Proof? εννοεις να κανω μαχι μεταξυ τους οπως παριστανετε εσεις?, Sorry, δεν βλεπω τοσο ανωριμα τα Manga μου.
Δεν ξέρω για τα manga σου, ο τρόπος επικοινωνίας σου όμως είναι.
Δεν προσπάθησα καμία στιγμή να σε βγάλω λάθος ή σωστό, ενώ είπα πολλάκις ότι είναι καθαρά θέμα απόψεων το ζήτημα (μπορείς να τσεκάρεις τα post μου), αλλά ως τώρα όσοι δεν συμφωνούσαν με σένα απ' όσο είδα ήταν:
- τυφλοί
- fanboys του sharingan/pein/kishimoto
- ανώριμοι
- όχι ψαγμένοι αρκετά στο manga
Now, where is the maturity in that?
1st Hokage > Kyuubi
Sarutobi > 1st Hokage
=>
Sarutobi > Kyuubi
Thats a way of doing math ^^. (Πριν ασχολιασεις αυτο το κωματι, διαβασε την αναληση που εκανα λιγο πιο πανω, και ασε το fanboyism εξω).
Εδώ πέρα να σου πω ότι έκανα λάθος σχετικά με τα μαθηματικά πριν, you do know math, κρίμα μόνο που εδώ μιλάμε για μια manga σειρά και δεν βλέπω τι σχέση έχει το ένα με το άλλο.
Αλλά ακόμη και αν δεχτούμε ότι η επαγωγή σου από πάνω είναι σωστή, λύσε μου μια απορία:
Το Sarutobi > 1st Hokage από που το ξέρουμε;
Αν μιλάμε για την γνωστή συζήτηση όπου ο Orochimaru τον ονόμασε God of Ninjas, να σου πω ότι με την ίδια λογική ο Itachi και ο Kisame φοβήθηκαν τον Jiraiya στην πρώτη τους συνάντηση, έστω τον είδαν σαν πολύ δύσκολο αντίπαλο (upon the name of legendary sannin even the Uchihas & ninja gatana pale in comparison) και την κοπάνησαν στο τέλος, ενώ την ίδια στιγμή τον Orochimaru ο Itachi τον νίκησε με πολύ ευκολία (ακόμη και ο ίδιος ο Oro παραδέχτηκε ότι δεν ήταν στο επίπεδο του Itachi).
Απ' αυτό δλδ συμπεραίνουμε τώρα ότι Jiraiya > Itachi & Kisame μαζί;
Επίσης ότι Jiraiya > Orochimaru; (ενώ στην μάχη των sannin τα έβαλε με Jiraiya και Tsunade μαζί; )
Δεν το νομίζω καθόλου.

Γιατί; Επειδή ο κάθε shinobi έχει ξεχωριστές ικανότητες που ανάλογα με τον αντίπαλο μπορούν να αποδειχτούν πιο αποτελεσματικές ή λιγότερο.
Επίσης, σχετικά με το 1st > Kyuubi --> Sarutobi > Kyuubi, να σου πω και ότι ο πρώτος είχε ειδικές ικανότητες από την φύση του για να ελέγχει το Kyuubi + mokuton, κάτι σαν τον Yamato (και ακόμα καλύτερος). Ο Saru λοιπόν πες μου, πέρα από το να θυσιάσει τον εαυτό του όπως τον 4ο με το shiki fuujin, πως μπορούσε να νικήσει το Kyuubi;
(δεδομένου και ότι στο prime του δεν γνώριζε το shiki fuujin πιθανώς)
Το δευτερο κωματι που λες, αποδιχνιει οτι καπου δεν εδωσες αρκετη προσοχη, διοτι δεν ειναι το τι ειπανε απλα, ειναι το τι ειναι facts, δεν υπαρχει υποκιμενικοτητα στα facts. Και ξερεις να διαβαζεις Manga, και δινεις την προσοχη που πρεπει, καταλαβενεις ποτε ο Mangaka, προσπαθει να σου πει τι ειναι Fact, και τη οχι. To oτι δεν δινεις σημασια σε τετοια μινιματα, και ο μονος τροπος με τον οποιο συγκρινεις εικανοτητες, ειναι μεσα απο μαχες, η Fictional μαχες, δε θα πει οτι αυτα τα μινιματα σταματανε να ειναι σημαντικα για να βγαζει καποιος σωστα αποτελεσματα, μερικες φωρες και πιο σημαντικα απο τις ιδιες τις μαχες (λογω διαφωρων παραγοντων).
Το θέμα είναι ότι αυτές τις fictional μάχες που λες τις βάσισα σε γεγονότα που έχουμε δει.
Πχ ο Itachi και ο Sasori που λες ότι πολέμησαν και βγήκαν ισοπαλία (κάτι που εγώ δεν θυμάμαι να είδα πουθενά, εκτός κι αν ήταν σε κάνα databook ή μου έλειπαν σελίδες από το manga), πάει να πει ότι πολέμησαν και οι 2 full power;
Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το Susanoo του Itachi ήταν ο άσσος στο μανίκι του, κάτι που ακόμη και ο Zetsu, που όπως ξέρουμε είναι από τους καλύτερους "παρατηρητές" της σειράς, δεν γνώριζε την ύπαρξη (μέχρι να το δείξει ο Itachi) και ότι αν επομένως χρησιμοποιούσε σε μια μελλοντική μάχη, σε συνδυασμό με τις ήδη υπαρκτές του τεχνικές (ms και μη), θα είχε το πάνω χέρι κατά την γνώμη μου.
Επίσης, όπως πολύ σωστά είπε και ο Mad_Hatter, το ότι ο Kishi μας λέει ότι μια μάχη είχε την εξής έκβαση δεν σημαίνει ότι είναι απόλυτη, καθώς παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες, όπως η τύχη. Πχ να σου δώσω Sasuke vs Orochimaru (final): όσοι άκουσαν για την μάχη αμέσως έβγαλαν τον Sasuke για δυνατότερο, κάτι που ισχύει; Σαφώς και όχι, τουλ όχι στην κατάσταση του τότε Sasuke (το παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι ο Orochimaru ήταν αποδυναμωμένος τότε).
Τέλος, δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι έχω δίκιο και εσύ όχι, απλή συζήτηση/ανταλλαγή απόψεων υποτίθεται πως κάναμε.
Τελειωσες το Manga, πριν δυο μινες?, μαλλον διαβαζομαι διαφωρετικα Manga, στο Manga που εγω διαβαζω
Madara = Akatsuki Leader
Pein = Madara's Dog
Mad_Hatter said it, what has leadership got to do with fighting ability;

Εδω για αλλη μια φωρα πας να υποτιμισεις αλλο εναν χαρακτιρα ακομα, την Chiyo. Δεν λαμβανεις υποψην αρκετα πραγματα πανω σε αυτα που λες, οπως το γεγονος οτι η Chiyo ηξερε τα παντα για τον Sasori, και τον Kazekage που ειχε σαν κουκλα, απο την αρχη της μαχης, ουτε οτι η εμπειρια της Chiyo ειναι τουλαχιστον 10 φωρες μεγαλητερη απο αυτην που ειχε οποιοδηποτε Akatsuki Memmber (εκτος του Madara, και του Kakuzu), συν το γεγονος οτι το combo Sakura + Chiyo, ηταν μια απο τις καλητερες ενδειξεις Team Work στο Manga, kaι τελος, δεν λαμβανεις υποψην το γεγονος οτι ο Sasori, δεν εχασε, τους αφισε να νικησουν.
[...]
Επισης, ψαξε αρκετα βαθια, και καπου θα βρεις μια αναφωρα σε μαχι Itachi vs Sasori, που εγινε αρκετα χρονια πριν (Oταν ο Itachi λογικα δεν ηταν τοσο αρωστος), η μαη ηρθε σε ισοπαλια. Απο τοτε, ειναι λογικο ο Sasori να εχει γινει λιγο δηνατοτερος. Ειναι αρκετα ασφαλεις να πει καποιος μη fanboy οτι Sassory = Itachi (Full Health), η τουλαχιστον βρισκονται αρκετα κοντα.
Αδιαμφισβήτητα (περί Sakura + Chiyo), όμως για να μην καθίσω να τα αναλύσω και μου βγουν ακόμη πιο πολλά, θα σου απαντήσω με τον τρόπο σου:
Sakura + Chiyo > Sasori
Itachi > Sakura + Chiyo (εκτός κι αν κι εδώ έχεις αμφιβολίες γι' αυτό)
Itachi > Sasori
Σύμφωνα με τα όσα έχεις πει ως τώρα νομίζω εδώ τουλ θα έπρεπε να παραδεχτείς ότι έτσι είναι.
Αλλα, ξερουμε απο τα λεγομενα του Madara, οτι Itachi > Pein...
Never heard Madara saying sthg like that, αν τυχόν ξαναποστάρεις κατ' αυτή τη μεριά σε παρακαλώ να μας το δείξεις.
Ο Pein, δεν ειναι τοσο δυνατος οσο προαπαθησαν να μας κανουν να πιστεψουμε, αμα εχεις διαβασει αρκετα Shonen Manga, θα εχεις προσεξει πως η Konoha ηταν Victim, toυ Gimped φενομενο για να φανει καλητερος ο Pein (Κατι σαν αυτο που εγινε με τον Kakuzu vs Naruto, και το ποσο Gimped εγινε ο Kakuzu ξαφνικα).
Και εδώ πέρα να σου αποκαλύψω κάτι που ίσως θα σε εκπλήξει: δεν είμαι καθόλου fan του Pein!
Μου άρεσε σαν background και story (μέχρι να συναντήσει τον Naruto), αλλά σαν ικανότητες δεν με τράβηξαν τόσο πολύ. Αυτό γιατί έπρεπε να έχει συνεχώς 6 σώματα (με μόνο 1 ικανότητα το καθένα) μαζί του για να είναι "δυνατός", κάτι που εγώ δεν θεωρώ τόσο cool σε κακό, ενώ μου αρέσει το αντίθετο, όταν
ένας κακός παιδεύει
πολλούς καλούς (όπως Itachi, Hidan, Kakuzu κλπ). Γι' αυτό και η μάχη 6 σώματα Pein εναντίον Jiraiya ποτέ δεν μου φάνηκε τόσο εντυπωσιακή.
Τα όσα είπα περί Pein λοιπόν τα είπα σαν απλός παρατηρητής και όχι σαν τυφλωμένος φανμπόης όπως με/μας παρουσιάζεις.
θα βαλω comments, μονο σε δυο πραγματα απο αυτα που ειπες, και το σταματαω, δεν αξιζει να χανο το χρονο σε Fanboys.
[...]
οτι ειχα να πω, το πα, και δε νομιζω καν να ξαναδιαβασω το Naruto, bye-bye και good luck fanboys. Enjoy the Joke that Naruto has Become, i'm outta here.
Τώρα εδώ μάλλον εσύ δεν κατάλαβες κάτι: τόσο εγώ όσο και ο Mad_Hatter (και άλλοι αρκετοί) δεν είμαστε καν κοντά στο απογοητευμένοι, όσο αφορά τις τελευταίες εξελίξεις του manga. Μπορείς να τσεκάρεις και δεκάδες παλιά posts που το πιστοποιούν. Και αν θες να ξέρεις και κάτι άλλο, εγώ θεωρώ ότι το Naruto ήταν πραγματικά καλό μέχρι τον θάνατο του Itachi, από κει και πέρα είχαμε μερικές καλές στιγμές ανάμεικτες με κάποιες κακές, έως τα τωρινά γεγονότα που δείχουν μόνο πτώση, για μένα.
Το ότι συνεχίζουμε να το παρακολουθούμε δεν σημαίνει ότι είμαστε tards (εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να δω πως θα τελειώσει, ακόμη και με τον χειρότερο τρόπο), ούτε ότι δεν μπορούμε/ξέρουμε να κάνουμε κάποιες συζητήσεις πάνω σε αυτό.
Χαιρετισμούς.
εγω ομως ειδα οτι στις μ******ς που λες οτι γραφει,εχει πως να σου αποδειξει αυτο που σου λεει με images from the manga.
δεν ειδα κανεναν αλλον να το κανει αυτο.Εχω να πω οτι παιζει να ειναι ο πιο ψαγμενος στο ναρουτο,εφοσον σου αποδυκνειει αυτα που λεει βαση του manga...βγαλτε συμπερασματα
Το ότι είναι ψαγμένος στο θέμα νομίζω δεν το αμφισβήτησε κάνεις, όταν όμως από ψαγμένος περνάς σε απόλυτος και μειώνεις όσους δεν συμφωνούν μαζί σου νομίζω λογικό είναι να οδηγεί σε τέτοια αποτελέσματα.