Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3526 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 27 February 2009 - 20:11

αυτο το chapter ηταν EPIC!
δν πειραζει που πεθανε η hinata ουτως η αλλως διακοσμιτικη ητανε, σπανια τη βλεπαμε και δν επηρεαζε καταστασεις...
τωρα ο naruto σε kyuubi form να δουμε πως θα αντιμετωπισει το shinrai tensei, αν και το nagato δν τον πολυνοιαζει γτ ειναι ενα σωμα απλα..αυτος θα μεινει ζωντανος

Η hinata ειναι εξυπνη , σκεφτηκε αφου θα πεθανω που θα πεθανω ας πω στο ναρουτο οτι τον αγαπαω...αμα το ακουγε η sakura θα εβραζε

#3527 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 27 February 2009 - 20:27

ρε παιδια επειδη πολλες φορες εχετε γραψει οτι o Sasuke ελεγχει το kyubi αυτο δεν γινεται μονο αμα εχεις EMS???????
Posted Image
Posted Image

#3528 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 February 2009 - 20:34

Shikamaru το να ελέγχεις το Kyuubi δεν είναι χαρακτηριστικό του Eternal Mangekyou. Βλέπουμε τον Sasuke να καταπνίγει το Chakra του Kyuubi στην συνάντηση του με Naruto, Sakura, Sai και Yamato στο κρυσφήγετο του Orochimaru. Βλέπουμε επίσης να το λέει ο Itachi στον Sasuke ξεκάθαρα

Naruto 386 page 02 | One Manga
Naruto 386 page 03 | One Manga

#3529 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 27 February 2009 - 20:36

1. Τηλεοπτικό κλισέ του κώλου: Όταν ένα άτομο παραδεκτεί την αγάπη του σε έναν σημαντικό χαρακτήρα της ιστορίας, αμέσως μετά σκοτώνεται. Πόσες φορές το έχουμε δει αυτό; Σώνει και καλά ο πρωταγωνιστής να μένει με τα αυτά στο χέρι και να έχει μόνο γιαντέρε στην ζωή του που ποτέ δεν παραδέχονται τίποτα. Συνταγή σόνεν του κώλου...

που το εχουμε δει λολ?Εγω το εχω συναντησει αλλη μια φορα μονο, σε 1000+ επισοδια, σε σονεν δει, ειναι η πρωτη φορα που το βλεπω,και δε μου φαινετε του κωλου, μια χαρα δραματικοτητα δεινει.

2. Η Χινάτα έδειξε την αγάπη της τρέχοντας προς τον θάνατό της. Σας άρεσε αυτό; Ας έπερνε ένα πιστόλι κι ας πυροβολούσε τον κρόταφό της καλύτερα. Τι βλακεία ήταν αυτήν; Τι περίμενε να καταφέρει, αν όχι να σκοτωθεί; Αντί να έκανε κάποια παραπλάνιση ΣΑΝ ΝΙΝΤΖΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ και να έπερνε τον Ναρούτο από εκεί και να είχαμε χοτ καταστάσεις με το να τον περιποιείται, έκανε ντου σαν βάρβαρος. Στράφι τόσες δεκαετίες εκπαίδευση. Ούτε τον βασικό κανόνα του ότι ΟΙ ΝΙΝΤΖΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ δεν έπραξε.

Που να κρυφτει, σε ενα τεραστιο κρατηρα βρισκοντουσαν!??!?!?!?!?!?!??!
(επισης συμφωνω με αυτα που λεει ο seraphimon)

ναι γιατι το οτι πηρε το sage mode και ηταν imba σαρεσε. Εγω βρισκω πιο λογικο το power up απο το Κιουμπι παρα απο το sage mode...

+1
το Kuybi δεν ελεγχεται απο τον naruto,και παντα υπηρχε μεσα του,και οπως φαινετε to seal του ειναι στενα συνδεδεμενο με την ψυχικη καταστ

αση του naruto, οποτε ειναι λογικο οταν αυτος φορτιστει συναισθηματικα αυτο να αδυναμωσει.
Το sage μοδε απο την αλλη το εκανε master σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα σε αψογο βαθμο, αρα το kuybi ειναι πιο λογικο power up απο αυτο.

qzMHWHd.png

#3530 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 27 February 2009 - 20:49

Spoiler:

Ορθό και δεκτό. Μπορεί η Χινάτα του Σιιπούντεν να είναι ο Σάσουκε του απλού.

δν πειραζει που πεθανε η hinata ουτως η αλλως διακοσμιτικη ητανε, σπανια τη βλεπαμε και δν επηρεαζε καταστασεις...

Πιπέρι! Δε βλέπουμε τους χαρακτήρες σαν απρόσωπους κομπάρσους. Πόσο μάλλον την Χινάτα με τόσα υπονοούμενα που άφηνε.

που το εχουμε δει λολ?Εγω το εχω συναντησει αλλη μια φορα μονο, σε 1000+ επισοδια, σε σονεν δει, ειναι η πρωτη φορα που το βλεπω,και δε μου φαινετε του κωλου, μια χαρα δραματικοτητα δεινει.

Θα μπορούσα να σου πω που το έχω δει εγώ σε ανιμέ αλλα θα ήμασταν οφ. Όσο για την δραματικότητα, αν μου δίνει την πιστικότητα σαπουνόπερας του Φώσκολου, δε με πείθει.

Που να κρυφτει, σε ενα τεραστιο κρατηρα βρισκοντουσαν!??!?!?!?!?!?!??!

Ας άλλαζε θέση με κούτσουρο. Ας έστελνε κλώνο. Ας χόρευε κλακέτες. Στο Ναρούτο δεν έχει επιλογές κάποιος να ξεγελάσει τον άλλον;

Το sage μοδε απο την αλλη το εκανε master σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα σε αψογο βαθμο, αρα το kuybi ειναι πιο λογικο power up απο αυτο.

Γιατί, το Κιούμπι του βγήκε σταδιακά και έτσι είναι πιο... ρεαλιστικό; Και τα δύο το ίδιο ψεύτικα είναι αλλά τέλος πάντων, θέμα γούστου αυτό.

#3531 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 February 2009 - 21:05

Να συμπληρώσω μόνο ότι η οργή του Naruto δεν πυροδοτήθηκε μόνο από τον θάνατο της Hinata. Αν παρατηρήσετε προσπαθεί να συγκρατηθεί εδώ και πολλά κεφάλαια απέναντι στον Pain ο οποίος κατέστρεψε το Konoha σκότωσε kakashi και Jiraiya και Fukasaku.
To ότι δολοφόνησε εν ψυχρώ την ήδη εκτός μάχης Hinata ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι (ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από το να σκοτώσει κάποιον στο πλαίσιο της μάχης <fukasaku> ή να μην γίνει μπροστά στα μάτια του <jiraiya, kakashi> ). Οπότε κάθε άλλο παρά απότομο και βεβιασμένο plot twist ήταν.

Από εκεί και πέρα roriconfan σχετικά με όσα λες για το Kyuubi νομίζω σε όλα τα shounen ο πρωταγωνιστής έχει κάποιο χαρακτηριστικό. Το naruto όμως είναι από τα λίγα που αυτό το χαρακτηριστικό ενώ παρουσιάζεται αρχικά ως "δώρο" και power up στην ουσία είναι περισσότερο handicap. Αν θυμηθείς λιγάκι θα δείς ότι πέρα από τα αποθέματα chakra που του προσφέρει του δημιουργησε τεράστια προβλήματα να ελέγξει το δικό του, αποτέλεσε αιτία απομόνωσης του, δεν είναι ένα όπλο που θα μπορέσει στον αιωνα τον άπαντα να ελέγξει και να αξιοποιήσει πλήρως και σίγουρα κάθε άλλο παρά θετικές συνέπειες γι αυτόν έχει η χρήση του. Οπότε που ακριβώς το βλέπεις το θετικό στην χρήση του Kyuubi? Ναι θα αντιμετωπίσει κάπως πιο ισοτιμα τον Pain αλλά πιθανότατα θα ξεκανει και την υπόλοιπη konoha στην πορεία.

#3532 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 27 February 2009 - 21:19

η χινατα δεν πεθανε // δεν ειναι σιγουρο δλδ .
Μπορει ο πειν επιτηδες να ηθελε να τον θυμωσει και να τον κανει να χασει τον ελεγχο για να τον αποδυναμωσει .
ρορικονφαν , χαιρομαι που βλεπω σκληρη κριτικη , γιατι αν κατι μας αρεσει θελουμε το καλυτερο απο αυτο .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3533 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 27 February 2009 - 21:58

Να συμπληρώσω μόνο ότι η οργή του Naruto δεν πυροδοτήθηκε μόνο από τον θάνατο της Hinata. Αν παρατηρήσετε προσπαθεί να συγκρατηθεί εδώ και πολλά κεφάλαια απέναντι στον Pain ο οποίος κατέστρεψε το Konoha σκότωσε kakashi και Jiraiya και Fukasaku.
To ότι δολοφόνησε εν ψυχρώ την ήδη εκτός μάχης Hinata ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι (ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από το να σκοτώσει κάποιον στο πλαίσιο της μάχης <fukasaku> ή να μην γίνει μπροστά στα μάτια του <jiraiya, kakashi> ). Οπότε κάθε άλλο παρά απότομο και βεβιασμένο plot twist ήταν.

Ε, νταξει, κάπως το σώζει έτσι. Όχι όμως πολύ.

Από εκεί και πέρα roriconfan σχετικά με όσα λες για το Kyuubi νομίζω σε όλα τα shounen ο πρωταγωνιστής έχει κάποιο χαρακτηριστικό. Το naruto όμως είναι από τα λίγα που αυτό το χαρακτηριστικό ενώ παρουσιάζεται αρχικά ως "δώρο" και power up στην ουσία είναι περισσότερο handicap. Αν θυμηθείς λιγάκι θα δείς ότι πέρα από τα αποθέματα chakra που του προσφέρει του δημιουργησε τεράστια προβλήματα να ελέγξει το δικό του, αποτέλεσε αιτία απομόνωσης του, δεν είναι ένα όπλο που θα μπορέσει στον αιωνα τον άπαντα να ελέγξει και να αξιοποιήσει πλήρως και σίγουρα κάθε άλλο παρά θετικές συνέπειες γι αυτόν έχει η χρήση του. Οπότε που ακριβώς το βλέπεις το θετικό στην χρήση του Kyuubi? Ναι θα αντιμετωπίσει κάπως πιο ισοτιμα τον Pain αλλά πιθανότατα θα ξεκανει και την υπόλοιπη konoha στην πορεία.

Το dark ego είναι πλέον μεγάλη κλισεδούρα σε όλες τις νεανικές σειρές δράσης. Από Tekkaman Blade, μέχρι Elfen Lied και Ναρούτο, βαλθήκανε να πασάρουνε μια σκοτεινή πλευρά στον/στην πρωταγωνίστρια για να τον/την κάνουνε πιο δραματικό/ή. Γιατί οι "φλώροι προσκοπάκια που πάντα ήταν καλοί και σωστοί" των παλιών καρτούν πλέον είναι εκτός μόδας. Αυτό όμως αποτελεί φθηνή δικαιολογία. Σχεδόν πάντα διώχνουμε έτσι την ενοχή πάνω από τον πρωταγωνιστή. "Αχ, έσφαξα τόσο κόσμο αλλά δεν ήμουν εγώ, ήταν ο κακός εαυτός μου". Ακόμα πιο χαζό είναι που συνέχεια ο πρωταγωνιστής φοβάται μη πληγώσει κάποιον με αυτήν του την ανεξέλεκτη προσωπικότητα αλλά κατά τα άλλα συνέχεια νικάει και σώζει τον κόσμο ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. Και βασικά χωρίς αυτήν, θα ήταν ένας λούλης που θα σκοτωνόταν σε μερικά επεισόδια. Οπότε, ότι αρνητικό κι αν μου πείτε ότι κάνει το Κιούμπι στον Ναρούτο, θα σας πω απλά ότι εξαιτίας του ο Ναρούτο είχε την θέληση να ξεχωρίσει και έγινε τόσο δυνατός/αγαπητός/περιζήτητος. Πόσο μάλλον ότι χάρη σε αυτό δεν σκοτώθηκε στα αρχικά επεισόδια από τον Χάκου.

ρορικονφαν , χαιρομαι που βλεπω σκληρη κριτικη , γιατι αν κατι μας αρεσει θελουμε το καλυτερο απο αυτο .

Κατά τα άλλα πολλοί νομίζουνε ότι τα μισώ τα ανιμέ επειδή είμαι αυστηρός στην κριτική μου. Λες και αν απλά έγραφα "Ουάου, τα σπάει" χωρίς ποτέ να έκρινα ή δικαιολογούσα τίποτα, σημαίνει ότι τα αγαπάω περισσότερο.

#3534 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 27 February 2009 - 22:23

Δεν ειδα τα προηγουμενα ποστσ μιας και ειναι δεκαδες αλλα θελω να πω οτι το τσαπτερ ηταν τελειο.Η hinata teleia αν και δεν πιστευω να πεθανε απλα φαινεται οτι την σκοτωνει ο πειν για να το κανει πιο δραματικο πιστευω.Για να δουμε τι θα κανει ο ναρουτο με 6 ουρες βγηκε και οσκελετος του ninetails

#3535 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 February 2009 - 22:49

Roriconfan κανονικά δεν θα το συνέχιζα γιατι στο κάτω κάτω πρόκειται για προσωπικό γούστο αλλά σε μερικά σημεία λες το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ουσιαστικά συμβαίνει.

Στο naruto η δικαιολόγηση που αναφέρεις υπάρχει σε πολύ μικρότερο βαθμό από τα περισσότερα shounen. Διαφωνώ και με τα παραδείγματα που έθεσες btw αλλά και πάλι στο naruto συμβαίνει ακόμη λιγότερο αυτό το οποίο λες. Καταρχάς δεν μιλάμε για σκοτεινή πλευρά για να γίνει πιο cool αλλά για handicap προκειμένου ο χαρακτήρας να παραμείνει balanced Και να μην έχει το υπέρτατο προβάδισμα από τους υπόλοιπους στην σειρά. Κατά δεύτερο λόγο ο Naruto ποτέ δεν προσπάθησε να ξεφύγει από τις ευθύνες του. Την προηγούμενη φορά που ξέφυγε εκτός ελέγχου ο Yamato ίσα ίσα τον έφερε ενώπιόν τους και κάθε άλλο παρά τον δικαιολόγησε. Αντίθετα τον κατσάδιασε και του είπε ότι δεν πρέπει να στηρίζει τις νίκες του στον δαίμονα. Για αυτό και όλη η εκπαίδευση για να γίνει δυνατότερος χωρίς το Kyuubi. Δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτό είναι λιγότερο ρεαλιστική και υπεύθυνη προσέγγιση από το να αποκτήσεις κάποιος τυχαία μια ικανότητα και να μην έχει καμία ή ελάχιστη συνέπεια σαν αντιστάθμισμα. Αν ο Naruto δεν είχε το Kyuubi θα ήταν ένα πολύ πιο ευτυχισμένο παιδί πρώτα από όλα. Για αρχή θα είχε ακόμη τον πατέρα του και δεν θα βίωνε ποτε την περιθωριοποίηση και τον στιγματισμό. Το ότι τελικά ο Naruto μεγάλωσε ομαλά δεν ήταν μονόδρομος γιατί και ο Gaara που είχε ανάλογη τύχη μεγάλωσε πολύ διαφορετικά.

Αυτό συμβαίνει και με τους άλλους πρωταγωνιστές. Πάρε για παραδειγμα τον Itachi. Μάθαμε τα κίνητρά του και το τι συνέβη πραγματικά αλλά το γεγονός παραμένει ότι ουσιαστικά είναι ένοχος για όσα του καταλόγιζε ο Sasuke τόσα χρόνια. Δεν άλλαξε το γεγονός ότι πρόδωσε και ξεκλήρισε την Uchiha clan. Δεν το εμφάνισε ο Mangaka να είναι μια βολική παρεξήγηση ούτε να έπεσε αβουλο θυμα και πιόνι των περιστάσεων. Αντίθετα το εμφάνισε σαν συνειδητή επιλογή για την οποία ο χαρακτήρας συνέχισε να βασανίζεται.

Επιπλέον όλοι οι "κακοί" παρουσιάζονται αναλυτικότατα και πολλές φορές μας αναλύονται οι συγκυρίες που τους οδήγησαν στο να είναι έτσι. Παρόλαυτά δεν δικαιολογούνται. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Orochimarou είναι πρώτης τάξης villain ούτε ο Sasori, ούτε ο Madara. Αλλά δεν εμφανίζονται σαν τους μονοδιάστατους κακόψυχους που ξύπνησαν μια μερα και είπαν ας σφάξουμε κόσμο.

Και πάνω από όλα. Ποτέ δεν είπα ότι το Naruto έιναι η καινοτομία και το αριστούργημα στον τομέα των Manga. ¨Εχει κενά και ελλείψεις και καλά κάνουν όσοι τα επισημαίνουν. Αλλά για την κατηγορία του θεωρώ ότι είναι πολύ καλή δουλειά. Δεν θα το συγκρίνω με mangas όπως το Monster , ή το 20th Century Boys , ή το Angel Sanctuary γιατί θα αδικήσω και τις δύο πλευρές με την σύγκριση. Θα ξέρω όμως ότι δεν μπορω να περιμένω και τεράστιες φιλοσοφικές αναλύσεις από μια σειρά η οποία επικεντρώνεται στην δράση.... Και με το σκεπτικό αυτό οφείλω να της αναγνωρίσω την φιλότιμη προσπάθεια να πάει λιγο πιο πέρα από το στείρο ξύλο.

Edited by iristella, 27 February 2009 - 22:58.

#3536 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 27 February 2009 - 23:10

Συμφωνώ με όλα όσα είπες. Το Ναρούτο στέκεται μεταξύ σοβαρού και αστείου και έτσι γίνεται πιο εύκολα LOVE-HATE. Όπως και το One Piece αν και εκεί πέφτει τόσο κωμωδία που δεν μπορείς να κοροϊδέψεις εύκολα τις αδυναμίες του.

Αυτόν τον καιρό παρακολουθώ το Gundam 00 και πραγματικά έχω τις χειρότερες εντυπώσεις καθώς εξευτέλισε εντελώς την αρχική εικόνα των παλιών σειρών. Εκεί η σοβαρότητα είναι μηδαμινή και σε αντίθεση με τα προαναφερόμενα, δε κερδίζει με τίποτα το παιχνίδι, όσα ανούσια power-up και χαζά ρομαντικά αστεία κι αν βάλει. Οπότε, εντάξει, με τόσα και τόσα σόνεν και μέκα που βγαίνουνε συνέχεια, το Ναρούτο παραμένει στα αρκετά καλά. Αν και όπως σε όλα, το τραβάει και το τραβάει όσο δε γίνεται στην αργή πλοκή.

#3537 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 27 February 2009 - 23:13

ok μολις διαβασα και εγω το chapter και εχω να πω:
1)δεν ειμαι υπερ για το backup που σχεδιαζει ο shikamaru
2)naruto's transformation was too fast
3)παρ ολα αυτα καλο θα ηταν να ελεγαν κατι για τον kakashi

#3538 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 27 February 2009 - 23:27

Spoiler:

.

οταν βλέπεις το άτομο που αγαπας να το βασανιζουν και αργοτερα να ξερεις οτι θα το σκοτώσουν δεν αντιδράς με βάση την λογικη

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#3539 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 28 February 2009 - 00:00

Κι εμενα μου φανηκε πολυ γρηγορο, να παρει, αν και πιστευω οτι δεν σκοτωθηκε (οχι οτι με νοιαζει το λαβ-στορυ) απλως την ξεπαστρεψε και παει, δεν την εδειξε καν... Τι να πω, λες και ηταν μονο για να γινει Κιουμπι ο Ναρου...

#3540 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 28 February 2009 - 00:05

εχει απολυτο δικιο ο κιουμπι..και ο ναρουτο ως χαρακτηρας ειναι ατομο που πιο πολυ αντιδρα με το συναισ8ημα παρα με την λογικη...μασ το εχει αποδειξει απειρες φορες...