Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2008 - 23:57
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:14
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 00:17
Μορε αυτο προτιμαω και εγω(περιπου)αλλα μου εχει κολησει αυτο με τα sharingan στο μυαλο...Ε αμα βγαλει Sharingan o Naruto παει το παραταω το manga....Εγω πιστευω ειναι καλυτερο να του εχει δωσει κατι που να εξουδετερωνει το Sharingan ωστε να καταληξουν σε μια μαχη χωρις bloodline τεχνικες. Να δουμε ποιος ειναι καλυτερος με βαση την εκπαιδευση του κ τις δικες του δυναμεις
Τεσπα γενικοτερα ισως αφου σχεδιαζε να δωσει ο itachi στον σασκε το ms να εδωσε στον naruto το anti-trigger του ms που ενεργοποιειται οταν τον βλεπει ο σασκε...Θα μπορουσε να ακυρωνε και το απλο sharingan αλλα δε πιστευω o kishi να μας στερησει τη χαρα μιας δευτερης μαχης naruto-sasuke με sharingan...Αν και οταν και αμα συμβει αυτο δεν πιστευω ο naruto να βγαλει παλι demon's fox cloak....

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 01:35
Αντε να χρησιμοποιηθουν σαν τελικη επιθεση που να αποφασισει τον νικητη....
Ιρι λαθος δικο μου, το MS ηθελα να πω. Αλλα μην ξεχνας οτι ο Sasuke εχει κ αλλους ασσους στο μανικι που δεν μας εδειξε ακομα (Λες να μας το παιξει Raiden ???!!!!)
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 02:18
Αλλα οπως ειπε και η iri full power...
Θα ηταν πολυ ωραια αλλη μια μαχη μεταξυ τους...Το σιγουρο δε οτι το δακρυ θα επεφτε συννεφο...

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 05:29

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2008 - 13:31
Ο Yondaime δεν θυμαμαι να εχει κανενα bloodline limit... Να του δειξει κανεις και πως να χρησιμοποιει αυτα τα special kunai με το shunshin jutsu και ειμαστε κομπλε! Οτι bloodline limit και να εχεις, αυτο που εκανε ο Minato με το να αντιμετωπιζει απειρους ninja και να τους σκοτωνει εν ριπη οφθαλμου μετρουσε οσο τιποτα αλλο. Στο κατω κατω πρεπει να ξεμπερδευεις με τους αντιπαλους σου συντομα! Βεβαια με το Sasuke θα ειναι κανονικη μαχη για να το φχαριστηθουμε...
Παντως και εγω ειμαι της αποψης οτι ο Naruto ειναι αδικημενος με το οπλοστασιο του. Και να φανταστητε οτι το databook του δινει και 4-4,5 στο ninjutsu...
Ειναι κριμα ενα τετοιο ταλεντο στο training να μην μπορει να μαθει απειρες τεχνικες με το kage bunshin και νατους εχει ολους για πλακα... Αντε ρε Kakashi! Κανε τα κουμαντα σου να δει κι αυτος μια ασπρη μερα! Και μαθε του και το Suiton να γουσταρουμε!
Αντε τωρα!!!

Υ.Γ. Kakashi αργεις.......................... Ξεκολλα απο το βιβλιο. Εκει θα ειναι, δεν φευγει....
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 10:47
συμφωνα με τη wikipedia το rinnegan ειναι το ματι της μετεμψυχωσης
και κατι ανεφερε το οπιο μπορει να αναφερει στο τελευταιο databook και δε ξερω κατα ποσο αυτη η πληροφορια ειναι αξιοπιστη
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 11:01
οσο αφορα το rinnegan
συμφωνα με τη wikipedia το rinnegan ειναι το ματι της μετεμψυχωσης
και κατι ανεφερε το οπιο μπορει να αναφερει στο τελευταιο databook και δε ξερω κατα ποσο αυτη η πληροφορια ειναι αξιοπιστηSpoiler:
Όχι,στο Databook αναφερει οτι ο χρηστης του Ρινενγκαν μπορει να ελεγχει μονο τα 5 απο αυτα...Οποτε το Yin-Yang chakra affinity μενει απ'εξω...μαλλον...Ετοιμαζω μεγαλο update for the databook οποτε stay tuned people!

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 12:20
η αλλη μου θεωρια ειναι οτι αν πραγματικα εχει ο pain την δυνατοτητα να φερνει πισω στην ζωη νεκρους ανθρωπους υπο τον ελεγχο του τοτε αμα σταματησει να ελεγχει καποιο σωμα τοτε αυτο θα επανελθει στην ζωη με τις ιδιες αναμνησεις και συναισθηματα που ειχε πριν πεθανει.
επισης θα ηθελα την γνωμη σας για τα σκουλαρικια των σωματων του pain. ειναι απλα διακοσμητικα η χρησιμοποιουνται για καποιο σκοπο???

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 13:36
上にあったと思うけど後のページはど根性忍伝読んで涙ぐむナルトと
筋トレ中の雷影が弟誘拐を聞いてぶち切れるシーン。 After reading the book, Naruto starts to cry
Raikage hears about his brother being kidnapped
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hatake Kakashi: 10 Σεπτέμβριος 2008 - 14:11
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 14:34
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 14:43

Δεν μου αρεσε το σχεδιο του raikage
To chapter θα ειναι καλο απο οτι φαινεται
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2008 - 14:49