Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 27 August 2008 - 22:17
Cant w8 for the new chapter...θα ειναι τελειοοοο!!!
Posted 27 August 2008 - 22:58
Posted 28 August 2008 - 03:10

Posted 28 August 2008 - 13:09
Εκτός και αν ο Kishimoto μας το χαλάσει πάλι και ασχοληθεί με τίποτα ξέμπαρκο και ξενερώσουμε. Ή απλά δώσει γρήγορο, αδικαιολόγιτο και αδιανόητο τελος. Δεν το έχει κάνει και λίγες φορες...
but WHY?
Εγω ψηνομαι ακομα για ενα Zetsu Gaiden των 20 chapters!!!

Posted 28 August 2008 - 14:06
Neji, Gaara, Gai, Rock Lee, Kankuro, Temari, Kabuto κλπ
Πιστεύω ότι έληξε το συμβόλαιό τους... Να μην μιλήσω για τον Yondaime και τη γυναίκα του. Είναι οι πρώτοι που πήγαν Χαβάη.
Posted 28 August 2008 - 15:33
Καταρχας ηταν μαθητης του Πειν και ειναι κολλητος του Μανταρα....Σου λεει κατι αυτο!!!!?!
Ξερει παρα πολλα για ολους και ειναι ο καλυτερος spy evah...!!!
Οποτε να περιμενουμε πολλα απο αυτον!!

Posted 28 August 2008 - 17:53
sugoiiii sugoi!!!!
me wants new chapter ASAPPPPP!!!

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 28 August 2008 - 21:35.
Posted 28 August 2008 - 21:15
τωρα ολοι με μισειται το ξερω αλλα δεν πειραζει

δεν το περιμενα ομωσ απο πουθενα οτι ο σασουκε θα θυμηθει την ομαδα 7 σε καμια περιπτωση παντως ανυπομονω το καινουριο τσαπτερ
in the name of god,impure souls of the living dead
shall be banished into eternal damnation..amen
Posted 28 August 2008 - 21:25
Και μιας και μιλαμε για πραγματα τα οποια δεν εχουν φτασει ακομη σαν chapter αλλα ειναι spoilers ισως θα ηταν καλο να τα βαζουμε και σε spoiler γιατι καποιοι δεν τα διαβαζουν και τους χαλαει η εκπληξη ετσι παιδια.... Ειπαμε Latest chapter discussion οχι chapter Που δεν εχει ανεβει ακομη discussion:gotit:.....
Posted 28 August 2008 - 21:47
Posted 29 August 2008 - 07:14
Naruto 414 - Read Naruto chapter 414 online at One Manga
Και τελικα μαλλον ο Suigetsu την γλιτωσε και δεν πεθαινει....... Ο Juugo ειναι σε μορφη παιδιου και η Karin δεν μπορουσε να κανει πολλα ουτως η αλλως αλλα ειναι και αυτη εξαντλημενη... Προσωπικα μου αρεσε πολυ το κεφαλαιο. Και πολυ δραση ειχε. Και χιουμορ ειχε με την εκπαιδευση του Naruto. Και πολυ συναισθημα ειχε εκει που ο Sasuke συνειδητοποιει οτι τοσον καιρο οι φιλοι του παντα σταθηκαν διπλα του.... Και τελος φυσικα Amaterasu..... Οποτε αυτο σημαινει οτι μαλλον εχει και το Susano.
Posted 29 August 2008 - 09:56
Οποτε αυτο σημαινει οτι μαλλον εχει και το Susano.
και μαλλον με αυτο θα τον νικησει....
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 29 August 2008 - 10:06

Posted 29 August 2008 - 11:25
Αφού μπορεί να κάνει το Amaterasu τότε θα μπορεί λογικά να κάνει και τις άλλες.
Τελικά το Sage chakra σε κάνει πολύ πιο δυνατό.

Posted 29 August 2008 - 11:37

Όσο για την ανάμνηση του Sasuke, μάλλον αυτό σημαίνει ότι η παλιά team 7 (Naruto, Sakura, Kakashi) αντικαταστάθηκε στην καρδιά του με τους Team Hawk. Και το "Sasuke's Decision" πιστεύω πως σημαίνει ότι πήρε απόφαση να τους προστατέψει σαν συντρόφους του. Πάει η παλιά όμάδα για τον Sasuke. Τώρα έχει άλλους που νοιάζονται γι'αυτόν. (Και πολύ θα ήθελα να μάθω το γιατί-τί κόλλημα είναι αυτό που έφαγαν τα παιδιά;- )