Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7471 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 29 July 2010 - 23:14

Συμφωνώ και γω με Kaizer, γέλασα με τις συμβουλές της Κουσίνα, ήταν ψιλοότιναναι:hihi2:
Posted Image

#7472 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 30 July 2010 - 09:03

:rolleyes:
Δηλαδή εγώ που δεν συγκινήθηκα καθόλου πρέπει να ανησυχώ ? Δεν καταλαβαίνω προς τι το κλάμα αφού ξέραμε ότι θα πέθαιναν οι δυό τους.

Λίγο βαρετό το βρήκα το σημερινό αφού αντίθετα με τα προηγούμενα chapters δεν συνέβησαν και πολλά πράγματα. Τουλάχιστο τελείωσε το flashback και γυρίζουμε πίσω. Άντε μήπως δούμε λίγο Kisame.

Mην τα γραφεις αυτα ρε.Θα σε φανε τα fangirls...

Το chapter και μενα με αφησε ψιλοαδιαφορο.Νομιζω εχασε λιγο την αιγλη του με τον ακυρο μονολογο της kushina.Aπο κει και περα αντε να νικησει το kyuubi και να μπουμε σε κανονικους ρυθμους.

Posted Image

#7473 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 30 July 2010 - 19:26

Δεν περίμενα πότε ότι θα πω κάτι τέτοιο, αλλά,

Κατάρα! Μας τελείωσε το flashback!! :zetsubou:

Πολύ ωραίο κλέισιμο mr.kishimoto~, επιτέλους κάτι για να περιμένω πως και πως να δω animated μετά από την μάχη sasuke vs danzo (yesh) Τα τελευταία λόγια τις kushina δεν μου έφεραν γέλιο πάντως :/

Κι όμως, εδώ είναι η μαγκιά του όλου flashback, ακόμα και αν ξέραμε τι θα γίνει, τα χαρτομαντιλάκια δεν έλειψαν :P

Naruto is nao the most toumpan character in teh universe :hihi2: onwards to the continuation!

#7474 Bachatron

Bachatron

Pirate King...

• Members
  • 45 posts

Posted 30 July 2010 - 22:40

Παιδια εγω την φαση με το Kyuubi δεν τη καταλαβα παντως! Δηλαδη, το Kyuubi ειναι μισο?:hmmm: Αυτο, ο Kishimoto το κανει για να μην ειναι ο Naruto τοσο powerful? Δεν ξερω... πειτε κατι... καποιος που το καταλαβε να μας εξηγεισει!!!... Pleaase!

BTW...Imagine Kyuubi's full power + Sage mode... Ωχ καλα! καληνυχτα σας! Nooooo..:nooooo:........! :laugh:
Posted Image

#7475 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 30 July 2010 - 23:26

Αχ βούρκωσα.. πολύ ωραίο το τέλος του φλασμπακ..
αν και περίμενα πως και πως να τελειώνει επιτέλους τώρα που τελείωσε στεναχωρήθηκα..
Πότε θα ξαναδούμε Μινάτο και Κουσίνα? αλλα αντε να δούμε και τπτ αλλο..

ΥΓ: Οντως αυτό με το Κιούμπι και μένα με μπέρδεψε..υπάρχει περίπτωση να πάρει και το άλλο μισό?απο κάπου? οχι ε? λολ..
Τεσπα θα δούμε στα επόμενα τσαπτερ..

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#7476 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 31 July 2010 - 01:52

:rolleyes:
Δηλαδή εγώ που δεν συγκινήθηκα καθόλου πρέπει να ανησυχώ ? Δεν καταλαβαίνω προς τι το κλάμα αφού ξέραμε ότι θα πέθαιναν οι δυό τους.

Λίγο βαρετό το βρήκα το σημερινό αφού αντίθετα με τα προηγούμενα chapters δεν συνέβησαν και πολλά πράγματα. Τουλάχιστο τελείωσε το flashback και γυρίζουμε πίσω. Άντε μήπως δούμε λίγο Kisame.

+43243392749

δεν μ εδειξε πολλα το τσαπτερ...ξεραμε οτι θ γινοταν σε αυτο...(seals & deaths)
η μονολογος της κουσινα...loled hard

#7477 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 posts

Posted 31 July 2010 - 14:57

Πολύ συγκινιτικό..:if: αλλά η Κυσινα δεν μπορουσε να πει κατι αλλό?:sigh2: Τεσπα και εμένα με μπερδεψε αυτο με το κιουμπι :blurah5:αλλά νομιζω οτι το αλλο μισώ είναιμεσα στο Death seal μαζι με τον καιμενο Μινατο...:thatsit: Τώρα ο Naruto θα κοψει μερικούς κω***ς :kakaka:
What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Posted Image

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''

#7478 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 31 July 2010 - 15:00

"And for women... just try not to pick a weird one!"

Στο πε και η μανα σου παιδι μου! Μακρια απο την Sakura!!

Posted Image

#7479 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 31 July 2010 - 15:13

"And for women... just try not to pick a weird one!"

Στο πε και η μανα σου παιδι μου! Μακρια απο την Sakura!!

+10000000000

Posted Image

#7480 mindzblack

mindzblack

0101010101010101001

• Members
  • 16 posts
  • LocationAthens Goudi

Posted 31 July 2010 - 15:24

Ναι!!! βουρ στην Hinata Naruto-boy!!!!
Για να γνωριστούμε καλήτερα:

Κάντε με ADD στο Facebook!!!!

Και στο Youtube Channel μου!!!

#7481 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 02 August 2010 - 16:01

εμενα μου αρεσε το τσαπτερακι,ωραιουλι ηταν,νταξει,ο μινατο θεος,η κουσινα...nvrmind :P
παντως,μου αρεσε το οτι τελικα οντως,το kyuubi μπορει και μιλαει ακομα και αν δεν εχει καποιο host.that's it,παει το flashback,παει ο minato...>_>
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#7482 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 03 August 2010 - 13:20

Mpορούσε να μιλήσει επειδή δεν είχε καιρό χωρίς να ήταν σε κάποιον host . Διευκρηνίζεται αυτό στο manga στο παρελθόν
Π.χ. αν ήταν εκτός host για αρκετό καιρό ( ΑΥΤΟ είναι που δεν έχει διευκρινιστεί) τότε θα ήταν ένα ΑΓΚΡΚΡΚΡΚΡΚΡΚΡ κ τίποτα άλλο
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#7483 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 03 August 2010 - 22:48

Το τσάπτερ ήταν τέλειο, εκπληκτικό, ακαταμάχητο, θεϊκό και συγκινητικότατο. Τελείωσε ένα καταπληκτικό τσάπτερ όπου έκλεισε και ένα πάρα πολύ ωραίο flashback.

Τα λόγια της Kushina ήταν ανεκτίμητα, ο Naruto καλός και γενικότερα αυτό που είναι τόσο ελκυστικό είναι το τράγικό περιβάλλον που τον περιβάλλει από την γέννηση του.

I am very proud because εν μέρει a circle of Naruto closed down. Πάμε με δυνάμεις για τό επόμενο τσάπτερ.

Τέλος, πιστεύω ότι το τελευταίο πάνελ είναι που απορόφησε το Kyuubi επιτυχώς και βγήκε από αυτό το νοητό πεδίο. Μπορεί να είναι και η δύναμη που του δόθηκε από την μητέρα του... who cares ?! I really loved this chapter!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7484 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 04 August 2010 - 11:20

Βρηκα ενα σποιλερ απο οχανα οπως λεει..
Spoiler:

Βασικα δεν ειναι ενα αλλα 3 που λενε τα ιδια και συμπληρωνουν καπως το ενα το αλλο!!:thatsit:
Spoiler:

Edited by HeLLBoiS, 04 August 2010 - 11:28.

#7485 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 04 August 2010 - 11:27

ναι το ιδιο ειδα και εγω εχτες και σημερα καθως εψαχνα το ειδα παλι σε 2-3 σιτε σχεδον ιδιο, παντως εχτες που το ειδα ελεγε οτι 8α εδειχνε και τα ματια του σασκε με το εμσ, τεσπα αν ιοχυουν 8α ειναι ωραια που πρωχοραει στην ιστορια του τωρα,
Spoiler: