Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6856 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 09 April 2010 - 18:06

Βασικά μόνο εμένα με προβληματίζει η φράση "You go by Madara these days don't you?" που λέει ο Kabuto στον Madara στην σελίδα 17 του chapter 489? . Κατα κάποιον τρόπο ακούστηκε σαν να αμφισβητεί το ότι ο πραγματικός Madara είναι μπροστά του.

Όχι,δεν προβληματίζει μόνο εσένα.Και σε συνδιασμό με το άγνωστο πτώμα ίσως να ενισχύονται κάπως οι θεωρίες Tobi=Obito(το πτώμα δηλαδή στο φέρετρο να είναι του πραγματικού Madara) αν και προσωπικά ποτέ δεν τις στήριξα.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#6857 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 09 April 2010 - 19:13

Ενδιαφέρον chapter.
Μου άρεσε πολύ όλη η συνομιλία Madara-Kabuto. Ο mangaka αποτύπωσε στο χαρτί πολύ ωραία την "τεταμένη" ατμόσφαιρα μεταξύ των 2 ανδρών. Επίσης χωνεψα και την "ανάσταση" των παλιών χαρακτήρων ενώ αναρωτιέμαι ποιος να ήταν στο τελευταίο coffin.

Και εγώ συμφωνώ πως κάτι δεν πάει καλά με τον Tobi- Madara. Είναι σίγουρα ο Madara ο Tobi αφού ο Kisame όταν τον είδε το είπε καθαρά : http://www.onemanga.com/Naruto/404/02/. Επομένως δεν είναι ο Οbito. Μάλλον δεν έχουμε ακόμα αρκετές πληροφορίες για να το βρούμε. Το σιγουρο ήταν πως είναι κάτι με το οποίο ο Kabuto εκβιάζει τον Madara. Θα πρεπει να περιμένουμε για να το δούμε δυστυχώς.

#6858 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 posts

Posted 10 April 2010 - 22:01

Και εγώ συμφωνώ πως κάτι δεν πάει καλά με τον Tobi- Madara. Είναι σίγουρα ο Madara ο Tobi αφού ο Kisame όταν τον είδε το είπε καθαρά : http://www.onemanga.com/Naruto/404/02/. Επομένως δεν είναι ο Οbito. Μάλλον δεν έχουμε ακόμα αρκετές πληροφορίες για να το βρούμε. Το σιγουρο ήταν πως είναι κάτι με το οποίο ο Kabuto εκβιάζει τον Madara. Θα πρεπει να περιμένουμε για να το δούμε δυστυχώς.

Οχι απαραιτητα. Ο Kisame βλεπει τον Mizukage τον οποιο γνωριζει ως Madara. Αλλωστε ο Madara εζησε πολυ πριν τον Kisame αρα δεν τον ειδε ποτε ζωντανο και το αγγαλμα στο Valley of the End μπορει να μην ειναι και τοσο πιστη αναπαρασταση.
Spoiler: ~The Door~

#6859 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 11 April 2010 - 01:58

Έχω ξενερώσει απίστευτα με τα δύο τελευταία chapters στο naruto.

1) Τόσο καιρό ο Naruto χρησιμοποιούσε την μισή δύναμη του Kyubi, ακόμα και με το 8ούρο.. Come on.. Δεν μπορούσαν να βρούν καμία άλλη δικαιολογία για να τον δυναμώσουν και βρήκαν αυτό? Εντάξει πριν τον θάνατο του Jiraya είχαν δείξει το spoiler με το key scroll, αλλά είχα περισσότερες προσδοκίες, από απλά να του χαρίζει την μισή δύναμη του kyubi.. Το βρίσκω φτηνή δικαιολογία και απλά filler λόγος για να δυναμώσουν τον naruto.

2) Ο Kabuto τα σπάει ως χαρακτήρας, ειδικά η συνομωσία που έχει κάνει με Konoha και Tobi. Δεν ξέρουμε ποιον βοηθάει και με ποιανού το μέρος είναι στην πραγματικότητα. Σίγουρα θέλει τον Sasuke, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα προσπαθήσει να τον πιάσει είναι αυτό που τον κάνει πιο μυστήριο. Μην ξεχνάμε ότι είχε εμφανιστεί και στο battle του Naruto με τον Pain, λογικά για το πτώμα κάποιου από τους δύο προφανώς..Αλλά ffs... Τι μου έκανε ressurect Itachi, Nagato, Sasori (!!!!!!!) και kakouzo? Δηλαδή θα ξαναδούμε battles με αυτούς εδώ? Recycle, γιατί ξεμείναμε από ιδέες.. *sigh*.. Απογοητεύτηκα οικτρά όταν τους είδα ξανά.. Περίμενα να δούμε καινούριους villians και τελικά πάλι μείναμε στα ίδια..

Το μόνο που έσωσε λίγο την κατάσταση είναι το τελευταίο πτώμα που σήκωσε ο Kabuto και δεν είδαμε ποιος ήταν.

#6860 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 April 2010 - 14:29

Μια περίληψη των δύο τελευταίων τσάπτερ. Ήταν πραγματικά πολύ ωραία. Η ιστορία πήρε στην κυριολεξεία μπρός, και είδαμε για λίγο τον Καμπουτόμαρου, που σαν χαρακτήρας έχει αρχίσει να μου αρέσει. Εξωτερικά τουλάχιστον είναι μια χαρά:P.

Chapter 489.
Επανήλθε για τα καλά ο Ναρούτο. Ευτυχώς αρχίζει και εμφανίζεται το θέμα με τα τσάκρα της Αλεπούς. Για τα μελλοντικά σχέδια του Ναρούτο τώρα, έχω αμφιβολίες.
Οι τελευταίες σελίδες είναι και ****. Πρώτον η συζήτηση που κρύβει άλλα τόσα από αυτά που λένε. Και με το Edo Tensei μπορώ να πώ ότι έμεινα. Είπαμε έχει ικανότητες ο Καμπούτο, αλλά σίγουρα πέρασε και τον ίδιο τον Οροτσιμάρου. Κατα πολύ μάλιστα. Τώρα που αναγέννησε και τους ακατσούκι είναι ακόμα πιο σκατά τα πράγματα.
Τώρα θα έχουν τις δυνάμεις που είχαν όταν ήταν ζωντανοί. Δηλαδή πάλι τα ίδια. Και όντως είναι δυαντοί. Αλλά έπρεπε να βγάλει και τον Ιτάτσι; Καλά να πάθουν που αφήνουν τα πτώματα από εδώ και εκεί.

Chapter 490.
Με αυτό το τσάπτερ ήρθε και έδεσε το γλυκό. Ακόμα περισσότερο μπλα μπλά από τον Μαντάρα και τον Καμπούτο. Σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω με τον φίλο μου τον adamsbankai.

Off Topic/ Μετα απο πολυ καιρό αποφασισα να συμμετασχω και εγω...

On topic τωρα:
Το σωμα που βρισκοταν στο φερετρο εγω πιστευω ότι είναι εκείνο του Madara. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που μπορεί να οδηγούν σε αυτο το συμπέρασμα.
Πως εξηγείται η ηλικία του Madara? Υπαρχει πιθανότητα να θυσιασε το σώμα του για την αθανασία (οr something like that)
Oπως και ο Ιtachi ειπε: Today Madara is a pathetic shell of his former self.
Τι ακριβώς εννοουσε τότε ο Itachi? η λέξη που με ενδιαφερει περισσότερο ειναι το shell...
Ποιο σώμα μπορει να κρυβεται που θα μπορούσε να αναγκαζε τον Madara να παει με τα νερα του Kabutorochimaru?

Δεν πιστέυω να είναι αυτό του rikoudou sage. Δεν θα μπορούσε να πείσει τοσο γρηγορα τον Madara με αυτο το σώμα επειδή δεν θα είχε καμια χρησιμοτητα καθώς βρήκε ήδη τρόπο να ενώσει όλα τα biju.

Αυτό πιστεύω είναι και το πιό πιθανό σενάριο. Για τον Ομπίτο νομίζω είναι πολύ αόριστο να μιλάμε. Έκανε τον Μαντάρα να σταματήσει και εκεί ήταν που τον πήγα ακόμα περισσότερο τον Καμπουτόμαρου. Αυτό που συζητούσαν οι νίντζα από το Κονόχα με προβλημάτισε επίσης. Μπορεί ο Καμπουτόμαρου να θέλει να χρησιμοποιήσει τον Μαντάρα. Only Kishimoto Knows.
Για τον Ναρούτο άλλη μια εκπαίδευση και επιτέλους να μάθει και αυτό το πράγμα. Καιρός ήταν. "Μεγάλωσε" και ο Σάσουκε
Spoiler:
.
Τέλος πήρε φόρα και η Συμμαχία. Πραγματικά ανυπομωνώ να δώ την συνέχεια. Και με όλα αυτά τα τσάπτερ εγώ έχω μίνει κάγκελο.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#6861 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 12 April 2010 - 16:33

Βασικά μόνο εμένα με προβληματίζει η φράση "You go by Madara these days don't you?" που λέει ο Kabuto στον Madara στην σελίδα 17 του chapter 489? . Κατα κάποιον τρόπο ακούστηκε σαν να αμφισβητεί το ότι ο πραγματικός Madara είναι μπροστά του.

Αν δεν ειναι κανα λαθος στην αποδοση της μεταφρασης...

#6862 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 13 April 2010 - 18:21

SPOILERS
Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#6863 jedimastermaniac

jedimastermaniac