Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#2281 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 12 December 2008 - 12:15

Πολύ ωραίο chapter (όχι καλό, ωραίο :P).
Μου άρεσε το flashback με K-maru/Naruto και γενικά όλη η φάση με τον Pain.

Εντάξει τώρα που ο Pain ξέρει που είναι ο Naruto αλλάζουν λίγο οι προοπτικές της Konoha. Θα δούμε...

Πάντως είναι φανερό ότι ο K-maru έμαθε Rasengan κατά την διάρκεια του "Sasukιαδα" Arc (μετά τον Hidan/Kakuzu) αφού κάπου εκεί μας έδειξε τα σημάδια του Kage Bushin, αλλά την ιδέα την είχε δουλέψει μέσα στην τριετία. Μπορεί ο θάνατος του θείου του να του έδωσε έναυσμα για training. Προφανώς είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιεί σοβαρά...

Μετά από αυτό για να ισιώσω πάντως θέλω να δω τον Naruto να το κάνει με το ένα χέρι (χωρίς Kyuubi chakra).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#2282 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 12 December 2008 - 14:06

Εγω δε θυμαμαι να εχει ειπωθει ποτε ο ναρουτο τον θεωρει μικρο του αδερφο, αλλα ακομα και να εχει ειπωθει και να το χω ξεχασει, το γεγονος οτι δεν ειναι στην κανονικη του οικογενεια δεν αλλαζει.

Πρώτον, χαλαρά. Φαίνεται πως είσαι τσαντισμένη.

Δεύτερον, o Naruto δεν έχει οικογένεια "κανονική" και ακριβώς γι'αυτό το λόγο προσπαθεί να φέρει πίσω τον Sasuke. Τον *θεωρεί* αδερφό του. Εφ'όσον δεν έχει εξ'αίματος, φτιάχνει μια μέσω συναισθηματικών δεσμών. Ένας από αυτούς είναι *και* ο Konohamaru.

θελω να πω, οπως πολυ σωστα ειπαν τα παιδια, το ρασενγκαν ειναι κατι που ημι-εφτιαξε ο τεταρτος, το διδαξε στον δασκαλο του(J) και ο J του οταν o 4os πεθανε, στο παιδι του(N). Eτσι, επειδη ο J ειχε ονοματισει και τον ναρουτο και θεωρουνται οικογενεια τα 3 τους, ηταν λιγο κουλο οταν ειδαμε κι ο κακασι να ξερει το ρασενγκαν αλλα δεν εντυπωσιαστηκαμε μιας και ειναι copy ninja και εχει κατι χιλιαδες τεχνικες, αφηστε που ειναι οκ για εναν νιντζα του βεληνεκους του να εχει μια τοσο υψηλη τεχνικη οπως τη λενε ολοι.

Στο post αυτό αναφέρεται ακριβώς ο λόγος που το Rasengan μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άλλους: είναι μια τεχνική, ένα justu και όπως όλοι ξέρουμε, οι τεχνικές έρχονται και παρέρχονται. Το μόνο που χρειάζεται είναι το κατάλληλο chakra και ανάλογος έλεγχος. Εξ'ού και το γενονός ότι και ο Kakshi το ξέρει. Δεν έχει ειπωθει πουθενά πως το Rasengan είναι μια τεχνική που μόνο οι Namikaze τό'χουν σε απολκειστικότητα.

Επίσης, όπως λες κι εσύ, ο Jiraiya είχε ονοματίσει τον Naruto, δεν ήταν συγγενής εξ'αίματος. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να θεωρείται οικογένεια μέσω των συναισθηματικών δεσμών που δημιούγγησε με τον Minato και την Kushina. Αυτό είναι και ένα άλλο κεντρικό θέμα της όλης ιστορίας του manga, Πέρα από το κυνήγι για τα όνειρα, τη δυνατή θέληση, κ.τ.λ. : οικογένεια είναι αυτοί που εμείς τους θεωρούμε οικογένει και όχι αυτοί που κουβαλ'ανε το ίδιο αίμα με εμάς. Ο Sasuke είναι τρανή απόδειξη αυτού, μικρός αδερφός να θέλει να σκοτώσει τον μεγάλο. Οικογένεια με την πατροπαράδοτη έννοια δε το λες με τίποτα.

Ε τωρα, δεν μπορει να πεταγεται ο σαρουτομπι και να πεταει κι αυτος ρασενγκαν. καταρχην ειναι υπερβολη, διοτι εμεις ξεκινησαμε ξεροντας οτι αυτη τη τεχνικη την ξερουν 2 ατομα εν ζωη, ο τζιραγια και ο ναρουτο..προστεθηκε ο κακασι.. και τωρα ο μικρος?

Επισης απο την αρχη μας πρηζουν ποσο καλος ειναι ο ναρουτο και παντα αυτος ειναι που τους ξελασπωνει ολους.. Για αυτο εμαθε αυτη την τεχνικη και για αυτο τον παρομοιαζαν με τον τεταρτο (και μαλιστα οτι θα τον ξεπερασει).. Δεν μας ειχε κανει ομως μια προετοιμασια ο κισι οτι και ο κονοχαμαρου ειναι μια απο τα ιδια..

Ξέχασες πόσες φορές ο Kishimoto τους έχει παρουσιάσει ως διδυμάκια; Πως κουβαλούν τον ίδιο αυθορμητισμό, ενθουσιασμό και καμιά φορά κωμικότητα; Πόσες φορές τους ζωγράφισε πλάι-πλάι με την ίδια χαζούλικη έκφραση; Πόσες φορές αντέγραψε ο Konohamaru τον Naruto στο sexy no jutsu και γενικά στη συμπεριφορά; Και φυσικά, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι έχουν το ίδιο όνειρο, να γίνουν Hokage.

ελα τωρα μην τρελαθουμε. μας λεγαν οτι ειναι πολυ ουαου ο ναρουτο που εκανε κατι τετοιο μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα ενω ο πατερας του ηθελε ποσα χρονια (και το αφησε κι ανολοκληρωτο) και πεταγεται ο κονοχαμαρου και εχει κανει κ αυτος το ιδιο?

Όπως είπε και ο Kakashi, η νέα γενιά είναι καλύτερη από την προηγούμενη. (Seraphimon, σωστός.)

(επισης, αν τα σποιλερ ειναι αληθινα, ειναι δηλαδη, πως γινεται ο πειν να αποκρουει 2 τσιντορι απο κακασι να τρωει ενα ρασενγκαν απο τον μπομπιρα?)

Επειδή ακριβώς είναι "μπόμπιρας" και κανένας δε θα περίμενε τον μπόμπιρα να ξέρει κάτι τέτοιο. Όπως ακριβώς κανείς δε περίμενε τον Naruto όταν εκείνος ήταν μπόμπιρας να το ξέρει. Ο Pain είχε ακούσει για τον Kakashi, επειδή είναι ξακουστός κ.τ.λ. οπότε ήταν προετοιμασμένος και σε ετοιμότητα για την δύναμή του. Για τον Konohamaru όχι. Ήταν μια έκπληξη που τον πέτυχε. Υποτίμησε τον αντίπαλο και αυτό του στοίχισε.

Πάω να διαβάσω το chapter τώρα και επανέρχομαι.

EDIT: ΟΡΜΑ, Konohamaru!! :riiight: Έγραψε ο μικρός. Αν και δε το βλέπω να δουλεύει και πολύ, είχε πολύ καλή φάση. Και πολύ γέλιο!

Ο Pain είναι Καθίκι.&- Μισήστε με όσο θέλετε, αλλά είναι και μάλιστα με Κ κεφαλαίο. "Last warning from God"... ρε, τράβα πνίξου! :madtodeath: Πόσο μου τη σπάνε αυτοί οι villains που την έχουν δει θεοί! Naruto, ψυχή μου, να τον τσακίσεις περικαλώ πολύ! ΟΥΣΤ!:roar:

Με ανησυχεί η τελευταία σελίδα... λέτε να ανακάλυψε το μέρος που βρίσκεται ο Naruto;

Edited by Teachan, 12 December 2008 - 14:18.

Posted Image

#2283 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 12 December 2008 - 14:09

Πουτο ειδατε το ωραιο μωρε? Αηδια ηταν, ολο τα ιδια και τα ιδια. Ναι receiver transmitters ολη την ωρα λες και δεν το ξεραμε. Και αυτος ο Pain 3 σελιδες στο μπλα μπλα

'ΑΑΑ, δεν μπορειτε να αντισταθειτε στην πολυλογια μου, θα σας νικησω σε διαγωνισμο ορθογραφιαας' Ασε μας ρε φιλε. Τεσπα, lame, θα προσπαθησω να κανω drop κανα μηνα το manga μπας και δειξει λιγη πλοκη οπως ας πουμε, 'τι κανει ο kakashi?'

Ολο μου σπαει τα νευρα αυτος ο Kishimoto!
Posted Image

#2284 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 12 December 2008 - 14:18

To rasengan καπως μικρο ή εμενα μου φαινεται???:nosey:Το chapter μια χαρα ητανε αφου προχωραει η ιστορια και κατα πασα πιθανοτητα στο επομενο ή στο μεθεπομενο θα ερθει ο Naruto επειδη αποκλειεται να παει ο Pain μεχρι το Myobokuzan
Posted Image
Posted Image

#2285 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 12 December 2008 - 14:22

Πουτο ειδατε το ωραιο μωρε? Αηδια ηταν, ολο τα ιδια και τα ιδια. Ναι receiver transmitters ολη την ωρα λες και δεν το ξεραμε. Και αυτος ο Pain 3 σελιδες στο μπλα μπλα

'ΑΑΑ, δεν μπορειτε να αντισταθειτε στην πολυλογια μου, θα σας νικησω σε διαγωνισμο ορθογραφιαας' Ασε μας ρε φιλε. Τεσπα, lame, θα προσπαθησω να κανω drop κανα μηνα το manga μπας και δειξει λιγη πλοκη οπως ας πουμε, 'τι κανει ο kakashi?'

Ολο μου σπαει τα νευρα αυτος ο Kishimoto!

1000% σωστός φιλε! σύμφωνο απόλυτος. αυτή τι στιγμή ένα πράγμα πρέπει να γίνει. να σηκωθεί ο "hell realm" και να σφάξει και τον konohamaru και τον ebisu...φυσικά ξέρουμε πως δεν υπάρχει περίπτωση όμως =(
γενικά ο kishimoto κάνει διαφορες αηδίες... όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ φαντάζομαι τον "Real Pein" να είναι ένας σάπιος τυράς σα τον Emperor του Star Wars που έχει σαπίσει από την πολύ χρήση chakra η δεν ξέρω τι. :S μεγάλη αηδία :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2286 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 December 2008 - 14:29

Oι εκπαιδευτικές τεχνικές του Naruto πάντως είναι όλα τα λεφτά, αυτό έχω να πω. Η αλλιώς πώς μπορεί το oiroke no jutsu να βοηθήσει στην εκπαίδευση των Genin του Konoha. Είδα την μέθοδο διδασκαλίας του Rasengan και πέθανα στο γέλιο....

Aντε να δούμε και τι θα γίνει με τον αληθινό Pain. Πραγματικά εχω μεγάλη αγωνία να δω αν θα εμφανιστεί και αυτός στο Konoha ή εάν θα κατευθυνθεί προς την τοποθεσία του Ναruto κατευθείαν. Αν και αμφιβάλλω αν θα τον δούμε ξεκάθαρα για αρκετό καιρό ακόμη...

Ακόμη δεν έχω συνηθίσει την ιδέα ότι ο Konohamaru απέκτησε Rasengan για να είμαι ειλικρινής αλλά από την άλλη, είναι σημάδι του πόσο εξελίχθηκε και αυτός. Ούτως η άλλως ο Naruto δεν φάνηκε ποτέ να εχει κάποιου είδους κόλλημα στο να μοιραστεί τεχνικές με τους φίλους του και εφόσον είναι τόσο δεμμένος με τον Konohamaru είναι λογικό να θέλει να του μάθει κάτι χρήσιμο το οποίο θα τον κρατήσει ασφαλή σε μια δύσκολη ώρα.

Χρήσιμα στοιχεία παίρνουμε και από την κουβέντα God Realm - Tsunade στην οποία διαγράφεται ακόμη καλύτερα το σκεπτικό του Pain. Η όλη συγκρουση μεταξύ Konoha - Akatsuki μου έδωσε την αίσθηση πολιτικής σύγκρουσης αν και είμαι σίγουρη ότι κρυβονται περισσότερα πίσω από αυτό.

Τελικά με αυτό το Animal Realm ας αποφασίσουν τι είναι αγόρι η κορίτσι?????

Όσο για όσα λέγονται πιο πάνω έχω να πω για άλλη μια φορά ότι αν ο mangaka προχωρούσε την δράση με τα χίλια και μας τα έδινε όλα στο πιάτο το manga θα έχανε πολύ σε ενδιαφέρον. Ας το πάρουμε και λογικά. Υποτίθεται αυτήν την στιγμή ο Pain είναι στο Konoha και έχει προκαλέσει χάος. Τόσοι και τόσοι πεθαίνουν και πάνω από όλα υπήρχε η αγωνία για να μάθει την τοποθεσία του Naruto. Πέρα απο το Suspence που δημιουργείται γυρω απο την τύχη του Kakashi (και το οποίο προσωπικά ψιλοαπολαμβάνω με το να μαζεύω το κάθε στοιχείο που μου δίνεται) δεν είναι και της παρούσης να ασχοληθεί το manga με μία μάχη η οποία έχει ήδη τελειώσει. Προέχουν για τον δημιουργό άλλα πράγματα τώρα. Επιπλέον η εισβολή του Pain Στο Κοnoha είναι ίσως μια από τις πιο δραματικές σκηνές στην σειρά. Οι επιπτώσεις φαίνονται να είναι βαρύτατες όχι μόνο για το σύνολο του χωριού αλλά θα είναι και για τον Naruto.Προφανώς όπως προαναφέρθηκε αφού ο Naruto μάθει για όλο αυτό δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος. Αρα είναι λογικό και θεμίτο να μας παρουσιαστεί η όλη κατάσταση όσο πιο γλαφυρά και λεπτομερεστερα γίνεται για να κατανοήσει και ο αναγνώστης την βαρύτητά της.
Στοιχείο Suspense αλλά και συμβολικό αποτελεί επίσης και το ότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμη ο αληθινός Pain. Λογικά προκειται για τον εχθρό εκείνο τον οποίο μόνο ο Naruto θα είναι ικανός να νικήσει και όχι για ένα απλό puppet like σώμα.

Edited by iristella, 12 December 2008 - 14:40.

#2287 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 12 December 2008 - 15:24

κάνω post μια χρωματισμένη εικόνα του chapter, δυστυχώς είχα ελάχιστο χρόνο και δεν πρόλαβα να βάλω skies ούτε να την επεξεργαστώ καλά και η Tsunade βγήκε αθλια αλλα δεν πειράζει :P

[media]http://img156.imageshack.us/img156/7554/1201lt6.jpg[/media]

έχω κάνει και άλλες που βγήκαν πολύ καλύτερες άμα είναι θα τις ποστάρω κάπου κάποια στιγμή

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2288 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 posts

Posted 12 December 2008 - 18:29

Go imba Konohamaru save the world (e i mean konoha):hahaha::hahaha::hahaha:
Τώρα σοβαρά το ξεφτήλησε λίγο ο kisi το rasengan! Μα έλεος τόσο εύκολα μαθαίνεται μια

τεχνική Α class απο τον οποιονδήποτε? Ε τότε να μάθουν όλοι rasengan να μην τους νικάει

κανείς!!

Πάντος απο θέμα υπόθεσης προχωράει καλά το πράγμα μιάς και η Shizune έφτασε στο

πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο συμπέρασμα για την τεχνική του Pein οπου είχαμε πέσει

μέσα σε γενικές γραμμές , και επίσης έμαθε που βρίσκεται ο Naruto!!

Άντε ζυγώνει η ώρα για τη μεταξύ τους μάχη...
Posted Image
Going Merry

#2289 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 12 December 2008 - 19:39

Οντως.λιγακι κουλο το rasengan του Konohamaru... oh well, Kishi ειναι αυτος... επιτελους εμαθε κι ο Πειν οτι ο Ναρουτο δεν ειναι στη Konoha!!! αντε να δουμε sage techniques!!!

Posted Image

#2290 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 12 December 2008 - 20:39

.... Ο Konohamaru μπορει να χρισιμοποιη RASENGAN! Και ναι τον εμαθε ο Ναρουτο! Ομος ας μην βιαζομαστε οτι σκοτοσε και καλα ενα σομα του Pain εγω απο αυτα που ειδα μαλλον τον εστιλε ανεστιτο ή απλος τον ζαλισε ... και η μεγαλη στηγμη ξανα

Πώς είναι δυνατόν να ζαλίσει κάποιον η να λιποθυμήσει όταν αυτός ο κάποιος είναι πτώμα και απλά δέχεται εντολές μέσου chakra transmiter....

.......
Μετά από αυτό για να ισιώσω πάντως θέλω να δω τον Naruto να το κάνει με το ένα χέρι (χωρίς Kyuubi chakra).

Και εγώ ρε γαμώτο θέλω να κάνει rasengan με το ένα χέρι.. Για την ακρίβεια δεν θέλω να ξανακάνει kagebushin(τόσο εντονα,να μοιάσει λίγο στον kakashi που το κάνει στην αρχή πριν το δει ο άλλως για να κατανοήσει τις δυνάμεις του αντίπαλου)...

Τελικά το rasengan μ'άρεσε στο Konohamaru.. ήταν πολύ μικρο που δείχνει δεν είναι καν κοντά στο master.. Το rasengan θέλει μεγάλα επίπεδα chackra (πχ jiraya,naruto,Miyato), Επίσης με clone ρίχνει το μισό στο chakra άρα επίσης αδύνατον να το τελειοποιήσει

Με τον kakashi τι θα γινει γμτ ? πφφφ ρε kishimotooooooooooooooooooooooooooooooo

#2291 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 12 December 2008 - 23:20

Βασικα δε νομιζω να χρειαζεται τοσο πολυ chakra το rasengan, απλα οντως οι κλωνοι χαλανε πολυ...
Και τι, τωρα που εμαθε ο Pain οτι ο naruto δεν ειναι στην konoha θα φυγει ετσι? κουλο ακουγεται :S

Posted Image

#2292 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 posts

Posted 13 December 2008 - 00:23

Βασικα δε νομιζω να χρειαζεται τοσο πολυ chakra το rasengan, απλα οντως οι κλωνοι χαλανε πολυ...

Καλά το θέμα δεν είναι τόσο στο chakra όσο στη δυσκολία εκτέλεσης της τεχνικής.
Όσο για τους κλώνους νομίζω ούτε αυτοί χαλάνε πολύ απλά ο Naruto κάνει πολλούς και το έχουμε συνδέσει με πολύ chakra...
Εννοώ πως ο Konohamaru έναν κλώνο χρειάστηκε για να κάνει rasengan επομένως δεν χάλασε πολύ chakra για αυτόν.
Posted Image
Going Merry

#2293 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 13 December 2008 - 00:47

Μη το λες. Στα πρωτα επς το εξηγει αυτο. οσο για το πτωμα και το τσακρα που λετε στην πρωτη εκτελεση του ρασενγκαν_θα_με_βλεπετε_για100χρονια στον καμπουτο, αν θυμαστε δεν μπορουσε να χρησιμοποιησει healing jutsu στην πηγη επειδη το τσακρα του ναρουτου δεν επετρεπε την εισοδο αλου τσακρα στην περιοχη τησ πληγης..
Δεν νομιζω να το χε υπολογισμενο απο τοτες αλλα΄΄
Signature Removed

#2294 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 posts

Posted 13 December 2008 - 01:00

Δεν είπα οτι δεν θέλει πολύ chakra αλλα οτι είναι ακόμη πιο δύσκολο να διαμορφώσει το σχήμα του ώστε να γίνει το rasengan. Eξάλλου είναι και κίνηση Α class εννοείται πως θα θέλει πολύ chakra. Αν και πάλι νομίζω πως ο καθένας ανάλογα με το chakra του καθορίζει και το μέγεθος και τη δύναμη του αρα πάλι νομίζω είναι θέμα εκτέλεσης της τεχνικής.
Posted Image
Going Merry

#2295 Albatross

Albatross

Gomu no Pirates member

• Members
  • 55 posts

Posted 13 December 2008 - 01:07

Rasengan ο Konohamaru; Μπαααα....
Δεν μπορώ να πω ότι ξενέρωσα τελείως (όπως και να το κάνουμε εόναι Sarutobi κι αυτός) αλλά θα προτιμούσα να μην είχε γίνει...

Υποθέσεις περί της συνέχειας;

Εγω πιστεύω ότι ο Pain θα αποσύρει τα υπόλοιπα σώματα (ή πτώματα :P) και θα προσπαθήσει να την κάνει αμέσως για Myobokuzan. Έτσι θα τη γλιτώσει μάλλον κι o Konohamaru. Η Tsunade, όντας η μόνη που πλησιάζει την δύναμή του, θα προσπαθήσει να τον σταματήσει. Θα έχουμε μάχη λοιπόν, η οποία πιστεύω θα είναι σύντομη: Η Tsunade θα χάσει χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς και ο Pain θα αποδράσει...

Θα δούμε μάλλον τι έγινε με τον Kakashi και θα δείξει και Sasuke ίσως, ενω ταυτόχρονα όλοι θα πηγαίνουν προς Myobokuzan.
Posted Image