Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7846 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 03 November 2010 - 12:33

Respect Kishimoto sensei!!Μας πας στην τελικη ευθεια!!
Nostalgic btw Zabuza , Haku, Asuma .
Respect again!!(:if:x 10000)
The Suraido Project

Posted Image

#7847 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 03 November 2010 - 12:48

Ok, This chapter was awesome! Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω μέχρι που έφτασε ο Kabuto. Επίσης μην προτρέχουμε σε πράγματα που δεν ξέρουμε.

Αν θυμάστε, η ικανότητα του Edo Tensei, για να χρησιμοποιηθεί πρέπει να υπάρχει και ένα νεκρό σώμα. Το ότι τους ζωντανεύει ή τους κάνει να τον υπακούν είναι μ δικό του τσάκρα(πχ όπως όταν βάζει το kunai μέσα στα σώματα τους).

Εγώ τώρα είμαι σοκαρισμένος. Δεν ξέρω αν μπορώ να γράψω με αυτά που είδα( αλλά θα γράψω :P). Κατ'αρχάς ήταν χτύπημα κάτω από την ζώνη που επανέφερε όλους αυτούς εν μέρει στην ζωή. Δηλαδή Asuma, Zabuza, Haku...:terror2: :nanteee: :zetsubou: Δηλαδή τους χιλιο κλάψαμε, τους θρηνήσαμε και τώρα αυτό!

Νομίζω έχετε καταλάβει τινος caliber ήταν ο Orochmaru. Αυτή η ακόρεστη περιέργεια του το έκανε να απλώσει τα φιδιάκια του παντού. Και είναι φυσικό να είναι πολύ επικίνδυνος ο Kabuto.Μάλλον πόσο επικίνδυνο τον έκανε ο Orochimaru. Αυτός ήταν ο κύριος κακός(και είναι). Ακόμα και για τον Μαντάρα που έζησε (και επέζησε) πολλά χρόνια πρίν, ξέρει... Ξέρει...

Πραγματικά δεν ξέρω τι θα δούμε σε αυτόν τον πόλεμο, αλλά ετοιμαστείτε να γίνει την Πόπης, της Μαρίας και των λοιπών ονομάτων. Τρέμω και μόνο στην σκέψη.

Επίσης συμφωνώ με την Ιρι στο ότι ο kabuto ζωντάνεψε αυτά τα άτομα για τους ανάλογους εχθρούς του. Φανταστείτε τις μούρες τους μόλις τους αντικρίσουν. Για τον Asuma και την Kurenai, απλά το προσπερνώ. Ούτε καν θέλω να το σκέφτομαι.

Οοοο thy epicness. :iyaaa:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7848 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 03 November 2010 - 12:54

Αν θυμάσαι όμως στη μάχη 3ου vs Orochimaru,ο Orochimaru πήγε να φέρει τον 4ο αλλά τον σταμάτησε ο 3ος.

Οπότε λογικά θα μπορούσε και ο Kabuto να τον φέρει.

ίσως ο Kishimoto να μην θέλει να μπεί στο τριπάκι να βάλει τον minato vs naruto
πατέρας vs γιου που ''επανενώθηκαν'' πριν λίγα chapters θα είναι κάπως κουλό να το πω ξαφνικά να βρεθούν αντιμέτωποι.
Για Jiraya δεν ξέρω απλά θα προτιμούσα να ξεπεταχθεί από κάπου ολοζώντανος, να είχε τραυματιστεί και να τον είχαν κρύψει
κάπου τα βατραχάκια μέχρι να γίνει καλά. Όσο κλισέ, υπερκουλό και ηλίθιο(μην πω και καμια άλλη λέξη)ναι προτιμώ να γίνει αυτό
παρά είναι υπό τον έλεγχο του Kabuto-λιάχ και να αναγκάζεται να κάνει πράγματα που δεν θα έκανε ποτέ στην πραγματικότητα.
Τα υπόλοιπα αναστημένα θύματα ας κάνουν ότι θέλουν δεν με νοιάζει, να ζωντανέψουμε και λιγάκι :P
Πάντως γενικά το chapter ήταν πολύ ωραίο και έχω μπεί στην μπρίζα αναμένοντας την συνέχεια.
Το μόνο που με χάλασε στο ελάχιστο ήταν η εμφάνιση του Sasuke και το γνωστό κώλυμα του Naruto
που συνεχίζεται και συνεχίζεταιιιιιιι

rrmr.png

#7849 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 03 November 2010 - 14:58

Inb4 Shikamaru vs Zombie-Asuma. U Mad Shikamaru?

Σοβαρα τωρα. Στις τελευταιες σελιδες ημουν καπως ετσι :burningbe3:

Edited by The Tragic Prince, 03 November 2010 - 16:44.

#7850 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 November 2010 - 16:40

Wha- great chapter indeed.

Και οι 2 πλευρές αποδόθηκαν τέλεια.

Μου άρεσε πολύ πως συγκροτήθηκαν τα 5 χωριά και ποιους έβαλαν στην κάθε ομάδα σαν αρχηγό και μέλος (πχ Shizune Medical Team, Shino Special Ops κλπ) και γενικά που είχαμε συμμετοχή απ' όλα τα χωριά και όχι μεροληψία προς Konoha λόγω πρωταγωνιστή... και μόνο που ο Gaara είναι αρχηγός των αρχηγών τα λέει όλα. Ουσιαστικά αυτοί έχουν σαν πλεονέκτημα τους 5 Kages και τους 2 Jinchuurikis.

Οι Akatsuki πάλι έχω να πω ότι, εκεί που λέγαμε τι θα κάνουν τώρα που έχουν μείνει τόσο λίγοι, να που τελικά η κατάσταση γύρισε κατά 180°! Πραγματικά δείτε πόσο μικρή διαφορά κάνει που ο Sasuke άφησε τον Kabuto να ζήσει on a whim, όταν σκότωσε τον Oro ή ακόμη και που ο Yamato δεν κατάφερε να τον αιχμαλωτίσει τόσες φορές πιο πριν.

Σίγουρα ο Madara με τον Sasuke και δλδ ουσιαστικά 2 Mangekyou Sharingan και ένα Rinnegan + τόσους Zetsu θα ήταν σκληρό καρύδι, αλλά ενάντια στην μεγαλύτερη συμμαχία ever τον έβλεπα σε μειονεκτική θέση, τώρα ενώ... με τόσα zombies στις διαταγές του αναρωτιέμαι πόσες ελπίδες νίκης έχει η συμμαχία! Τόσο γιατί κάποιοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με γνώριμα πρόσωπα ή παλιούς εχθρούς και θα τους δυσκολέψει πολύ την μάχη όσο και γιατί με το Edo Tensei απ' όσο ξέρουμε so far τα πτώματα είναι αθάνατα και ότι και να τους κάνουν απλά αναγεννούν τα σώματά τους. Εδώ ο 3ος χρειάστηκε το Shiki Fuujin για να ξεφορτωθεί τους άλλους 2, αλλά θέλω να πιστεύω πως θα υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να τους σκοτώσουν, αλλιώς ο πόλεμος θα ήταν υπερβολικά μονόπλευρος.

Τώρα για όσα άτομα δεν έφερε (Jiraiya, Kages κλπ) όντως δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο γιατί δεν τους έφερε, αλλά την ίδια στιγμή αν το καλοσκεφτούμε ούτε Hidan, Kisame και Konan δεν έφερε πχ (και καλά ο πρώτος ουσιαστικά είχε σαν ιδιότητα να είναι αθάνατος οπότε με τόσους αθάνατους πες θα ήταν άχρηστος, αλλά οι άλλοι θα του ήταν χρήσιμοι). Ας περιμένουμε και θα δείξει, δεν το αποκλείω κάποιους να τους κρατάει για έκπληξη.

Κλείνω λέγοντας ότι το παρόν arc με την κατάλληλη δουλειά μπορεί να είναι από τα καλύτερα και να κλείσει την σειρά τέλεια. Και αυτό γιατί από την αρχή της σειράς όλο ακούμε για τους προηγούμενους ninja πολέμους και πόσο τυχερή ήταν η τωρινή γενιά που τους γλίτωσε, ενώ τώρα θα δούμε το real deal επιτέλους. Βέβαια η κατάσταση είναι λεπτεπίλεπτη και δύσκολο να χειριστεί τόσες μάχες χωρίς να δημιουργήσει πολλά κενά, αλλά του εύχομαι του Kishi να το καταφέρει και να κλείσει την σειρά με τον καλύτερο τρόπο (Naruto+Sasuke die happy together XD).

ΥΓ: Στο μεταξύ δηλώνω και fan της Kurozuchi :nod:, άλλος ένας kickass γυναικείος χαρακτήρας. Και ο παππούς της δεν πάει πίσω πάντως, πολύ imba ικανότητες, όπως όλους τους Kage άλλωστε, μάλιστα το απίστευτο είναι ότι η Tsunade μοιάζει η πιο αδύναμη εκεί μέσα.

#7851 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 03 November 2010 - 16:47

κατι μου λεει πως θα δουμε πολλα σκηνικα του στυλ
shikamaru vs azuma
sakura vs chiyo
tsunade vs her lover/brother
kakashi vs zabuza
etc

#7852 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 03 November 2010 - 16:58

κατι μου λεει πως θα δουμε πολλα σκηνικα του στυλ
shikamaru vs azuma
sakura vs chiyo
tsunade vs her lover/brother
kakashi vs zabuza
etc

:nanana: :if: :Crying2: :Crying2:

Why?

:sadist:

Έτσι και γίνει κάτι τέτοιο(που θα γίνει) δεν το γλιτώνω το εγκαφαλικό,ανακοπή καρδιάς κλπ.

...Θέλω να πετάξω στον Kabuto όλες τι βρισιές που ξέρω... :erk:

But i can't. Kishimoto you are so cruel...:frozen:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7853 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 03 November 2010 - 17:19

Βασικα για τον Hidan δεν νομιζω να τον βρικαν ,αφου ηταν θαμενος απο τον Shikamaru and Jiraya ειναι κοντα στον τιτανικο και τον Kisame τον φαγανε τα ψαρια :P
The Suraido Project

Posted Image

#7854 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 03 November 2010 - 18:03

Βασικα για τον Hidan δεν νομιζω να τον βρικαν ,αφου ηταν θαμενος απο τον Shikamaru and Jiraya ειναι κοντα στον τιτανικο και τον Kisame τον φαγανε τα ψαρια :P

Βασικά,ο Hidan δεν είναι νεκρός.Απλά είναι μόνο κεφάλι κι αυτό θαμένο 50μ κάτω από το έδαφος.
Το πού βρίσκονται τα πραγματικά σώματα δεν έχει και πολύ σημασία,απ'ότι φαίνεται.Ο Kabutomaru είχε τον Nagato στο φέρετρο πριν βρει ο Madara που είχε κρύψει το σώμα του η Konan.
Για ποιo λόγο,λοιπόν,ο Kabutomaru διάλεξε τους συγκεκριμένους και όχι Kisame και Jiraiya το ξέρει μόνο ο ίδιος(Αν και,για να λέμε και την αλήθεια,δε νομίζω οτι τον Jiraiya τον είχε και σε εκτίμηση-όπως και ο Orochimaru..).

Posted Image
Does this darkness have a name?

#7855 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 03 November 2010 - 18:24

παρατήρησε κανείς πουθενά ο kabuto να έχει αναστήσει το σώμα του orochimaru?:hehehe:

Edited by Kenobi-sensei, 03 November 2010 - 18:30.

#7856 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 03 November 2010 - 18:36

παρατήρησε κανείς πουθενά ο kabuto να έχει αναστήσει το σώμα του orochimaru?:hehehe:

delete me

(Λαθος κριση)

Edited by Nozomu, 03 November 2010 - 18:55.

Posted Image

Spoiler:

#7857 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 03 November 2010 - 18:45

Αν θυμάσαι όμως στη μάχη 3ου vs Orochimaru,ο Orochimaru πήγε να φέρει τον 4ο αλλά τον σταμάτησε ο 3ος.

Οπότε λογικά θα μπορούσε και ο Kabuto να τον φέρει.

Ναι εχεις δικιο.. gomen.
Αν δεν τον εφερε θα ειναι μαλλον επειδη θα παραηταν ανισος ο πολεμος :bike::bike::bike:

#7858 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 November 2010 - 19:07

Λογικά ακόμη και οι ικανότητες και chakra του Κabuto θα έχουν κάποιο όριο και δεν μπορούσε να φέρει ολόκληρη στρατιά με Shinobi της αρεσκείας του οπότε θα έκανε κάποιες εκπτώσεις και έφερε μόνο τους βασικούς. Δεν νομίζω ότι πρέπει να προβληματιζόμαστε πάνω στο ποιοί έμειναν ψόφιοι και ποιοί επανήλθαν.

Δεδομένου όμως ότι με την παραλλαγή του Kabuto που οι revived διατηρούν τις προσωπικότές τους θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε όχι μόνο τις μάχες ανάμεσα σε όσους προαναφέρθηκαν αλλά και μια πιθανή συνάντηση Sasuke vs Itachi. Να άκουγε και από τον ίδιο του τον αδερφό τι γνώμη έχει για τα καμώματά του. Θα βοηθούσε αυτό και σε μια πιθανή αποκόλληση του Sasuke από τον πισιν το πλευρό του Madara.

Ο Naruto όμως έχει αρχίσει και με εκνευρίζει απίστευτα με το πόσο κοσμάρα είναι. Επίσης αρχίζει και κάνει master το chakra του Nine Tails... Και μετά λένε για τον Sasuke ότι τα βρήκε όλα έτοιμα. >_>

#7859 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 03 November 2010 - 20:09

ΜΑ ουτως η αλλως αν προσεξετε δεν τους διχνει ολους τους νεκροζωντανους. υπαρχουν καποιοι στα περιθωρια που δεν φαινεται ποιοι ειναι

#7860 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 03 November 2010 - 20:49

ναι αλλά ήμουνα kabuto θα προτιμούσα να φέρω oro από τον haku ...θέλω να πάμε σε plot twist πάνω σε αυτό το θέμα δεν γίνεται shinobi τέτοιου level να πέθανε τόσο εύκολα ...ίσως να κρύβεται από πίσω και να περιμένει μέχρι να ενωθούν όλες οι δυναμες sage