Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6841 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 08 April 2010 - 00:33

Τo "Relax. I haven't told a soul" του Kabuto είναι πολύ ύποπτο. Εγώ πιστεύω ότι αυτό το οποίο βρίσκεται μέσα έχει να κάνει με τον ίδιο τον Madara και είναι ή αποκαλύπτει κάποιο μυστικό του.

Μια λίγο τραβηγμένη υπόθεση που μου έρχεται είναι να είναι ο Μadara, κάτι που μάλλον θα σήμαινε ότι ο Tobi τελικά δεν είναι ο αληθινός.

Edited by Gilmaru, 08 April 2010 - 00:38.

#6842 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 08 April 2010 - 01:10

Τo "Relax. I haven't told a soul" του Kabuto είναι πολύ ύποπτο. Εγώ πιστεύω ότι αυτό το οποίο βρίσκεται μέσα έχει να κάνει με τον ίδιο τον Madara και είναι ή αποκαλύπτει κάποιο μυστικό του.

Μια λίγο τραβηγμένη υπόθεση που μου έρχεται είναι να είναι ο Μadara, κάτι που μάλλον θα σήμαινε ότι ο Tobi τελικά δεν είναι ο αληθινός.

+100

Είναι ολοφάνερο οτι κάτι δεν πάει καλά με τον Madara. Δεν υπαρχει πιο τρανταχτο στοιχειο απο την στιγμη που ο Madara ταραζεται τοσο πολυ για πρωτη φορα αποκαλωντας τον Kabutomaru "madman" οταν καλει αυτο το φερετρο με το "μυστηριο σωμα".

@Tenshi

Η γνωμη μου. Δεν ειναι ο Kabuto που θελει τον Sasuke.
Αλλα ο Orochimaru..... τον οποιο ηθελε απο την αρχη της σειρας. Πιστευω οτι ο Orochimaru αρχιζει και παιρνει σημαντικα τον ελεγχο.

Εγω βαζω ενα ερωτημα που αφορα τον Kabuto και τεθηκε και παραπανω. Εκτος απο την φυσικη εμφανιση που ειναι πασιφανης οτι μοιαζει περισσοτερο στον Orochimaru, μηπως στην συνεχεια δουμε τον Orochi να επιστρεφει καταλαμβανοντας ολοκληρωτικα τον Kabuto?? Διοτι και οι τεχνικες του επιστρεφουν και ο Kabuto εχει αυτο τον ηρεμο αλλα συναμα και υποχθονιο χαρακτηρα που συνηθιζαμε απο τον Orochi και στο θεμα του Sasuke ο Kabuto εμφανιζεται να εχει τις ιδιες αποψεις με τον πρωην master του. Ειδικα στο σημειο που λεει οτι θελει να μαθει την πραγματικη αληθεια του ninjutsu ειναι θεωρια που χρησιμοποιουσε κατ' εξοχην ο Orochimaru. Εντωμεταξυ ας μην ξεχναμε πως η τελευταια συναντηση του Kabuto με τον Νaruto και τους υπολοιπους τους ειχε πει πως το 1/3 του σωματος του που ειχε καταληφθει απο τον πρωην master του παλευε απεγνωσμενα να παρει τον ελεγχο και του υπολοιπου σωματος του.........:smokingg: Τι να πω ισως να ειναι απλα εικασιες και να μην συμβαινει τιποτα απο ολα αυτα.:canthelp:

Edited by stark-sama, 08 April 2010 - 01:19.

#6843 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 08 April 2010 - 01:55

Χμμμμ, αρκετά ενδιαφέρον και απολαυστικό . Ανυπομονώ για το επόμενο ^_^ :D
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#6844 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 08 April 2010 - 08:40

αποκλειεται να εχει στο φερετρο τον πρωτο νιντζα sage of the sixs paths?εγω για εκει προσανατολιζομαι

#6845 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 08 April 2010 - 09:16

εγω το κανω πιο πολυ για το πραγματικο σωμα του μανταρα η για κανα hashirama η του αδερφου του μανταρα.μην το παρατραβαμε το σωμα του rikoudou sage θα εχει σαπισει τοσα χρονια...

#6846 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 08 April 2010 - 10:43

το chapter μου άρεσε πολύ, χαίρομαι που ο μαντάρα θα πουλήσει τον ****** και πρέπει να παραδεχτώ πως ενώ ο orochimaru δεν με ξετρελαίνει και ο kabuto μου την βαράει στα νεύρα, ο kabutochimaru μου αρέσει παρα μα παρα πολύ :Ο θέλω να προχωρήσει η ιστορία τώρα

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#6847 GreekTeo

GreekTeo

DI

• Members
  • 20 posts

Posted 08 April 2010 - 12:24

εγω το κανω πιο πολυ για το πραγματικο σωμα του μανταρα η για κανα hashirama η του αδερφου του μανταρα.μην το παρατραβαμε το σωμα του rikoudou sage θα εχει σαπισει τοσα χρονια...

Αυτό δεν έχει σημασία, γιατί πως κάλεσε τότε ο Orochimaru τον 1st και 2nd Ηοkage? Χρησιμοποιεί άλλο σώμα σαν θυσία (βλέπε πολλές δολοφονίες που έκανε ο Kabuto) το οποίο ύστερα καταλαμβάνεται από την ψυχή αυτού που καλεί και παίρνει το σώμα την μορφή του.
Οπότε είναι πολύ πιθανό να είναι ο Rikoudou αφού έμεινε τόσο έκπληκτος ο Madara.
Με την λογική αυτή που λες, τώρα δεν θα έπρεπε να μπορεί να φέρει τον Deidara μιας και έγινε σκόνη και ο Itachi θα είναι αόματος. :P
Posted Image

#6848 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 08 April 2010 - 12:29

Συμφωνα με ολα αυτα που λετε για το αν ειναι ο Rikoudou στεκει μονο στο οτι ο Madara θελει να κανει αυτο που εκανε και ο Sage. Να ελεγχει το 10 tail beast. Πραγμα που ισως τον φοβιζει αυτο. Απο την αλλη βεβαια αυτο δεν στεκει γιατι σιγουρα ειναι κατι που δεν θελει να μαθει κανενας, ενω το σχεδιο με το Full Moon το ειπε σε ολους, αρα δεν πολυ στεκει να ειναι O Sage.

Τα πιο πιθανα σεναρια ειναι να ειναι

1. Ο Αδερφος του
2. Το ιδιο του πραγματικο σωμα
3. Ο Sishui
4. Καποιος random Uchiha

δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο που να σχετιζεται με την ζωη του Tobi/Madara

Tiger-stock-blog-header.jpg

#6849 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 08 April 2010 - 14:18

Off Topic/ Μετα απο πολυ καιρό αποφασισα να συμμετασχω και εγω...

On topic τωρα:
Το σωμα που βρισκοταν στο φερετρο εγω πιστευω ότι είναι εκείνο του Madara. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που μπορεί να οδηγούν σε αυτο το συμπέρασμα.
Πως εξηγείται η ηλικία του Madara? Υπαρχει πιθανότητα να θυσιασε το σώμα του για την αθανασία (οr something like that)
Oπως και ο Ιtachi ειπε: Today Madara is a pathetic shell of his former self.
Τι ακριβώς εννοουσε τότε ο Itachi? η λέξη που με ενδιαφερει περισσότερο ειναι το shell...
Ποιο σώμα μπορει να κρυβεται που θα μπορούσε να αναγκαζε τον Madara να παει με τα νερα του Kabutorochimaru?

Δεν πιστέυω να είναι αυτό του rikoudou sage. Δεν θα μπορούσε να πείσει τοσο γρηγορα τον Madara με αυτο το σώμα επειδή δεν θα είχε καμια χρησιμοτητα καθώς βρήκε ήδη τρόπο να ενώσει όλα τα biju.

#6850 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 April 2010 - 15:12

Chapter χωρίς Naruto να μιλάει για φιλία και χωρίς Sasuke και Sakura = καλό chapter, ειδικά αν το συγκρίνουμε με την Σασουκιάδα που υποστήκαμε τόσον καιρό! :P

Θεωρίες για το τελευταίο σώμα δεν θα αφήσω, έχουν ήδη ειπωθεί τόσες που κάθε μια είναι εξίσου πιθανή... δεν νομίζω χωράνε άλλες. Μπράβο στον Kishi πάντως, έβαλε κι άλλο μυστήριο στην σειρά εκεί που νόμιζα αργοπέθαινε. Ένα arc με Naruto-Kirabi είναι όντως ότι πρέπει τώρα.

Priceless και το χαμόγελο του Kabamaru στο τέλος, από κει που ο Sasuke τον άφησε να ζήσει για πλάκα να που τώρα του γυρνάει μπούμερανγκ η κατάσταση (τελικά αυτός ο Orochimaru που δεν άφηνε κανέναν περιττό να ζει ήταν μεγάλη μορφή!). Ποιος ξέρει και γιατί φαίνεται να οδηγεί την Anko/Konoha εκεί, ελπίζω σε κάποιο εξίσου ανατρεπτικό σχέδιο.

Α, και για όσους (τυχόν) ανησυχούν για τον Sasuke worry not, στο τέλος πάλι τον βλέπω να την βγάζει καθαρή εναντίον του Kabuto με κάνα EMS ή να τον σώζει ο Naruto, δίνοντας κι άλλους λόγους για να είναι μαζί γυρίσει στο χωριό, όχι που θα επιτρέψει ο Kishi να πάθει τπτ το καμάρι του.

PS: Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, Sasuke's EMS preview:

Spoiler:

#6851 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 08 April 2010 - 22:36

PS: Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, Sasuke's EMS preview:

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#6852 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 April 2010 - 02:25

Παίδες λίγο ήρεμα με τις υποθέσεις. Λογικά δεν μπορούμε να συμπεράνουμε με βάση τα όσα ξέρουμε ποιός είναι μέσα στο φέρετρο γιατί ο ίδιος ο δημιουργός το επέλεξε έτσι για προφανείς λόγους(βλ. Suspence). To να κάνει ο καθένας μαντεψιές μόνο και μόνο για να πεί στο τέλος "το ήξερα" είναι ανούσιο.

Θα δούμε κάποια στιγμή που θα πάει.Οπότε περισσότερη βάση σε αυτά που έχουν γίνει και τα ξέρουμε και λιγότερη στο τι θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει.

Επίσης η ψιλή κουβεντούλα καλό είναι να γίνεται σε vms/pms όχι μέσα στο thread. Kαι καλό είναι να σταματήσει η τακτική 50 διαφορετικές υποθέσεις σε 50 διαφορετικά posts που ακολουθείται από μερικούς. Είπαμε λέμε μία φορά τι πιστεύουμε ότι θα γίνει αλλά δεν μετατρέπουμε το thread στο "ρεπορταζ στο Kirigakure" με παρουσιαστή τον Zabuza.

Several posts deleted. Carry on, (ontopic και κυρίως σε πράγματα που ξέρουμε ότι έχουν γίνει)

**********************************************************************************************************************************************************

Spoiler:

Nope. Αναφέρεται στο δεύτερο naruto Fanbook ότι ο Hidan "Despite being "immortal", he is still capable of dying from a lack of nutrients." (πηγή narutopedia)

Edited by iristella, 09 April 2010 - 02:48.

#6853 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 09 April 2010 - 14:38

Ε, ίσως δεν έχει ψοφίσει *ακόμα* ο hidan

διάβασα και τα 2 chapters καπάκι μιας και έλειπα, και με άφησαν πλήρως ικανοποιημένο! Το ενδιαφέρον χτύπησε κόκκινο στην όλη φάση με τον Kabamaru, με αποκορύφομα το *mystery coffin*! Και το γέλιο του, και τον Ναρούτο να πέρνει την απόφαση, και το akatsuki comeback (zomg! πόσο imba είναι ο kabamaru?! Άμα πραγματικά ισχύει το Ressurection όπως το ξέρουμε, τότε *δεν* παίζει να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να τον νικήσει) τα πάντα όλα XD thumbs up kishi! MOAR plz *-*!

(p.s. πολύ πετύχημένο το sasuke ems, παίζει να είναι έτσι η παρόμοιο!)

#6854 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 09 April 2010 - 16:50

Πρωτη φορα ειδαμε τον Madara να σφιγκεται ετσι!! Οσο και αν ηθελε να το κρυψει με το γελακι του... Μεχρι τωρα ηταν πολυ ανετος, αυτο σημαινει οτι ο Kabuto (δυστυχως) ειναι αρκετα δυντος τωρα...
Τελικα δεν πανε ολα συμφωνα με το σατανικο σχεδιο ...μουχαχαχα!!!
Now we have two evil minds plotting, και αυτο θα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον, τι θελει να κανει πραγματικα ο Kabuto και πως θα το πετυχει μενει να το δουμε στην συνεχεια. Σιγουρα η ιστορια μεταξυ αυτων των δυο απο εδω και περα ειναι κατι που θα δωσει πολυ στην πλοκη

Και ενας ακυρος Hyuuga σε αυτο το τσαπτερακι... που σαι οικογενεια!!

Posted Image

#6855 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 April 2010 - 17:02

@ Six Wings Angel=> Αμφιβάλλω αν θα είναι ακόμη ζωντανός καθώς έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες απο το immortal's arc αλλά ακόμη και να μην είναι με την αθανασία να είναι το μόνο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου, δεν νομίζω ότι υπάρχει νόημα για να τον αξιοποιήσει ο Kabuto σε έναν στρατό από zombies.

Βασικά μόνο εμένα με προβληματίζει η φράση "You go by Madara these days don't you?" που λέει ο Kabuto στον Madara στην σελίδα 17 του chapter 489? . Κατα κάποιον τρόπο ακούστηκε σαν να αμφισβητεί το ότι ο πραγματικός Madara είναι μπροστά του.