Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#3226 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 February 2009 - 09:11

Εγω δεν καταλαβαινω κατι.Δεν ειδαμε τον ναρουτο να λιποθυμα??Δεν ειναι λογικο να εξαφανιστει ο κλωνος στο Myobokuzzan??Λογικα το πρωτο πραγμα που θα κανει ο pain τωρα ειναι να τιναξει τα βατραχια με shinra tenshei, λετε να προλαβουν να κανουν το genjutsu?Ουτε 3 δευτερα δεν εχουνε περασει απο τοτε που αρχισαν να το castaroun, αυτο λογικα πρεπει να θελει τουλαχιστον 1 λεπτο η καπου εκει.

Επισης παντα στο manga ειχα την αποροια: γιατι προσπαθουν να φερουν τοσο απεγνωσμενα πισω τον σασκε.Ενταξει φιλος του πρωταγωνιστη ειναι δε λεω, αλλα η tsunade επρεπε να κρατησει αλλη σταση.Μη ξεχναμε οτι προκειτε για rogue shinobi ποου εγκαταλειψε το χωριο του, τραυματισε σοβαρα συγχωριανο του shinobi, πηγε με την πλευρα του μεγαλυτερου εχθρου του χωριου, παρα πολυ πιθανον να σκοτωσε-τραυματισε αλλο κονοχανο shinobi στη διαρκεια των 3 χρονων (η οταν ειχε βγαλει του πολλους shinobi εκτος στην αρχη της σασκειαδας), και τωρα προσφατα συμμαχισε με μια ομαδα απο τους μεγαλυτερους rogue-shinobi ever, επιτεθηκε σε χωριο με το οποιο λογικα υπαρχει ειρηνη και αποπειραθηκε να εχμαλωτισει bijuu (ασχετα αν τα θαλασσωσε).Απο ολλα αυτα επρεπε αυτοματα να δωθει εντολη kill-on sight σε ολλους τους κανονικους shinobi για τον σασκε.Επισης αν τον δεχτει η konoha πισω, αυτο συνιστα αυτοματα αιτια πολεμου με το χωριο του raikage.Γιατι ολλη αυτη η διαφορετικη μεταχειριση?Ο ναρουτο τοσα χρονια, ασχετα αν ειναι πρωταγωνιστης δεν κατειχε απολυτος καμια θεση εξουσιας στο χωριο. δεν ηταν τιποτα παρα ενας μετριος shinobi γιατι εδειναν τοσο ξεχωριστη μεταχειριση στο θεμα του φιλου του?

ps:ποιος βαζει τετοια tags????

qzMHWHd.png

#3227 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 10 February 2009 - 12:38

Τον είδαμε να κλείνει τα μάτια του, δε φαίνεται κάπου ξεκαθαρα ότι λιποθυμά, εχει και τo katsuyu πισω του που τον βοηθάει εξάλλου.

Υ.Γ. για τους Ενκα και τον Σανμπου ξέρει καποιος κάτι; Ακόμα και ένα όχι παράτα μας μου κανει, απτο να μην απανταει κανεις.

Edited by 8tails, 10 February 2009 - 16:51.

#3228 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 10 February 2009 - 14:43

Τον είδαμε να κλείνει τα μάτια του, δε φαίνεται κάπου ξεκαθαρα ότι λιποθυμά, εχει και την καμπια πισω του που τον βοηθάει εξάλλου.

Aπλα αναφορικα σε αυτο που λες ο ναρουτο στη πλατη του δεν εχει καμια καμπια.Αυτη τη στιγμη απλα ειναι πιασμενος με τον παιν και μεχρι στιγμης λογικα εχει λιπο8υμησει.Απο κει και περα δεν εχουμ δει τπ αλλο.Οσο για τις καμπιες καμια ποτε δεν πηγε πανω του

Posted Image

#3229 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 10 February 2009 - 15:32

Aπλα αναφορικα σε αυτο που λες ο ναρουτο στη πλατη του δεν εχει καμια καμπια.Αυτη τη στιγμη απλα ειναι πιασμενος με τον παιν και μεχρι στιγμης λογικα εχει λιπο8υμησει.Απο κει και περα δεν εχουμ δει τπ αλλο.Οσο για τις καμπιες καμια ποτε δεν πηγε πανω του

Ρίξε μια ματια εδώ, απο το τελευταίο τσαπτερ είναι.Καλό είναι πριν λεμε με τόσο σιγουριά κατι να το ψαχνουμε.

Στην πορεία δε φαίνεται πουθενα το katsuyu. Στην καπα του πιθανως να εχει μπει. Η δουλεια που της ανεθεσε ο Φουκασακου είναι να μείνει μαζί με το Ναρούτο. Οπότε ενα λογικό συμπερασμα είναι ότι είναι μαζί του. Τωρα αν εχει λιποθυμησει η όχι ο ναρουτο και αν το katsuyu εχει παιξει σεαυτο ρόλο δε ξερω σίγουρα αλλα εκεί παει το μυαλό μου. Αυτό που είναι σίγουρο είναι οτι το σωμα του πειν του απορροφησε όλο το sage chakra. Εχει και το δικό του όμως.

edit

εδώ δειχνει ξεκαθαρα τη Τσουναντε να δινει τo katsuyu στο Φουκασακου και ο Φουκασακου να δινει εντολη στο katsuyu να μείνει στην τσεπη του Ναρούτο. 3η και 6η εικόνα.

edit2 Kyuubi ειμαστε ενταξει τωρα

Edited by 8tails, 10 February 2009 - 16:54.

#3230 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 10 February 2009 - 16:37

ρε παιδια τι καμπιες λέτε;;;;;;;;;;;;

σαλιγκαράκια ειναι .........έλεος

#3231 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 10 February 2009 - 17:47

Ρίξε μια ματια εδώ, απο το τελευταίο τσαπτερ είναι.Καλό είναι πριν λεμε με τόσο σιγουριά κατι να το ψαχνουμε.

Στην πορεία δε φαίνεται πουθενα το katsuyu. Στην καπα του πιθανως να εχει μπει. Η δουλεια που της ανεθεσε ο Φουκασακου είναι να μείνει μαζί με το Ναρούτο. Οπότε ενα λογικό συμπερασμα είναι ότι είναι μαζί του. Τωρα αν εχει λιποθυμησει η όχι ο ναρουτο και αν το katsuyu εχει παιξει σεαυτο ρόλο δε ξερω σίγουρα αλλα εκεί παει το μυαλό μου. Αυτό που είναι σίγουρο είναι οτι το σωμα του πειν του απορροφησε όλο το sage chakra. Εχει και το δικό του όμως.

edit

εδώ δειχνει ξεκαθαρα τη Τσουναντε να δινει τo katsuyu στο Φουκασακου και ο Φουκασακου να δινει εντολη στο katsuyu να μείνει στην τσεπη του Ναρούτο. 3η και 6η εικόνα.

edit2 Kyuubi ειμαστε ενταξει τωρα

Eσυ επαναλαμβανω εννοιεις οτι ειναι η ιδια 8εραπευτικη καμπια που εχουν και οι αλλοι ενω κατι τετοια δε συμβαινει απλα τα πραγματα.Αλλο το να δινει πληροφοριες και αλλο να εισαι πανω στο ναρουτο και να τον γιατρευεις..:oo:

Posted Image

#3232 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 February 2009 - 21:39

Παιδια ηρεμηστε λιγο δικιο εχουν οι μοντς που λενε κατι.........:ill2:
1ον ....Η τσουναντε ειχε δωσει ενα γυμνοσαλιαγκα στον ναρουτο οπως ειπαν και ειναι στην τσεπη του ναρουτο,ή αν θες κελμπορν ειναι πανω στο σωμα του ναρουτο με το απομεινον τσακρα της τσουναντε για να τον γιατρεψει .......:hiding_something:
2ον να σου πω την αποψη μου πανω στο ερωτημα σου 8τειλς .....επειδη εχω σκεφτει και εγω αρκετα σεναρια θεωρω οτι ο κισι εχει αφησει μια ανοιχτη "πορτα" με το θεμα του ραικαγκε καιμαλλον πιστευω οτι θα αρχισει το "κυνηγι" απο ολες τις πλευρες και παρτε το οπως θελετε δν θα συνεχιζω να κανω και αλλο flooding :)
3ον δεν καταλαβα τι θες να πεις κελμπορν στο last ποστ σου,λες οτι ο ναρουτο δν εχει την κατσουγιου ή οτι δν τον γιατρευει??:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3233 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 February 2009 - 21:39

Kelborn κανείς δεν είπε ότι η Katsuyu δεν μπορεί να θεραπεύει και να πασσάρει πληροφορίες παράλληλα. Στο κάτω κάτω μέρη του ίδιου όντος είναι όλα αρχικά, και έχουμε δει και άλλα κομμάτια της να μιλάνε.

Βεβαια εξαρτάται αν η Tsunade θα έχει κάποιο άλλο επάνω της για να μεταφέρει το chakra (γιατί η θεραπευτική διαδικασία αντλεί chakra απο την Tsunade) . Όπως και να έχει πάντως, οψόμεθα, οπότε κάντε λίγη υπομονή.
***********************************************************************************************
Btw το παρόν thread περνάει ολόκληρο σταδιακό ξεκαθάρισμά από double, spam, off topic posts. Οπότε για όποιες αλλαγές στo post count σας κατά πάσα πιθανότητα θα ευθυνεται η υποφαινόμενη:himitsu:.

ps:ποιος βαζει τετοια tags????

Ohhh give me a break 230 σελίδες θα καθαρίσω i can choose the tags i want :hahaha:( Ένα δικό μου έβαλα μην με φάτε)

Edited by iristella, 11 February 2009 - 10:59.

#3234 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 11 February 2009 - 00:04

Κελμπορν εννοείται ότι η Katsuyu θεραπεύει. Αυτη είναι η ιδιότητα της. Κοίταξε και εδώ στο σημείο που λέει Part II: Pain Invasion Arc. η τρίτη πρόταση.

Υ.Γ.iristella.. 230 σελίδες! σου ευχομαι καλο κουραγιο. κρίμα που καποια απο τα ποστ που θα διαγραψεις θα ναι και δικα μου:
:riiight:

#3235 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 11 February 2009 - 00:25

Nιωστε λιγο η δυναμη της καμπιας ειναι σε σχεση με το chakra που εχει η tsunade και η οποια αυτη τη στιγμη εχει αδειασει-αφου η ιδια εχει παρει τη κανονικη της μορφη αρα αυτη τη στιγμη ειναι 1 αχρηστο pet.Τελοσπαντως ασ τελειωσει εδω η ολη αυτη κουβεντα ο κα8ενας οτι 8ελει πιστευει ουτως η αλλως:wis:

Posted Image

#3236 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 February 2009 - 10:34

Για πρωτη φορα θα Postaro και εγω ενα spoiler.Δεν εχει εκρηκτικους κλονους, gaara και τετοιες ********, ψιλομοιαζει αληθινο.

Spoiler:

qzMHWHd.png

#3237 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 February 2009 - 10:55

Rin kun δεν μου μοιάζει για αληθινό το spoiler για να είμαι ειλικρινής. Και θα σου πω που διαφωνώ συγκεκριμένα.

Α) δεν έχει ιαπωνικό κείμενο

Spoiler:

Edited by iristella, 11 February 2009 - 11:01.

#3238 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 11 February 2009 - 12:37

για την ακρίβεια αν πεθάνει η hinata(seraphimon ζεις?:hahaha:)o Naruto δν θα κλάψει αλλά θα τα γ*******ι όλα...9 ουρές ταυτόχρονα θα βγάλει..
Posted Image

#3239 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 11 February 2009 - 12:47

1-2 μέρες υπομονή ρε παιδιά :oo:

Εγώ πάντως θα περιμένω όλο το βράδυ μέχρι να βγει :P

Οι πιθανότητες που μπορούν να συμβούν είναι πολλές από την αιχμαλώτιση μέχρι και το "pwnge" του Pain. Δεν υπάρχει λόγος να το κυνηγάμε , άσκοπο είναι :yawn2:

Απλά σκεφτήτε τον ήρωα του manga (Naruto) πριν απο 10 χρόνια τι Σ@!%!# έκανε και τι κάνει τώρα , εγώ όσο σκεφτόμουν τι έκανε πριν το sage training απλά σκεφτόμουν το εξής :
LOL!
Τώρα για την μάχη .. απλά περιμένουμε :P
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#3240 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 11 February 2009 - 13:39

Εχει βγει το script αλλα οχι η μεταφραση

Αυτος που εδωσε το script εδωσε και το εξωφυλλο του shounen jump οποτε μαλλον λεει την αληθεια
Spoiler:

Text
Spoiler:

αλλο ενα κομματι το οποιο δεν εχει μεταφραστει πληρως ακομα
Spoiler:

don't treat it as confirmed - a very fishy deal is going on about poster

ΕΙναι μαλλον αληθινο λογω του shounen jump οπως ειπα αλλα χωρις εικονες απο το τσαπτερ δεν μπορω να ειμαι απολυτα σιγουρος.

Edited by Hatake Kakashi, 11 February 2009 - 15:05.