Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 22 July 2010 - 10:54
Posted 22 July 2010 - 11:11
Τώρα θέλω να δω την αντίδραση του Ναρούτο σε όλα αυτά.
θα πεσει σε καταθληψη και στο τελος θα γινει σαν τον σασουκε και θα θελει να τους σκοτωσει ολους(ελπιζω πως οχι)...
Posted 22 July 2010 - 11:24
τεσπα αν και διαφωνο στο οτι θα επρεπε να ειχαν αυτο το τελος γενικα ηταν ωραιοι χαρακτιρες και καλοι δυνατοι σινομπι.
σχετικα με την αμεσοτητα του μανταρα που ειπες ιρι πιθανον ο μονος που "εμεινε" για να πει την αληθεια ειναι ο ιτατσι μεσα στον ναρουτο ωποτε οταν θα χρειαστει την βοηθεια του και του δωσει ο ιτατσι στον ναρουτο θα του μιλησει και θα εχει παλι αναδρομες ακριβως ωπος την κουσινα.
κατι ασχετο αυτο με το χερι του μανταρα δεν το καταλαβα απο ποτε ξερουμε οτι εχει προβλημα στο χερι? μην μου πειτε απο την μαχη που εκανε με τους βοηθους του ντανζο?
Posted 22 July 2010 - 12:23
Οποτε και μεσα στην Kushina να εμπενε ολο το kyuubi και μετα αυτη πεθαινε ... παλι τα ιδια.
Επρεπε να βρουν αντικαταστατη ... οποτε πεθαινουν οι δυο τους και περνου μαζι τους το μισο kyuubi και δημιουργειται ο Naruto + Kyuubi.
Ετσι δινει και την δυνατοτητα στην Kushina να δει τον Naruto ακομα μια φορα.
Ειναι πολυ καλο chapter.... απο τα καλυτερα ως τωρα.
Posted 22 July 2010 - 12:31
και BTW με τετοιους γονεις θα ηταν πολυ λογικο να ηταν ακομα πιο τουμπανο ο naruto:hot:
Posted 22 July 2010 - 13:52
Μια ερώτηση. Όταν ο Naruto μάθαινε να τραβάει το chakra του Ciubi του έλεγε:
Naruto: Αν πεθάνω εγώ θα πεθάνεις και εσύ, οπότε δώσε μου το chakra σου.
Ciubi: Που να σε πάρει να με απειλείς, πάρ' το.
Τώρα μας λέει ότι άν πεθάνει η Kushina μετά από λίγο θα το Ciubi θα βγει έξω
Κανονικά θα έπρεπε να λέει και στο Naruto: Τράβα ψόφα, εγώ θα βγώ μετά από λίγο.
Τι γίνεται, είναι διαφορετικό seal της Kushina από του Naruto, plot hole της ιστορίας ή κάπου κάνω λάθος;
Posted 22 July 2010 - 14:32
Posted 22 July 2010 - 16:19
Αλλο ενα παρα πολυ καλο τσαπτερ... loved it!
Posted 22 July 2010 - 16:59

Posted 22 July 2010 - 17:26
- Kushina is going Bloody Hanabero on her son for not eating breakfast! LOL! Το Kyuubi-μαλλί πολύ φάση, καθώς και ο Minato. Σοφά δε μπαίνει στη μέση. Άντε να τα βάλεις με δύο Uzumaki που de-ba-ώνουν. (Το σάντουιτς έπρεπε να έχει Ramen μέσα!) XD Αλλά είναι τρομερά σπαρακτικό... η ζωή που θα μπορούσε να έχει ο Naruto, αλλά που δεν είχε ποτέ.
- RASENGAN! It is super effective and-- οι αλυσίδες βγαίναν από το ίδιο το σώμα του;;;;;;;;;;
- Και να το λειψό χέρι που είδαμε στο παρόν. (Αλλά τη μάσκα γιατί την άλλαξε;
- Ο.ο Δε τον περίμενα το Minato ξανά. Αυτό με έπιασε κι εμένα απροετοίμαστη.
- Sorry Madara, you have been tagged!
- Τρέχα μικρό (lol) αλεπουδάκι, τρέχα λεύτερο!
- Να και οι γονείς του Iruka. Άλλη οικογενειακή τραγωδία από εδώ. Με όλα αυτά, δεν είναι να απορείς γιατί οι κάτοικοι της Konoha μισούσαν το Naruto. Τόσες οικογένειες ξεκληρίστηκαν.
- Ενδιαφέρον το πώς η μητέρα του Iruka πληγώθηκε ακριβώς εκεί που πληγώθηκε και ο Iruka για να σώσει το Naruto στο 1ο chapter. Kishi, το θυμήθηκες;
- 3ος:

- Και η απορία μου: ο Minato έκανε το ίδιο ακριβώς με τον 1ο. Ο Madara πώς και δεν έκανε τη συσχέτιση Naruto-Minato και αντίθετα έκανε τη Naruto-1ος; Are you THAT butt hurt, Madara;
- Προστασία για την επόμενη γενιά. Αν και ο Kakashi ήταν Jounin τότε, ήταν ακόμη 14ων.
- Με το που είδα τον πατέρα της Kurenai, σκέφτηκα: "Rinnegan????
- Εχμ... θα ήθελα να δω παραπέρα από αυτή τη κουβέντα, αλλά αυτό με το "δώσε μου εγγόνι" μου φάνηκε σεξιστικό. Όχι πως δε καταλαβαίνω τί θέλει να πει, με τη συνέχεια στην επόμενη γενιά, αλλά... ναι.
- Το Kyuubi πάει να βαρέσει κι άλλο cero!
- Gamabunda
- Ο Minato καταλαβαίνει ότι δε πάει άλλο η κατάσταση και το πρώτο άτομο που σκέφτεται είναι η γυναίκα του. ΛΙΩΝΩ!!
- Το Kyuubi πρέπει να έχει βρομερή αναπνοή... καλά, σκάω.
- Πίσω στην οικογένεια, όπου η Kushina είναι ακόμη ζωντανή. Yup, είναι προ-οικονομία για την επιβίωση του Naruto στο μέλλον. Βάλε και το jutsu που έμαθε η Chiyo στη Sakura, και μάλλον μαντεύω τί θα γίνει κατά το τέλος.
- Αλυσίδες εν δράση! Τώρα βγαίνει νόημα πώς το Kyuubi αναγνώρισε το chakra της Kushina σε χρόνο d-t.
- This looks painful. D:
- H Kushina βάζει παράδειγμα και πήχη. You are so awesome, my lady!
- Minato: "You made me your husband. You made me into the Fourth Hokage. You made me this boy's father! And I..."
Με το ένα, με το δύο, με το τρία...

Ειδικά αυτό με τον Hokage... ρε λέτε να είπε ότι θέλει να γίνει Hokage (και να το έκανε κιόλας) για να εντυπωσιάσει την καινούρια που είπε ότι ήθελε να γίνει κι αυτή Hokage;
- Έλα να κλάψουμε παρέα, Minato.
- Να η απόφαση. Με δύο λόγια, εάν η Kushina το σφράγιζε, θα ήταν για λίγο. Ο μόνος τρόπος ήταν να σφραγιστεί στους άλλους δύο εναπομείναντες ζωντανούς, το Minato και το Naruto. Και ο Minato θα θυσιαζόταν για να χωρίσει το chakra, οπότε... έμεινε μόνο ο Naruto. One could say this was a screwed decision, αλλά μια φορά φέρθηκε σαν πατέρας ο Minato (έσωσε το Naruto και άφησε το Kyuubi να φύγει), και μια σαν Hokage (σιγούρεψε ένα όπλο για το χωριό). Σε μια τέτοια κατάσταση, δε γινόταν και τίποτε άλλο.
- Να ρωτήσω τώρα, ο Jiraiya έλεγε τη προφητεία σε όλους τους μαθητές του μέχρι να πετύχει τον κατάλληλο; Seriously, wat.
- Αλλά και στην απελπισία του ο άνθρωπος πιάνεται απ'όπου βρει. Να μη τα πολυλογώ, στα δύσκολα πιστεύουμε πιο πολύ στο Θεό απ'ότι στα εύκολα.
- Ε, ο 3ος! Εκεί ήταν;
- ΠΟΣΟ καιρό έχω να δω τον Kishimoto να ζωγραφίσει και να εξηγεί τα seals;;;; Όχι, ΠΟΣΟ;;;;;;;;;;;;;; Old time classic.
- Ο Minato πέθανε χωρίς να έχει ούτε μια γρατζουνιά. Μωρέ μπράβο!!
Ωραιότατο chapter. Είτε στο επόμενο, είτε στα δύο επόμενα, τελειώνει ένα από τα καλύτερα flashback που μας έδωσε ο Kishimoto.
Δε θέλω να φύγωωωω...!!!
Edited by Tea-chan, 22 July 2010 - 17:36.

Posted 22 July 2010 - 17:36
Περισσότερο μου ακούστηκε σαν εξομολόγηση ότι έβγαλε τον καλύτερο άνθρωπο από μέσα του. Είναι αυτό που λέμε ότι όταν είσαι ερωτευμένος με τον άλλο βγαίνει από μέσα σου ο καλύτερος σου εαυτός? Ε αυτό ακριβώς το πράγμα και η διαρκής στήριξη από την Kushina τον βοήθησαν να γίνει ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος που ήταν κατάλληλος για τις ευθύνες του συζύγου, του πατέρα και πάνω από όλα του Ηokage (aka του προστάτη ενός ολόκληρου χωριού).Ειδικά αυτό με τον Hokage... ρε λέτε να είπε ότι θέλει να γίνει Hokage (και να το έκανε κιόλας) για να εντυπωσιάσει την καινούρια που είπε ότι ήθελε να γίνει κι αυτή Hokage;
Ιsn't that the greatest love confession ever or what?
YΓ: Για να είμαι εντελώς ειλικρινής, καθώς είμαι από την Uchiha πλευρά της δύναμης δεν ξέρω και εγώ από πότε (και ας ρίχνω τα μπινελίκια στον sasuke) και έχοντας δεί μια κάπως αποστασιοποιημένη στα όρια της ψυχρής στάση του Μinato στο Kakashi Gaiden ήμουν αρνητικά προδιατεθειμένη προς τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Αλλά και αυτός και η Κushina με κέρδισαν ασυζητητί. Σας βγάζω το καπέλο κύριε Namikaze.
Edited by iristella, 22 July 2010 - 17:43.
Posted 22 July 2010 - 18:17
Μιας που αποχώρησε και ο Madara στο επόμενο μάλλον τελειώνει το flashback. Φάνηκε σε κανέναν άλλο πως ο Kishimoto το πήγε λίγο γρήγορα ?
ΥΓ : Αν Minato-Kushina δεν πέθαιναν, η οικογένεια τους θα ήταν στάνταρ η πιο θορυβώδης σε όλη την πόλη, μην πω χώρα. Δεν θα άφηναν σε χλωρό κλαδί την πόλη με τους τσακωμούς μητέρας-γιού. Α θα μπορούσε ο Naruto να είχε και αδερφό/η.
Posted 22 July 2010 - 23:29
Να σχολιάσω αφενός ότι η έγχρωμη σελίδα είναι ίσως από τις πιο αστείες και παράλληλα πιο θλιβερές στην ιστορία του manga. Lol στα ala 9tails μαλλιά της Kushina, και στο "u mad" ύφος του 4ου ενώ η γυναίκα του μπαίνει σε rage mode. Aπίστευτα ζεστή σκηνή που όμως αφήνει ένα συναίσθημα θλίψης όταν συνειδητοποιούμε ότι είναι μόνο μια εκδοχή του τι θα μπορούσε να είχε συμβεί και ότι στην πραγματικότητα ο Naruto μεγάλωσε μόνος και μισητός από όλους.
Συμφνωνώ απολύτως. Το τσάπτερ ήταν πραγματικά απίστευτο και ολοκληρώνεται επιτυχώς ένα από τα ωραιότερα και σημαντικότερα τσάπτερ του μάνγκα Ναρούτο. Είναι μεγάλης αξίας γιατί, όπως έχω ξαναπεί, είναι ένα γεγονός που αναφέρεται απότ ο πρώτο κιόλας τσάπτερ.
Πραγματικά, καταπληκτική δουλειά.
Και όσον αφορά τους χαρακτήρες έχω πεισθεί ότι δεν είναι θέμα μισογυνισμού, απλά προσπαθεί να βάλει στο μάνγκα του μια μεγάλη γκάμα χαρακτήρων. Δεν μπορούν όλες οι γυναίκες ή οι άντρες να είναι τούμπανα. Υπάρχει και η "αντίθετη" πλευρά. Μιλάμε και για μια γενιά που δεν περιλάμβανε τις ίδιες καταστάσεις με τις παλιότερες.
Μια ερώτηση. Όταν ο Naruto μάθαινε να τραβάει το chakra του Ciubi του έλεγε:
Naruto: Αν πεθάνω εγώ θα πεθάνεις και εσύ, οπότε δώσε μου το chakra σου.
Ciubi: Που να σε πάρει να με απειλείς, πάρ' το.
Τώρα μας λέει ότι άν πεθάνει η Kushina μετά από λίγο θα το Ciubi θα βγει έξω.
Κανονικά θα έπρεπε να λέει και στο Naruto: Τράβα ψόφα, εγώ θα βγώ μετά από λίγο.
Τι γίνεται, είναι διαφορετικό seal της Kushina από του Naruto, plot hole της ιστορίας ή κάπου κάνω λάθος;
Δεν νομίζω. Αν ένας άνθρωπος που έχει μέσα του ένα από τα πλάσματα αυτά, για κάποιον λόγο πεθάνει, θα πεθάνει και το το τέρας. Στην Κουσίνα βγήκε επειδή χαλάρωσε η σφραγίδα λόγο εγκυμοσύνης.
Αν και μου φαίνεται παράξενο να μην πεθαίνει το τέρας με αυτόν τον τρόπο...
Posted 22 July 2010 - 23:38
Αν ναι τοτε γιατι δεν την σκοτωνε ο Madara να ελευθερωθει το kyuubi να τελειωνει, γιατι πιο παλια του που εκβιαζε ο Naruto το kyuubi δεν τον αφηνε να ψωφισει για να ελευθερωθει. Και που πηγε το αλλο μισο του Kyuubi δεν θα επρεπε να ελευθερωθει μετα τον θανατο του 4ου?