Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3511 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 February 2009 - 16:09

Ε τι θα λέγε ο μπαγλαμάς.Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια:nosey:Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Kishimoto is killing one character after the other in order to wrap up this shit. Oda doesn't need such cheap tricks. :hehehe:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3512 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 February 2009 - 16:21

Το να σκοτώνει κανείς ανθρώπους μόνο σε flashback με μόνο σκοπο να δείξει την τραγικότητα του παρελθόντος του πρωταγωνιστή ο οποίος κατά έναν θαυματουργό τρόπο στην σύγχρονη ζωή του δεν έχει βιώσει θανάτους παρά τις επικίνδυνες καταστάσεις από τις οποίες περνά δεν είναι cheap trick? Γιατί διαβάζοντας το απόσπασμα μου ήρθε στο νου η παροιμία "δασκαλε που δίδασκες..."

Το να πεθαίνει κόσμος και κοσμάκης κατά την "επίσκεψη" ενός από τους main "Villains" στο Konoha είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό από άποψη πλοκής. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Mangaka δείχνει τον θάνατο. Ο Pain δεν προκαλεί πόνο επειδή κατέστρεψε δύο τρείς παράγκες και φόβισε άλλους δυο τρεις χωρικούς αλλά επειδή καταστρέφει ανθρώπινες ζωές.

@ Jiraiya

το God Realm μιας space - time τεχνικής υπόθεση είναι (Ηiraishin no jutsu, ή κάτι σαν το ms του Kakashi). Τώρα βέβαια το ποιος θα το κάνει αυτό είναι άλλο ζήτημα. Αλλά εν πάση περιπτώση είναι αντιμετωπίσιμο.

Edited by iristella, 27 February 2009 - 17:03.

#3513 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 February 2009 - 16:32

Πρώτον μην συγκρίνουμε τον Kashimoto με τον Oda, γιατί ο πρώτος έχει κατακλέψει ότι υπάρχει, από Dragon Ball .. .μέχρι ......και Harry Potter. Ναι μεν ο Oda κάνει το ίδιο στα flashback, άλλα έχει καταφέρει να συγκινήσει πολλές φορές και στην κανονική διάρκεια του anime χωρίς να καθαρίζει χαρακτήρες.

#3514 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 posts

Posted 27 February 2009 - 16:50

o kishimto εχει δειξει οτι εχει το ταλεντο να συγκινησει και με αλλους τροπους εκτος απο το να σκοτωνει χαρακτηρες...ειναι ομως πολλοι mangaka που εχουν τα α.... :oo:εεεε τολμανε ηθελα να πω να καθαρισουν χαρακτηρες?και οπως και να το κανουμε η συγκινηση που προκαλειται απο το θανατο ενος αγαπημενου χαρακτηρα δε συγκρινεται με τιποτα...και στο κατω κατω ο pain πρεπει να δικαιολογησει το ονομα του...οσο για τον oda συμφωνω με αυτα που ειπε και ο jiraiya....παντως ελπιζω να μην το παρακανει με τους θανατους ο kishimoto (hinata don't die!!!:deadga6:) γιατι απο τους πολλους θανατους θα συνηθισουμε και θα σταματησει να μας αγγιζει συναισθηματικα ο χαμος των ηρωων
Posted Image

#3515 vasellhs

vasellhs

Naruto fan

• Members
  • 7 posts

Posted 27 February 2009 - 17:29

Πάντως θα είναι πολύ χαζό να μην έχει πεθάνει η hinata.
Δηλαδή μετά τι θα γίνει; Θα νικήσει ο Naruto τον Pein και θα βγαίνει ραντεβουδάκια με τη Hinata που του εξομολογήθηκε τον έρωτά της???
Θα έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον το πρώτο άτομο που δήλωσε στο Naruto ότι τον αγαπάει να έχει πεθάνει. Τον προτιμώ μοναχικό στο μέλλον, σαν τον Jiraiya.

#3516 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 posts

Posted 27 February 2009 - 17:48

Και πάνω που λές οτι το μανγκα του Naruto δεν μπορεί να γίνει καλύτερο βγαίνουν τέτοια chapter σαν το 437 και σε τρελαίνουν!
Αυτα που περίμενα να γίνουν απο chapter σε chapter, και που λογικά και οι περισσότεροι περιμέναν έγιναν! Φυσικά αναφέρομαι στην ανάμειξη της Hinata στη μάχη και την εμφάνιση του Kyubi. Βέβαια κατι που με ξάφνιασε τελείως ήταν η εξομολόγηση της αγάπης της Hinata για το Naruto!
Όσον αφορά την ανάμειξη της είναι απόλυτα λογικό εφόσον ήταν η μόνη που μας έδειξε οτι παρακολουθούσε τη μάχη και φυσικά μετά την εγκλώβιση του Naruto δεν υπήρξε περίπτωση να μην προσπαθήσει να τον σώσει. Τελικά ο Naruto χρειάστηκε ένα ισχυρό σοκ για να χάσει την ψυχραιμία του και να απελευθερώσει το Κyubi, και αναρωτιόμιουν πότε θα βγεί!
Τέλος για αυτό που είπε ο Ναρούτο οτι πιστεύει πως κάποια μέρα οι άνθρωποι θα καταλάβουν πραγματικά ο ένας τον άλλον είναι πραγματικά λόγια του αέρα. Ο άνθρωπος πρέπει να βιώσει αυτό που ζεί ο άλλος για να το καταλάβει. Απλα, στην καλύτερη περίπτωση, προσποιείται πως καταλαβαίνει τον άλλο. Αυτο σημαίνει πως ποτέ δεν θα καταλάβει ο ένας τον άλλο γιατι ούτε του Pain η λογική είναι λύση δηλαδή να ζεί ο κόσμος με το συνεχή φόβο της καταστροφής...
Posted Image
Going Merry

#3517 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 February 2009 - 18:20

Γεια σας...

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.Φόρεσα το πένθιμο μου αβαταρ και ήρθα.. Πραγματικά απο το πρωϊ ειμαι με ηρεμιστικά και εβιαν που έφερνε η Μαρούσκα... Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το σημερινό συμβάν. Σαν ένα μαχαιρι που διαπέρασε την καρδιά μου μεσα σε 3-4 πανελς....Δεν μπορω να μιλήσω αλλο...
-----

Spoiler:

Edited by Seraphimon-T.K., 27 February 2009 - 18:32.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#3518 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 27 February 2009 - 18:54

Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα της Χινάτας που πολύ το κουράσατε. Κακώς το έκανε έτσι ο Κισιμότο. Και να εξηγηθώ. Πρακτικά σε όλους άρεσε αυτή η εξέληξη και κανείς δε πήρε χαμπάρι το πόσο μας δουλεύει ο μάνγκακά.

Spoiler:

Και έλεγα τι ωραίο που είχε γίνει το μάνγκα μέχρι τώρα... Ξαφνικά ο πρωταγωνιστής θα γίνει στο άσχετο δυνατότερος και θα νικήσει τον κακό, μια από τα ίδια.

#3519 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 27 February 2009 - 19:02

:( μην σταματάς να ελπίζεις. Θαύματα συμβαίνουν αλλά... :emptyonexg1:

3. Ο πρωταγωνιστής έγινε δυνατότερος όταν είδε μια φίλη του να σκοτώνεται, ενώ τόση ώρα έχει δει σχεδόν όλους όσους γνώριζε νεκρούς από τον ίδιο δολοφόνο. WTF; Σας πείθει αυτό;

Άλλο να το βλέπεις να συμβαίνει μπροστά σου και άλλο να το μαθαίνεις , ειδικά όταν με τις τύψεις θα σκέφτεσαι ότι φταις ΕΣΥ που ήσουν ανήμπορος εκείνη την στιγμή να κάνεις κάτι. Ρεαλιστικό μου φαίνεται εμένα τουλάχιστον
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#3520 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 February 2009 - 19:32

ΑN πέθανε η Χινάτα, ο Ναρούτο λογικά θα καταλήξει με την Sakura-Chan.

#3521 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 27 February 2009 - 19:35

ΑN πέθανε η Χινάτα, ο Ναρούτο λογικά θα καταλήξει με την Sakura-Chan.

Η πιο κυνική απάντηση για το τόσο φονικό και δράμα που έπεσε ως τώρα...

#3522 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 February 2009 - 19:35

Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα της Χινάτας που πολύ το κουράσατε. Κακώς το έκανε έτσι ο Κισιμότο. Και να εξηγηθώ. Πρακτικά σε όλους άρεσε αυτή η εξέληξη και κανείς δε πήρε χαμπάρι το πόσο μας δουλεύει ο μάνγκακά.

Spoiler:

Και έλεγα τι ωραίο που είχε γίνει το μάνγκα μέχρι τώρα... Ξαφνικά ο πρωταγωνιστής θα γίνει στο άσχετο δυνατότερος και θα νικήσει τον κακό, μια από τα ίδια.

1. Χμμ, εγω πρωτη φορα το συναντώ αυτο . Οχι οτι εχω δει πολλα σονεν, αλλα οκ. btw its manga, οχι ανιμε ΧΡ Οποτε οχι τηλεοπτικο...

2. Δεν ξερω αν διαβαζουμε το ιδιο μανγκα, αλλα υποτιθεται οι κονοχανοι εχουν αλλαξει το τροπο που σκεφτονται οι νιντζα. Και πρωτος απ'ολους ο Ναρουτο... Γιατι ας πουμε σε πειραξε που δεν κρυφτηκε και οχι το οτι του ειπε τα συναισθηματα της? Οπως ξερουμε οι νιντζα ειναι εργαλειο θανατου και δεν πρεπει να αποκαλυπτουν τα αισθηματα τους... Προφανως δεν βλεπεις ολη την εικονα και απλα ηθελες να πεις κατι αρνητικο....

3. Επισης συγκρινεις τον θανατο της χινατα με ενα ματσο αγνωστους που ο Ναρουτο απλα ισως να τους ελεγε "γεια" ή να μην τους μιλουσε καθολου?

4. Σε αυτο θα συμφωνησω... Δεν ειδαμε το τζουτσου :Ρ

Ναι γιατι το οτι πηρε το sage mode και ηταν imba σαρεσε. Εγω βρισκω πιο λογικο το power up απο το Κιουμπι παρα απο το sage mode...

Edit

και σορρυ που εγω δεν μπορουσα να ειμαι εδω οταν γραφατε τις 4 σελιδες για την Χινατα...Αυτο σημαινει οτι εγω δεν μπορω να αναφερθω? Και ποιος εισαι εσυ που θα καθορησεις ποτε θα ληξει μια κουβεντα για κατι...

Edited by Seraphimon-T.K., 27 February 2009 - 19:46.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#3523 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 February 2009 - 19:40

Η πιο κυνική απάντηση για το τόσο φονικό και δράμα που έπεσε ως τώρα...

1ον δεν είναι σίγουρα ακόμα φονικό δράμα. και 2ον πιστεύω πως αν πέθανε, ο Kashimoto την σκότωσε και για αυτόν τον λόγο.

#3524 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 27 February 2009 - 19:45

1. Χμμ, εγω πρωτη φορα το συναντώ αυτο . Οχι οτι εχω δει πολλα σονεν, αλλα οκ.

Σοβαρά, γίνεται παντού σε ανιμέ και μη.

2. Δεν ξερω αν διαβαζουμε το ιδιο μανγκα, αλλα υποτιθεται οι κονοχανοι εχουν αλλαξει το τροπο που σκεφτονται οι νιντζα. Και πρωτος απ'ολους ο Ναρουτο... Γιατι ας πουμε σε πειραξε που δεν κρυφτηκε και οχι το οτι του ειπε τα συναισθηματα της? Οπως ξερουμε οι νιντζα ειναι εργαλειο θανατου και δεν πρεπει να αποκαλυπτουν τα αισθηματα τους... Προφανως δεν βλεπεις ολη την εικονα και απλα ηθελες να πεις κατι αρνητικο....

Απλά τότε δεν είχε καμία στρατηγική κατά νου. Πως ορμάς έτσι χωρίς ένα σχέδιο; Και ενάντια σε ούμπερ μάλιστα. Εδώ τουλάχιστον ήταν απαράδεκτη.

3. Επισης συγκρινεις τον θανατο της χινατα με ενα ματσο αγνωστους που ο Ναρουτο απλα ισως να τους ελεγε "γεια" ή να μην τους μιλουσε καθολου?

Όπως τον Κακάσι και τον Τζιράγια και τον βάτραχο δάσκαλο...

Εγω βρισκω πιο λογικο το power up απο το Κιουμπι παρα απο το sage mode...

Όχι ρε παλλικάρι, γιατί το λες αυτό; Το sage το απέκτησε με εκπαίδευση και το έλεγχε όποτε ήθελε. Το Κιούμπι υπάρχει έτσι από μόνο του και πετάγεται μόνο για να γίνεται ίμπα και να νικάει στο άσχετο τον κακό, ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ. Όπως ο Χόλοου Ίτσιγκο στο Μπλιτς και ο δαιμονικός Ινουγιάσα στο ομόνυμο. Dark Side my ass. Φθηνα τρικ για χάπι εντ είναι αυτά. Το να χρησιμοποιήσει τεχνικές που έμαθε ΕΚΟΥΣΙΑ είναι το όμορφο και συνετό.

1ον δεν είναι σίγουρα ακόμα φονικό δράμα. και 2ον πιστεύω πως αν πέθανε, ο Kashimoto την σκότωσε και για αυτόν τον λόγο.

Ναι, λες και παιζόταν κάτι τόσο καιρό δηλαδή... Αλλά και να παιζόταν, προτιμούσα ένα κλασικό catfight από ότι συνέβει.

#3525 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 27 February 2009 - 19:49

Spoiler: