και εγω εχω απορια για το seal key που αφισε ο Jiraya λιγο πριν παι8ανει απο τον πειν, αν και δεν γουσταρω τον σασκε μαλον 8α φτασει στιν κονοχα λιγο μετα το τελος της μαχης ναρουτο-πειν και δν μπορω να φανταστω τι 8α κανει.
κακασι ο κυκυ μαζι με τον καρχαρια ακολου8ουν τον σασκε ? μετα που ειδαν πως δεν πετιχε με το κιλλερ μπι, δν το 8υμαμε αυτο το κεφαλεο
δικια μου προβλεψη για τιν μαχη του ναρουτο με τον πειν ειναι οτι προφανος 8α νικισει με καποιον τροπο ο ναρουτο αν και δν 8α ειναι και τοσο ευκολο εχει ακομα 1 ασσο στο μανικι του ο πειν, η 8α χασει ο πειν απο τιν σιμετοχη των αλων που πανε να βρουνε το σωμα του ναγκατο.
οσο αφορα τιν αλαγη του ναρουτο απο τιν αλεπου σε κανονικο δν ξερω πως 8α γινει ισος απο τιν εξαντλιση του απο τιν μαχη η απο τιν νικη του στου πειν να του φυγει το μισος η και μαλον το ποιο πι8ανο να τον επιρεασει καποιοσ απο τους φιλους του φενετε η σακουρα να 8ελει να κανει κατι για να τον επαναφερει το ειπε κιολας.
αλη απορια ειναι παλι με τον καμπουτο, πολοι δεν τον συμπα8ουν ωμος παντα φενοταν αρκετα δινατος (δν ειναι τυχεο πως ηταν το δεξι χερι του οροχιμαρου) ασχετα αν δεν βλεπαμε τις τεχνικεσ του, ιταν ενδιαφερον πως αποροφισε τον οροχιμαρου και σιγουρα παντα ηξερε παρα πολες απαγορεβμενες τεχνικες που χρισιμοποιουσε, ηταν και ο ιδιος ερευνιτης. σιγουρα δεν ειναι τυχεο που τον διχνει τωρα και 8α επιρεασει το μελον με καποιο τροπο.
εγραψα πολλα ε? παρασιρ8ικα, αλα κατι τελευτεο αυτο που εδωσε ο ιτατσι (τον ιτατσι τον παω πολι σε αντι8εση με τον σασκε) στον ναρουτο λογικα ιταν κατι για να βοη8ισει τον ναρουτο εναντια στον σασκε αν και δεν αποκλιετε να ειναι κατι που να τον βοη8αει σε οποιαδιποτε μαχη, αλα δν νομιζω να ειναι η διναμη να ελενχει τιν αλεπου αυτο θα το καταφερει μονος του ωποσ το κιλλερ μπι
αυτα απο εμενα πειτε τιν γνομη σας