Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1456 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 October 2008 - 11:31

επιτελους!!!!!!!!!!burn konoha burn!!!!!!!

το επομενο chapter διαβαζετε μονο με γονικη συναινεση!!!!!

qzMHWHd.png

#1457 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 03 October 2008 - 11:47

Ρε ο τυπας δεν παει καλα πως τον r.i.pare ετσι τον αλλον λες και εφτιαχνε το μανικι του...
Pain: hmm μαλιστα δεν ξερεις τπτ μου εισαι αχριστος... Αναφοτιεμαι πως σε αφησα να ζησης οσο εζησες τσ τσ τσ αντε rip και να μας γραφεις!!!

Αυτην την konoha τι την φτιαχνουν τζαμπα αφου ολο ισοπεδοση τρωει...Μια με τον oro μια με τους λακαμαδες και το μουφε 9tail και τωρα με τον Pain εαν συνελθουν και απο αυτο απλα.....το κατεχουν!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1458 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 October 2008 - 12:03

η konoha ειναι σαν το γεφυρι της αρτας,κα8ε μερα τη χτιζουν και κα8ε λιγο και λιγακι καταστρεφεται

qzMHWHd.png

#1459 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 03 October 2008 - 12:03

πολύ σύντομο επεισόδιο. Ήθελα να δω και ναρουτο με το φρογκ φου αλλά δεν :uhh: . Pain μακριά από τον Kakashi-shikamaru-hinata-sakura-sai αυτά :emptyonexg1:.

Pain ravage konoha...τα λέει όλα πιστεύω.

#1460 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 03 October 2008 - 12:09

τελειο τευχος!!!!!!!!!!!1
ουτε μια σελιδα βαρεμαρας.....επιτελους αρχιζει λιγη δραση!!!!!!!!!
Spoiler:

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#1461 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 03 October 2008 - 12:13

O Pein as usual θα ριππαρει κοσμο κ μετα θα ερθει ο heroe να τις φαει!:P

Posted Image

#1462 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 October 2008 - 12:26

-PAIN : ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕς ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΟΧΑ.ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

omg ξερα8ηκα στα γελια

εντομεταξυ το σωμα που εβγαζε ψυχες ηταν απιστευτο

σε 5 τευχη βλεπω 8ανατο tsunade:hahaha::hahaha:

qzMHWHd.png

#1463 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 03 October 2008 - 12:57

omg ξερα8ηκα στα γελια

εντομεταξυ το σωμα που εβγαζε ψυχες ηταν απιστευτο

σε 5 τευχη βλεπω 8ανατο tsunade:hahaha::hahaha:

Nai 8a την πιασει ο παιν πρωτα 8α τησ βγαλει τη σιλικονη και μετα την ψυχη^^

Posted Image

#1464 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 03 October 2008 - 13:20

Γενικως αυτο που πρεπει να περιμενουμε ολοι ειναι ενα μπαχαλο:hahaha:

στο διαστημα που απομενει μεχρι το τελος του χρονου(3 μηνες δηλαδη),θα δουμε το μεγαλο event του Kakashi,
την Σακουρα να ωριμαζει(χεστηκε η φατμε στο Γενι τζαμι),η ομαδα απο το cloud village ερχεται στην Κονοχα.

H team baka μαζι με τον Σασουκε θα ερθουν και αυτοι,ισως ο 8 tails να σκασει μυτη και εκεινος( κατι μου λεει οτι θα συναντησει τον Ναρουτο),
Ο Ναρουτο αφου τελιωσει την προπονηση θα ερθει λογικα και αυτος και ολα αυτα ενω ο pain καταστρεφει την κονοχα ψαχνωντας τον Ναρουτο.

Πολλοι λενε οτι ο Ναρουτο θα νικησει το Pain,ασφαλως και θα τον νικησει,απο την στιγμη που ο Pain σκοτωσε τον J υπεγραψε και το συμβολαιο του θανατου του,
κανεις ομως δεν ξερει ποτε θα γινει αυτο η τι γεγονοτα θα συμβουν πριν απο αυτο,δεν νομιζω κανεις απο εσας να πιστευε οτι ο 8 tails θα ξεφευγε?

Ποιος ξερει ισως ο Pain πιασει τον Ναρουτο,σημασια εχει οτι το μανγκα εχει φτασει σε ενα σημειο που γινεται πραγματικα χαμος και δεν ξερεις τι να περιμενεις
Ας το απολαυσουμε

Το τσαπτερ μου αρεσε παρα πολυ,αυτο που εκανε ο Pain με το soul rip ηταν πολυ ωραιο,
μου θυμησε τον Deathgod που ειχε γινει summon απο τον τριτο και τον Τεταρτο :D
Επισης θα ηθελα να δω στα επομενα τσαπτερς τον Κακασι και τον Gai μαζι ενωμενους εναντιον του Θεου
Χωρις βεβαια να υπαρξει κινδυνος για τον πρωτο :hahaha::hahaha:

#1465 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 03 October 2008 - 13:27

Τρελό imba chapterακι.
Θέρισε ο Pain και ακόμα δεν άρχισε τίποτα.

Πάντως μου άρεσε ο τρόπος που (επιτέλους) μάθαμε τα πρόσωπα του Pain και έμμεσα και τις δυνάμεις του. Good, very good....

Τέλος τα παλικάρια του κεραυνού μέχρι στιγμής μου φαίνονται ως κωμικό ξέσπασμα παρά ως κάτι καλό. Πάντως, δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει παλιότερα, αλλά εξακολουθώ να τρέφω ελπίδες για πάρτι τους (ότι θα παίξουν πιο σημαντικό ρόλο).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1466 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 03 October 2008 - 13:35

Και κατι χιουμοριστικο

Spoiler:

:hahaha::hahaha::hahaha:

#1467 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 03 October 2008 - 13:39

Καλα το chapter ηταν κορυφαιο πλακα πλακα τον τελευταιο μηνα προχωραει πολυ καλα η υποθεση στο Ναρουτο.Μεχρι τον αλλον μηνα 8α εχει γινει και η κονοχα οικοπεδα....λετε παντως μεχρι να φτασει ο Σασουκε να εχει σκοτωσει ο πειν τους παντες και επειδη δεν μπορεσε να παρει εκδικηση να παει εναντιων των ακατσουκι??
Posted Image

#1468 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 03 October 2008 - 14:53

Καλα το chapter ηταν κορυφαιο πλακα πλακα τον τελευταιο μηνα προχωραει πολυ καλα η υποθεση στο Ναρουτο.Μεχρι τον αλλον μηνα 8α εχει γινει και η κονοχα οικοπεδα....λετε παντως μεχρι να φτασει ο Σασουκε να εχει σκοτωσει ο πειν τους παντες και επειδη δεν μπορεσε να παρει εκδικηση να παει εναντιων των ακατσουκι??

Αυτο με τα οικοπεδα μη το γελας γτ τωρα ειναι στη μοδα αμα αυτο ειχε συμβει 1-2 μηνες πιο πριν το Βατοπεδι 8α ειχε μπει να τα παρει^^.Οσο για το τελευταιο δε ξερω μου ακουγεται καπως οff αλλα ωραια 8α ηταν να δει νεκρο το kakashi και να παρει αναποδες^^:burningbe3:

Posted Image

#1469 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 October 2008 - 15:43

πωπω καλα ολοι με την κονοχα ειμαστε ....

#1470 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 posts

Posted 03 October 2008 - 15:44

Παντως τελικα οντως πρεπει να ελεγχει τα σωματα απο μακρια γιατι ο τροπος που τα χωριζει στην αρχη(εννοωντας και το πως ειναι σχεδιασμενο το manga)δινει την αισθηση καποιου που μιλαει μεσα απο εναν αλλον...