Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2911 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 January 2009 - 18:31

καλα και ριν ειμαι εντελως αντιθετος με τις ηλιθιοτητες που λες:yellowcard::madtodeath:..1ον το κονοχα ουτε καν επαιξε ρολο ως προς την μαχη του και αν δεν σου αρεσει το τσαπτερ σου συνιστω να αλλαξεις μανγκα και ανιμ γτ φαινεται θα υπαρξουν πολλες τετοιες σκηνες στο ναρουτο:tensai: μην σε χασουμε απο στα καλα του καθουμενου κριμα ειναι!!!!!!!!

Μια χαρα ειναι το manga, δεν εχω ορεξη να αλλαξω.Και η κονοχα μπορει να μην ειχε αμεση συνεισφορα, αλλα ειχε εμμεση.Λειτουργωντας ως meatshield, ασχετα αν ο pein εχασε τη ψυχρεμια του και την εκανε καλοκαιρινη(και προφανως ηταν δικο του λαθοςγιατι δεν υπολογισε οτι ο ναρουτο θα μπορουσε να κανει κατι)καταφερε να του φαει αρκετο chakra.Επισης μαζεψε και πληροφοριες για τις δυναμεις ολλων των σωματων.Καλως η κακως σε ενα κοσμο με shinobi αν δε ξερεις τις δυναμεις του αλλου δε νικας.να υπενθυμισω οτι ο pein εχει 2 σωματα τα οποια αν σε ποιασουνε εστω και για 2 δευτερα εισαι νεκρος.ποσο ξυλο ειχε φαει ο κακασι και ποσο Chakra χαλασε ο jiraiya μεχρι να παρουν αυτες τις πληροφοριες, ωστε να ετοιμασουν το counterattack Που εκανε ο καθενας στη μαχη του, ασχετα αν απετυχαν.Ο pein ειδε ενα σωμα να χανει (δεν ειμαι σιγουρος αν καταστραφηκε) απο ελλειψη πληροφοριων πανω στων αντιπαλο,και δε νομιζω ο ναρουτο να εχει την πολυτελεια να κανει τετοια λαθη με ενα αντιπαλο ο οποιος αν σε ποιασει μπορει ειτε να σου βγαλει τη ψυχη, ειτε να στη ρουφηξει με ενα δαιμονα απο τη κολαση.

να ρουτο αυτη την στιγμη ακομα καο τον σασουκε τον εχει για πλακα..οτι και να εχει ο σασουκε..το σεητζ μοουντ δεν το πιανει..γιατι αυτη ειναι η δυναμη της φυσης..και τπτ δεν μπορει να ξεπερασει την δυναμη της φυσης

το sage mode ειναι η δυναμη της φυσης, του αματερασου ειναι η δυναμη της κολασης :P

qzMHWHd.png

#2912 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 16 January 2009 - 18:32

Τελικά έγινε πολύ τούμπανο ο Naruto. Εγώ λέω ότι ο Danzu θα κάνει την κίνηση του μόλις τελειώσει όλη αυτή η μάχη.
Kakashi-san don't die yet:blingeye2::blingeye2:
Posted Image

#2913 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 16 January 2009 - 18:33

πω!!! δεστε τι γραφει στο one manga

We are experiencing extreme load at the moment because of the Naruto release. If you are getting errors, please try again later. Things should be getting better soon. Enjoy the long awaited chapter!

πραγματικα θα ηθελα να ηξερα ποσες φορες εχει αναγνωσθει...

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#2914 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 16 January 2009 - 18:46

Λογικα παντως δε το λεει/σκεφτεται και η sakura γιατι θα ειχε τπτ -sama/-hime μετα το ονομα λογω διαφορας ηλικιας

Υ.Γ. Το εχω διαβασει 3 φορες μεχρι στιγμης :)

Posted Image

#2915 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 16 January 2009 - 18:48

Λογικα παντως δε το λεει/σκεφτεται και η sakura γιατι θα ειχε τπτ -sama/-hime μετα το ονομα λογω διαφορας ηλικιας

Υ.Γ. Το εχω διαβασει 3 φορες μεχρι στιγμης :)

no για τον απλούστατο λόγο πως 10 διαβάσματα με έκαναν να προσέξω (βασικά από το πρώτο αλλα no problem :P) πως δεν έχει βάλει ο τύπος που έκανε το translation πουθενά -san, -sama, -chan etc.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2916 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 January 2009 - 18:52

+φωνω.
Οι μονοι που της μιλανε ετσι ειναι οι danzou,2 elders.Oi elders λογικα θα εξεφραζαν δυσαρρεσκια για το αποτελεσμα και την αδυναμια της hokage να νικησει τον εισβολεα,αρα μαλλονγια danzou το βλεπω

qzMHWHd.png

#2917 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 16 January 2009 - 18:56

Και παλι εφοσον ειπε master-tsunade λογικα και στη σκεψη της θα την ανεφερε master η καπως ετσι
Τεσπα λογικα θα δουμε στο επομενο chapter...
...το οποιο ειναι σε μια εβδομαδα, wtf?! δε μπορω να περιμενω!

Posted Image

#2918 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 16 January 2009 - 19:07

+φωνω.
Οι μονοι που της μιλανε ετσι ειναι οι danzou,2 elders.Oi elders λογικα θα εξεφραζαν δυσαρρεσκια για το αποτελεσμα και την αδυναμια της hokage να νικησει τον εισβολεα,αρα μαλλονγια danzou το βλεπω

εχω την υποψια οτι αυτη την στιγμη η τσουναντε για να κρατησει την θεση της και να αποδειξει οτι ειναι ικανη γι αυτη την θεση ολο και καποιον απ τα σωματα θα καθαρησει..η τεσπα θα εμπλακει στην μαχη..καπως ετσι θα εξεληχθει η μαχη νομιζω..:orly:

#2919 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 16 January 2009 - 19:15

εχω την υποψια οτι αυτη την στιγμη η τσουναντε για να κρατησει την θεση της και να αποδειξει οτι ειναι ικανη γι αυτη την θεση ολο και καποιον απ τα σωματα θα καθαρησει..η τεσπα θα εμπλακει στην μαχη..καπως ετσι θα εξεληχθει η μαχη νομιζω..:orly:

η Tsunade δεν έχει καθόλου chakra, αν καταφέρει να κλάσει στον Pein εγώ ρίχνω d20 και αν πάει κάτω από 10 σταματάω το nauto

night_wizard np :P στο λέω για να μην κανεις την ίδια αηδία που είχα κάνει εγώ πριν κάμποσο καιρό!

Edited by the.flame.alchemist, 16 January 2009 - 19:48.

#2920 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 16 January 2009 - 19:46

η Tsunade δεν έχει καθόλου chakra, αν καταφέρει να κλάση στον Pein εγώ ρίχνω d20 και αν πάει κάτω από 10 σταματάω το nauto

night_wizard np :P στο λέω για να μην κανεις την ίδια αηδία που είχα κάνει εγώ πριν κάμποσο καιρό!

δεν καταλαβα και πολλα απ αυτα που ειπεσ αλλα κοιτα...η σκεψη σου ειναι σωστη..αλλα σκεψου και το οτι αν η τσουναντε απλα κα8εται και παρακολου8ει..τοτε μπορει να της βγαλουν απο χοκαγκε...και δεν νομιζψ να το 8ελει αυτο κα8ολου..

#2921 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 16 January 2009 - 20:14

δεν καταλαβα και πολλα απ αυτα που ειπεσ αλλα κοιτα...η σκεψη σου ειναι σωστη..αλλα σκεψου και το οτι αν η τσουναντε απλα κα8εται και παρακολου8ει..τοτε μπορει να της βγαλουν απο χοκαγκε...και δεν νομιζψ να το 8ελει αυτο κα8ολου..

ας μην ξεχνάμε πως η Tsunade είναι mainly defensive ninja. η δουλειά τις είναι να healari και το έχει κάνει παρα πολύ καλά μέχρι τώρα. δεν καταλαβαίνω γιατί ο περισσότερος κόσμος μετράει μονο το dmg. χωρίς έναν cleric δεν κάνεις τίποτα Ο_Ο
σε μια ομάδα ο καθένας έχει την δουλειά του, ο ένας κάνει damage, ο ένας είναι dexterous, ο ένας κάνει heal, and D&D speaking, ο ένας κάνει arcane damage, ο άλλος divine,ο άλλος melee :P
η Tsunade είναι healer, όπως έχει πει πιο πριν στο manga όλες η ομάδες ninja είναι με healer ninja γιατί χρησιμεύει παρα πολύ.
speaking about healing ο Naruto δεν κάνει, αυτό δεν τον κάνει άχρηστο. ο hokage είναι hokage όχι για να σφάζει αντιπαλους, είναι hokage επειδή ξέρει να κουμαντάρει το χωριο.
και μην ξεχνάς ποσο σκίστηκε η Tsunade για αυτό το χωριο, ξόδεψε όσο chakra είχε για να Healari σε τέτοιο επίπεδο που όχι μονο έγινε πάλι γριά αλλα με δυσκολία περπατάει.

#2922 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 posts

Posted 16 January 2009 - 20:20

Ενα απο τα καλύτερα chapter που έχω δεί!!!
Όπως είπαν πολλοί φαίνεται πλέον πόσο μεγάλωσε ο Naruto όχι μόνο σε δύναμη, αλλα φυσικά σε ωριμότητα κρατώντας την ψυχραιμία του όταν συνειδητοποίησε οτι ο Kakashi μπορεί να είναι νεκρός και ύστερα απο το σοκ της καταστροφής του Konoha.
Η μάχη παρολο που απαρτιζόταν απο κινήσεις που έχουμε ξαναδεί παρα πολλές φορές δεν έχασε σε κανένα σημείο το ενδιαφέρον της!
Είδαμε λίγο πώς λειτουργούν οι κινήσεις απο τα frog katas που έχουν μεγαλύτερη ακτίνα βολής απο την κανονική απόσταση που φτάνουν τα χτυπήματα του Naruto.
Ακόμα και τα summon ουσιαστικά ο Naruto μόνος του τα νίκησε με τις κινήσεις του και οι βάτραχοι το μόνο που έκαναν ήταν να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα (εκτός του sage tech frog song)!
Πάντως ο Pain αναμένεται κατ εμε να κάνει ένα φοβερό counter attack αφου περιμένει να επανέλθει η δύναμη του God Realm γι'αυτο έβαλε τα άλλα σώματα να τον προστατεύσουν. Με λίγα λόγια δεν είδαμε ακόμη τίποτα...
Έπεται πανικός......
Posted Image
Going Merry

#2923 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 16 January 2009 - 20:23

μολις το διαβασα και εγω!!!!!!!!!!
ειχα ξεχασει οτι σημερα ειχαμε καινουργιο chapter...........ντροπη!!!!

το μονο που εχω να πω ειναι οτι το chapter Τα σπαγε κανονικα!!!
το μονο που μου την εσπασε ηταν οτι εχει λιγες σελιδες.........και οτι δεν μπορω να περιμενω μεχρι την αλλη παρασκευη για να δω την καινουργια τεχνικη του Naruto.....:cry5:

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#2924 manuel

manuel

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 16 January 2009 - 20:25

ας μην ξεχνάμε πως η Tsunade είναι mainly defensive ninja. η δουλειά τις είναι να healari και το έχει κάνει παρα πολύ καλά μέχρι τώρα. δεν καταλαβαίνω γιατί ο περισσότερος κόσμος μετράει μονο το dmg. χωρίς έναν cleric δεν κάνεις τίποτα Ο_Ο
σε μια ομάδα ο καθένας έχει την δουλειά του, ο ένας κάνει damage, ο ένας είναι dexterous, ο ένας κάνει heal, and D&D speaking, ο ένας κάνει arcane damage, ο άλλος divine,ο άλλος melee :P
η Tsunade είναι healer, όπως έχει πει πιο πριν στο manga όλες η ομάδες ninja είναι με healer ninja γιατί χρησιμεύει παρα πολύ.
speaking about healing ο Naruto δεν κάνει, αυτό δεν τον κάνει άχρηστο. ο hokage είναι hokage όχι για να σφάζει αντιπαλους, είναι hokage επειδή ξέρει να κουμαντάρει το χωριο.
και μην ξεχνάς ποσο σκίστηκε η Tsunade για αυτό το χωριο, ξόδεψε όσο chakra είχε για να Healari σε τέτοιο επίπεδο που όχι μονο έγινε πάλι γριά αλλα με δυσκολία περπατάει.

σε βρισκω σωστο σε οσα λες..αλλα ξεχνας κατι..απ την αρχη ολοι ξερουμε οτι χοκαγκε γινεται αυτος ο οποιος θα μπορει να προσταψει ολο το χωριο απο καθε σχεδον πιθανο αντιπαλο..αν οχι απ ολους..η τσουναντε ειναι απ τους δυνατοτερους νιντζα χορια την χιλινγκ που κανει και εκει ειναι μαεστρος..και επιλεχτηκε αυτη για χοκαγκε γιατι ο τζιραγια δεν δεχτηκε...αρα ηταν η επομενη λυση...και 8υμησου ποσο δυνατη την εδεικσε στην μαχη με τον οροτσιμαρου...τεσπα..η τσουναντε οντως βοηθησε το χωριο μεσο αυτου που ξερει καλυτερα...αλλα οκ δεν μπορουσε να κανει χιλινγκ και να πολεμαει ταυτοχρονα...γι αυτο και τωρα ειναι ετψ...τα εδωσε ολα εκει που ξερει καλυτερα
και κλ εκανε..:terror2:

#2925 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 posts

Posted 16 January 2009 - 21:45

Πω ληπω μερικες μερες και με βαζετε να διαβαζω 10-15 pages....:deadga6:!
Να πω και εγω τα ιδια?.... Θα πω και εγω τα ιδια....^_^ Το chapter τα εσπασε απλα και χωρις περιαυτολογιες.
Σχετικα με την Tsunade καθε φορα λετε το ιδιο πραγμα μερικοι και καθε φορα οι υπολοιποι σας λεμε....H TSUNADE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FIGHTING TYPE. :) Ειδικευεται στο healing και οπως ειπε ο manuel εκανε αυτο που ηξερε καλυτερα την πιο κρισιμη στιγμη.

Πρωτη φορα βλεπω τοσο cool τον naruto απ' ολες τις αποψεις και χαιρομαι γιατι πολλακης εχω οτι ειμαι Naruto fun:nbleed:. Αυτη την στιγμη ειναι κατα την γνωμη μου ο πιο cool anime char στα οngoing.
Επειδη με πιεζει ο χρονος δεν θα πω τπτ εκτος του οτι αναμενω το επομενο chapter.
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler: