Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#916 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 27 August 2008 - 22:17

Ειμαι σιγουρος πως τα συναισθηματα του Σασουκε ειναι αυτα που ξυπνησαν πραγματικα το Αματερασου....thank Seraphimon!!!!!!!!!!
Cant w8 for the new chapter...θα ειναι τελειοοοο!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#917 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 27 August 2008 - 22:58

Εκτός και αν ο Kishimoto μας το χαλάσει πάλι και ασχοληθεί με τίποτα ξέμπαρκο και ξενερώσουμε. Ή απλά δώσει γρήγορο, αδικαιολόγιτο και αδιανόητο τελος. Δεν το έχει κάνει και λίγες φορες...

Posted Image

#918 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 posts

Posted 28 August 2008 - 03:10

:kawaii::kawaii:I can't wait!!!!!!!!!!!Μακαρι να ητανε 2 chap μαζι!!!!(Λεμε τωρα ονειρο θερινης νυκτος...)

#919 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 posts

Posted 28 August 2008 - 13:09

Εκτός και αν ο Kishimoto μας το χαλάσει πάλι και ασχοληθεί με τίποτα ξέμπαρκο και ξενερώσουμε. Ή απλά δώσει γρήγορο, αδικαιολόγιτο και αδιανόητο τελος. Δεν το έχει κάνει και λίγες φορες...

but WHY?

Εγω ψηνομαι ακομα για ενα Zetsu Gaiden των 20 chapters!!!:drink::wooi2::hahaha:

:P

Posted Image

#920 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 28 August 2008 - 14:06

Που τον θυμήθηκες αυτόν? Μέχρι και ο Kishimoto τον έχει ξεχάσει !! Εγώ πιστεύω ότι με τον Zetsu δεν τα βρίσκει στα λεφτά. Δεν γίνετε αλλιώς. Ή λογικά κάπου τώρα παραθερίζει μαζί με όλους τους άλλους ξεχασμένους στη Χαβάη...
Neji, Gaara, Gai, Rock Lee, Kankuro, Temari, Kabuto κλπ
Πιστεύω ότι έληξε το συμβόλαιό τους... Να μην μιλήσω για τον Yondaime και τη γυναίκα του. Είναι οι πρώτοι που πήγαν Χαβάη.

Posted Image

#921 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 28 August 2008 - 15:33

Φιλε μου πιστεψε με αλλα ο Ζετσου θα παιξει παρα πολυ σημαντικο ρολο στην πλοκη...
Καταρχας ηταν μαθητης του Πειν και ειναι κολλητος του Μανταρα....Σου λεει κατι αυτο!!!!?!
Ξερει παρα πολλα για ολους και ειναι ο καλυτερος spy evah...!!!
Οποτε να περιμενουμε πολλα απο αυτον!! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#922 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 28 August 2008 - 17:53

WOOOW SUGOIIII! ΒΡΕ παιδια αμολαει ο Σεραφιμον τα καινουρια spoiler Και ΚΑΝΕΙΣ δεν με ειδοποιει??

Spoiler:

sugoiiii sugoi!!!!

me wants new chapter ASAPPPPP!!!:kawaii::joyful:

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 28 August 2008 - 21:35.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#923 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 28 August 2008 - 21:15

"πρωτα απ'ολα του ναρουτο ο σκοπος εναι να σωσει τον σασουκε και να γινει χοκαγε και επειδη το ανιμε λεγεται ναρουτο πρεπει ο ηρωας να πετυχει του στοχουσ του δλδ να σωσει τον σασουκε και για αυτο μας δειχνει τον σασουκε να θυμαται την ομαδα 7 και να δειξει οτι ακομα τους θεωρει φιλους"
τωρα ολοι με μισειται το ξερω αλλα δεν πειραζει:nosey:
δεν το περιμενα ομωσ απο πουθενα οτι ο σασουκε θα θυμηθει την ομαδα 7 σε καμια περιπτωση παντως ανυπομονω το καινουριο τσαπτερ

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#924 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 August 2008 - 21:25

Spoiler:

Και μιας και μιλαμε για πραγματα τα οποια δεν εχουν φτασει ακομη σαν chapter αλλα ειναι spoilers ισως θα ηταν καλο να τα βαζουμε και σε spoiler γιατι καποιοι δεν τα διαβαζουν και τους χαλαει η εκπληξη ετσι παιδια.... Ειπαμε Latest chapter discussion οχι chapter Που δεν εχει ανεβει ακομη discussion:gotit:.....

#925 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 August 2008 - 21:47

πως εινια δυνατον να υπαρχει chapter spoiler?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#926 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 August 2008 - 07:14

Naruto latest chapter is up at One Manga

Naruto 414 - Read Naruto chapter 414 online at One Manga

Και τελικα μαλλον ο Suigetsu την γλιτωσε και δεν πεθαινει....... Ο Juugo ειναι σε μορφη παιδιου και η Karin δεν μπορουσε να κανει πολλα ουτως η αλλως αλλα ειναι και αυτη εξαντλημενη... Προσωπικα μου αρεσε πολυ το κεφαλαιο. Και πολυ δραση ειχε. Και χιουμορ ειχε με την εκπαιδευση του Naruto. Και πολυ συναισθημα ειχε εκει που ο Sasuke συνειδητοποιει οτι τοσον καιρο οι φιλοι του παντα σταθηκαν διπλα του.... Και τελος φυσικα Amaterasu..... Οποτε αυτο σημαινει οτι μαλλον εχει και το Susano.

#927 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 29 August 2008 - 09:56

Οποτε αυτο σημαινει οτι μαλλον εχει και το Susano.

και μαλλον με αυτο θα τον νικησει....

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#928 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 29 August 2008 - 10:06

Άντε να τελειώσει με τις κλεμμένες τεχνικές του αδερφού του να δούμε τις δικές του κάποια στιγμή.
:bahhh:
Spoiler:

Posted Image

#929 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 29 August 2008 - 11:25

Ελπίζω να ψοφίσει κάποιους απ' τους hawk. Δεν μου αρέσει κανένας......

Αφού μπορεί να κάνει το Amaterasu τότε θα μπορεί λογικά να κάνει και τις άλλες.

Τελικά το Sage chakra σε κάνει πολύ πιο δυνατό.
Posted Image

#930 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 29 August 2008 - 11:37

Συγγνώμη κι όλας... KILLERBEE????:oo: Τί σόι όνομα είναι αυτό; Τί έγινε, ζήλεψε ο Kishimoto τα ονόματα που έβαλε ο Kubo στο Bleach (Coolhorn); Μάλλον είναι νέα μόδα...

Όσο για την ανάμνηση του Sasuke, μάλλον αυτό σημαίνει ότι η παλιά team 7 (Naruto, Sakura, Kakashi) αντικαταστάθηκε στην καρδιά του με τους Team Hawk. Και το "Sasuke's Decision" πιστεύω πως σημαίνει ότι πήρε απόφαση να τους προστατέψει σαν συντρόφους του. Πάει η παλιά όμάδα για τον Sasuke. Τώρα έχει άλλους που νοιάζονται γι'αυτόν. (Και πολύ θα ήθελα να μάθω το γιατί-τί κόλλημα είναι αυτό που έφαγαν τα παιδιά;- )

Posted Image