Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#4231 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 10 April 2009 - 15:47

Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, αλλα ο Ναρουτο εβγαλε εκτος μαχης τοσους Pains, θα του έφερναν και αντίρρηση καποιοι Jounins που ηταν εντελως ανισχυροι απεναντι του?

Όσο για την συζητηση, μαλλον ο ναρουτο θα θελησει να πει στον Pain καποια απαντηση σε αυτο που τον ειχε ρωτησει μερικα τσαπτερ πριν...

Το τσαπτερ δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο, αν κ η Χινατα ειναι καλα, οποτε θα συνεχισει να φερνει λεφτα σπιτι :Ρ αμα την σταματουσαν απο το μανγκα θα επρεπε να πιασω εγω δουλεια :fromabove:
:uhh::uhh:

ΥΓ: και οντως το παραπανω πανελ ηταν ασχημα σχεδιασμενο

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#4232 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 10 April 2009 - 16:50

Προσωπικά θα διαφωνήσω με τους περισσότερους, καθώς αυτό το chapter μου άρεσε αρκετά.

Παρά τα φλάσμπακ, ως σύνολο είχε περίεχόμενο και βρίσκω ότι ο προβληματισμός του Ναρούτο έχει πολύ ενδιαφέρον.

Κακά τα ψέματα σε πολλούς δεν αρέσει ο Ναρούτο ως χαρακτήρας (προσωπικά τον λατρεύω :nanana:), αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που εκπροσωπεί από άποψη νοήματος και περιεχομένου που είναι θεμέλια στοιχεία αυτού του manga.

Edited by Gilmaru, 12 April 2009 - 15:11.

#4233 tendoupain

tendoupain

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 10 April 2009 - 20:23

μου αρεσε το chapter αν και παει ο "GOD":nanana:.Ποιος περιμενει το επομενο βεβαια που ελπιζω επιτελους να μαθουμε τι συνεβει στον nagato,konan και yahiko.Οσο για το τι θα πει ο Naruto στον Nagato οτι μαλλον τον συγχωρει για αυτα που εκανε,καθως ετσι πιστευει οτι θα σταματησει ο κυκλος μισους???υπομονη μεχρι το επομενο

#4234 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 April 2009 - 20:44

Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, αλλα ο Ναρουτο εβγαλε εκτος μαχης τοσους Pains, θα του έφερναν και αντίρρηση καποιοι Jounins που ηταν εντελως ανισχυροι απεναντι του?

Όσο για την συζητηση, μαλλον ο ναρουτο θα θελησει να πει στον Pain καποια απαντηση σε αυτο που τον ειχε ρωτησει μερικα τσαπτερ πριν...

Γιατί βρε Seraphimon αν του λέγανε "όχι δεν θα πας μόνος σου για να πιάσεις ψιλή κουβεντούλα με μέλος των Akatsuki που προσπάθησε να σε αιχμαλωτίσει και ποιος ξέρει τι δυνατότητες έχει από κοντά (γιατί σε εκείνη την φάση δεν ξέρουν ότι ο Nagato έχει τα κακά του τα χάλια)" υπήρχε περίπτωση να προσπαθήσει να πάει ο Naruto δια της βίας? Oh come on this is mr Good guy we are talking about. Και αυτό ακριβώς είναι που με εκνευρίζει στον naruto. Ναι ok συμφωνώ το να τον εκδικηθεί τυφλά δεν θα έλυνε τίποτα, αλλά ούτε και το να πιάσουν ψιλή κουβεντούλα περί ειρήνης και λοιπών φιλοσοφικών θεμάτων. Και εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να αιχμαλωτίσουν τον Nagato πρώτα και μετά να γίνουν οι ερωτήσεις που θέλει ο καθένας να κάνει (να τον σκότωνε στην ψύχρα αν και πιο ρεαλιστικό σαν αντίδραση γενικά, θα μου φαινόταν Out of character για τον naruto και όντως θα ήταν άχρηστο στην όλη υπόθεση).

Γενικά αυτές οι κρίσεις ανωτερότητας και μεγαλοψυχίας που πιάνουν ενίοτε τον Naruto δεν μου φαίνονται και πολύ ρεαλιστικές. Μετά από τόσο πόνο και χαμό αγαπημένων προσώπων έχει θεωρητικά την ψυχραιμία να πιασει ψιλή κουβεντούλα με τον δολοφόνο..... yeah right.
Χίλιες φορές Sasuke που όσο ψυχανώμαλος και εκδικητικό καθαρματάκι να είναι έχει πιο ρεαλιστικές αντιδράσεις.....:uhh::uhh::uhh:

#4235 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 10 April 2009 - 20:47

O Naruto χαρη στον πειν και στον ανοιχτο του χαρακτηρα θα αλλαξει το κατεστημενο των νιντζα. Αυτό φανηκε απο την απαντηση που εδωσε στον Inoichi λεγοντας του οτι δλδ τι θα πρεπει να κανουμε τωρα να σκοτωσουμε το ναγκατο και ολο του το χωριο και ετσι θα τα λυσουμε όλα; Του "την ειπε" πολυ σωστα δειχνοντας οτι με τη βια και την εκδικηση και γενικοτερα με τετοιου είδους τακτικές δε βγαινει ακρη. Εχω την εντυπωση οτι εχει βρει την απαντηση σε αυτο που το ρωτησε ο Πειν και τωρα οφειλει να του το πει. Μου αρεσε πολυ το τσαπτερ για αυτο το λογο.
Και επιπλεον για τις αναμνησεις με το θανατο του τζιραγια και τον αναισθητο κακασι, φαινεται καθαρα ότι τα "ειδε" όταν εβαλε το ραβδί στο χέρι του. Τωρα το πως λειτουργει, πιστευω οτι αυτα τα ραβδιά εχουν αποθηκευμενα όλα τα γεγονοτα που γινανε με τον πειν σε μορφη πληροφορίας και με το που το εμπηξε στο χερι του συντονιστηκε με τις συγκεκριμενες πληροφοριες, με τα ατομα δλδ που ο Ναρουτο γνωρίζει ήδη.(διαφορετικα θα επρεπε να "εβλεπε" όλους τους σινομπι που σκοτωσε ο Πειν)

#4236 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 11 April 2009 - 01:21

Βασικα θα ήθελα κάποιος να μου πει ποιο είναι το chapter που ο naruto συναντάει την γυναίκα βάτραχο που τον εκπαιδεύει και σε ποιο volume βρίσκεται.
Θέλω να ξεκινήσω το manga γιατίτο anime το ψιλοβαρέθηκα :)!
Posted Image

#4237 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 April 2009 - 01:41

Στο manga ο Naruto δεν συναντά κάποια γυναίκα βάτραχο...... Μήπως μιλάς για σκηνικό από τα filler episodes?

#4238 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 11 April 2009 - 01:49

Στο manga ο Naruto δεν συναντά κάποια γυναίκα βάτραχο...... Μήπως μιλάς για σκηνικό από τα filler episodes?

Βασικά θυμάμαι ότι σταμάτησα να βλεω το anime στα 2-3 επισόδια μετά που σταμάτησε η datebayo και θυμάμαι τον Naruto που έκανε μπάνιο μαζί με τους 2 μικρους βατράχους.Λίγο πιο μετά έδειξεκαι την γυναίκα βάτραχο.
Anyway στο πέρπιπου ρε παιδί μου ποιο Chapter είναι?Δεν πηράζει αν διαβάσω και 2-3chapters περισσότερα :P
Thanx Iri-chan btw
Posted Image

#4239 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 11 April 2009 - 02:07

Βασικά θυμάμαι ότι σταμάτησα να βλεω το anime στα 2-3 επισόδια μετά που σταμάτησε η datebayo και θυμάμαι τον Naruto που έκανε μπάνιο μαζί με τους 2 μικρους βατράχους.Λίγο πιο μετά έδειξεκαι την γυναίκα βάτραχο.
Anyway στο πέρπιπου ρε παιδί μου ποιο Chapter είναι?Δεν πηράζει αν διαβάσω και 2-3chapters περισσότερα :P
Thanx Iri-chan btw

Its filler :)

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#4240 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 April 2009 - 02:11

Ξεκίνα από 343 και θα είσαι εντάξει. Ξαναδιάβασε όμως τα chapters 317 και 318 για πολύ γέλιο με tobi kαι deidara όπως επίσης και τα chapters 239 ¨εως 244 για το must read Kakashi Gaiden.

#4241 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 11 April 2009 - 02:12

Its filler :)

Μάλιστα, δεν το ήξερα :D.Αρα από ποιό chapter να αρχίσω τελικα guyz?

Edit: Many thanx to everyone.I hope to catch you soon :)
Posted Image

#4242 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 April 2009 - 02:13

στο 432 ειναι το τελος της μαχης με τον kakuzu, και η αρχη του επομενου αρκ.Αυτο με τη γυναικα βατραχο ηταν filler.Απο το 342 και παρακατω αρχιζε να διαβαζεις.

edit:ninjaed by iri

qzMHWHd.png

#4243 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 12 April 2009 - 00:00

Συγνωμη παιδια αλλα και εγω νομιζω πως ειναι σωστο και ωραιο αυτο που εκανε ο Ναρουτο με τον Ναγκατο.Το παιδι ειναι πονοψυχο οχι σαν καποιους αλλους:tensai::tensai:.Μην ξεχναμε ολοι οτι ειναι ανιμε που περα απο ολα πρεπει να περασει και ενα νοημα στον κοσμο.Το να σκοτωσει τον Ναγκατο εν ψυχρω η να τον πιασει και να τον βασανισει δεν θα ηταν και το καλυτερο:canthelp::canthelp:.υποτιθετε οτι ο Ναρουτο ειναι αυτος που θα φερει την αλλαγη σε ολο τον κοσμο γιαυτο κανει και κατι τοσο μεγαλοψυχο:nanana::nanana::nanana:.
Spoiler:

#4244 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 12 April 2009 - 12:35

και μενα αυτη ειναι η αποψη μου παιδια..ο ναρουτο νιωθει την υποπχρεωση να θελει να δειξει στον πεην ποια ειναι η απαντηση στην ερωτηση του περι πολεμου..και να του δειξει τον πιο σωστο δρομο για να φτασει εκει...σε αντιθεση με αυτα που εκανε ο πεην βεβαια ετσι...εγω πιστευω πως καθαρα και μονογια υατο θα παει εκει..και μπορει αρχηκα να ειχε στον νου να τον πολεμησει καποια στιγμη..αλλα αφου 8α τον δει σε τετοια κατασταση θα ξενερωσει πιστευω και θα φυγει...ασε κιολας που ο κισι μας εχει δειξει οτι οσο και σονεν να ειναι το μανγκα...παντα μας εκπλησει με αυτα που κανει...ετσι 8εωρω οτι θα ηταν πολθ κλησε να τον σκοτψσει ο ναρουτο τον πεην ετσι εν ψυχρο..
Και επισης ολοι ξερουμε οτι ο ναρουτο δεν ειναι και το ατομο που μπορει να σκοτωσει τον οποιοδηποτε ετσι για πλακα..οτι και αν του εχει κανει..μονο σε μορφη κιουμπι τα κανει ολα λιμπα και δεν σκεφτεται κανεναν...
Posted Image

#4245 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 12 April 2009 - 13:50

Πάντως με αυτή την νοοτροπία δεν πιστεύω πως αργεί η στιγμή που ο Ναρούτο θα γίνει Χοκάγκε.