καλα και ριν ειμαι εντελως αντιθετος με τις ηλιθιοτητες που λες
..1ον το κονοχα ουτε καν επαιξε ρολο ως προς την μαχη του και αν δεν σου αρεσει το τσαπτερ σου συνιστω να αλλαξεις μανγκα και ανιμ γτ φαινεται θα υπαρξουν πολλες τετοιες σκηνες στο ναρουτο
μην σε χασουμε απο στα καλα του καθουμενου κριμα ειναι!!!!!!!!
Μια χαρα ειναι το manga, δεν εχω ορεξη να αλλαξω.Και η κονοχα μπορει να μην ειχε αμεση συνεισφορα, αλλα ειχε εμμεση.Λειτουργωντας ως meatshield, ασχετα αν ο pein εχασε τη ψυχρεμια του και την εκανε καλοκαιρινη(και προφανως ηταν δικο του λαθοςγιατι δεν υπολογισε οτι ο ναρουτο θα μπορουσε να κανει κατι)καταφερε να του φαει αρκετο chakra.Επισης μαζεψε και πληροφοριες για τις δυναμεις ολλων των σωματων.Καλως η κακως σε ενα κοσμο με shinobi αν δε ξερεις τις δυναμεις του αλλου δε νικας.να υπενθυμισω οτι ο pein εχει 2 σωματα τα οποια αν σε ποιασουνε εστω και για 2 δευτερα εισαι νεκρος.ποσο ξυλο ειχε φαει ο κακασι και ποσο Chakra χαλασε ο jiraiya μεχρι να παρουν αυτες τις πληροφοριες, ωστε να ετοιμασουν το counterattack Που εκανε ο καθενας στη μαχη του, ασχετα αν απετυχαν.Ο pein ειδε ενα σωμα να χανει (δεν ειμαι σιγουρος αν καταστραφηκε) απο ελλειψη πληροφοριων πανω στων αντιπαλο,και δε νομιζω ο ναρουτο να εχει την πολυτελεια να κανει τετοια λαθη με ενα αντιπαλο ο οποιος αν σε ποιασει μπορει ειτε να σου βγαλει τη ψυχη, ειτε να στη ρουφηξει με ενα δαιμονα απο τη κολαση.
να ρουτο αυτη την στιγμη ακομα καο τον σασουκε τον εχει για πλακα..οτι και να εχει ο σασουκε..το σεητζ μοουντ δεν το πιανει..γιατι αυτη ειναι η δυναμη της φυσης..και τπτ δεν μπορει να ξεπερασει την δυναμη της φυσης
το sage mode ειναι η δυναμη της φυσης, του αματερασου ειναι η δυναμη της κολασης