Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3871 geo00

geo00

Anime Amateur

• Members
  • 86 posts

Posted 16 March 2009 - 12:24

Για να ρωτήσω κάτι άλλο. Τα Μπιτζού χρειάζονται πάντα έναν ξενιστή ή έναν επικαλεστή / ελενκτή; Μπορούνε να είναι ελεύθερα σαν άγρια ζώα; Γιατί υποτήθεται ότι ο Μινάτο και ο Μαντάρα χρησιμοποιούσανε πάνω από ένα ο καθένας. Οπότε, όταν πέθανε ο Μινάτο, θα έπρεπε να είχαν πεθάνει και τα Μπιτζού του ή κάτι τέτοιο αν είχαν ανάγκη από ξενιστή. Ή ο Μαντάρα για να έχασε τα δικά του σημαίνει ότι κάποιος του τα πήρε χωρίς να τον σκοτώσει.

αρχηκα ηταν ελευ8ερα πριν να τα "κλειδωσουν" σε καποιον.
ο μινατο και ο μανταρα χρησιμοποιουσαν πανω απο ενα? δεν ειναι ετσι. δεν ειναι σε φαση ποκεμον λολ. και καμια σχεση ο μανταρα αν ελενξε για λιγο το κιουμπι για να επιτε8ει στην κονοχα με το χοστ του κιουμπι τον ναρουτο ειναι κατι διαφορετικο. εχεισ μπερδευτει λιγακι ε?

#3872 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 16 March 2009 - 19:05

Nαι αλλα γιατι στη φωτο με ολα τα τζιντζουρικι υπαρχει ενα για το 3-tail?

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#3873 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 16 March 2009 - 19:30

Κοιταξτε επισης δν μπορουμε να αναλυσουμε απο που ακριβως ηρθαν γιατι ειναι κατι που δν ξερουμε....τωρα τι θα γινει μετα ....(bijuu reunion )(πλακιζω..:kakaka:) ...ειναι επισης και το θεμα τι θα γινει με τα μπιζου οταν χαθουν απο εκεινο το seal jutsu που εχουν οι ακατσουκι(εκεινο το προσωπο με τα πολλα ματια)
Αυτο που επισης θελω να προσθεσω ειναι οτι για το θεμα με τον αν πεθαινει το μπιζου ,επισης και εγω πιστευω το ιδιο για τους λογους οτι ο1 ναρουτο οταν ηταν να πεθανει εσβηνε η δυναμη του κιουμπι (και πανω σε αυτο πιστευω οτι ολα τα μπιζου αναπτυσουν μια επικοινωνια οπως ο κιλερμπι με ο 8 τειλς και ετσι ή οποια βρισκεται και υπο την επιρροη καποιου seal [δν πηγε και τον βρηκε τον αλλλον και του μπηκε στο σωμα του])2αλλα και παλι θα πουμε οτι και οι ακατσουκι ολους τους χοστ τους θεωρουν σκουπιδια κανουν αυτοι την τελετη (οχι σκοτωνουν τους χοστ και περνουν το μπιζου...)3και δν νομιζω να προτιμουν να χαραμανε τρεις μερες τσακρα για να λαβουν κανονικα τα μπιζου με μια τετοια διαδικασια ,αλλιως θα το εκαναν οπως το εκανε και ο τομπιμε τον ντει(που τους πηρε και λιγοτερο χρονο)...τωρα το 3τειλς ηταν ελευθερο(εξου και το φιλερ,ασχετο)και αφου δν ηταν με χοστκαι στην φοτο αυτη θα ειναι κατι να σημαινει (ο κισι τα εχει κανει ,κατι θα ξερει...) τεσπα και επισης για αυτο πιστευω πως ετσι οπως ρουφανε το μπιζου απο μεσα απο τον χοστ διαφυλασουν την καλυτερη "μεταφορα" του ενω ολη η ζημια παει στον χοστ που πεθαινει(μια αποψη ειναι και αυτη)
αν και θα μας λειθουν οι αποριες μετα αλλα εγω πιστευω οτι κατι τετοι θα αναφεροταν ,εξου και τα υπονοουμενα)
αλλα αποψεις διαφορετικες εχει ο καθενας....

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3874 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 16 March 2009 - 19:44

Κοιταξτε επισης δν μπορουμε να αναλυσουμε απο που ακριβως ηρθαν γιατι ειναι κατι που δν ξερουμε....τωρα τι θα γινει μετα ....(bijuu reunion )(πλακιζω..:kakaka:) ...ειναι επισης και το θεμα τι θα γινει με τα μπιζου οταν χαθουν απο εκεινο το seal jutsu που εχουν οι ακατσουκι(εκεινο το προσωπο με τα πολλα ματια)
Αυτο που επισης θελω να προσθεσω ειναι οτι για το θεμα με τον αν πεθαινει το μπιζου ,επισης και εγω πιστευω το ιδιο για τους λογους οτι ο1 ναρουτο οταν ηταν να πεθανει εσβηνε η δυναμη του κιουμπι (και πανω σε αυτο πιστευω οτι ολα τα μπιζου αναπτυσουν μια επικοινωνια οπως ο κιλερμπι με ο 8 τειλς και ετσι ή οποια βρισκεται και υπο την επιρροη καποιου seal [δν πηγε και τον βρηκε τον αλλλον και του μπηκε στο σωμα του])2αλλα και παλι θα πουμε οτι και οι ακατσουκι ολους τους χοστ τους θεωρουν σκουπιδια κανουν αυτοι την τελετη (οχι σκοτωνουν τους χοστ και περνουν το μπιζου...)3και δν νομιζω να προτιμουν να χαραμανε τρεις μερες τσακρα για να λαβουν κανονικα τα μπιζου με μια τετοια διαδικασια ,αλλιως θα το εκαναν οπως το εκανε και ο τομπιμε τον ντει(που τους πηρε και λιγοτερο χρονο)...τωρα το 3τειλς ηταν ελευθερο(εξου και το φιλερ,ασχετο)και αφου δν ηταν με χοστκαι στην φοτο αυτη θα ειναι κατι να σημαινει (ο κισι τα εχει κανει ,κατι θα ξερει...) τεσπα και επισης για αυτο πιστευω πως ετσι οπως ρουφανε το μπιζου απο μεσα απο τον χοστ διαφυλασουν την καλυτερη "μεταφορα" του ενω ολη η ζημια παει στον χοστ που πεθαινει(μια αποψη ειναι και αυτη)
αν και θα μας λειθουν οι αποριες μετα αλλα εγω πιστευω οτι κατι τετοι θα αναφεροταν ,εξου και τα υπονοουμενα)
αλλα αποψεις διαφορετικες εχει ο καθενας....

δεν κατάλαβα και πολλά από αυτά που είπες sry :/
τα bijuu πεθαίνουν αν πεθάνει ο host τους όσο είναι αυτά μέσα. έτσι έχω καταλάβει τουλάχιστον. από εκεί και πέρα ένα έχω να πω. 8 ουρές έβγαλε ο naruto και πάλι ο Pein τον πήδηξε :D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#3875 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 16 March 2009 - 19:52

τα bijuu πεθαίνουν αν πεθάνει ο host τους όσο είναι αυτά μέσα. έτσι έχω καταλάβει τουλάχιστον. από εκεί και πέρα ένα έχω να πω. 8 ουρές έβγαλε ο naruto και πάλι ο Pein τον πήδηξε :D

Ριξε μια ματια στην 14-15 σελ.:tensai:
Posted Image
Posted Image

#3876 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 16 March 2009 - 20:16

hahahha βασικά έγινε το εξής ...
Pain : "i pwn ya bitch,get in that little moon!"
Kyubi: "raaaarrrrgghghhh" (aka ante gargalisou LOL) ρουφιέται απο το "φεγγάρι"
Pain : Pwnt
Moon booooms!
Kyubi : RRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRGGGGHHHHHH!! (aka "hahahahah who pwnt who??? look i got 8 tails!!")
Pain : "No way!!!... oh shit!!!" :P
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#3877 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 16 March 2009 - 21:35

Χαχα sorry για το γελιο flame Alchemist αλλά... ο Πειν δε ξερει που να τρεξει με τις 8 ουρες τωρα που του διαλλυσε το φεγγαρακι του.. Ο Ναγκατο ηδη βγαζει αίμα από τη μύτη του που αυτο σημαίνει το τσακρα του είναι στα τελευταία του όρια.(χωρίς να υποτιμω τον πειν, δε νομιζω να υπαρχει καποιος villain που να φτανει το επίπεδο του πειν-τονίζω το νομίζω, γιατί μπορει και να υπαρχει :) )

#3878 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 16 March 2009 - 21:42

κοίτα, εγώ πιστεύω πως ο Pein είναι δυνατότερος από τον Naruto, και οι λόγοι που θα χάσει είναι αυτοί:
1. ο "ναρουτο" είναι πρωταγωνιστής
2. ο Pein είναι "κακός"
3. ο Pein πρέπει να κράτηση τον Naruto ζωντανό
4. ο Pein πολέμησε kakashi λίγο Tsunade, και γενικά έκαψε ολόκληρο το χωριο

i still believe Pein pwnd naruto γιατί τον έφτασε σε επίπεδο να χρειαστεί να βγάλει 8 ουρές, μπορεί 9 για να κάνει κάτι, αλλιώτικα είχε απλά χάσει

I summon Rin to help me protect our God

#3879 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 March 2009 - 22:03

i still believe Pein pwnd naruto γιατί τον έφτασε σε επίπεδο να χρειαστεί να βγάλει 8 ουρές, μπορεί 9 για να κάνει κάτι, αλλιώτικα είχε απλά χάσει

I summon Rin to help me protect our God

Pein has the rinnegan otherwise known as the strongest doujutsu, he is in the verge of death from overusing it (along with countless techniques which are rinnegans privilege) and he still did not manage to capture Kyuubi (btw he himself admitted that he is not going easy on naruto so its not as if he is giving him the soft treatment).. Where do you see the pwning exactly? Not to mention that the battle is not over yet, so every judgement we all make is only worth until next chapter comes out....

I have no idea why i am talking in english:hahaha::hahaha::hahaha:

#3880 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 16 March 2009 - 22:20

Συμφωνω με την ιρι (και παλι λολ)κοιτα παντως επειδη σε μπερδευψα με αυτα που εγραψα φιλε φλειμ θελω απλα να πω οτι το μπιζου πεθαινει οταν πεθανει για τους πανω λογους και αυτο το βλεπουμε και απο τα συμφραζομενα αλλα και μεσω των ενεργιων των ακατσουκι..τεσπα το θεμαεκλεισε ας μην το απασχολησ αλλο ......
αυτο που θελω να πω για τον πειν ειναι οτι θα χασει αλλα απο ποιον και πως (αν και ναρουταρντ εχω και τις αμφιβολιες μου ....:))δν γνωριζω αν και αγωνιω με χιλια για το θεμα του ναρουτο (come and save me plz:bahhh:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#3881 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 16 March 2009 - 22:27

Pein has the rinnegan otherwise known as the strongest doujutsu, he is in the verge of death from overusing it (along with countless techniques which are rinnegans privilege) and he still did not manage to capture Kyuubi (btw he himself admitted that he is not going easy on naruto so its not as if he is giving him the soft treatment).. Where do you see the pwning exactly? Not to mention that the battle is not over yet, so every judgement we all make is only worth until next chapter comes out....

I have no idea why i am talking in english:hahaha::hahaha::hahaha:

μη μιλάς αγγλικά θα σου επιτεθούνε τα αλλα μέλη του forum!
ο Pein δεν πήγε easy on him αλλα όπως είδαμε πολύ καλά όσο ο Naruto ΔΕΝ χρησιμοποιούσε το Kyuubi είχε φάει άκυρο στο μάπα, το χρησιμοποίησε και με τις 8 ουρές ακόμα κάτι κατάφερε ο Pein.με 4 ουρές είχε σχεδόν πηδήξει τον Orochimaru, εγώ με 8 ουρές περίμενα ο Pein να μην είχε προλάβει να πάρει αναπνοή. ακριβώς επειδή ο Pein έφτασε κουρασμένος στη μάχη, μετά από διαφορες μάχες, όσα έχει κάνει για εμενα είναι pwnage.
ξέρουμε πόλους ninja που θα άντεξαν να πολεμήσουνε με Kakashi και τον μπαμπά του chouji (ine jounin) me inoichi (jounin) shizune (jounin) Shikamarus father, shikamaru, ino, choji, morino ibiki and
Spoiler:

να έχει διάλυση το 80% τις Konoha, όλα αυτά έτσι απλά, νικήσει τον Naruto ΜΕ fukasaku, την Ma, όλους τους βατράχους, σε sage mode (γιατί τον έπιασε μέχρι το χτύπημα στην Hinata) και σκεφτόμενος ότι δεν πρέπει να τον σκοτώσει, γιατί αλλιώτικα μπορούσε να κάνει το "φεγγάρι" από ότι ο Naruto ήταν καρφωμένος στο πάτωμα και είχε τελειώσει το θέμα.
and Yet, έκανε όλα αυτά, έχει ακόμα chakra, μπορεί λίγο αλλα έχει, του την έπεσε ένας Naruto με 8, τονίζω το οκτώ ουρές και δεν τον σκότωσε, δεν τον νίκησε. έκανε αυτήν την τρελή κίνηση και για να σωθεί ο Naruto άρχισε να βγάζει και ενατη ουρα. τέλος, ακόμη και αν πεθάνει αυτός ο Pein, ο nagato είναι ζωντανός, δηλαδή τον θάνατο του Pein θα τον προκαλέσει η ομάδα του Inoichi απότι φαίνεται. πάντως όχι ο Naruto. τώρα πάρε όλες τις information iri, και άλλοι iri-fans, και πείτε μου, ποιος νικάει κανονικά? :D
τώρα με όλα όσα έχουν γίνει βεβαια λογικό είναι να νικήσει ο Naruto, θέλω να δω τον emperor τι θα έκανε αν του την έπεφτε ο Luke όσο κατουρούσε :S η αν ήταν αναγκασμένος να μαχηθεί σε handicap μεγάλο. είναι σαν ο Naruto να μπορεί να παίξει με ικοσαπλεβρα zaria και ο πέιν με "δεκαπλεβρα". the odds are of course against him, yet απέδειξε το ποσο θεός είναι κάνοντας όσα έκανε.

κάτι άλλο, μετά αυτή την κίνηση που έκανε ο Pein, έχει mini τίποτα από την konoha? λέτε να ρούφηξε και καημενούληδες ninja και γυναικόπαιδα? θα ήταν αρκετά ευχάριστο

inb4delete
Spoiler:

EDIT: ελπίζω να μαθαίνω καλά iri-chan! είναι ακόμα μικρό σε μέγεθος σε σχέση με τα δικά σου αλλα προσπαθώ όσο δεν πάει άλλο να σε φτάσω <3

#3882 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 March 2009 - 23:08

H ατάκα "αν ο Naruto δεν χρησιμοποιούσε το Kyuubi" μου φέρνει στο μυαλό το "αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν τρόλλευ":hahaha:. Με την ίδια λογική και ΑΝ ο pain δεν είχε το rinnegan τι ακριβώς θα έκανε? Το Kyuubi όσο και αν δεν το δέχονται πολλοί (που οι ίδιοι πολλοί δεν είδα να λένε το ίδιο για τον killerbee όταν αυτός πολεμούσε τον Sasuke) αποτελεί μέρος του Naruto όπως αποτελούν τα bloodline limits μέρος των Shinobi. Tους πολλαπλούς αντιπάλους που αντιμετώπισε ο Pain θα μπορούσε πολύ εύκολα να τους έχει αποφύγει αν δεν ήταν τόσο υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό του και αν υιοθετούσε μια πιο κατάλληλη για Shinobi τακτική (κοινώς δεν έμπαινε στην Konoha με διάθεση για μακελειό). Ή αρτιότητα ενός shinobi κρίνεται και από αυτό άλλωστε (την κριτική ικανότητα δηλαδή). Οποτε προσωπικά αυτό που λες δεν το δέχομαι ως δικαιολογία. Εν πάση περιπτώση δεν μπορούμε να μιλάμε βάση υποθέσεων αλλά μόνο με βάση γεγονότα αν θέλουμε να κάνουμε συζήτηση που να οδηγήσει κάπου.

Eπιπλέον περα από όλα αυτά να ξεκαθαρίσω και κάτι ακόμη. Το να νικήσει η μία ή η άλλη πλευρά δεν σημαίνει Pwning του αντιπάλου. Υπάρχει διαφορά από νίκη σε νίκη. καταρχάς η νίκη με Pwn είναι αυτή που η αποτυχία του αντιπάλου δεν μπορεί να εκφραστεί απλά με 0 η fail (πχ η νίκη Itachi επί Orochimaru). Στην συγκεκριμένη περίπτωση και οι δύο πλευρές έδωσαν μια αξιοπρεπέστατη και πραγματικά συναρπαστική μάχη. Δεν είμαι κατηγορηματικά υπέρ της μίας ούτε της άλλης πλευράς (pain/naruto δλδ) απλά δεν μπορώ να βλέπω να εκμηδενίζονται καταστάσεις και να υπερεκτιμούνται άλλες.

ΕDIT ... τις πληροφορίες τις είχα ήδη flame σε ευχαριστώ. Το ίδιο manga διαβάζουμε, απλά εισπράττουμε διαφορετικά πράγματα , εξού και η διαφορά απόψεων. Και το να συμφωνεί κάποιος με αυτά που λέω σημαίνει ότι πολύ απλά του φαίνονται πιο κοντά σε αυτά που πιστεύει από μόνος του και όχι ότι θα συμφωνούσε μαζί μου σε ότι και αν έλεγα. Οπότε θα το εκτιμούσα αν περιόριζες την ειρωνεία.

Edited by iristella, 16 March 2009 - 23:15.

#3883 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 16 March 2009 - 23:18

το pwn το χρησιμοποιούμε με διαφορετικό τρόπο απότι φαίνεται :P εxeiς δίκιο σε διαφορα θέματα, αλλα ο killerbee με το hachibi έχει γίνει "φίλος" συζούν μέσα στο σώμα του. ο naruto ΔΕΝ θέλει να το χρησιμοποιήσει, το αποφεύγει, so δεν πρέπει να το μετράμε στις δύναμης του. αν είχε την ευκαιρία να το βγάλει χωρίς να πεθάνει θα το έκανε άνετα γιατί για αυτόν το kyuubi είναι κάτι κακό, όχι κάτι αντίστοιχο με το bloodline limit όπως είναι με τον killerbee. δεν είναι δικαιολογία όσα ηπα για τον nagato, μου φαίνεται απόλυτος λογικό ένας τόσο δυνατός shinobi να θέλει να σκοτώσει ότι βρει μπροστά του αν είναι evil. και εγώ τα ίδια και χειρότερα θα έκανα αν ήμουν ο Pein XD
Spoiler:
δεν είναι δικαιολογία το ότι έκανε τόσα πράγματα πριν την μάχη απλά σου εξηγώ πως σε ένα γνήσιο κανονικό 1vs1 duel ο naruto θα είχε χάσει. το ότι τα πράγματα πήγανε όπως πήγανε δεν με δυσαρεστεί καθόλου όμως, δεν είχα ποτε πρόβλημα με τους θανάτους τον χαρακτήρων που μου άρεσαν so δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. ελπίζω να τον σφάξει οριστικά κάποιος non main χαρακτήρας όμως, σαν τον inoichi ας πούμε. ούτος η άλλος έχει κάνει τόση καλή δουλειά, μα τόση καλή δουλειά (εκτος και αν ζει ακόμα ο kakashi που θα βρω το personal mail του kishimoto και θα του βρίσω ότι έχει και δεν έχει
Spoiler:
that's me for tonight!

gnight people go to sleep κάνει καλο.

PS: rin πρόδωσες :( έπρεπε να είσαι εδώ σε αυτή την δύσκολη στιγμή :(

#3884 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 16 March 2009 - 23:23

Εντάξει ρε παιδιά, ούτως ή αλλως δεν έχει και τόσο σημασία ποιός κάνει pwn ποιόν.

εκτος και αν ζει ακόμα ο kakashi που θα βρω το personal mail του kishimoto και θα του βρίσω ότι έχει και δεν έχει

Τιιιιιιιιιιιιι :erk:

Εγώ θα κάνω το ίδιο αν δε ζει :burningbe3:

Edited by Gilmaru, 16 March 2009 - 23:29.

#3885 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 16 March 2009 - 23:24

Λοιπον φιλτατε φλειμ μου ανοιγεις ενα θεμα ...μα ενα θεμα ...οκ αν θες την αποψη μου πανω σε αυτο να στην πω .....τα συγκεκριμενα τσαπτερ μας εχουν δειξει το μεγεθος της δυναμης του πειν (και νομιζω οτι ολοι το εχουμε καταλαβει αυτο )λοιπον εγω θελω να σου πω (οπως εγω πιστευω οτι ειναι η ουσια σε ολους αυτους που αντιμετοπιζει ο ναρουτο )οτι ο ναρουτο νταξει τον ειδαμε να μεγαλωνει να ανιτμετωπιζει διφορετικες καταστασεις ,παλεψε διαφορετικους εχθρους και τωρα ο ναρουτο εχει επιστρεψει απο την εκπαιδευση του πανω στο σειτζ μοουντ το οποιο εχει τελειωπισει...μπορει αυτη η συγκριση να ειναι ανιση γτ ο πειν εχει και περισσοτερη εμπειρεια ,κατεχει ενα πολυ ωφελιμο οπλο (το ρινενγκαν) αλλα αυτο που εγω πιστευω ειναι, οτι αυτο που τους κανει διαφορετικους ειναι ο τροπος...
αυτο πιστευω εχει κανει και την διαφορα .....ο καθενας σκεφτεται διαφορετικα εχει διαφορετικες αποψεις για τους γυρω του ,και η ιδεολογια αυτου του ανθρωπου (του πειν) ειναι οτι θα ελεξει και θα φερει ειρηνη στον κοσμο μεσω του σκοτωμου και του πειν ,ενας ανθρωπος ο οποιος δν νοιαζεται καν για τους αλλους ,δν σκεφτεται τα συναισθηματα των αλλων και να το αναφερει ως"πρεπει να γινουν καποιοες θυσιες για την σωτηρια του κοσμου και θελω να το πετυχω"εγω αυτο το θεωρω απο μερια του ο σκοπος αγιαζει τα μεσα απο την αποψη που τα κοιταει αυτος...αυτο μας δειχνει τον τροπο οτι και ο ναρουτο προσπαθει να φερει την ειρηνη στο χωριο κανοντας ακριβως το αντιστροφο ....ενα αλλο παραδειγμα ειναι αυτο με τον ιταστι και τον μανταρα(σιγουρα καποιο δν θα συμφωνειτε μαζι μου ,αυτο θεωρω αποψη μου απο τηνμια μερια των πραγματων)αλλα αν ειναι να συγκρινουμε αυτοθς τους δυο θα λεγαμε ο ιτατσι ειναι ενας ασταθης χαρακτηρας που τον εχουν συνεπαρει τα συναισθηματα του και δν μπορουσε στην πορια της ζωης του να εχει μια καθαρη αποψη για την εικονα του ,απολυτως δεκτο ..τωρα ο μανταρα ειναι ενας τυπος που εχει ξεκαθαρισει την θεση του ζει και τοσα χρονια (ασχετο)τεσπα και καποιο θα τον θεωρουν πιο δυνατο και πιο σταθερο ...τωρα σε αυτους τους δυο ο σκοπος τους απο την αρχη δν ηταν και ο καλυτερος (ο ενας με την οικογενεια του και ο αλλος με τον αδεφο του)αλλα εδω παιζει ρολο το αποτελεσμα ..αυτο που εκανε ο ενας (που τον ειχε παρει η αγαπη για τον αδερφο του )και για τον μανταρα που ακομα "προς την δοξα του τραβα"..αλλα εγω για ναμην πολυλογω(:hahaha:)δν θα ειμαι ευχαριστημενιος με το αποτελεσμα του πειν και καποιο θα βαζετε και αλλα στην μεσαη που και με αυτ συμφωνω ...αλλωστε συμφωνουμε σε οτι διαφωνουμε οποτε......αυτα τα ολιγαν:) και συμφωνω με τον φιλο μου τον γκιλμαρου ..ακριβως αλλα ας βαλουμε και την θεση μας.....:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg