Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1771 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 24 October 2008 - 13:13

Κατάλαβε κανείς τι έγινε εδώ;

Έτσι δηλαδή στο ξεκάρφωτο τον τράβηξε;;;;;
Posted Image

#1772 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 24 October 2008 - 13:21

Το ωραίο θα είναι ο κανονικός Pain να έχει όλες τις ικανότητες των άλλων μαζεμένες. Θα είναι ανατριχιαστικά δυνατός. Τώρα ώρα να δούμε τι θα κάνει αυτό το σώμα ενάντια στους άλλους 3 και τί προετοιμασίες έκανε ο Kakashi.
Posted Image

#1773 rYuZaK1

rYuZaK1

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 24 October 2008 - 13:28

Κατάλαβε κανείς τι έγινε εδώ;

Έτσι δηλαδή στο ξεκάρφωτο τον τράβηξε;;;;;

βασικα μονο ο kakashi πρεπει να καταλαβε και λογικα θα το εξηγισει στο επομενο....(ή τουλαχιστον ετσι ελπιζω)
Posted Image C.P.A. RULEZZZ! :oo:

#1774 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 24 October 2008 - 14:29

Ισως αν τα ματια του Πειν ειχαν κατι το ειδικο εναντια στα Σαρινγκαν....?? (μπα βλακιες λεω)...
να δημιουργηθηκαν και για αυτο το λογο.....
να μπορεσουν να τα βαλουν με τα Σαρινγκαν....
σκεφτομαι επισης οτι σε καθε αντιπαλο μην χρησιμοποιει και αλλες δυναμεις.....
δεν ξερω....

Ο Κακασι πιστευω καταλαβε τον τροπο με τον οποιο κανει επιθεση ο Πειν γιατι ειχε δει και ακουσει αυτα που το ειπε ο Φουκασακου....και θυμαται καποια πραγματα απο το βιβλιο....

"εεε και εξαλου δεν ειναι χαζος ο Κακασι...ισα ισα ειναι απο τους πιο εξυπνους" :)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1775 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 24 October 2008 - 15:14

Δέν μου άρεσε το chapter διότι δεν έγινε και τπτ.......Όλα αυτά τά συμβάντα λειτουργούν προπαρασκευαστικά για λίγο αργότερα.Ειδικά η μάχη kakashi pain ας πούμε, τελικά ήταν scouting για να δεί ο hatake τί παίζει ακριβώς με τον pain kαι τις τεχνικές που χρησιμοποιεί.
Αφήνει ενα lighting clown στην θέση του και παίρνει αμέσως μία βολικότατη θέση να παρακολουθήσει τι θα γίνει .Οτι και αν είχε στο νου του πάντως τα τούμπανα που κατέφθασαν καθάρισαν για πάρτη του.
Εν αναμονή λοιπόν..........................

#1776 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 24 October 2008 - 15:58

Το ωραίο θα είναι ο κανονικός Pain να έχει όλες τις ικανότητες των άλλων μαζεμένες. Θα είναι ανατριχιαστικά δυνατός. Τώρα ώρα να δούμε τι θα κάνει αυτό το σώμα ενάντια στους άλλους 3 και τί προετοιμασίες έκανε ο Kakashi.

Tα ειπες ολα φιλε μου,εχετε παρατηρησει οτι για πρωτη φορα στο μανγκα καθε εβδομαδα βλεπουμε και μια καινουργια τεχνικη απο τον Pain?

Αυτο δεν εχει ξαναγινει απο κανεναν χαρακτηρα

Τωρα αρχιζω και καταλαβαινω τον kishi γιατι χωρισε ολες αυτες τις ικανοτητες σε 6 σωματα,αν αυτες οι ικανοτητες εμφανιζονταν σε ενα σωμα(που πιθανο ειναι να το δουμε αυτο ),θα ηταν τοσο Overpowered που συμφωνα με αυτα που εχουμε δει ως τωρα στον κοσμο του Ναρουτο,η δυναμικη αυτου του χαρακτηρα δεν ταιριαζει στο μανγκα,για αυτο ο Κισι το κραταει για αργοτερα.

Και τα λεω ολα αυτα επειδη αν υποθεσουμε οτι ο Μανταρα ειναι σε αυτο το επιπεδο η και ακομα υψηλοτερο,ειλικρινα αναρωτιεμαι,ποσο πιο δυνατοι πρεπει να γινουν ο Ναρουτο,ο Σασουκε και η Σακουρα για να μπορεσουν να κοιταξουν στα ματια αυτους τους δυο?

#1777 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 24 October 2008 - 17:37

νομιζω παντως οτι 8α τα πε3ουν μεχρι να κερδισουν τουσ 6 παιν,,και μετα 8α εμφανιστει ο κανονικος (αυτος με το μαυρο μαλι που δεν 8υμαμαι πως τον λενε :P) και 8α γινει το ελα να δεις ,,,, επισις νομιζω οτι ο μανταρα εχει ε3ασ8ενισει λιγο τοσα χρονια που ζει οποτε μπορει να μην 3κινιση επι8εση αμεσως ισως να περιμενει να σκωτωσοθν τον παιν για να καταλαβει οτι χρειαζεται να παρεμβει

#1778 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 24 October 2008 - 18:01

εμενα μου αρεσε το chapter kalos o pain αλλα ο κακασι ειναι ενας σαν το νουνου.17 σελιδες ειναι πολυ λιγο...

#1779 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 24 October 2008 - 18:10

Tα ειπες ολα φιλε μου,εχετε παρατηρησει οτι για πρωτη φορα στο μανγκα καθε εβδομαδα βλεπουμε και μια καινουργια τεχνικη απο τον Pain?

Αυτο δεν εχει ξαναγινει απο κανεναν χαρακτηρα

Τωρα αρχιζω και καταλαβαινω τον kishi γιατι χωρισε ολες αυτες τις ικανοτητες σε 6 σωματα,αν αυτες οι ικανοτητες εμφανιζονταν σε ενα σωμα(που πιθανο ειναι να το δουμε αυτο ),θα ηταν τοσο Overpowered που συμφωνα με αυτα που εχουμε δει ως τωρα στον κοσμο του Ναρουτο,η δυναμικη αυτου του χαρακτηρα δεν ταιριαζει στο μανγκα,για αυτο ο Κισι το κραταει για αργοτερα.

Και τα λεω ολα αυτα επειδη αν υποθεσουμε οτι ο Μανταρα ειναι σε αυτο το επιπεδο η και ακομα υψηλοτερο,ειλικρινα αναρωτιεμαι,ποσο πιο δυνατοι πρεπει να γινουν ο Ναρουτο,ο Σασουκε και η Σακουρα για να μπορεσουν να κοιταξουν στα ματια αυτους τους δυο?

Sakura..lol:hahaha:,Παντως ως αντιπαλος ο Pein ειναι εκπληκτικος,πιστεβω δν ειδαμε ακομη τπτ,κ τους εχει χαλαρα για τν πλακα του:smokingg:,για τον Μανταρα,θελω να δω πιο πολλα για να βγαλω ενα ολοκληρομενο συμπερασμα για τις δυναμεις του κ τις τεχνικες του:smokingg:,αν κ πιστεβω οτι ο Pein oτι τον εχει

Posted Image

#1780 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 October 2008 - 19:26

και εγω θεωρω οτι ο pein τον εχει, αλλα δεν μπορουμε δυστυχως να βγαλουμε συμπερασματα τωρα.
Τωρα με το ενα σωμα που εφαγαν οι choujηδες, τι εγινε?επεσε τοσο ευκολα?Το μονο special ability του ηταν κατι χερακια?αλλοι βγαζουν ψυχες ,αλλοι αποροφανε ninjutsu,αλλοι ειναι cyborg και αυτο μονο κατι χερακια?θα εχει και κατι αλλο δε μπορει....και να εχει πεθανει δε θα αναγεννηθει οπως εγινε και στη μαχη με τον jiraya?

qzMHWHd.png

#1781 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 October 2008 - 19:46

Well δεν έχω κάτι να προσθέσω σε αυτό το σημείο... Ptomahawk και Hatake_Kakashi Με κάλυψαν απόλυτα. Το μόνο το οποίο θα πω είναι ότι σε μια φάση πραγματικά τρόμαξα ότι ο Kakashi μας άφησε χρόνους. Και κάτι ακόμη.... Με τόσες απώλειες που έχει η Konoha νομίζω καταστράφηκε σχεδόν ολοκληρωτικά ως στρατιωτική δύναμη της fire country. Ήδη είχε προβλήματα και απώλειες από την επίθεση του Orochimaru που ήταν σχετικά πρόσφατη και σε μικρό χρονικό διάστημα ήρθε και η επιδρομή του Pain...

Rin δεν ξέρουμε κατά πόσο τελείωσε το ένα σώμα ή όχι. Αν θυμάσαι και στην μάχη Jiraiya Pain κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και μετά ξαναήρθαν πίσω.... Πιστεύω ότι δεν τα έχουμε δει όλα.......

#1782 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 24 October 2008 - 20:27

και εγω παντως στη φαση που τιην εφαγε το kage bunshin του κακασι τρομα3α οτι πε8ανε

#1783 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 24 October 2008 - 21:01

Good good.
To chapter δεν με τρέλανε, αλλά προετοιμάστηκα για το επόμενο.

Δεν έχω κάτι να σχολιάσω εκτός από το ότι θυμήθηκα γιατί δεν μου άρεσε η Conan.

Ελπίζω να δούμε μάχη Pain vs Kakashi and all the last year rookies....Or vs Shikamaru and his mother(I really wonna see her).
Μα που πήγε η Hinata....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1784 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 24 October 2008 - 23:18

τι να πω....αυτά παθένεις όταν πας μόνος σου ενάντια σε ένα ολόκληρο χωριό! αυτό είναι που λέμε του ήρθε ο ουρανός σφοντίλι....απλά έφυγε μονόχητος... γουατ δε φακ????
Posted Image
Spoiler:

#1785 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 24 October 2008 - 23:24

Παντως εγω ανυπομονω για το επομενο,ειχε και ωραιο τιτλο κιολας,Capture Pain,Pain's secret κατι τετοιο.Για το σημερινο δεν ηταν τιποτε το ιδιαιτερο εκτος του οτι το preparation for this λογικα ηταν η προετοιμασια που εκανε ο κακασι και με τον deidara για το mangekyo Sharingan,οποτε η αληθινη μαχη θα αρχισει απο το επομενο chapter τωρα το γιατι ηρθε ο chouji με τον πατερα του εκει και (με ποιο τροπο θα πεθανουν) εεμ gome ενοουσα τι ρολο θα παιξουν:hiding_something:
Posted Image