JESUS GYES τι σκευωρίες και προπαγανδες βρισκετε σε ενα παιδικο shounen manga? Ελεος.. Βρε σειριε στο χω ξαναπει μην τα βλεπεις ολα απολυτα και μαυρα (ειπε η σοφη δεκαφταχρονη)
και ποια μαυριλα λες, ποια ελαχιστα σημαδια ανθρωπιας?
και τελος αν δεν υπαρχει τιποτα ισιο στον κοσμο του ναρουτο, just drop it!
γενοκτονίες,θανάτους,απελπισμένα άτομα,ψέματα, και πολλά άλλα, μόνο εγω τα εχω δει δλδ?
που το είδες το παιδικό σε όλο αυτό?
και γιατί να ντροπάρω κάτι επείδη δείχνει άσχημα γεγονότα...κοίτα καλός η κακός είμαι 22 χρονών...δεν θέλω να βλέπω πεταλουδίτσες και αρκουδάκια τις αγάπης....΄΄οχι πως το ναρούτο είναι για ενίλικες,αλλά κάποια πράγματα δεν είναι τόσο παιδικα......
Αυτο εκει ειναι το προβλημα. Οτι πολλοι αδυνατουν ακομα να συνειδητοποιησουν οτι εχουμε ξεφυγει απο τα ναρουτο των sexy no jutsu, και τα rasengan/oodama rasengan. Παιδια, προχωρησαμε. Ο Ναρουτο και οχι μονο αυτος, στα σιπουντεν εχουν τρελο power up, το οποιο κιολας εχει παρουσιαστει αναλυτικα. Το ρασεν σουρικεν που ειδαμε ολοι τι ζημιες κανει, δεν το πηρε ετσι απλα. Ειδαμε τι προπονηση εκανε. Μετα, πηγαμε στα sage mode. Ε, πιστευω πως δεν υπαρχει καποιος εδω μεσα που να μην αναρωτηθηκε ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ!
Επισης, απο τη στιγμη που το ναρουτο απο την αρχη βασιζεται στην ιδεα "οι νεοι ξεπερνανε τους παλιους", μια φραση που την βλεπουμε ολη την ωρα, τι αλλο πρεπει να δουμε για να καταλαβουμε οτι ΝΑΙ ο ναρουτο ειναι πιο δυνατος απο τον κακασι τωρα πια? Αφου το παραδεχτηκε ο ιδιος μωρε περα ολων των αλλων! Καλα ο πατερας του Τσοζι ειναι σαφως ξεπερασμενος προ πολλου. Δεν καταλαβαινω που σκαλωνετε. Ξεπεραστε τα ναρουτο και προχωρειστε στα σιπουντεν. Ειδαμε ο κονοχαμαρου τι εκανε. Πανω σε αυτη την ιδεα βασιζεται το ναρουτο τι να κανουμε!
Εγω αν δω τελικη μαχη στο ναρουτο κονοχαμαρου vs ναρουτο δε θα παραξενευτω αν νικησει ο κονοχαμαρου (φυσικα αν κανει undergo την ιδια προπονηση ε!)! Εδω εμαθε το ρασενγκαν απο 5 κουβεντες που του χε καποτε πει ο ναρουτο ο οποιος ειχε κανει 2 βδομαδες. και ποσο ειχε κανει ο 4ος? Ετσι ειναι. Οι νεοι ειναι παντα καλυτεροι στον κοσμο του ναρουτο.
Και κατι τελευταιο. Ο ναρουτο κουβαλαει στην πλατη του τη δυναμη του τεταρτου, την προπονηση του Τζιραγια και ενα κιουμπι (=ανεξαντλητη πηγη τσακρα).
Ε πιστευω σε καλυψα the.flame.alchemist
2η ένσταση...μου συγκρίνεις τον ναρούτο με τον 4ο βάση του ρασένγκαν...ο ένας ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕ την τεχνική από ΜΟΝΟΣ του...ο ναρούτο απλά την έμαθε...έχει τεράστια διαφορά..
τα περισότερα που είπες είναι σωστά. αλλά μιλάμε για επικές μάχες..όχι για εξηγήσεις.
δεν μπορούν όλοι να σκεύτοντε με τον δικό σου τρόπο..μην το πάρεις επιθετικά. τελείος φιλικά μιλάω....
μιλάμε για το πόσο επική θα είναι η μάχη ξαναλέω και όχι αν ο ναρούτο αξίζει την νίκη..που εγώ πιστεύω πως δεν αξίζει τίποτα ενάντια στον πέιν...