Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3901 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 17 March 2009 - 14:04

Και βέβαια μπορεί να ήταν αφού τον δίδαξε ο Τζιράγια.

#3902 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 17 March 2009 - 14:05

Υπάρχει περίπτωση ο Minato να ήταν και αυτός Sage? :hmmm: (άσχετο)

οχι 8α το ειχαν αναφερει τα βατραχια οταν τον εκπαιδευαν τον ναρουτο μονο για τον j ειπαν.
πλακα ειχε το σποιλερ σε μερικα σημια αλα εγω περιμενω να δω περιεργα βαμενα νυχια σε πικουλες :P

Spoiler:

4ο για ολα φτει ο οτε?
το σημιο που φευγει η κουσινα αγανακτισμενη ηταν πολι φακε λολ

#3903 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 17 March 2009 - 14:17

Τα βατράχια επίσης παίζει να γνωρίζουν ότι ο τέταρτος ήταν πατέρας του, αλλά ούτε σε αυτό αναφέρθηκαν. By the way γιατί τόσο μυστικότητα πάνω σε αυτό το θέμα?? Καμιά ιδέα?

Πολλές απορίες μαζεύτηκαν τώρα τελευτέα...:hihi2:

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#3904 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 March 2009 - 14:21

Λοιπον guys και εγω θεωρω ωραιο το σποιλερ αλλα χελμποις υπαρχουν και σποιλερ τα οποια βγαινουν καιτριτη .οποτε ποτε δν ξερεις ...αλλα με αυτο το σποιλερ
Spoiler:

Edited by iristella, 17 March 2009 - 14:39.
spoiler tag inserted. ¨i

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3905 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 17 March 2009 - 14:28

εγω συμφωνω με αυτο που λεει ο μινατο στον ναρουτο

Spoiler:
.

δεν το λει ο μινατο αλα ο δημιουργος του σποιλερ, επισης ειναι και και καποιοι που σωζουν ζωες χωρις 8υσιες..

Edited by iristella, 17 March 2009 - 14:40.
spoiler tag inserted.

#3906 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 March 2009 - 14:36

δεν το λει ο μινατο αλα ο δημιουργος του σποιλερ, επισης ειναι και και καποιοι που σωζουν ζωες χωρις 8υσιες..

I know my friend ...αλλα γενικα εγω σου λεω οτι αυτη ειναι η αποωη μου για αυτους τους δυο.αυτο που τους κανει να διαφερουν....

Οντος αυτο το ειχα απορια και εγω γτ δν του ειπανε οτι ο μινατο ηταν πατερας του...ξερω γω μπορει και να ειχε αλλη ιδεα για τον ευατο του.....καλα ας περιμενουμε για τα κομφιρμντ σποιλερς και τα ξαναλεμε:hahaha:......

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#3907 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 17 March 2009 - 14:43

Θα προτιμούσα να μην μπει στο ψητό κατευθείαν και να μας λύσει καμία απορία.
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#3908 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 17 March 2009 - 14:45

δεν του ειπαν οτι ο μινατο ειναι ο πατερας του γιατι ετσι θα σχηματηζε λαθος εικονα για αυτον:nosey:θα ηταν καπως σκλυρο για αυτον εαν του το ελεγαν
jiraiya:you know naruto,the one who sealed the 9tailed fox was your father minato:hahaha:
naruto:naniiiiiiiiiiii:oo:

#3909 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 17 March 2009 - 14:52

οι περισοτεροι δν το ξερουν κιολας, εδω ο jiraiya ειχε ξεχασει πως αυτος ηταν ο νονος του

#3910 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 March 2009 - 14:54

Με αφορμή καποια ποστ παραπάνω a reminder

Όταν αναφέρεστε σε εξελίξεις spoiler (ασχετα με το αν ειναι confirmed ή όχι) παρακαλώ να χρησιμοποιείτε spoiler tag.

Aποφεύγετε spoiler τα οποία ξέρετε ότι είναι fake.

Το παραπάνω Spoiler είναι κατά πάσα πιθανότητα 99% fake. Πολύ μεγάλο όχι ιαπωνικό κείμενο και όχι pics.

@
dOOpLiSSaKoS
για αυτο το οποίο λες δεν έχουμε μάθει κάτι μέχρι στιγμής. Πιθανότατα όμως θα μας αποκαλυφθεί στα προσεγγή κεφάλαια. Μια δική μου πρόβλεψη είναι ότι πιθανότατα ο 3ος είχε βγάλει απαγόρευση γι αυτό το θέμα ανάλογη με αυτή του να αποκαλύψουν στον Naruto ¨οτι είναι ο host του Kyuubi. (τώρα το γιατί δεν το ξέρω αλλά πιθανόν να σχετίζεται με το ότι ο Yondaime σκοτώθηκε από αυτό, ή ότι ήταν αυτός που το έβαλε μέσα στον Naruto οπότε πιθανότατα δεν ήθελαν ο Naruto να φτάσει στο σημείο να απεχθάνεται τον πατέρα του)

#3911 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 17 March 2009 - 14:57

Παντος και που αφησαν τον Ναρουτο στην αγνοια δεν ηταν και οτι καλυτερο.Ολο το χωριο τον απεφευγε και τον ελεγε τερας πισω απο την πλατη του και αυτος δεν ηξερε καν τον λογο:terror2::terror2::terror2:
Spoiler:

#3912 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 March 2009 - 16:49

Gomen ιρι-σαν το ξεχασα....:nosey:
παντως σε αυτο το θεμα εκαναν κατα μια εννοια το σωστο ..γιατι μας κρατησαν σε αγωνια:Blissfull: ..τωρα θα αρχισουν να φαινονται ολα ...(οτι μας την εχει βγαλει την πιστη σε καποια θεματα μας την εχει βγαλει ο κισι ....αλλα κρατιομαστε...^_^)αλλα πιστευω οτι εξισου σημαντικο θα ειναι και το φλασμπακ που θα μποριε να κανει για εκεινη την νυχτα...(αν και μπορει ναμας δημιουργησει ακομα περισσοτερες αποριες ,αλλα κατα τα αλλα υγεια...)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#3913 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 March 2009 - 18:35

oταν ξερουμε (γιατι το εχουν πει τοσο στο anime οσο και στο manga) οτι καθε φορα που usarei tails ο Naruto μικραινει το LIFE SPAN του... αυτο δεν ειναι τιμημα? το να μικραινει η ζωη σου καθε φορα που χρησιμοποιεις ενα ability που καλως η κακως σου δωθηκε οταν ησουν βρεφος και δεν ηταν επιλογη σου , τοτε σταματαει να θεωρειται ως "πληρωνει το τιμημα ο Naruto" ?

ΟΚ ειπαμε, μπορει μερικοι να ειστε haters του Naruto αλλα υπαρχουν ωρες και φορες που ξεπερνατε τα ορια ! Εγω ειμαι Pain fan αλλα δεν εχω μπει ποτε στο λουκι να κατσω να κανω κριτικη στον Νaruto... Shounen ειναι και λιγο πολυ ολοι ξερουμε οτι στο τελος "the good will prevail" end of story και καλημερες :tensai:

man, εγω δε το θυμαμε αυτο, και εψαξα τo naruto wiki και δε το βρηκα.Οταν δεν αναφερω κατι δεν ειναι επειδη δεν ειμαι αντικειμενικος, αλλα επειδη το ξεχασα :P

qzMHWHd.png

#3914 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 March 2009 - 18:54

man, εγω δε το θυμαμε αυτο, και εψαξα τo naruto wiki και δε το βρηκα.Οταν δεν αναφερω κατι δεν ειναι επειδη δεν ειμαι αντικειμενικος, αλλα επειδη το ξεχασα :P

Το λέει ξεκάθαρα ο Jiraiya στην εξής σελίδα...

Naruto 291 page 11 | One Manga

#3915 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 March 2009 - 19:12

Κοιταξτε τωρα αυτο το θεμα περι lifespan δν ξερουμε πως"λειτουργει" για τον λογο οτι και ο βασικα η κοναν ειπε οτι με το σινρα τενσι χανεις lifespan αλλα ο ναγκατο την εχει αυτη την κινηση λες και ειναι κομπολοι....μην τρελαθουμε ...κατι αλλο ειναι .....

84886513_zpsfd6f6e60.jpg