Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#6631 darkfaith

darkfaith

狂銀 影狐

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 23:59

Mου άρεσε το chapter! Ανυπομονώ για το επόμενο μπας και μας δείξει επιτέλους τι έδωσε ο Itachi στο Naruto! Νομίζω οτι ηρέμησε κάπως ο Sasuke και ακούει τι του λέει ο άλλος -όχι οτι θα το κάνει κιόλας- ή είναι ιδέα μου?

Και ο Madara μου φαίνεται σπάει πολύ πλάκα, για αστείο του μοιάζει να κοντεύουν να σκοτωθούν 2 φίλοι!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6632 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 00:01

η σακούρα τα λέει όλα στην τελευταία σελίδα
Spoiler:

με εξαίρεση την επίδειξη ομοφυλοφιλίας του πρωταγωνιστή της σειράς πρέπει να παραδεχτώ πως μου άρεσε πολύ το chapter, ειδικά με ατάκες όπως "what the fuck are you saying" και τέτοια.
θέλω να δω όσο δεν πάει άλλο την μάπα του τόμπι

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#6633 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 00:02

Όχι didimakia απλά πέσανε όλοι μαζεμένοι και γι αυτό κολλάει.

Aναφορικά με το chapter θα πώ σε πρώτη φάση ότι αρχίζω και υποψιάζομαι ότι κάπου θα παίξει ο obito σύντομα. Δεν ξέρω αλλά η φάση στην οποία έβαζε το χέρι του στην θέση του χρησιμοποιώντας κάτι που μοιάζει με κομμάτι του Zetsu με έκανε να σκεφτώ ότι στο original σώμα του Madara δεν θυμάμαι να έλειπε χέρι. Και με προβληματίζει που ο Zetsu εξακολουθεί να τον φωνάζει Tobi και όχι Madara.

Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι μου λέτε για αποφασιστικότητα etc etc του Naruto εμένα μου φάνηκε κάπως creepy. Το stalkeriλίκι σε νέα επίπεδα.. Μέχρι και ο Sasuke τον φοβήθηκε. Το είδα στο βλέμμα του ότι έψαχνε τοίχο να καλυφθεί.:hihi2: Nομίζω στο Κonoha βρήκαν λύση για να μην τους επιτεθεί ο Sasuke. Ξαμολάνε τον Naruto από πίσω του και τους αφήνουν να τρέχουν.

Τώρα για το Rinnegan έχω και εγώ απορία για το τι θα γίνει και τι έχει στο μυαλο του ο Madara.

Kαι συγγνώμη αλλά γιατί ο Kakashi ζητά και την άδεια του Naruto για την στάση που θα ακολουθήσουν και δεν του κάνει κανά ηλεκτροσόκ μπας και έρθει στα ίσια του.?

#6634 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 00:44

Νταξ αφού ο Κισάμε μπορεί να ναι ζωντανός πάλι καλά...τώρα τα υπόλοιπα ασχολίαστα.
Κατεβάστε το τσάπτερ ρεεε αντι να παιδεύεστε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6635 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 00:44

Πωπω αυτη ηταν η απαντηση του ναρουτο που ολοι περιμεναν.Θα σε κυνηγαω μεχρι θανατου.Οπως ειπε και ο flame περα απο την επιδειξη της ομοφυλοφυλιας δεν ειχε και τπ της προκοπης.Ο κλασσικος χιλιοειπωμενος διαλογος, οι κλασσικες μπαρουφες του ναρουτο και το σασουκε να απορει γτ τον ειχε για γκομενα.
Αντε να φευγουμε να δουμε και καμια μαχη η μια ιστορια της προκοπης.Ποσο να φτασει πλεον ο κατηφορος.

ΥΓ Α ρε τοπ shinobi να τους χαρει ο τοπος.Σπαρταρανε τα κοκκαλα του ιτατσι και του jiraiya με τετοιες μλκς:hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6636 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 01:30

Fist και αηδίες, μόνο με ένα παθιασμένο φιλί θα καταλάβει ο sasuke τι ακριβώς αισθάνεται ο naruto... πω τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιος είναι το μεγαλύτερο failure. O gay naruto? ο chunin kakashi? o madara που ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι σχεδιάζει? ο zetsu που δεν είναι καν καλός πολεμιστής? ο sasuke που ακόμα να ξεπεράσει ότι του φάγαν το μπιφτέκι του? η sakura (τι να πρωτοπεί κανεις εδω :P) ????
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#6637 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 03:02

Καλό chapter.. Χωρίς κάτι ιδιαίτερο, μιας και όλοι περιμέναμε ποια θα ήταν η τρίτη επιλογή.. Δεν περίμενα κάτι άλλο από τον naruto. Η αλλαγή από το στυλάκι " I will save Sasuke no matter the cost", σε "We will both die" ήταν κάτι παραπλήσιο.

Λίγο κουραστικό το συνεχόμενο top ninjas που διατυμπάνιζε ο naruto συνέχεια.. Πέσε λίγα κιλά...

Moar Kakashi damn it! Όλο και λιγότερα panels έχει.. Του αξίζουν πιο πολλά..

Η μεγαλύτερη έκπληξη μου ήταν η αναφορά του Tobi στο Riinengan.. Τι στο καλό ετοιμάζει πάλι? Για να πώ την αλήθεια ενέκαθεν πίστευα ότι ο Tobi είναι ο Obito και υποστήριζα όλες τις θεωρίες που κυκλοφορούν στο net για την ταύτιση των δύο προσώπων. Άλλαξα όμως γνώμη, όταν είδα και τον ίδιο τον Kakashi να αποκαλεί τον Tobi, Madara. Μακάρι ο Tobi να είναι ο Obito ή το σώμα του τελοσπάντων (μιας και μας έδωσε και άλλο hint ο Kishimoto για το σώμα του Tobi), αλλά προσωπικά θα το θεωρήσω λίγο fail να μην τον αναγνώρισε ο Kakashi..

Αναρωτιέμαι, τι θα δούμε στο επόμενο chapter...

Edit: LOL με το priceless βλέμμα του Sasuke, panel 4, page 11, λες και σκέφτεται: " Dude.. Seriously.. wtf?" >_<

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jedi_fillis: 11 Μάρτιος 2010 - 03:05
lol@sasuke's face

#6638 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 03:37

Προβλεπομενο τσαπτερ,με μονη ενδιαφερον αναφορα οντως το rinnegan,για το οποιο προσωπικα μονο εικασιες μπορω να κανω.Αν και δεν ειμαι φαν το ακραιων θεωριων του ιντερνετ,παρολο που ο kishimoto εχει αποδεδειγμενα διεστραμενες ιδεες καποιες φορες.

Απο την αλλη βλεπω πως πολλοι απογοητευονται απο τους διαλογους naruto-sasuke,και τους κατακρινετε απερισκεπτα πιστευω.Απο την αρχη του manga εγινε ξεκαθαρο πως ο ο sasuke ηταν ο πρωτος και ο πιο σημαντικος φιλος του naruto,στην πορεια οι φιλοι χωρισαν τον δρομο τους με την διαφορα οτι ο ενας ηταν αποφασισμενος να παει μπροστα και να ακολουθησει τον στοχο του (τυφλα/οτι και να του κοστισει) ενω ο αλλος δεν μπορουσε να το αποδεχτει.Στην συνεχεια ο kishimoto επικεντρωνεται περισσοτερο στο θεμα φιλιασ/προδοσιας με τα φλασμπακ και ιστοριες του jiraya-orochimaru,τονιζοντας ετσι ακομα περισσοτερο το διλλημα αληθινος,*ακαρδος* shinobi/ανθρωπος με αισθηματα για τους γυρω του και οχι killing machine.Εχοντας συνηδητοποιησει ολα αυτα,εχουμε πλεον καταλαβει πως στο manga Naruto το κεντρικο θεμα και ο τελικος σκοπος και μαχη ειναι Sasuke-naruto και η ξεκαθαρηση των λογαριασμων αυτων των δυο.Σημερα ο διαολογος συνεχιστηκε αποδυκνειοντας πως ο naruto εχει ωριμασει και ειναι αποφασισμενος πλεον,ετσι ειναι και οι δυο ετοιμοι για την τελικη μαχη(βελτιωση).Τα υπολοιπα γεγονοτα στην ιστορια δεν ειναι ασχετα,ουτε τα θεωρω ασημαντα,ειδαμε ηδη αρκετες μαχες και εξελιξεις στις σχεσεις ολων,οπως και στις προσωπικοτητες.Η πλοκη ειναι πολυ καλη εως τωρα με πολλες ανατροπες και τελος την κυρηξη του πολεμου,στο σημειο ομως που φτασαμε πανω απο ολα δεν θα πρεπε να ξεχναμε οτι ολα αυτα ειναι γαρνιρισμα στην βαση της τουρτας η οποια ειναι φυσικα naruto-sasuke,στο ολοκληρωμενο γλυκο που λεγεται Naruto manga...
Αυτα πιστευω εγω προσωπικα,με λιγα λογακια.Και οποιος naruto fan με καταλαβαινει και συμφωνει,σαφως δεν πρεπει να παραπονιεται για την εξελιξη του manga εως τωρα.Ολα αυτα τα εγραψα (φιλικα παντα)απλα για να ξεκαθαρισω την αποψη μου,και δεν θα ηθελα να εμπλακω σε καμια λογομαχια αντιληψεων...
:beaten: :D

#6639 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 03:50

κστι ειπε για κισαμε . να του πουμ εμεις τα νεα ή τρεχει κατι που δεν ξερουμε ;

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#6640 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 10:51

ΤΕΛΕΙΟΤΕΛΕΙΟΤΕΛΕΙΟ chapter! Έχω πάθει!!:awww: Κάτι σαν να πήγε να καταλάβει ο Σάσουκε, αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν το "Θα πεθάνουμε μαζί." (όχι με τη yaoi έννοια!!!) Επιτέλους σοβαρεύουν λίγο! Ούτε "Θα σε σώσω!" και άλλα lame τινά. Φοβερός ο λόγος του Ναρούτο, απ' τους καλύτερους που έχει κάνει μέχρι τώρα. Το μοναδικό lame σημείο ήταν εκεί που λέει "Είμαι φίλος σου." Και ξαφνικά, ο Σάσουκε, που δε χαμπάριαζε με τίποτα, σοκάρεται! Έλα βρε Κίσι... Εκεί που πας να το φτιάξεις λίγο...

Ώστε ο Σάσουκε κυνηγάει τον Ναρούτο τώρα... Δε μπορώ, τρελαίνομαι, τέλειο!:kawaii:

#6641 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 14:00

Το εξώφυλλο προϊδεάζει για το μαγαζί ramen που θα ανοίξουν τα παιδιά όταν τελειώσει όλος αυτός ο συρφετός. Στοίχημα;

Ο τίτλος είναι "Fists". Δηλαδή, tsidori και rasengan τώρα μετριούνται για γροθιές; Αυτό κι αν είναι καινούριο.

Ο Kakashi καλύτερα να παρατήσει τη καριέρα του ως ninja. Είναι κομμένος και ραμμένος για τερματοφύλακας στο ποδόσφαιρο. ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ! :ballumad:

O Zetsu έγινε μαξιλάρι για τον Sasuke. Τον αγκαλιάζει όταν πάει να κοιμηθεί, αναρωτιέμαι;

Ο Madara συνεχίζει να είναι troll βγάζοντας τη μάσκα, αλλά κρύβοντας το πρόσωπό του. Επίσης, σχεδιάζει να πάει στο μαγαζί της γειτονιάς για Rinnegan. Να βρίσκονται, βρε αδερφέ...!

Ο Sasuke έχει εμφανή γκαβομάρα. Πού κοιτάς, ρε Καραμήτρο...!

Ο Madara τα κάνει μαντάρα σε σχέση με τη μάχη. Ατυχία... :cry5:

O Aloe Vera έφερε τα άλλο προϊόντα. Κρεμοσάπουνο για τα χέρια, σαμπουάν, αποσμητικό... έχει ο κατάλογος.

Ο Sasuke θα πάρει στο κυνήγι τον Naruto;;;;;;; Οι ρόλοι αντιστρέφονται!!!! :Crying2:

Ο Kisame βλέπει τα ραδίκια στο ύψος του ματιού του, άσχετε.

Αφήστε τα παιδιά να μιλήσουν, παλιοενήλικες!

Φαίνεται ότι οι αναμνήσεις είναι ακόμη κοντά στον Sasuke... τώρα πώς στη κόλαση κατάλαβε ότι εκεί αναφέρεται ο Naruto, θα σας γελάσω και δε το θέλω. Plus, είναι στη φύση του Sasuke να θυμάται ποιητικά λόγια για τριτοδιαστατικές εμπειρίες.

Οι ρόλοι ξαναντιστρέφονται. Τώρα ο Νaruto ρωτάει αυτό που ρώτησε ο Sasuke πριν. ΜΗ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ, KISHIMOTO! :Crying2:

Τώρα ο Naruto έγινε και μέντιουμ. Τί πολύπλευρο ταλέντο, αυτό το παιδί... Φτφτφτφτφτ...

"Κοίτα κύριε προδότη, άπαξ και επιτεθείς στα Φύλλα, την έχουμε και οι δύο βαμμένη, μιας και εγώ θα σε αντιμετωπίσω." ~ Naruto. Δηλαδή, ο Naruto θα πάει να προπονηθεί ενώ θα περιμένει τον Sasuke να επιτεθεί... ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΤΣΙ;;;!!! :nanteee: (Tρίχες, το ευχαριστιέμαι όσο δε πάει :P)

Άλλαξε το τροπάρι τώρα. Δεν είναι πλέον "Είσαι φίλος μου", αλλά "είμαι φίλος σου".

The only way you and I can communicate properly is with our fists! ~ Naruto. Ώπα, προσοχή... θα γλιστρήσω στην τεστοστερόνη που ξεχειλίζει εδώ πέρα...

Κατανόηση μέσω μπουνιών. Και όταν έρθει η κατανόηση (μετά από πολλές μπουνιές) θα επέλθει και η ειρήνη. Θαυμάσια ιδέα!! :blingeye2: (Shounen είναι, τί περίμενα...)
"I shouldn't be lecturing anyone." ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ NARUTO;;;; :OMG3:
Βεβαίως και δε θα είστε ούτε Uchiha, ούτε μπιζουδάκια. Πτώματα θα είστε.

Τα λέμε στη κόλαση! Τριακοσιοστό εξηκοστό πέμπτο καζάνι στα δεξιά, φιλάρα! :hero:
O Sasuke παραμένει μωρουδάκι. Άχου το μου. Γούτσου.

Θα παλέψετε τώρα, ή θα κάνετε την υποχώρηση; Να ξέρω, πότε να βγάλω το ποπ-κορν.

Εν τέλει.

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚYΝHΓΙ ΤΟΥ SASUKE, ΝΑΙ!!!

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

This post rulz!:hihi2:
Το τσάπτερ ήταν πραγματικά τέλειοο(το ξέρω κάθε εβδομάδα επαναλαμβάνομαι). Ο Ναρούτο τα έδωσε όλα. Εδώ ένιωσα ότι τάπωσε εμένα, αμά ήμουν και σάσουκε θα προσπαθούσα να βρώ τοίχο να κρυφτώ όπως είπε και η Ιριστέλλα. Δηλαδή αυτό το mindstate που επικρατούσε στο μάνγκα δεν παίζοταν.

Να με βλέπετε να κάθομαι στην καρέκλα και κάθε φορά που μιλούσε ο Ναρούτο να κινώ τα χέρια μου λες και έχω πάρκινσον:hihi2:.
Δεν μπορώ με εξουθενώνει το ναρούτο:sadist:. I WANT MOAR DAMMIT !!:mador2:
Ο Κακάσι αν και έχει γίνει πολύ δευτερέυων θα πάρει τα πάνω του. Εντάξει κάτι θα κάνουμε.
Για το θέμα "Αν δεν βάλεις μυαλό, θα σε κυνηγάω για πάντα μέχρι να πεθάνουμε" Με έστειλε μιλάμε. Τι είπε το άτομο...:kakaka:.
:if:Είναι ιερές αυτές οι στιγμές.
Και επίσης με μπέρδεψε ο Μαντάρα. Αυτός δεν έχει μπερδεψει τα μπούτια του, τα μάτια του έχει μπερδέψει. Λες και αλλάζει συνολάκι. Πάντως όπως πολύ καλά είδατε, προστείθονται και άλλα μυστήρια γύρω από το άτομο του.

Άντε ρε Κισιμότο... πιές κανα Red Bull.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#6642 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 16:49

http://mangastream.com/read/naruto/486-70/13 ....
" I S.EeE DEEAAAAD PEEEOOOPPPPLEE"
Νταξ αδιάφορο το τσάπτερ . Δεν ειπε και κάτι που να μην μου άρεσε :P

αλλά ... γιατί τόσο ντόρος για τον Madara . Δεν θα τον είχε αναγνωρίσει ο Kakashi ?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#6643 Lilia20

Lilia20

Want a cookie? ^^

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 18:29

Πωωωωωωωω~!!!! Τελειο το τσαπτερ~!! Χ3 God, καιρο περιμενα κατι τετοιες στιγμες!!!!!!:if: "Because, we're friends~!!" Aυτη η ατακα με σκοτωσε~!!!! <3 <3 <3
Και το look in sasuke's eyes ηταν ολα τα λεφτα~!!!! χ3333 :lovulovu:
We love you Naruto-kun~~!!!!! X33333
:joyful:Yoshaaaa!! ;333

#6644 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 20:36

lame lame lame once again
και καλα λεγετε fists,lol,what?fists on sasuke,of what naruto said?
χριστε μου...βαρεμαρα κανονικη,και ο κλασσικος naruto που κυνηγαει τον sasuke και του λεει τις ιδιες maλ****ς...η sakura μιλησε παρα πολυ(......->what she said first,....?->what she said next,then !?,two times we see her saying nothing,and then-> naruto...you're....
what??gay??xD)
και απο ποτε οι top class ninja χρησιμοποιουν kage bushin + rasengan μονο,και ειναι και brainless??
lame chapter XD
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#6645 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 00:39

Jajaja nice one!

Eπιτελους και λιγο διαλειμμα απο τις μαχες να ακουσουμε και καμια κουβεντα, να δουμε και κανα αλλο συναισθημα περα απο το μισος και το σκοταδι στην καρδια του Sauceke.

PS: Αισθανομαι οτι ο Kishimοtο μας τρολλαρει. Rinnegan? wtf?!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: