Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4261 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 13 April 2009 - 16:45

ο neji να μείνει εκεί που είναι,first of all γιατί να πάει ο neji???(και γιατί όχι κάποιος άλλος???)επειδή έτσι απλά σας αρέσει???
δεν ξέρετε τι θέλετε... από την μια λέτε ότι ο naruto έχει ωριμάσει και δεν χρειάζεται τους άλλους και τώρα θέλετε να στήλη back up ο kishi στον naruto

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 19:25.

#4262 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 13 April 2009 - 17:00

Μην το ψάχνετε δεν θα γίνει τίποτα, θα τα πούνε και θα τα βρούνε, και βάζω στοίχημα πως όταν φτάσουν οι ενισχύσεις, ο Ναρούτο θα είναι είδη, σώος και αβλαβής, και οι άλλοι θα έχουν εξαφανιστεί.

#4263 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 13 April 2009 - 17:10

Μην το ψάχνετε δεν θα γίνει τίποτα, θα τα πούνε και θα τα βρούνε, και βάζω στοίχημα πως όταν φτάσουν οι ενισχύσεις, ο Ναρούτο θα είναι είδη, σώος και αβλαβής, και οι άλλοι θα έχουν εξαφανιστεί.

now you are talking:chigau:

#4264 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 13 April 2009 - 17:34

+1000

'Eτσι που έχει στηθει το σκηνικο μια μάχη δεν έχει κάποια λογική , ούτε κάποια επέμβαση κάποιου άλλου προσώπου εκτος ναρούτο-nagato,ο neji πήρε το screen time του είπε και μια ολοκληρη φράση ε μην το παρακάνουμε τώρα στο επόμενο αρκ μπορεί να κάνει πάλι μια guest εμφάνιση ! :hahaha:

#4265 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 13 April 2009 - 18:21

Σχετικά με τo "peace has arrived" που λέει ο Nagato, εμένα μου φάνηκε ειρωνικό.

Η Konan, πάντως δεν προβλέπεται να πολεμήσει, τουλάχιστον προς το παρόν, καθώς της είπε να μείνει πίσω.

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει διάλογος μεταξύ Naruto - Pain, απλώς δεν ξέρουμε αν θα είναι ακριβώς σε αυτήν τη φάση. Το βρίσκω λίγο δύσκολο όμως να μην υπάρξει άλλη σύγκρουση, αν και όχι τελείως απίθανο.

Προσωπικά το κόβω ο Nagato εν τέλει να πεθαίνει με κάποιο τρόπο, απλώς πριν πεθάνει θα έχει δείξει ένα διαφορετικό, κάπως πιο ανθρώπινο πρόσωπο.

#4266 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 14 April 2009 - 02:00

Η Konan μπορει να εχει τον Naruto αλλα ξεχνας οτι καταφτανει και ο Neji. Και, να μην κοροϊδευομαστε, οι κινησεις του Neji κανουν την Konan κιμα!!

meh, νομίζω πως συγκεκριμένα η κόναν είναι ότι πρέπει για να νικήσει τον neji, ο neji βασίζεται στο να χτυπάει συγκεκριμένα σημεία του σώματος, έλα όμως που η κόναν δεν έχει σώμα :D

Σχετικά με τo "peace has arrived" που λέει ο Nagato, εμένα μου φάνηκε ειρωνικό.

Η Konan, πάντως δεν προβλέπεται να πολεμήσει, τουλάχιστον προς το παρόν, καθώς της είπε να μείνει πίσω.

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει διάλογος μεταξύ Naruto - Pain, απλώς δεν ξέρουμε αν θα είναι ακριβώς σε αυτήν τη φάση. Το βρίσκω λίγο δύσκολο όμως να μην υπάρξει άλλη σύγκρουση, αν και όχι τελείως απίθανο.

Προσωπικά το κόβω ο Nagato εν τέλει να πεθαίνει με κάποιο τρόπο, απλώς πριν πεθάνει θα έχει δείξει ένα διαφορετικό, κάπως πιο ανθρώπινο πρόσωπο.

φυσικά και ήταν ειρωνικό :D φυσικά αν η κόναν δει τον nagato να ψοφάει και δεν τον βοηθήσει τότε είναι απλά no comment
[flame mode] μα γιατί τι έχει που δεν σου φαίνεται ανθρώπινο τώρα ο nagato? :Ο [/flame mode]

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#4267 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 14 April 2009 - 04:08

Και θα κατσει η Konan εκει ακινητη να την βαρεσει ο neji?

ναι....

καλά το έχω πει και θα το ξαναπώ......αφού ποτέ δεν έχετε καταφέρει να προβλέψετε τι θα γίνει....γιατί τσακώνεστε κιόλας.....??:uhh:

ασ πω και εγώ μια πρόβλεψη έτσι στην τύχη.....
Οναρούτο θα τα βρει με τον πέιν...και όπως θα συνενοούνται,θα σκάσουν ο νέντζι και οι άλλοι και βιαστικά θα σκοτώσουν τον πέιν χωρίς να ακούν τον ναρούτο που θα τους λέει όχι....ο ναγκάτο πεθένοντας θα ρίξει μια ματιά στον ναρούτο και τότε ο ναρούτο θα καταλάβει ότι ο ναγκάτο είχε δίκαιο....και θα φύγει από το χωριό για λίγο να πάει να βει κάτι που δεν μου πάει το μυαλό.....
Posted Image
Spoiler:

#4268 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 14 April 2009 - 11:00

Λογικά θα δούμε Sasuke στα επόμενα 2 chapter, πιστεύω πάντως πως ο Naruto, o Neji, και ο Shikamaru μαζί μπορούν άνετα να κάνουν την team hawk με τα κρεμμυδάκια.

#4269 ZabiO(zabimaru)

ZabiO(zabimaru)

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 14 April 2009 - 11:31

εγώ έχω μία απορία... Θυμάστε κάτι τυπάδες ποθ είχαν ξεκινήσει να βρούν τον Sasuke άπο το χωριό του eight-tailed? Γιναν κάτι αυτοί ? ή θα τους ξαναδούμε σύντομα?
Τώρα για το τι θα γίνει με Naruto και Nagato το πιθανότερο είναι να τα βρούνε και μετά να πεθάνει ο Nagato. Τώρα αν ο Nagato μάθει στον naruto να βλέπει τα πράγματα όπως αυτός ή το αντίθετο δεν ξέρω... αν και μάλλον πάλι θα του θυμήσει κάποιον παλιό του φίλο κ λύθηκε η υπόθεση... έτσι λύνονται όλα στο Naruto :hahaha:
Posted Image
How long has he been fighting to survive on this bulet-riddled land... with only his SWORD?

#4270 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 14 April 2009 - 11:55

To real σποιλερ βγηκε,μεταφραση αναμενεται...

Spoiler:

(Η μεταφραση αυτη εχει πολλα λαθη γιατι την εκανε καποιος που δεν ξερει καλα ιαπωνικα)
Spoiler:

Απο την γαλλικη μεταφραση
Spoiler:

Καλυτερη μεταφραση
Spoiler:

Edited by Hatake Kakashi, 14 April 2009 - 12:38.

#4271 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 14 April 2009 - 13:23

Spoiler:

Edited by iristella, 14 April 2009 - 14:16.
ender spoiler tag -------> iristella: να έμπαινε και στο κρίσιμο σημείο το spoiler tag τι καλά που θα ήτανε :P

#4272 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 14 April 2009 - 13:40

Welcome back Kakashi-san!!!
Spoiler:

#4273 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 April 2009 - 14:22

Spoiler:

Nα υπενθυμίσω ότι κουβέντες αναφορικά με τα σημερινά spoilers καλύπτονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με spoiler tags......

#4274 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 14 April 2009 - 14:46

Spoiler:

υπάρχει παρίπτωση να είναι ψεύτικα?????,μακάρι.....

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 18:58.

#4275 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 14 April 2009 - 14:49

[flame mode] μα γιατί τι έχει που δεν σου φαίνεται ανθρώπινο τώρα ο nagato? :Ο [/flame mode]

Όχι όχι δεν εννοούσα αυτό.. :colddd:.. χαχα, βασικά εννοώ ότι θα δείξει περισσότερο το ανθρώπινό του πρόσωπο, περισσότερο συναίσθημα, γιατί τώρα είναι της λογικής ότι "πρεπει να σκοτώνεις τα συναισθήματα" μπλα μπλα μπλα..

Spoiler: