Χαχα εχουμε τη χαρα και την τιμη να μιλαμε με τον 1ο και τον 2ο!!
Σωστα, θα πρεπει να μας αρέσουν οι αναίτια κακοί, Σασουκε, Οροτσιμαρου Πειν κλπκλπ... ("μα δεν ειναι αναιτια κακοι!μα ο Σασουκε θελει να παρει εκδίκηση διοτι μπλα μπλα! μα αφου ο Οροτσιμαρου επειδη του πηραν τη θεση του Χοκακε μπλα μπλα! μα ο Πειν θελει να εχει πολλα κατοικιδια κλπκλπ!..." ξερω ξερω) 
Το πρώτο σχολιο μου το ξαναδιαβασα μπορει να φαινεται ειρωνικο! Δεν ειναι! ηθελα να αστειευτω με το τυπογραφικο λαθος (για αποφυγη παρεξηγησεων!) 
oh please! proton είναι προσβολή να βάζεις μαζί sasuke και orochimaru με τον Pein στην ίδια πρόταση. δεύτερον, δεν νομίζω ο Seirios να εννοούσε τον sasgay ως το σωστό δρόμο του κακού

tbh ποτε δεν τον θεώρησα κακό εγώ, απλά ένα emo παιδάκι που δεν ξέρει τι του γίνετε.
ο sasuke έμαθε πως ο αδερφός του πέθανε για αυτόν και την konoha και είπε ok! τώρα είμαι με το μέρος του αδερφού μου, ΑΣ ΚAΨΩ ΤΗΝ "ΚΟΝΟΗΑ".well θα γίνει emo πάλι γιατί όταν φτάσει θα είναι ήδη όλα καμένα.
ρε παιδιά, τώρα σοβαρά, καταλαβαίνω ο naruto να αρέσει στα κορίτσια, αλλα ffs γιατί να αρέσει σε εσάς τα αγόρια? cool κίνησης? naaah. cool appearance? naah. wtf does he have? just an idiot.
τουλάχιστον η akatsuki είναι λίγο πιο σοβαροί από τους περισσοτερους καλους. και αυτό το αποδεικνύει και η κίνηση που έκανε ο Pein και το ότι έσφαξε Jiraiya και (hopes) kakashi