Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1096 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 14:52

LOL

Spoiler:

Well done suskay :uhh:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hatake Kakashi: 10 Σεπτέμβριος 2008 - 15:03

#1097 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 15:07

Όντως την έκανε πάλι....
Εκτός αν τα λέει αυτά μόνο μπροστά στον Madara.... :orly:

Τέσπα αδιαφορώ. Θέλω να δω έκφραση Naruto μετά το βιβλίο.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1098 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 15:13

Πραγματικα δεν θελω να πιστεψω οτι θα το κανει. Θελω να πιστευω πως βλεπει τον Madara σαν εναν ακομα ακατσουκι που πρεπει να εξαπατησει.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1099 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 15:13

ευχαριστουμε κακασι

αμαν αυτος ο σασκε η ζωη του ειναι μια εκδίκηση

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#1100 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 15:18

Ναι καταντησε πολυ ανιαρο αυτο με την εκδικηση

προσωπικα θεωρουσα τον Σασουκε πολυ ωριμο αλλα τελικα μαλλον εκανα λαθος
Ο Ναρουτο και ο Gaara ειναι πολυ πιο ωριμα ατομα οσων αφορα την διαχειρηση αυτων που περασαν.

Ελπιζω να μην τα ενοει αυτα που λεει

το καλο της υποθεσης ειναι οτι

WAR IS COMING

#1101 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 15:26

Nα αγιασει το στομα σου Kαkashi !!!! Αντε γιατι πολυ μας επρηξε το παιδι...Ας ξεκολλησει επιτελους. Αλλα κ να πεις οτι καλα κανει κ θελει εκδικηση, ας την παρει απο αυτους που εφταιγαν πραγματικα κ οχι συμφωνα με τις τελευταιες του δηλωσεις...Τελικα κ αυτος υπεκυψε κ εγινε κανονικος Uchiha.Τωρα με ολα αυτα επεσε ακομα πιο κατω στα ματια μου κ ο Itachi εγινε αγιος τελικα !!!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#1102 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 15:38

Τελικα κ αυτος υπεκυψε κ εγινε κανονικος Uchiha.

respect uchiha clan

επισης...

Τωρα με ολα αυτα επεσε ακομα πιο κατω στα ματια μου κ ο Itachi εγινε αγιος τελικα

Ο ιτατσι ηταν παντοτε αγιος:awww::awww:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1103 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 16:07

Δλδ ρε παιδια τωρα θα το παιξει ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω ετσι;;; Γιατι φοβαμαι πως θα εχει η μαχη παρα πολυ μελοδραμα μεσα μεχρι αηδειας;;; Ελπιζω ο Κισι να το βαλει στην αρχη κ οχι στην διαρκεια της μαχης....
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#1104 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 16:23

μη χαιρεσαι σιγουρα κατα τη διαρκεια της μαχης θα βαλει ολο το μελοδραμα:nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1105 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 16:27

καλα ο σασουκε εχει κολησει το ψωνιο του εκδικητη,δε μπορει να ζησει χωρις να εχει καπιον να εκδικη8ει.Πραγματικα εγω πιστευω οτι του αρεσει να κοιτιετε στον κα8ρευτη και να λεει "ειμαι εκδικητης" και ψαχνει αφορμες για να γυρεψει εκδικηση...ελεος δηλαδη
οσο αφορα τωρα "8α παω μετα στην κονοχα" μαλλον δε 8α παει,στο τελος επιτε8ει στην κονοχα.Πρωτα 8α πεσουν οι zεtsu-kisame και 8α μεινει η τετραδα pain-konan-madara-sasuke

qzMHWHd.png

#1106 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 16:55

Παιδια καντε λιγη υπομονη.... Δεν θεωρω οτι ο sasuke λεει ολη την αληθεια στον Madara.... Δεν θεωρω τυχαιο ουτε το οτι στο προηγουμενο κεφαλαιο αφησε να εννοηθει οτι εχει ακομη αισθηματα για την παλια του ομαδα και οτι αναγνωριζει το ποσο του σταθηκαν, oυτε το οτι δηλωσε ρητα οτι χρησιμοποιουν τους Αkatsuki, ουτε πιστευω οτι ειναι τοσο πιστο κουταβι του Madara οσο θελει να φαινεται. Κοινως εχω την αισθηση οτι εχουμε τον κλασσικο Sasuke μπροστα μας με την λογικη του "if you cant beat them, join them, and then stab them in the back:hiding_something::kill4u:'' Oποτε μου φαινεται πιο πιθανο να ετοιμαζει κατι......... Βεβαια δεν παιρνω και ορκο... Με τοσα που περασε μπορει οντως να λαλησε τελειως..........

@mihalakis21...... Δεν του πηραν το γλυφιτζουρι ακριβως...Την οικογενεια του εσφαξαν μπροστα στα ματια του... Παιδια δεν τον δικαιολογω πληρως αλλα σκεφτειτε ο οποιοσδηποτε να ηταν στην θεση του και με τις δυναμεις του και να μαθαινε αυτα που εμαθε ο Sasuke τι θα εκανε??? Θα γυρναγε πισω μεσα στο χχαμογελο για να παιξει τον καλο shinobi?? Sorry αλλα αυτα μονο ο Kakashi τα κανει...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 10 Σεπτέμβριος 2008 - 17:02

#1107 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 16:57

παλια μιλαγαμε για τις βλακιες του naruto και ποσο βλακας ειναι αλλα τωρα πλεον ο σασκε τον ξεπερνα. δεν ξερει τι θελει. και τωρα ποια ειναι η γνωμη του για τον itachi γιατι με εχει μπερδεψει ελεεινα???:erk:ανοριμοτητα στο full. λες και ειναι νηπιο και του πηραν το γλυφιτζουρι κανει
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1108 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 12:40

θα συμφωνήσω με την Ιri ότι του έχει μείνει έστω κ λίγο μυαλό κ όλα αυτά είναι ένα κόλπο..:stubborn:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1109 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 12:44

Να και η Pic που πολλοι απο εμας περιμεναμε :D

LOL

Spoiler:

#1110 Shikamaru

Shikamaru