Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1786 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 October 2008 - 23:46

Αν και τα απλά possesed σώματα ήταν αδύνατο να νικηθούν τότε ο πραγματικός Pain θα ήταν αδύνατον να αντιμετωπιστεί απο τον οποιοδήποτε. Το ότι έχασε ένα σώμα δεν σημαίνει και πολλά αφου

Α)μπορεί να γίνει επαναφορά του στην ζωή από τα άλλα όπως ήδη είδαμε
Β) ο πραγματικός Pain ο οποίος λογικά είναι και πολύ πιο δυνατός αφου θα συγκεντωνει τις δυνάμεις όλων των realms σε ένα σώμα δεν βρίσκεται ανάμεσά τους.

Οπότε εξ ορισμού ο Pain είναι αδύνατο να πάθει κάτι από αυτην την μάχη......

#1787 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 24 October 2008 - 23:47

Σειριε, ο κισιμότο πιστευει στο να νικαν παντα οι καλουληδες:hahaha:

Posted Image

#1788 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 24 October 2008 - 23:52

Σειριε, ο κισιμότο πιστευει στο να νικαν παντα οι καλουληδες:hahaha:

είναι αγαθούλης μωρε ο κισιμότο...αχουτο!! γουτσου γουτσου!!!:burningbe3:

ναι ιριστελλα δεν είπα πως του κάναν κάτι απλα εγώ τον βλέπω στην μία σκηνή και στην αλλή του πέφτει ένα αμόνι στο κεφάλι..δεν πήρα γραμμή τι έγινε το δα 3 φορές για να το παρω χαμπάρι. μου φάνηκε πολύ ξαφνικό...
Posted Image
Spoiler:

#1789 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 October 2008 - 23:53

Αν και τα απλά possesed σώματα ήταν αδύνατο να νικηθούν τότε ο πραγματικός Pain θα ήταν αδύνατον να αντιμετωπιστεί απο τον οποιοδήποτε. Το ότι έχασε ένα σώμα δεν σημαίνει και πολλά αφου

Α)μπορεί να γίνει επαναφορά του στην ζωή από τα άλλα όπως ήδη είδαμε
Β) ο πραγματικός Pain ο οποίος λογικά είναι και πολύ πιο δυνατός αφου θα συγκεντωνει τις δυνάμεις όλων των realms σε ένα σώμα δεν βρίσκεται ανάμεσά τους.

Οπότε εξ ορισμού ο Pain είναι αδύνατο να πάθει κάτι από αυτην την μάχη......

βασικα δεν εχω καταλαβει κατι.Με το σωμα που εποιασε ο jiraya μπορεις να μου εξηγησεις,τι ακριβως εγινε?Αυτο ποτε μου δε καταλαβα καλα πως πεθανε

πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς,αγιασθήτο το όνομ..ε... λάθος θεός συγγνώμη....:erk:

πατερ ο nagato
ο εν τοις rain village
αγοιασθητο το pein
ελθετω η βασιλεια σου, ως εν konoha και επι του sand
το ramen υμων το επιουσιων δως υμιν σημερον
.............................................

ελπιζω να μην το τασακισα στα ορθογραφικα λαθη

qzMHWHd.png

#1790 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 October 2008 - 23:58

To σώμα που έπιασε ο Jiraiya πέθανε επειδή δεν ήρθε κανένα από τα υπόλοιπα για να το ξαναζωντανέψει. Προφανώς χρειάζεται να υπάρξει κάποια διαδικασία η οποία σχετίζεται με τα chakra transmiters...... Πχ στο τωρινό που έγινε λίγο χαλκομανία εάν επιστρεψει το God Realm θα επανέλθει στην ζωη (or whatever the state that it is into is called)

#1791 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 25 October 2008 - 00:02

πατερ ο nagato
ο εν τοις rain village
αγοιασθητο το pein
ελθετω η βασιλεια σου, ως εν konoha και επι του sand
το ramen υμων το επιουσιων δως υμιν σημερον

δι'ευχών τών ακατσουκι πατέρων ημών,κυριε ναγκατο παιν ο θεος,διελυσων και ψώφων κονόχα αμήν!

κοίτα το σώμα που πήρανε απο το τζιραϊα δεν μπορούσε ο πατέρας της ινο να μπει στο μυαλό του λόγο ενός ισχυρου τζουτσου που είχε κάνει ο παιν. και πήραν τα σκουλαρίκια που είχε άνω του και κατάλαβαν σε τι χρησημεύουν...
Posted Image
Spoiler:

#1792 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 25 October 2008 - 00:02

εμενα μου αρεσε παντως το chapter
lol what?man ο pein ειναι μονος του.Για αυτον τα σωματα του ειναι σαν τα χερια και τα ποδια του.Με τον jiraya δεν ηταν 6vs1 ηταν 1vs1,ενα μυαλο εχουν,αυτο μετραει.Aν ηταν ετσι τοτε ολοι οι puppeters θα ηταν αδερφες,για να μην σχολιασω τον kiba με τον κοπροσκυλο,τον orochimaru με τα forbidden jutsu που καλουσε νεκρους,τον Jiraya με του βατραχους και τον ναρουτο με την αλεπουδιτσα με τις 9 ουρες

αλλο ο naruto... :P περα απο την πλακα : οκ, εχεις δικιο

Κατάλαβε κανείς τι έγινε εδώ;
Έτσι δηλαδή στο ξεκάρφωτο τον τράβηξε;;;;;

μπορει να εχει τπτ δυναμεις σαν εκεινη απο το charmed

#1793 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 25 October 2008 - 00:20

δι'ευχών τών ακατσουκι πατέρων ημών,κυριε ναγκατο παιν ο θεος,διελυσων και ψώφων κονόχα αμήν!

κοίτα το σώμα που πήρανε απο το τζιραϊα δεν μπορούσε ο πατέρας της ινο να μπει στο μυαλό του λόγο ενός ισχυρου τζουτσου που είχε κάνει ο παιν. και πήραν τα σκουλαρίκια που είχε άνω του και κατάλαβαν σε τι χρησημεύουν...

σωζων pein τους fanboy σου και ευλογησων τους shinobi σου
νικας τις akatsuki κατα konoha δωρουμενος!

Rin δεν ξέρουμε κατά πόσο τελείωσε το ένα σώμα ή όχι. Αν θυμάσαι και στην μάχη Jiraiya Pain κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και μετά ξαναήρθαν πίσω.... Πιστεύω ότι δεν τα έχουμε δει όλα.......

και εμενα μου φανηκε πολυ περιεργο να χαθει τοσο ευκολα ενα σωμα
οι δυναμεις που εχουμε δει μεχρι τωρα ειναι
1)immuse σε ninjutsu
2)πολλα χερια
3)cyborg με ακτινες λειζερ και πυραυλους (μονο cero δεν εχει κανει ακομα)
4)summons
5)ψυχοβγαλτης
6)αποθηση-ελξη

και λογικα μενουν 3 να συμπληρω8ουν ακομα.Το immune σε ninjutsu κανενας λογικος ανθρωπος δε θα το εστελνε μονο του,αρα εχει και αλλη hidden power,αυτο με τα πολλα χερια αποκλειετε να ειναι τοσο αχρηστο,και το God realm Για το οποιο τα λογια περιτευουν

qzMHWHd.png

#1794 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 25 October 2008 - 01:45

Το immune σε ninjutsu βρωμάει gang από Gai, Lee ενώ πιστεύω την ίδια τύχη θα έχει και το realm που πήγε στο interogation room από Ino και μπαμπάκα της... Το god μάλλον θα χάσει από Kakashi-χοντρούς και μένει ένα για Shikamaru και μπαμπά και τα άλλα για τους λοιπούς Aoba κλπ... Μια χαρά ψόφους θα φάνε δυστυχώς τα realms... Και η πόλη δεν καίγεται
:erk:

Posted Image

#1795 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 25 October 2008 - 01:54

εντομεταξυ η μονη χαμενη θα ειναι η καημενη η konan, Μονη της θα μεινει.....εξακολουθω βεβαια να πιστευω οτι τα realms θα παρουν την tsunade μαζι τους

qzMHWHd.png

#1796 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 25 October 2008 - 04:42

μέχρι τώρα πιστεύαμε πως δεν θα μπορούν να κάνουν τπτ ενάντια στον 8ΕΟ και ο σασκε όταν ερχόταν θα τους βοηθούσε να τον νικήσουν...

αυτο πιστεύω πως άλαξε γιατι...
1. αρχίζει να φένεται εύκολο να τον νικίσουν γιατι τελικά δεν είναι άτρωτος.(και δεν πιστεύω πως τα υπόλοιπα σώματα είναι σε πολύ ανώτερο επίπεδο με εξαίρεση του γιαχίκο.άρα θα νικηθούν με παρόμια ευκολία)
2. αν ο παιν μπορούσε να καταστρέψει μόνος του το χωριό τότε ο ερχομός του σάσκε θα σήμενε πως θα ήταν λογικό να βοηθήσει το κονόχα γιατι πολυ απλά θα ήταν παράλογο να εμπλακεί σε μάχη όταν δεν χριαζεται(μιλάω απο άποψη διμιουργού και πως το βλέπω εγώ)
3. τώρα που οι κονοχανοί μπορούν να νικήσουν τον ΘΕΟ μου φαίνεται παράλογο να έχουν και τον σάσκε μαζί τους. τρομερή αδικία......

άρα πιστευω πως ο σασκε μάλλον θα βοηθήσει τον ΘΕΟ!
Posted Image
Spoiler:

#1797 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 25 October 2008 - 10:59

Εγω πιστευω οτι ο Pain τελικα θα χασει την μαχη απο τον Κακασι.
Κακασι keep rocking αλλα 5 σωματα εμειναν.

Οσο για τον Sasuke τιποτα πια δεν ειναι σιγουρο.
Αν και ελπιζω να μην παιξει το παρακατω
Ο Pain να ειναι ετοιμος να ητηθει και να ερθει ο Sasuke για να δωσει το καιριο χτυπημα στον Κακασι.

Posted Image

#1798 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 25 October 2008 - 16:45

Εγω πιστευω οτι ο Pain τελικα θα χασει την μαχη απο τον Κακασι.
Κακασι keep rocking αλλα 5 σωματα εμειναν.

Οσο για τον Sasuke τιποτα πια δεν ειναι σιγουρο.
Αν και ελπιζω να μην παιξει το παρακατω
Ο Pain να ειναι ετοιμος να ητηθει και να ερθει ο Sasuke για να δωσει το καιριο χτυπημα στον Κακασι.

O Κακασι δεν θελω να πεθανει,ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας.Κι αυτο που λες για τον Σασουκε

Spoiler:

Posted Image

#1799 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 25 October 2008 - 16:51

Spoiler:

Μου έφτιαξες τη διάθεση τώρα !!!!
:Blissfull:

Posted Image

#1800 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 posts

Posted 25 October 2008 - 17:58

Sacrous μηπως εχεις κατι με τον kakashi? Μπα ιδεα μου ειναι :shock:
Παντως αν και δεν εδειξε πολλα το chapter μας εδειξε ποιος θα πολεμησει ποιον στα επερχομενα episode.
Με τον Naruto τι θα γινει τελικα ρε παιδια ποιος θα τον φωναξει.... Αυτος ειναι ικανος να κανει training και το χωριο να εχει καταστραφει ηδη:canthelp: