Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 10 November 2010 - 22:19
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 10 November 2010 - 22:40
Εμένα πάντως μου άρεσε, απλός και γνήσιος χωρίς πολλά ηθικολογήματα. Αν και ίσως θα μπορούσε να έχει πιο έντονη κορύφωση.
Θέλω κι εγώ να φωνάξω Gaara Samaaaaa
Posted 10 November 2010 - 22:53
παντος αναρωτιεμαι πως θα τα φερει περα ο κισι τωρα που εχωσε τοσους χαρακτηρες, ελπιζω να μην καταληξει με μαχεις που θα δειαρκουν 5 καρε αλλα ουτε και 4 chapters, αντε να δουμε..
οπως διαβασα πολυ ωραια σε ενα αλλο φορουμ, πλεον εδωσε (με μαγικο τροπο θα ελεγε κανεις που βλεπει ουδετερα το ναρουτο) πολες δυναμεις στην κακια μερια και η ζυγαρια εχει γυρισει.. ειναι γεγονος οτι καποιος θελει να ανταγωνιστει τον πολεμο του op
Posted 10 November 2010 - 23:05
Ah?? Καταληψη του σασουκε?
εννοώ να έχει την κατάληξη
EDIT:κάνουμε και κανα λαθάκι
Edited by Nighteyes, 11 November 2010 - 01:07.
spoiler tag added
Posted 10 November 2010 - 23:15

Posted 10 November 2010 - 23:18
εννοώ να έχει την κατάληψη του αδελφικου φίλου του luffy
Wtf υπαρχει τετοια εννοια κ δεν την ξερω? Καποιος που ειναι καλος με αυτα να μας διαφωτιση <<. Η καταληψη μπορει να χρησιμοποιηθει γ τους εξης ορους: καταληψη στεγης, καταληψη εργασιακου χώρου, καταληψη δημοσιου κτηριου κτλ.
Το τσαπτερ ηταν καλο. Δεν μου αρεσε οτι οι καλοι θα κανουν την πρωτη κινηση. Ετσι κ αλλιως δεν αρχισαν αυτοι τν πολεμο! Oh well
Posted 10 November 2010 - 23:26
"We have hurt each other. We have hated each other."
"That hatred bred lust for power and that lust for power created me."
"Ι was a Jinchuriki, the embodiment of hatred and power"
"I hated this world and all the people in it .. I wanted to destroy it with my own hands"..
"The exact same thing Akatsuki is trying to do today."
Aν το σκεφτεί κανείς λίγο, ήταν πολύ ουσιαστική η ομιλία του, ιδιαίτερα σαν απάντηση στα συναισθήματα των ninja στην περίπτωση αυτή.
Edited by Gilmaru, 10 November 2010 - 23:32.
Posted 10 November 2010 - 23:30
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 11 November 2010 - 00:08
αυτό ήτανε μια φθηνή δικαιολογία για να μας πει πως τελικά είμαστε όλοι καλά παιδιά αλλα φταίει η κοινωνία μας. δεν είναι έτσι όμως, οι περισσότεροι akatsuki έγιναν akatsuki για πολύ χειρότερους λόγους όπως και αυτός όταν ήθελε να κάψει τον κόσμο, δεν φταίγανε οι άλλοι που του φερόντουσαν έτσι, απλά ήτανε ανώριμος, και ο ναρουτο τα ίδια πέρασε αλλα δεν ήθελε να κάψει τον κόσμο οποτε είναι το living example.
Ε όχι δα, δεν τα θυμάσαι καλά μου φαίνεται..
Ο ίδιος ο ναρούτο στον πρώτο κύκλο που αναπωλεί τα συναισθηματά του και σκέφτεται πόσο κοντά ήταν αυτά που έζησε ο ίδιος με αυτά που έζησε ο Gaara, σκέφτεται πως θα μπορούσε να είχε καταλήξει και ο ίδιος έτσι αν δεν βρίσκονταν κάποιοι να σταθούν δίπλα του όταν το χρειαζόταν (Iruka, Kakashi, Sakura, Sasuke, 3rd Hokage κλπ). Υπάρχει και χαρακτηριστική συμβολική σκηνή που δείχνει τον Naruto και τον Gaara να είναι μόνοι τους και οι δύο το ίδιο θλιμμένοι και έπειτα στέκονται κάποια άτομα δίπλα στο Naruto ενώ ο Gaara συνεχίζει να είναι μόνος.

Αν και εδώ που τα λέμε, και εκτός του γεγονότος αυτού το παρελθόν του Gaara ήταν πιο σκληρό έτσι όπως παρουσιάζεται.
Επίσης το νόημα των όσων λέει ο Gaara δεν είναι απλώς ότι "τελικά είμαστε όλοι καλά παιδιά αλλα φταίει η κοινωνία μας", δεν είναι η απλή μετάθεση ευθυνών έτσι όπως το εξέλαβες, αντίθετα είναι και σαν απάντηση στο τσακωμό εκείνη την στιγμή που είναι έκφραση του μίσους και της αντιπαράθεσης μεταξύ των ανθρώπων στον κόσμο των ninja. Είναι σαν να τους λέει ότι ουσιαστικά αυτή η νοοτροπία που εν μέρη διαμορφώθηκε και εν μέρη διαμόρφωσε τον κόσμο των ninja είναι συνυπεύθυνη για την δημιουργία ατόμων σαν τους Akatsuki!
Y.Γ. Για κάτι τέτοια μ' αρέσει το Naruto!!
Edited by Gilmaru, 11 November 2010 - 00:17.
Posted 11 November 2010 - 00:33
Αnw το γεγονός ότι κάποιοι παράγοντες μπορεί να οδηγήσουν ένα άτομο στο να είναι κοινωνικοπαθής, και εγκληματίας δεν αναιρεί την προσωπική ευθύνη του ατόμου σχετικά με τον δρόμο που διάλεξε. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να εξηγείς κάτι και να το δικαιολογείς.
Μου άρεσε το ότι έβλεπα τους νεκραναστηθένετες να προσπαθούν να καταλάβουν τι τρέχει και να συννενοηθούν μεταξύ τους. I missed Haku so much. XD Όπως ωραίο ήταν το ότι είδαμε ξανα και την Anko και μάλιστα σε μάχη ενάντια στον Kabutomaru.
Ο Νaruto ανεβαίνει levels άνετος και μέσα σε ώρες από ότι βλέπω.... Yes yes no talent at all it's all hard work, whatever you say Kishimoto san.
Άντε να δούμε και το επόμενο...
Posted 12 November 2010 - 18:56
Είναι ατυχές το ότι η Ανκο είναι γυναίκα στο μάνγκα του Κισιμότου.
True.Οι γυναίκες σ'αυτό το manga είναι είτε άχρηστες είτε νεκρές.(γιατί να μην είναι η Sakura στη 2η κατηγορία??
Στα του chapter, ωραίες οι σκηνές με τους αναστημένους (DeiDei και Sasori..

Does this darkness have a name?
Posted 18 November 2010 - 00:34