Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 11 September 2008 - 21:51

Posted 12 September 2008 - 00:44
Posted 12 September 2008 - 00:52

Posted 12 September 2008 - 07:55
Posted 12 September 2008 - 08:24
Posted 12 September 2008 - 09:27
Α)θα δουμε τρελο Bloodbath στο μελλον (μια ευγενικη χορηγια των Uchiha)
B) ειτε ο Sasuke παει για το Oscar πρωτου ανδρικου στην ταινια "dancing with the akatsuki"
Posted 12 September 2008 - 10:27
Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread
Posted 12 September 2008 - 10:39
"The Key to the prophecy"

Με χαλασε βασικα η γνωμη που αλλαξε ξαφνικα ο Ιτατσι για το Κονοχα.
Τωρα εχουμε 2 εκδοχες......
Η πρωτη ειναι οτι ειπε μπροστα στο Φαλκον team οτι θελει μονο τους γερους να σκοτωσει.....
και οταν εμεινα οι 4 τους ελεγα πως θα προδωσει το Μανταρα και θα παρει το 8 τειλ για αυτον.....
Θαψιμο που λεμε και στην αργκο.....
Και τωρα βλεπουμε εναν εντελως διαφορετικο Σασουκε να λεει αλλα πραγματα στον Μανταρα.....
Τωρα η τον Μανταρα θα κοροιδευει και εμεις δεν το ξερουμε ακομα ή κοροιδευει το Falcon Team (πραγμα που δε νομιζω να κανει).Αιντε να δουμε τι απο τα 2 ισχυει!!!
Posted 12 September 2008 - 11:12
Οποτε εχουμε 2 ενδεχομενα......Ειτε
B) ειτε ο Sasuke παει για το Oscar πρωτου ανδρικου στην ταινια "dancing with the akatsuki"
muahahahaha ωραια τα ειπες xD ευγενικη χορηγια λεει xD
Εγω πιστευω θα γινει το δευτερο, πολυ απλα για να κρατησει το 8 tailed για την παρτη του (ασε που μπορει σε καποια φαση να πεταξει του Madara τιποτα τυπου : AΦΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ! και για αυτο το λογο να θελει να τον προδωσει κι αυτον μαζι με τους ακατσουκι...
Μπορει επισης και να θελει να χρησιμοποιησει το Madara ισως για καποια καινουρια τεχνικη των sharingan Που εμεις δεν ξερουμε...
Τωρα αφου τελειωσαν κι αυτοι οι 2 τομεις, πιστευω το επομενο κεφαλαιο θα ειναι αρκετα "αδειο" (Δε δινω μια τι θα κανει ο raikage) εκτος κι αν αποκαλυφθει τιποτα καλο απο το βιβλιο του ero. Η ακομα καλυτερα αν μαθει την αληθεια για τους γονεις του ο Naruto.
Posted 12 September 2008 - 11:18
Posted 12 September 2008 - 12:39
Θα προλάβει άραγε ο naruto να τελειώσει την προπόνηση και να φτάσει εγκαίρος στην konoha;;;;

Posted 12 September 2008 - 12:43
Bloodbath FTW!!!

Courtesy of Kenny!
Posted 12 September 2008 - 12:56

Posted 12 September 2008 - 13:00
και αν θυμαμαι καλα ο itachi ειχε πει στον σασκε οτι δεν ηταν μονος οταν εσφαζε τους uchiha αλλα ηταν και ο madara παρεα. ο madara το ξερει οτι αυτο το εχει πει ο itachi στον σασκε???
edit: @Eze thats so lol

Posted 12 September 2008 - 13:02
God is in his heaven, all is right with the world.

Courtesy of Kenny!