Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2311 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 15 December 2008 - 17:30

συμφωνω για αλλη μια φορα με τον freak ,,,ακομα ο konohamaru δεν μπορει να γεινει πιο copy-paste λες και βλεπουμε τον ναρουτο με κασκολ να κανει για πρωτη φορα το rasengan,,,,πολυ μου την εσπασε ,,κατα τη γνωμη μου επρεπε να εκανε καποια αλλη τεχνικη που 8α του μαθενε ο sensei του

#2312 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 15 December 2008 - 17:34

κατά την γνώμη μου, ένας χαρακτήρας σαν τον konohamaru θα μπορούσε και να πεθάνει, μαζί με τον ebisu αυτή την στιγμή. εκτος από το ότι μου την βαράει :P, είναι ότι πρέπει για να εξαγριωθεί ο naruto, ειδικά αν τελικά ΔΕΝ έχει πεθάνει ο kakashi.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2313 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 15 December 2008 - 17:36

το μονο που δεν συμμφονω ειναι το να συμετειχαν οι hinata,lee,neji klp στις μαχες προφανως τα επιπεδα της μαχης δεν ειναι για αυτους,,,αν ημουν ο kishimoto δεν θα ειχα που να τους βαλω (μην απαντισετε χυδεα :P:P)

#2314 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 15 December 2008 - 19:41

Κοιταχτε μιας και διαβασα τα παραπανω ποστ δεν μπορουσα να μεινω και εγω αμετοχος(1.5 βδομαδα εχω να ποσταρω:cry5:).Γενικα σε γενικες γραμμες αυτο που εχω καταλαβει ει9ναι η απογοητευση μερικων φιλων οτι το ναρυτο εχει ξεπεσει σε επιπεδο στρατηγικης και αποτελει ενα μανγκα που το ενδιαφερουν μονο οι μαχες.Ασ το δουμε απο μια διαφορετικη γωνια το 8εμα.Ακουστηκε οτι μετα το volume 27 το ναρουτο εχει ξεπεσει και δεν προσφερει τπ καινουργιο περα απο μαχες
[QUOTE][Ολες οι μαχες ειναι μονο brutal και επιδειξη δυναμης. Πουθενα μυαλο, στρατηγικη και φυσικα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? /QUOTE]
Δλδ μαχη sakura ηταν μονο δυναμη με τη chiyo.Μαχη του gaara me deidara το ιδιο...ο καημενος ο γκαρα εχασε γτ δεν ειχε πολ δυναμη οχι γτ ο αλλος χρησιμοποιησε καλυτερα το μυαλο του....shikamaru ναι οντως οταν νικαει τον ακατσουκι ειναι μονο brutal τπ αλλο..o jiraya ναι και αυτος μονο brutal ...(ama 8ες εχω κι αλλες μαχες να σου πω αλλα κουβεντα να γινεται)

[QUOTE]Στο Ναρουτο ειδαμε NEJI, Kiba, Hinata, Lee, Gaara, Shino να εχουν καλες μαχες με πολυ μυαλο και πολυ δραση. Τωρα τιποτα. Αν εξαιρεσεις τον Σικαμαρου, ολες οι μαχες δεν εχουν τιποτα το ιδιαιτερο και θυμηζουν Dragonball[/QUOTE]

Δλδ τι παραπανω περιμενες να κανουν..Ολοι εχουν μεγαλωσει και πλεον συμμετασχουν σε αποστολες λογικο ειναι να τους βλεπουμε λιγοτερο στο μανγκα.Μην ξεχνας ομως οτι ολοι εχουν βοη8ησει οποτε μπορουσαν το ναρυτο.Το γεγονος οτι δεν τουσ βλεπουμε τοσο συχνα σε μαχη εμενα δε μου φαινεται και τοσο κακο.Οσο μεγαλωνει η ιστορια λογικο ειναι να βλκεπουμε τους κεντρικους ηρωες και οχι τοσο τους φιλους τους.Απο κει και περα ολοι βοη8ησαν οταν επρεπε και με το παραπανω και αυτιο ειναι που μετραει.

[QUOTE]..Ευτυχως που εχει ριξει λιγη πλοκη μεσα, αλλα και παλι...
[/QUOTE]
Αυτο το αφηνω ασχολιαστο.Πιο πολυ πλοκη εχει τωρα παρα οταν ο ναρυτο ηταν μικρος αν και στηριζεται λιγοτερο στην πλακα και περισσοτερο στη εξελιξη των χαρακτηρων.Βασικα το μανγκα εχει αλλαξει σε μεγαλο βα8μο γενικα με ολη την εξελιξη του χαρακτηρα και αυτο ειναι για μενα που μετραει.Τωρα ολα αυτα βεβαια γουστα ειναι σε αλλουσ αρεσει σε αλλους δεν αρεσει :tensai:

υ.γ πολυ γελιο περιγραφη του ναρουτο για το ρασενγκαν και η αποδοση σε σεχι τζουτσου απο τον κονοχαμαρου:hahaha:

Posted Image

#2315 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 16 December 2008 - 15:28

Βασικά, κάτι που λείπει από το τωρινό Naruto είναι η σκοπιά και το πάθος του ίδιου του πρωταγωνιστή. Η αλήθεια έιναι ότι ο Naruto δεν έχει τώρα τελευταία και πολύ panel time, ειδικά μετά από όλη την ιστορία των Uchiha. Έχοντας, όμως, βάλει μια άνω τελεία σ'αυτούς πλέον, o Kishimoto θά'θελε να δείξει και άλλους χαρακτήρες που παραγκωνίστηκαν. Και ο Naruto έγινε δευτεραγωνιστής. (Υπάρχει τέτοια λέξη; )

Η αλήθεια έιναι πως μου λείπει ο όλος παθισμένος ηρωισμός του Naruto, αλλά τα πράγματα είναι λογικό να έγιναν κάπως πιο "χλιαρά", επειδή κι αυτός μεγάλωσε και ο ενθουσιασμός του παιδιού έχει εξατμιστεί κάπως.

ΑΛΛΑ.

Από την αρχή της επιστροφής του Naruto μετά από τα τρία χρόνια, ο Kishimoto έχει προετοιμάσει το έδαφος για μάχες με πολύ πάθος και τον Naruto σε πρώτο πλάνο. Απλά σκεφτείτε τί θα κάνει ο Naruto έτσι και μάθει για την Konoha.

Πιστεύω πως είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, γι'αυτό μερικοί δείχνουν να βαριούνται. Τουλάχιστον, έτσι νομίζω. Το θέμα είναι πως το Naruto δεν έχει μόνο μάχες, αλλά και ιστορία. Και αυτή πρέπει να ειπωθεί και να παρουσιαστεί κατάλληλα.

Εγώ προσωπικά έχω πολύ μεγάλες προσδοκίες από το επόμενο arc μετά την καταστροφή της Konoha. Χι,χι...:congrats:

Posted Image

#2316 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 December 2008 - 18:21

Βασικα εγω 8α διαφωνησω με το σχολιο οτι πλεον ο ναρυτο δεν εχει πα8ος.Εω 8υμαμαι οτι απο την εποχη που ηταν μικρος οι στοχοι του δεν εχουν αλλαξει..Συνεχως προπονειται ακαταπαυστα για να ξεπερασει τον σασουκε και να τον επαναφερει στην κονοχα-και παραλληλα να αναγνωριστει απο ολους οτι ειναι αξιος να γινει χοκαγκε.Αυτο βεβαια μπορει να μην φιανεται σε τοσο μεγαλο βα8μο με τα γεγονοτα της σασουκεειαδας αλλα αυτο δε σημαινει οτι ο ναρουτο δεν εχει τοσο μεγαλο πα8ος πλεον.Απλα τοσο οι μαχες που εγιναν και γινονται επισκιαζουν ως 1 βα8μο την ιδια την προπονηση του ναρυτο και την εξελιξη του...Βεβαια το πως αυτο 8α βγει εξω εξαρταται απο την επικειμενη μαχη ναρουτο παιν οπου εκει 8α δφουμε κατα ποσο ο ιδιος εχει ωριμασει τοσο σωματικα οσο και πνευματικα.Βεβαια με τον κισι ποτε δε ξερουμε αλλα το μελλον 8α δειξει:hahaha:

Posted Image

#2317 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 16 December 2008 - 19:30

Τις επομενες δυο εβδομαδες μαλλον δεν θα εχουμε τσαπτερ

ηδη εχουν βγει 2 σποιλερ,ενα απο τα δυο ειναι το αληθινο λογικα και ο λογος ειναι οτι τις τελευταιες εβδομαδες παντα το αληθινο σποιλερ βγαινει την Τριτη αλλα χωρις εικονες κατι που δυσκολευει ακομα και τους ιαπωνες να καταλαβουν ποιο ειναι το αληθινο.

Both the spoiler provider #1 and spoiler provider #2 showed back up in the thread semi-recently. From the resulting discussion, 2ch seems to think #2 is fake while #1 is true. It's a tough game, though. This stuff is just based loosely on the style of the poster, and it's not something you can tell with any accuracy

το πρωτο
Spoiler:

το δευτερο και (καλυτερο) :hahaha::hahaha:

Spoiler:

Αν και το δευτερο μου αρεσει πολυ πισετυω πως το πρωτο εχει περισσοτερες πιθανοτητες για 2 λογους
1)ειναι μικρο
2)στο δευτερο γινεται της κακομοιρας :burningbe3:

αλλα και το δευτερο εχει και αυτο τις πιθανοτητες του,θα ξερουμε σιγουρα αυριο.\

"the invincible Pain's violent/murderous act".
το preview του τελευταιου τσαπτερ ταιριαζει γαντι στο δευτερο σποιλερ αλλα οπως ξερουμε αυτο δεν εχει καμια σημασια.

#2318 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 16 December 2008 - 19:44

O tendou pain ποιος ειναι???Τον εχουμε δει???
Posted Image
Posted Image

#2319 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 December 2008 - 23:24

το 2ο παιζει να ειναι ψευτικο.....ειναι πολυ καλο για να εινια αληθινο:hahaha:

qzMHWHd.png

#2320 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 16 December 2008 - 23:32

ένα λέω, αν ύπαρξη τέτοιος χαμός όπως λέει το 2ro spoiler την παρασκευή στο ff themed anime party θα αγκαλιάσω έναν έναν όλους τους ανθρώπους μέσα.... LETS HOPE να πεθάνει άπειρος κόσμος :D όσον αφορά το tendou πέιν/nagato μου αρέσει η ιδέα, καλύτερα από το να είναι ο σάπιος που φανταζόμουν :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2321 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 17 December 2008 - 02:05

Οντως το δευτερο ειναι πολύ καλο για να ειναι αληθινο

τα πραγματα εχουν μπλεχτει καθως απο οτι διαβασα πριν απο λιγο,βγηκε ενας στο ιαπωνικο φορουμ και ειπε οτι ο ιδιος ειναι αυτος που εδωσε και το αληθινο σποιλερ της προηγουμενης εβδομαδας και οτι και τα δυο ειναι fake,λεει επισης οτι θα δωσει εικονες και text το απογευμα η το βραδυ(δηλαδη μεσημερι στην Ελλαδα)

αλλα κλασικα μπορει να ειναι και αυτος ενας ακομα λαλακας γιατι εχει διαφορετικο id post

τεσπα αυριο το μεσημερι θα ξερουμε.

#2322 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 17 December 2008 - 03:14

Βρήκα κάτι καλύτερο.. δεν ξέρω άμα είναι αλήθεια η όχι.. εμένα μου φαίνεται πιο αληθοφανές πάντως.

Spoiler:

Και ένα αλλο..
Spoiler:

Edited by Angelbless, 17 December 2008 - 03:21.

#2323 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 December 2008 - 03:57

Full αγωνια απλα......
Πρωτη φορα θελω τοσο πολυ να ποιασω chapter στα χερια μου

qzMHWHd.png

#2324 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 17 December 2008 - 10:51

Αν και δε διαβαζω spoiler τολμω να ταυτιστω με την αποψη του rin γτ πλεον τα γεγονοτα στην κονχα εχουν παρει τρελο ρυ8μο.Ελπιζω παντως ο pain να αφησει το ramen shop ανεπαφο γτ πραγματικα πιστευω οτι αν το δει ο ναρουτο κατεστραμμενο τοτε ειναι που 8α ορκιστει να τον σκοτωσει....:tensai:

Posted Image

#2325 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 17 December 2008 - 12:28

Τελικα το δευτερο σποιλερ μαλλον ειναι και το αληθινο γιατι η εικονα ταιριαζει με αυτο,ποιος το περιμενε :D

pic
Spoiler:

omg !!!δεν μπορω να περιμενω να γυρισει ο Ναρουτο !!!!!

και θα δουμε και Nagato σε αυτο το τσαπτερ