Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 06 March 2009 - 14:22
Αρχίζω να φαντάζομαι τη δύναμη ολόκληρου του Κyuubi που μπροστά του δεν θα χει ελπίδα ούτε ο Μadara (απο θέμα δύναμης, γιατι έχει και το sharingan)
Πάντος καλά να πάθει ο Pain γιατι τελικά ήταν ατάραχος λόγω άγνοιας!! Ο καημένος δεν ξέρει που να φοβηθεί και που να το παίξει ιστορία...
Τελικά πιστεύω όμως οτι ο Pain θα τον νικήσει με κάποιο τρόπο, γιατι πως αλλιώς θα επιστρέψει ο Naruto στην κανονική του μορφή? Απλά μετά θα είναι πολύ αδύναμος και υπο την απειλή των ninja της Konoha θα αναγκαστει να αποσυρθεί χωρίς το Naruto...

Going Merry
Posted 06 March 2009 - 14:29

The True DragonSlayer
Posted 06 March 2009 - 14:35
νταξει κατι θα βρει παλι ο yamato και θα τον ξαναγυρισει στο κανονικο..

θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!
Posted 06 March 2009 - 14:38
Ανυπομονώ να δω την τεχνική του Pain.
Posted 06 March 2009 - 14:42
ο pain τα εκανε πανω του και αρχισε να τρεχει να σωθει η μου φενετε ?
νταξει κατι θα βρει παλι ο yamato και θα τον ξαναγυρισει στο κανονικο..αλλα αφτο ελπιζω να το κανει αφου ο naruto διαλισει τον pain:hahaha:
ακομη ενα τελειο chapter!!!!!!
βασικα δεν ετρεχε να σωθει να αλλα ετρεχε για να παει πιο κοντα αλειθηνο pain οπου θα ειχε μεγαλητερη δυναμει
Posted 06 March 2009 - 14:44
Posted 06 March 2009 - 14:49
ο pain τα εκανε πανω του και αρχισε να τρεχει να σωθει η μου φενετε ?
νταξει κατι θα βρει παλι ο yamato και θα τον ξαναγυρισει στο κανονικο..αλλα αφτο ελπιζω να το κανει αφου ο naruto διαλισει τον pain:hahaha:
σου φαινετε.
Να παει πιο κοντα στο αληθινο του σωμα ηθελε, επειδη ειχε εξαντλησει το chakra του για να μπορει να κανει τη νεα του τεχνικη.
Posted 06 March 2009 - 14:57
Με προλαβε ο RIn
Ειδαμε ομως ποσο καταστροφικη ειναι η δυναμη του ΚΝ6,ειναι η πρωτη φορα που δεν πετυχε το tensei
Και μια απορια
Τι θελει να πει ο ποιητης?
Posted 06 March 2009 - 15:01
Οντως αυτο με τον καμπουτο με προβληματισε επισης πολυ και αξιζει να πουμε οτι κατι θα εχει να κανειμε την ανκο (που ειχε αμεση σχεση με τον ορο ως σενσει αλλα καιμαλλον θα εχει φυγει και το cursed seal της!!(και αυτο μετραει
(Θελω να δωτι θα γινει με τον ναρουτο
Και φιλε μου χελμποις δν εισαι ο μονος που την βρισκει οταν ειδε τον πειν σε τετοια κατασταση
@κακασι χατακε
ο ποιητης θελει να πει τοτε που ειχε δωσει η τσουν στον ναρουτο μια μικρη κατσουγιου!αλλα τι απογινε (ποιος ξερει)??
σε προλαβα σορα (does not matter)
Edited by Night_Wizard_Seal, 06 March 2009 - 15:13.
Posted 06 March 2009 - 15:03
Posted 06 March 2009 - 15:28
Spoiler: απαντηση
καμπια στα καρβουνα δηλαδη ... και θα εμεινε το τσακρα μεσα του .
Posted 06 March 2009 - 15:31
Εχω μια απορια μετα το σημερινο κεφαλαιο.. Δηλαδη Γιαματο/Σαι κ αυτη η ομορφουλα δεν εχουν ιδεα για το τι γινεται στο χωριο?
Κι αν δεν εχουν γιατι δεν προσπαθησε καποιος νωριτερα να τους ενημερωσει να γυρισουν για βοηθεια (πριν πεταχτει ο ναρουτο και καταλαβουν οτι κανεις αλλος δεν εχει ελπιδες απεναντι στον Πειν) ? Δηλαδη ο κοσμος καιγεται κι αυτοι ψαχνουν τον φλωρο;
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΣΚΕ ΤΟΣΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ?

Posted 06 March 2009 - 15:35
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΣΚΕ ΤΟΣΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ?
:madtodeath:
Posted 06 March 2009 - 15:44
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΣΚΕ ΤΟΣΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ?:madtodeath:
Posted 06 March 2009 - 15:59
Περιμενα κι εγω σοβαρη απαντηση
Aπλως πιστευω οτι θα εχει σημαντικη εξελιξη ο Σασκε για την ιστορια..
Ισως να ειναι αυτος που θα φερει το Ναρουτο πισω στην κανονικη του μορφη οταν τελειωσει η ολη μαχη.. Λεω εγω..