Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1141 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 12 September 2008 - 13:04

Ακομα ενας που ανακαλυψε οτι ο Sasuke ειναι (μαλλον?) Emo...

God is in his heaven, all is right with the world.

Το ξεραμε ολοι απο παλια απλα ποτε δεν μας εδωσε απευθειας αποδειξη ο κισιμοτο.
yet..
Posted Image
Signature Removed

#1142 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 posts

Posted 12 September 2008 - 13:18

Πανω που αρχισα να λεω οτι ο σασκε το παιζει θεατρινος για να προδωσει τους aka λεει κατι τετοια και με στελνει....Βεβαια τι αλλο να ελεγε αμα επαιζε θεατρο αλλα για καποιο λογο μου φαινεται υπερβολικα αληθινος(δυστυχως!!!)....

Anw το καλο ειναι οτι ερχεται big war...

Δε προκειται να συγχωρησω τον kishi αμα σκοτωσει τον kakashi!!!
Αμα γινει κτ τετοιο θα ιδρυσω κανα club-against-kishimoto
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#1143 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 12 September 2008 - 13:39

Ας τολμησει να κανει κατι τετοιο. Σορρυ αλλα δυστυχως μου φαινεται πολυ πιθανο. Εχουν ηδη φυγει sensei απο τη μεση -ασουμα-τζιραγια- και πες ο ασουμα δεν εχει μεγαλο fanclub αλλα ο J ειχε, παρολα αυτα δε κολωσε ο κισι. Δεν θεωρω λανθασμενη την επιλογη του να σκοτωσει τον J απλα θελω να πω οτι δεν κολωνει ο κισι. Ειδικα αμα ειναι να εξυπηρετησει το plot της σειρας. Πχ, ο ναρουτο εχει ηδη χασει εναν απο τους 2 (η μηπως 3 μαζι με τον γιαματο) δασκαλους του, θα ηταν αδικο μεν να χασει και τον κακασι, αλλα απο την αλλη, πως θα γινει χοκαγκε ο Naruto αμα ζει ο Kakashi? γιατι δεν πιστευω πως μετα απο τοσο πρηξιμο που εχουμε φαει ο Naruto δε θα γινει Hokage..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1144 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 12 September 2008 - 14:22

μολις διαβασα το καινουργιο chapter...
μου αρεσε πολυ αυτο με την ιστορια του J (αν και θα δειξει πολυ περισσοτερα ,θελω να πιστευω, στα πιο μετα chapter) αλλα και συνομιλια sasuke-tobi!!!

σιγα μην σκοτωσει τον kakashi!!!!!
(αν και πιστευω οτι θα σκοτωσει και αλλα γνωστα ατομα....)

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#1145 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 12 September 2008 - 14:28

Από τα καλύτερα -no battle/action- chapter απλά!
από που να αρχίσω και που να τελειώσω, "γεμάτο" chapter με ανάμηκτα συναισθήματα, o Sasuke με έστειλε xD άντε να δούμε τι θα παιχτεί

#1146 Fiddler

Fiddler

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 12 September 2008 - 14:32

Πολύ καλό chapter. Ελπίζω να πάρει κανα μάθημα ο Naruto. Ο Sasuke πρέπει να έμαθε πολλά από τις μηχανοραφίες του Orochimaru και να τα εφαρμόζει, αλλιώς παίζει να τα έχει χαμένα.

Ο Raikage όλα τα λεφτά. Αν και τον περίμενα πιο εκλεπτισμένο.

#1147 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 12 September 2008 - 14:47

Σαν τι αποδειξη θελεις δηλαδη : Headband protector απο το Emo Village?

Spoiler:

Posted Image
Courtesy of Kenny!

#1148 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 12 September 2008 - 14:50

owned xD πάντως ήταν πολύ cool η όλη φάση
(έπεζα και το oro's theme στο media player το οποίο έχει "κληρονομήσει" ο Sasuke :P)

#1149 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 12 September 2008 - 20:11

λετε στο επομενο να δουμε επι8εση raikage?και πιος 8α τον αντιμετωπισει?ο σασουκε και οι τσιροι ειναι τραυματιες,ο madara δεν παλευει σοβαρα λογικα για να κρυψει δυναμεις.Πεζει να ερ8ει κανενας akatsuki σε βοη8εια να :burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3: τον Raikage?

qzMHWHd.png

#1150 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 September 2008 - 20:14

Eλπιζω να δουμε zetsu η kisame!!!! Που λογικα καπου εκει ειναι...

#1151 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 12 September 2008 - 20:29

να σας πω εγω πιστευω οτι ο raikage ειναι κωμικος χαρακτηρας παντως εμενα μου προκαλει γελιο
παντως τωρα τελευταια ολοι θελουν να επιτεθουν στην κονοχα αν παει και ο raikage και λεω εγω τωρα παει και ο orochi-kabuto και μαζι με ολου αυτους και οι 6 πειν τοτε bb konohα τλμ:hahaha::terror2:

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#1152 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 12 September 2008 - 22:25

Οντως εχει καταντησει γραφικος ο Σασκε. Υποτιθεται οτι τον γουσταρω πιο πολυ απο ολους (και ο Ναρουτο ειναι γαματος βεβαια) αλλα ελεος με τις εκδικησεις. Δε με χαλαει τα σκοτωσει Danzu και τους αλλους δυο, αλλα οχι και ολοκληρο το χωριο. Και πως θα το κανει αυτο δηλαδη? Με το amaterasu το Tsukuyomi και το Kirin? Ενας ειναι ολος κι ολος, τι θα καταφερει? Αντε και οι αλλοι τρεις που την ψιλοπαλευουν. Μου την δινει ωρες ωρες γιατι ειναι κολλημενος. Αντι να κοιταξει να στρωσει τη ζωη του, την εχει δει και εγω δεν ξερω ποιος..

Ελπιζω ο Κισι να μας εκπληξει με τις δυναμεις που εδωσε ο Ιτατσι στο Ναρουτο και αυτος να καταφερει να στρωσει τον Σασκε. Στο κατω κατω εκει που απετυχε ο Τζιραγια (να κανει τον φιλο του να γυρισει) ελπιζω οτι θα πετυχει ο Ναρουτο.

Πολυ γαματο το chapter παντως και πολυ τρελος ο Ναρουτο του βιβλιου. Ελπιζω το επομενο να δειξει λιγο Pein γιατι και εγω χεσ..... τον εχω τον Raikage, αν και φαινεται να ειναι ωραιος τυπος. Και να δουμε Pein να μαχεται με ολες του τις δυνατοτητες και Zetsu και Κισαμε. Ειδικα ο Κισαμε δεν εχει δειξει και τιποτα τρελο...

Και μια απορια... Ποιος ειναι δυνατοτερος? Ο Πειν ή ο Μανταρα???

Το ανιμε πολυ μουφα σημερα... Ξερει κανεις ποτε βγαινει η νεα ταινια σε τορρεεντ?
Posted Image

#1153 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 12 September 2008 - 22:39

Το ανιμε πολυ μουφα σημερα... Ξερει κανεις ποτε βγαινει η νεα ταινια σε τορρεεντ?

λογικα σε κανα χρονο οπου θα κυκλοφορίσει και το dvd

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#1154 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 12 September 2008 - 22:42

Και μια απορια... Ποιος ειναι δυνατοτερος? Ο Πειν ή ο Μανταρα????

καπου(αλλα δεν θυμαμαι που)ειχα ακουσει οτι ποιο δυνατος ειαι ο μανταρα αλλα θα σε γελασω τωρα αχαχαχα
πιστευω παντως οτι ο μανταρα εχει τρελες ικανοτητες που δεν τισ εχει δειξει ακομα δεν λεω και ο πειν ειναι υπερβολικα δυνατος αρα θα περιμενουμε να δουμε και των 2 τισ τεχνικες και μετα να κανουμε τις τεραστιες συζητησεισ στο φορουμ(μαλλον να κανετε)

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#1155 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 12 September 2008 - 22:48

Θα υπάρξει (αν δεν υπάρχει ήδη) κάποιο άθλιο cam rip.
Το λογικότερο είναι να βγει σε DVD κάπου στον Απρίλη, όπως και η προηγούμενη.

Για το chapter τα είπατε/λέτε ήδη. Μου άρεσε. Περιμένω το επόμενο (το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν :P )

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image