Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 31 July 2009 - 14:00
Posted 31 July 2009 - 14:11
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 31 July 2009 - 17:31
Επισης ο Danzo μου φαινεται οτι για ακομα μια φορα καταφερε να γινει αυτο που ηθελε και ειναι πολυ ικανοποιημενος....
ξερει επισης για το οτι ο Madara ειναι ο Akatsuki Leader και αυτο με βαζει σε σκεψεις....γιατι κανενας Anbu δεν ηξερε να του πει...ουτε ο Sai ουτε καποιος αλλος.... μονο Ναρουτο Kakashi Yamato Και κανα 2 ακομα...και αυτοι δεν μιλησαν μαζι του...
ο ιδιος ο ντανζο το καταφερε? η ειχε βοη8εια η ειναι κ ο ιδιος πιονι καποιου? τεσπα.
σε τι σκεψεις σε βαζει το οτι ο μανταρα ειναι αρχηγος των 2-3 ακατσουκι που εμειναν? δεν το ηξερε σχεδον κανεις ε? χμμμ
αυτο που προσεξα εγω ηταν οτι η φατσα του μιφουνε εκει κατο απο τα ματια του οι ριτιδες του μοιαζουν πολι με του μανταρα και ειναι αυτος που απο το που8ενα πρωτεινε συμαχια με αρχηγο τον ντανζο αν και ισος ειναι συμτωση
κατα την γνωμη μου ποτε δεν επαιξε η πι8ανοτητα να ειναι ο μανταρα ο ντανζο ουτε καν σαν πι8ανοτιτα να σκωτοσε τον πραγματικο ντανζο και να πειρε την 8εση του τωρα προσφατα ωπος εκανε ο οροτσιμαρου στον καζεκαγκε οταν σκωτοσε τον 3ο χοκαγκε.
εγω περιμενω πως κ πως να σταματισουν τα λογια οι καγκε και να δουμε λιγο δραση και ισος να εξηγισει λιγο ο σασκε το υποτι8εμενο του σχεδιο και αν 8α προλαβει να το εκτελεση η 8α τον προλαβουν παλι οι εξελιξεις, εντομεταξη κ ο ναρουτο εκει ειναι.
οσο αφορα τον σαι τον οποιο συμπα8ω καλα εκανε και μιλισε στιν σακουρα, οχι πως 8α 8ελω η 8α γινει κατι μεταξη τους απλα ειναι καλο να ξερει αν και ειναι ολοφανερο 8α επρεπε να το ειχε καταλαβει τεσπα χαρι στον σαι ισος νοιωσει, (απο ερωτες δν 8α εδειχνε ποτε κατι αλλα 8α η8ελα μελοντικα τιν χινατα διπλα στον προταγωνιστη)
Posted 31 July 2009 - 18:21
1)O danzou ξεδιπλωνει το σχεδιο του για την κατακτηση της konoha alla και του κοσμου ολοκληρου κατι που σημενει οτι μπαινουμε στα ''σκοτεινα'' χρονια του naruto και η λυτρωση θα ερθει οταν αυτος γινει hokage (αυτο δρομολογιθηκε).
2)Επιτελους ενα ατομο που δεν νιωθει (sai) ειπε στην sakura στα ισα οτι εκεινη και ο naruto εχουν αναπτυξει ενα ειδος ψυχανωμαλιας με τον sasuke και ποτε δεν θα γινουν χαρουμενοι, αρα μακαρη επιτελους να ξεκολησουν το μυαλο τους.
Ελπιζω να κανει την στροφη που πρεπει το naruto γιατι αμα συνεχησει να περιστρεφεται γυρο απο τον sasuke δεν θα παλευεται...
Posted 31 July 2009 - 18:36
Ομολογώ ότι οι πολιτικές ίντριγκες δεν είναι από τα αγαπημένα μου concept, αλλά εδώ μου άρεσε. Ειδικά το γεγονός ότι υπάρχει ρεαλισμός στις αποφάσεις των χωριών: δεν αναπτύσσεται στρατός, επειδή υποτίθεται ότι υπάρχει ειρήνη. Πρέπει να αναπτυχθεί στρατός, γιατί τα συμφέροντα τρέχουν. Πιο κοντά στη δικιά μας πραγματικότητα δε γίνεται. Μετά το μη-ρεαλιστικό Pein arc, το χρειαζόμαστε αυτό.
Όσο για τον Sai... πραγματικά, έπρεπε να εμφανιστεί ένα άτομο με σχεδόν μηδενική κοινωνικοποίηση για να πει τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη. Να μου ζήσεις.
Εάν η Sakura συνεχίσει τη μανία της με τον Sasugay, θα είναι άξια της μοίρας της.

Posted 31 July 2009 - 19:10
Επιτελους ενα ατομο που δεν νιωθει (sai) ειπε στην sakura στα ισα οτι εκεινη και ο naruto εχουν αναπτυξει ενα ειδος ψυχανωμαλιας με τον sasuke και ποτε δεν θα γινουν χαρουμενοι, αρα μακαρη επιτελους να ξεκολησουν το μυαλο τους.
...
Έχεις δίκιο σε αυτό. Αμήν δηλαδή με τον Σασούκε. Θα έχει ενδιαφέρον η επόμενη συνάντηση της Σακούρα με τον Ναρούτο πάντως.
Posted 31 July 2009 - 20:59
H απάντηση του Gaara στον γερο-Kage μου άρεσε πολύ, όπως επίσης και η σκηνή με τη Sakura και τοn Sai.
Μας πάει αργά ο Kishi, αλλά το κάνει ολο και πιο ενδιαφέρον..

btw, αυτή η σκηνή στο προηγούμενο chapter που ο Danzo μαθαίνει από τον Sai για τον Madara σε συνδιασμό με τα τωρινά γεγονότα μου φαίνεται τρομεραααααα ύποπτη
http://www.narutocentral.com/manga.php?s=naruto&c=457&p=3
just an update??? Δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογική απάντηση σε μια τέτοια είδηση..
Edited by Gilmaru, 31 July 2009 - 21:07.
Posted 31 July 2009 - 23:23
Γουστάρω τρελά το συμβούλιο και τα απανωτά καρφώματα. Θέλω τουλάχιστον αλλά 2-3 chapters με ίντριγκα και infos.
To κυριότερο που με ενδιαφέρει είναι ο Mizukage/3-tailed και το story του, αλλά το βλέπω χλωμό να σκάει όλο το story τώρα (άντε γιατί πολύ σαπίλα έπεσε στο anime με το 3-tails).
Και φυσικά ένα τεράστιο + στον Sai

Vote for everyone but Danzou btw....
Posted 01 August 2009 - 23:26

Posted 02 August 2009 - 00:37
Πολύ καλό chapter όντως. Και όπως σωστά κάποιος είπε, μάλλον ήταν επειδή δεν έδειξε Naruto και Sasuke. Φαινόταν πάντως απο την αρχή πως θα γίνει λαμπόγιαλο το συμβούλιο. Και o Gaara όλα τα λεφτά.
O Gaara παντα ειναι ολα τα λεφτα.
Πολυ ωραιο κεφαλαιο, αρκετα ενδιαφερον..Μπηχτες εδω κι εκει και δε συμμαζευεται. Μια χαρα τους βρισκω. Οσο για τον Κανκουρο και τη μαριονεττα του.. Ναι, οντως το μαλλι ειναι πολυ Σασορι-like. Παντως σιγουρα δεν εχει την κατσαριδα που ειχε παλια για Puppet.
Τωρα, να πω την αληθεια ο Σαι εχει βελτιωθει πολυ, αν και τον προτιμουσα οπως ηταν οταν τον πρωτογνωρισαμε (Sakura, you are an ugly bitch...**hugs** Naruto to keep him company etc..)
αλλα το παραπονο μου ειναι οτι μια με την Hinata, μια με τη Σακουρα και τωρα με τα τελευταια, καναμε το Ναρουτο romance. Jesus.
Παντως ωραια της τα χωσε της Σακουρα με πολυ ωραια λογια αν και δεν πιστευω οτι ο Ναρουτο θελει να φερει το Σασκε πισω μονο και μονο γιατι της το υποσχεθηκε.
Posted 02 August 2009 - 04:20
Να και ενας ανθρωπος που με καταλαβαινει...O Gaara παντα ειναι ολα τα λεφτα.
Ναι σιγουρα αλλα εχει γινει βαρετο πλεον οπως ειπαν και τα αλλα παιδια απο πανω..το μονο στοιχειο που μας λυπει για να σιγουρευτουμε ειναι μια σκηνη με τον naruto να χεζει και εκει που σφιγκετε να φωναζει sasuke come back...ελεος δηλαδηΠαντως ωραια της τα χωσε της Σακουρα με πολυ ωραια λογια αν και δεν πιστευω οτι ο Ναρουτο θελει να φερει το Σασκε πισω μονο και μονο γιατι της το υποσχεθηκε.
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 02 August 2009 - 15:15
το μονο στοιχειο που μας λυπει για να σιγουρευτουμε ειναι μια σκηνη με τον naruto να χεζει και εκει που σφιγκετε να φωναζει sasuke come back...ελεος δηλαδη
I lol'd

Posted 02 August 2009 - 15:25

Και επί του θέματος διαβάζω και ξαναδιαβάζω το chapter αλλά δεν μπορώ να δω την ομοιότητα του puppet του kankuro με τον Sasori.
Posted 02 August 2009 - 16:27

2. Η ολη ομοιοτητα της μαριονεττας με τον Σασορι εγκειται στο τριχωτο της κεφαλης, το οποιο σιγουρα διαφερει απο της παλιας μαριονεττας.