Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2926 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 16 January 2009 - 22:27

θελω να δω ακομα δυο πραγματα
1.να δουν ολοι τι αξιζει ο ναρουτο που τωρα παλευει για να τους προστατεψει οχι που τον κοροιδευαν και δεν τον ηθελαν
2.ακομη ενα naruto vs sasuke rematch!!

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#2927 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 16 January 2009 - 22:55

Κοιταξτε!!!επεισης συμφωνω απολυτα:gotit: !!!το θεμα για την τσουναντε ειναι οτι ειναι ο τομεας της να το πω ετσι οτι το ιατρικο...αλλα εχει και το καλο της στην δυναμη ...τεσπα τωρα γ το θεμα του σασουκε :tensai::hiding_something: θελω πολυ να τον σαπισουμε στο ξυλο αλλα ρε παιδια υπαρχει και μια πλευρα του εαυτου μου που μου λεει να τελειωσει με καπως αισοδοξο τελος αν με πιανετε:blingeye2::sadist:( να γυρισει πισω )(ειμαι με την πλευρα του ναρουτο και αποψη:ureshii:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2928 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 16 January 2009 - 23:06

Κι αυτό εδώ τι είναι;

Spoiler:

Φαντασου δεν το ειχα προσεξει ενω ειχα διαβασει το τσαπτερ 2 φορες!

Αλλα ετσι και αλλιως δεν ειναι το frog song,απλα οι sleepyfans ειναι gtp group

H σωστη μεταφραση ειναι " Sage's Art - Froggy Croak! (Senpou - Kawazu Naki)

Edited by odin, 23 January 2009 - 09:10.
offftopic removed

#2929 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 16 January 2009 - 23:16

φυσικο ειναι να θελουν ολοι να δουν το naruto vs sasuke rematch γιατι ο naruto εχει νεες δυναμης αλλα νομιζω οτι βιαζεσται(και ο sasuke εχει νεα τεχνηκη αλλα δεν τον αφησε ο orochimaru να την χρεισημοποιιση...δεν ξερω εαν θυμαστε:tensai: η εαν κανω εγω λαθως)
ακομη ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ οτι ο αγαπημενος χαρακτηρας του Masashi kishimoto ειναι ο sasuke και δεν θα τον αφηση ετσι ευκολα:tensai::canthelp:

#2930 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 16 January 2009 - 23:20

Και παλιότερα ενα μελος που ειχε τον Μανταρα σε παρόμοια φαση χρειάστηκε να το αλλαξει μετα απο PM του Odin...
Επισης οχι οτι δεν ειναι σποιλερ ΧΡ Οταν βλεπεις τον Τομπι με Σαρινγκαν τι σου ερχεται στο μυαλο? Οτι ειναι Ουτσιχα :Ρ Μην ξεχνας τις χιλιαδες θεωριες στην αρχη οτι ηταν ο Σισουϊ κλπ... Δεν χρειαζεται καποιος να ψαχτει κανεις για να το βρει

Χμμμ

Εγω δυο φορες μια που ειχα τον Pain πριν εμφανιστει και αλλη μια που πρεπει να ηταν με Ναρουτο σε καποια φαση που δεν τον ειχε δειξει το ανιμε αν θυμαμαι καλα,ειχα ρωτησει τον Phantom και μου ειχε πει οτι απο την στιγμη που δεν δειχνω καποιον να πεθαινει η να του συμβαινει κατι ειναι ολα ok,ετσι και αλλιως δεν μπορει να καταλαβει κατι απο το συγκεριμενο αβαταρ κανεις,μερικοι ειχαν θεαθει αν εχoυν τον Τομπι με sharingan και κανεις δεν τους ειχε πει τιποτα LOL.:hahaha:

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ οτι ο αγαπημενος χαρακτηρας του Masashi kishimoto ειναι ο sasuke και δεν θα τον αφηση ετσι ευκολα

αυτο ειναι μυθος

#2931 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 16 January 2009 - 23:29

Φανταζεστε να ερθει ο σασουκε και να βοηθησει τον ναρουτο να σκοτωσει τον πειν και μετα να γεινει αυτος ο αρχηγος των ακατσουκι και να στρεψει τις βλεψεις του στο να καταστρεψει το κονοχα......:oo:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2932 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 16 January 2009 - 23:30

Χμμμ

αυτο ειναι μυθος

volume 3 page 26 :tensai:

#2933 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 16 January 2009 - 23:33

Απο οτι καταλαβα η νεα τεχνικη του Ναρουτο θα εχει σχεση με Kage bunshin γιατι απο οτι
ειδα κανει αυτο το handseal επισης το preview λεει melee κατι που εμενα προσωπικα μου αρεσει.

volume 3 page 26 :tensai:

Και σε αλλη εχει δηλωσει οτι αγαπημενος του χαρακτηρας ειναι ο Ναρουτο,γενικα προσπαθει να τα εχει καλα με ολους τους fans

Edited by odin, 23 January 2009 - 09:10.
offtopic removed

#2934 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 16 January 2009 - 23:45

Φανταζεστε να ερθει ο σασουκε και να βοηθησει τον ναρουτο να σκοτωσει τον πειν και μετα να γεινει αυτος ο αρχηγος των ακατσουκι και να στρεψει τις βλεψεις του στο να καταστρεψει το κονοχα......:oo:

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! Θα ναι γαμάτο να γκρεμίσει τον μοναδικό τοίχο που έχει απομείνει στην ήδη κατεστραμμένη Konoha μετά απο την επίθεση του Pain!!!!!!!

#2935 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 17 January 2009 - 11:32

συμφωνω με τον κακασι για το οτι η νεα τεχνικη εχει σχεση με καγκε μπασιν..αλλα ξερεις τι..??αμα ολες οι τεχνικες του ναρουτο σχετιζοντα με το καγκε μπασιν ε στο τελος θα καταβτησει αηδεια...οχι πως μεχρι τωρα εχω καποιο προωλημα..αλλα οκ απλα το επισημενω..δλδ θα μου αρεσε στο μελλον να τον δω να κανει και μια τεχνικη χωρις να το χρησιμοποιει...:orly:

Edited by odin, 23 January 2009 - 09:11.
offtopic removed

#2936 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 17 January 2009 - 12:41

Ενα εχω να πω, αν κανει Giant Rasenshuriken θα παω να πνιγω
Posted Image

#2937 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 17 January 2009 - 12:53

Ενα εχω να πω, αν κανει Giant Rasenshuriken θα παω να πνιγω

μα γιατι ρε φρικ???κοιτα απ την μια καταλαβαινω τον πονο σου γιατι μιλαει για καινουργια τεχνικη..αλλα οκ εμενα θα με πωρονε να το εκανε γιατι μαλλον θα τους ειχε καθαρισει ολυς με κατι τετοιο...αλλα μαλλον κατι τετοιο δεν προωλεπεται γιατι το επομενο τσαπτερ λεγεται μελεε και μαλλον θα ειναι η καινουργια τεχνικη...λογικα μιλοντας παντα...:tensai:

#2938 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 17 January 2009 - 13:21

Αφού το rasenshuriken του έχουν απαγορέψει να το χρησιμοποιεί οπότε δεν νομίζω η τεχνική να έχει σχέση με το rasengan. Κάποια άλλη high level wind element technique ίσως.
Posted Image

#2939 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 17 January 2009 - 14:32

δεν θα μου αρεσει καθολου εαν ο naruto κανει ρεσενγκαν.πρεπει να αρχησει να βασηζεται στο sage mode οσο γαι τον katsuyu δεν νομιζω οτι θα το χρειαστη ο naruto

Edited by ssj2sanji, 17 January 2009 - 14:40.

#2940 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 17 January 2009 - 14:40

To chapter τα 'σπασε και γι'αυτο που συζητησατε περι Danzou οριστε και μια αλλη μεταφραση

Spoiler:

Edited by Shikamaru, 17 January 2009 - 14:58.

Posted Image
Posted Image