Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, αλλα ο Ναρουτο εβγαλε εκτος μαχης τοσους Pains, θα του έφερναν και αντίρρηση καποιοι Jounins που ηταν εντελως ανισχυροι απεναντι του?
Όσο για την συζητηση, μαλλον ο ναρουτο θα θελησει να πει στον Pain καποια απαντηση σε αυτο που τον ειχε ρωτησει μερικα τσαπτερ πριν...
Γιατί βρε Seraphimon αν του λέγανε "όχι δεν θα πας μόνος σου για να πιάσεις ψιλή κουβεντούλα με μέλος των Akatsuki που προσπάθησε να σε αιχμαλωτίσει και ποιος ξέρει τι δυνατότητες έχει από κοντά (γιατί σε εκείνη την φάση δεν ξέρουν ότι ο Nagato έχει τα κακά του τα χάλια)" υπήρχε περίπτωση να προσπαθήσει να πάει ο Naruto δια της βίας? Oh come on this is mr Good guy we are talking about. Και αυτό ακριβώς είναι που με εκνευρίζει στον naruto. Ναι ok συμφωνώ το να τον εκδικηθεί τυφλά δεν θα έλυνε τίποτα, αλλά ούτε και το να πιάσουν ψιλή κουβεντούλα περί ειρήνης και λοιπών φιλοσοφικών θεμάτων. Και εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να αιχμαλωτίσουν τον Nagato πρώτα και μετά να γίνουν οι ερωτήσεις που θέλει ο καθένας να κάνει (να τον σκότωνε στην ψύχρα αν και πιο ρεαλιστικό σαν αντίδραση γενικά, θα μου φαινόταν Out of character για τον naruto και όντως θα ήταν άχρηστο στην όλη υπόθεση).
Γενικά αυτές οι κρίσεις ανωτερότητας και μεγαλοψυχίας που πιάνουν ενίοτε τον Naruto δεν μου φαίνονται και πολύ ρεαλιστικές. Μετά από τόσο πόνο και χαμό αγαπημένων προσώπων έχει θεωρητικά την ψυχραιμία να πιασει ψιλή κουβεντούλα με τον δολοφόνο..... yeah right.
Χίλιες φορές Sasuke που όσο ψυχανώμαλος και εκδικητικό καθαρματάκι να είναι έχει πιο ρεαλιστικές αντιδράσεις.....

:uhh: