideouts έχουν ακούσει φήμες ότι ο Orochimaru πέθανε και ο Sasuke τον σκότωσε κλπ. Από που ξεκίνησαν όμως οι φήμες αυτές; Kαι πως φτάνουν σε απομονωμένα κρυσφύγετα; Όταν πέθανε ο Orochimaru ήταν παρόντες ο Sasuke και ο Kabuto. Μόνο αυτοί το ξέρουν. Tον Sasuke δεν τον κόβω να λέει αριστερά δεξιά ότι σκότωσε τον Orochimaru το ίδιο ισχύει και για τον Kabuto. Βέβαια στο τελευταίο επεισόδιο ο Sasuke το είπε στον Juugo αλλά οι φήμες ξεκίνησαν στα προηγούμενα επεισόδια στο hideout της Karin. Μια φήμη ξεκινάει από ένα άτομο και εξαπλώνεται... από που ξεκίνησε λοιπόν και πως έφτασε στα hideouts;
Τώρα ή κάπου ο συλλογισμός μου είναι λάθος ή οι "φήμες" είναι σεναριακή ευκολία που εντάσσεται στο χαλαρό πνεύμα ενός shounen anime... Tέσπα εν αναμονή του Kakashi Gaiden που μάλλον οι περισσότεροι περιμέναμε εδώ και καιρό... Ειδικά όσοι δεν γνωρίζουμε από το manga την ιστορία...
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2009 - 03:24
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2009 - 23:51
Eπρεπε να υπαρχει ολοκληρο mini-arc με τον kimimaru....
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 00:08
Λοιπόν μια ερώτηση γενικού ενδιαφέροντος: Οι κρατούμενοι στα hideouts έχουν ακούσει φήμες ότι ο Orochimaru πέθανε και ο Sasuke τον σκότωσε κλπ. Από που ξεκίνησαν όμως οι φήμες αυτές; Kαι πως φτάνουν σε απομονωμένα κρυσφύγετα; Όταν πέθανε ο Orochimaru ήταν παρόντες ο Sasuke και ο Kabuto. Μόνο αυτοί το ξέρουν. Tον Sasuke δεν τον κόβω να λέει αριστερά δεξιά ότι σκότωσε τον Orochimaru το ίδιο ισχύει και για τον Kabuto. Βέβαια στο τελευταίο επεισόδιο ο Sasuke το είπε στον Juugo αλλά οι φήμες ξεκίνησαν στα προηγούμενα επεισόδια στο hideout της Karin. Μια φήμη ξεκινάει από ένα άτομο και εξαπλώνεται... από που ξεκίνησε λοιπόν και πως έφτασε στα hideouts;
Ειναι απλη η απαντηση.Οι κρατουμενοι βλεπανε STAR.

PLACE YOUR BETS PLEASE!
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 00:29
Δεν έχω δει τα επεισόδια αλλά από το manga θυμάμαι αυτό
http://www.narutocentral.com/manga.php?s=naruto&c=348&p=10
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 04:28
Συμφωνώ και στα δύο.
Τώρα ή κάπου ο συλλογισμός μου είναι λάθος ή οι "φήμες" είναι σεναριακή ευκολία που εντάσσεται στο χαλαρό πνεύμα ενός shounen anime... Tέσπα εν αναμονή του Kakashi Gaiden που μάλλον οι περισσότεροι περιμέναμε εδώ και καιρό... Ειδικά όσοι δεν γνωρίζουμε από το manga την ιστορία...
Λοιπόν το γεγονός ότι ο Sasuke ελευθερώνει τους κρατούμενους του Orochimaru στο επεισόδιο που επιστρατεύει την Karin δείχνει ότι το ίδιο πρέπει να έκανε και σε άλλες περιπτώσεις. Πχ όταν πήγε να ελευθερώσει τον Suigetsu ή σε τυχόν φυλακισμένους που κρατούσαν οι Orochimaru και Kabuto στο κρησφύγετο που ήταν. Με αυτόν τον τρόπο και σε συνδυασμό με το ότι τα άλλα hideouts έχασαν επαφή με Orochimaru είναι πολύ πιθανόν να ξεκίνησαν οι φήμες. Επιπλέον ο ίδιος ο Kabuto πιθανότατα βρήκε καταφύγιο σε κάποιο από τα άλλα hideouts όπου πιθανόν τους είπε τι έγινε.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 15:35
Πληζ πειτε μου οχι..
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 17:19
Μετα τα Χρονικα του Κακασι θα πεσουν παλι φιλλερς;
Πληζ πειτε μου οχι..
canon it is.
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 02:04
Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 19:18
Απόλυτα πιστό στο manga, πολύ καλό animation, γρήγορη πλοκή και πολύ ωραία επιλογή φωνής για τον Yondaime κατά τη γνώμη μου.
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2009 - 02:59

Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2009 - 03:26
ρε μαγκες τι σκατα απεγινε ι Rin την εχει πουθενα αλλου στο στορυ?
Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητo to spoiler tag
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2009 - 03:37
Δεν έχω κάτι να πω,απλά αν ήταν ενα ευχάριστω double epeisode που περιμενα να δω πολύ καιρό,και τώρα πάμε στο κλαψουκε και την ρεβανς του.