Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#1051 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 06 September 2008 - 16:54

(αν και αμα το καλοσκεφτουμε ο Sasuke εχει ριξει ξυλο στο 9tails jinchuuriki δυο φορες ως τωρα ^^).

Τι εκανε????
Αι καλα!!!
Την πρωτη φορα ο ενας ηθελε να κανει γρατζουνια στο forehead ενω ο αλλος χτηπισε κανονικα!!!
Και ναι στιν δευτερη φορα μας διχνει την ικανοτητα να σπαι φουτσες απο chakra!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1052 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 06 September 2008 - 17:21

Τι εκανε????
Αι καλα!!!
Την πρωτη φορα ο ενας ηθελε να κανει γρατζουνια στο forehead ενω ο αλλος χτηπισε κανονικα!!!
Και ναι στιν δευτερη φορα μας διχνει την ικανοτητα να σπαι φουτσες απο chakra!!!

Στο battle of the end κανείς δεν πήγαινε για το kill. Καθαρά νίκησε ο Sasuke. Στην μάχη στο shippuuden ο Sasuke αν θυμάμαι καλά μια χαρά έπαιξε με τα παιδάκια και τον Yamato. Δεν ήταν καν μάχη ήταν "σας δείχνω ποιός έχει αποκτήσει περισσότερο skill". Ο Naruto έχει μόνο μια νίκη η οποία είναι ηθική στην ταράτσα πιτσιρίκι που το Rasengan έκανε εκείνη τη δισθεώρατη τρύπα. Δεν είμαι fan ούτε του ενός ούτε του άλλου, βασικά τους αντιπαθώ και τους 2. Αλλά η αλήθεια είναι αλήθεια...

Posted Image

#1053 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 September 2008 - 17:23

Τι εκανε????
Αι καλα!!!

Στην κοιλαδα του τελους ο sasuke μπορουσε να ειχε σκοτωσει τον Naruto ο οποιος ειχε βγει nock out ανετοτατα και του χαριστηκε........ Kαι οπως λεει και ο Sacrous απο πανω ο Naruto δεν πηγαινε μονο για την γρατζουνια στο μετωπο..... Το να χρησιμοποιησει demon fox cloak και rasengan μια χαρα σοβαρη μαχη μου φαινεται ...

Στην μεταγενεστερη συναντηση τους τον ειχε στο χαλαρο και παλι αν δεν παρενεβαινε Α) ο Orochimaru β) το ιδιο το Kyuubi Γ) ο Sai... Θα μπορουσε να τον ειχε χτυπησει στο ανετο ειτε με το Kusanagi sword που ο Naruto δεν καταλαβε ποτε πηδηξε ο sasuke απο το υψωμα και βρεθηκε διπλα του ειτε με το Kirin.

#1054 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 06 September 2008 - 17:41

Θα μπορουσε να τον ειχε χτυπησει στο ανετο ειτε με το Kusanagi sword που ο Naruto δεν καταλαβε ποτε πηδηξε ο sasuke απο το υψωμα και βρεθηκε διπλα του ειτε με το Kirin.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι η τεχνική που πήγε να κάνει τότε δεν ήταν το Kirin που χρησιμοποίησε στον Itachi?
:hmmm:

Posted Image

#1055 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 September 2008 - 17:51

Τι να πω.... ουτε και εγω ειμαι σιγουρη 100% αλλα σε μια φαση ετσι μου ειχε φανει... Καθοτι ομως δεν την ειδαμε δεν μπορουμε να ειμαστε και σιγουροι για το τι jutsu ειχε κατα νου τοτε ο sasuke...... Aπλα το ολο απλωμενο χερι προς τον ουρανο μου ειχε φανει πολυ οικειο.... Υποθετικα τους δρακους προς τα πανω τους ειχε ριξει πριν οταν διελυσε την οροφη της σπηλιας.... Η πολυ απλα στην μαχη με τον Itachi τους χρειαστηκε σαν προετοιμασια επειδη δεν ειχε αρκετο chakra για να χρησιμοποιησει το Kirin χωρις αυτους.......

Chapter 391

Spoiler:

Chapter 309

Spoiler:

Μου φανηκε ψιλοπαρομοιο το ολο σκηνικο... Και εφοσον ο Sasuke δεν μας εχει δειξει σε τοσες μαχες καποιο αλλο αναλογο jutsu Υπεθεσα οτι ειναι αυτο.......
( being able to recall pictures from almost ancient chapters o_O.... I think now is the time to cut back on naruto a bit o_O)

#1056 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 06 September 2008 - 18:00

( being able to recall pictures from almost ancient chapters o_O.... I think now is the time to cut back on naruto a bit o_O)

Η κινητή εγκυκλοπαίδεια των manga του Naruto έχεις γίνει?
:hmmm::hahaha:
Ναι αυτές οι ομοιότητες υπάρχουν... Απλά δεν είμαι 100% πεπεισμένος ότι μιλάμε για την ίδια τεχνική...

Έχω μια άσχετη απορία εδώ και αρκετό καιρό. Πότε θα δουμε τον εξής κύριο?? :
Τhe Sage of the six paths was called Rokudou Sennin and is the founder of the ninjutsu... Το ον που ήταν ο αρχικός master της απόλυτης eye-techique : Rin'negan...
Posted Image

Edited by Sacrous, 06 September 2008 - 18:07.

Posted Image

#1057 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 06 September 2008 - 23:06

Έχω μια άσχετη απορία εδώ και αρκετό καιρό. Πότε θα δουμε τον εξής κύριο?? :
Τhe Sage of the six paths was called Rokudou Sennin and is the founder of the ninjutsu... Το ον που ήταν ο αρχικός master της απόλυτης eye-techique : Rin'negan...
Posted Image

Δεν νομίζω να τον δούμε καθόλου. Αν θυμάμαι καλά το μόνο που μάθαμε είναι ότι ουσιαστικά αυτός ήταν ο πρώτος shinobi μιας και ήταν αυτός που πρώτος χρησιμοποίησε ninjutsu. Αυτό σημαίνει ότι έζησε και πέθανε πολλά χρόνια πριν γεννηθούν οι naruto και σία...
Βέβαια και ο madara το ίδιο υποτίθεται ότι έκανε αλλά αυτό είναι άλλη ίστορια.
Posted Image

#1058 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 posts

Posted 07 September 2008 - 00:07

ΠΟΠΟ guys σταματησα για 2 εβδομαδες naruto(manga+anime)για να ευχαριστηθω 2 επεισοδια μαζεμενα...Φυσικα δεν τολμησα να κατεβασω την πρωτη εβδομαδα το naruto γιατι ηξερα οτι δε θα μπορουσα να αντισταθω!!!

Αλλα

Δεν ειχα προσεξει οτι συζηταμε τοσο πολυ τα chap!!!
Thanks to iristella αλλα και φυσικα και των αλλων παιδιων(και ενιληκων δε λεω:hihi2::hihi2:)εχουμε +10 pages για 2 chaps...

Μου βγηκε η ψυχη να τα διαβασω αλλα το καταυχαριστηθηκα!!!

Μακαρι να ριχνουμε τετοιες συζητησεις καθε φορα γιατι αυτες που εγιναν πιστευω ηταν απ'τις καλυτερες που εχουν γινει στο thread!

Edited by dbgoku, 07 September 2008 - 01:20.

#1059 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 07 September 2008 - 02:33

Βέβαια και ο madara το ίδιο υποτίθεται ότι έκανε αλλά αυτό είναι άλλη ίστορια.

Ακριβώς... Και επίσης το μόνο που ξέρουμε για τα Rin'nengan είναι ότι ελέγχουν revive jutsu... Γιατί αυτό να μην σημαίνει immortality και για τον ίδιο τον χρήστη πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον πρώτο ninja δημιουργό των ninjutsu και λοιπά...

Posted Image

#1060 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 07 September 2008 - 17:10

Ακριβώς... Και επίσης το μόνο που ξέρουμε για τα Rin'nengan είναι ότι ελέγχουν revive jutsu... Γιατί αυτό να μην σημαίνει immortality και για τον ίδιο τον χρήστη πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον πρώτο ninja δημιουργό των ninjutsu και λοιπά...

Βασικα για το Rinengan ξερουμε οτι μπορει να ελεγχει ολα τα element (και τα 5)... Στο databook δεν ελεγε κατι για immortality ΧΡ (θα κανω ποστ στο θεμα γιαυτο οταν θα βρεθει σωστη μεταφραση)

Επισης να ενημερωσω το κοινο του μανγκα,οτι το σπεσιαλ μανγκα που ηταν στο databook μεταφραστηκε και καθαριστηκε απο εμενα...Για το download check the Databook thread :3

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1061 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 07 September 2008 - 18:29

Την πρωτη φορα αυτο φανηκε!!!
Αλλωστε εαν ο Naruto τον χτηπουσε με rasengan τωρα δεν θα μηλουσαμε καν για αυτον ειναι δεδομενο οτι ειναι επιθεση για λιγους και ειναι δυνατοτερι απο το tsintori!!!Εαν ηθελε να τον χτυμηση θα το εκανε αλλωστε η τελικη επιθεση εγηνε στα ισα!!!
Την δευτερη φορα δεν εγηνε σοβαρη μαχη οποτε δεν μπορουμε να πουμε οτι επαιξε αλλωστε παντα μα παντα ο Sasuke στην αρχη κανει τις ποζεριες του δεν ξερουμε καθαρα την εκβαση τισ μαχης αλλωστε εαν ο Naruto δεν τα καταφερνε ο Yamato δεν ειναι παιδακι σαν τους αλλους ειναι εμπηρος ninja και δεν πεφτει τοοοσο ευκολα!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1062 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 07 September 2008 - 19:28

Βασικα για το Rinengan ξερουμε οτι μπορει να ελεγχει ολα τα element (και τα 5)... Στο databook δεν ελεγε κατι για immortality ΧΡ

Ναι αλλά βλέπουμε ότι ο Pain χρησιμοποιεί σώματα από ninja που φαινομενικά είναι νεκροί... Από εκεί έβγαλα ένα τέτοιο συμπέρασμα...

Την πρωτη φορα αυτο φανηκε!!!
Αλλωστε εαν ο Naruto τον χτηπουσε με rasengan τωρα δεν θα μηλουσαμε καν για αυτον ειναι δεδομενο οτι ειναι επιθεση για λιγους και ειναι δυνατοτερι απο το tsintori!!!Εαν ηθελε να τον χτυμηση θα το εκανε αλλωστε η τελικη επιθεση εγηνε στα ισα!!!
Την δευτερη φορα δεν εγηνε σοβαρη μαχη οποτε δεν μπορουμε να πουμε οτι επαιξε αλλωστε παντα μα παντα ο Sasuke στην αρχη κανει τις ποζεριες του δεν ξερουμε καθαρα την εκβαση τισ μαχης αλλωστε εαν ο Naruto δεν τα καταφερνε ο Yamato δεν ειναι παιδακι σαν τους αλλους ειναι εμπηρος ninja και δεν πεφτει τοοοσο ευκολα!!!

Δεν είσαι αντικειμενικός... Και το Chidori και το Rasengan εκείνη την εποχή ήταν σχεδόν one shot skills που έκαναν υπαρβολικό damage.. Απλά του Sasuke ήταν piercing ενώ του Naruto σαν exploding... Και στην 2η μάχη δεν μπορούσαν καν να ακολουθήσουν τις κινήσεις του Sasuke...

Posted Image

#1063 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 07 September 2008 - 21:07

Ναι αλλά βλέπουμε ότι ο Pain χρησιμοποιεί σώματα από ninja που φαινομενικά είναι νεκροί... Από εκεί έβγαλα ένα τέτοιο συμπέρασμα....

Δεν λεω οτι κανεις λάθος. Απλα απο τα στοιχεια που μας εχει δωσει ο Κισιμοτο δεν φαινεται κατι τετοιο. Μπορει στο μελλον να μας παρουσιασει κ αλλα στοιχεια για το Ρινενγκαν...

Ο Pain εχει ολοκληρο τζουτσου που μεταφερει τις ιδιοτητες και την εμφανιση ενος νιντζα σε αλλα σωματα (το τζουτσου που εκανε στον ιτατσι και στον κισαμε) οποτε απο αυτον ολα να τα περιμενεις....

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1064 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 07 September 2008 - 21:13

Ναι αλλά βλέπουμε ότι ο Pain χρησιμοποιεί σώματα από ninja που φαινομενικά είναι νεκροί... Από εκεί έβγαλα ένα τέτοιο συμπέρασμα...

Μπορεί να μην τους ξαναφέρνει πίσω στη ζωή αλλά να τους ελέγχει σαν puppets. Πάντως για να μην αναφέρει τίποτα στο databook μάλλον θα αργήσουν να αποκαλυφθούν τα μυστικά του.....
Posted Image

#1065 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 07 September 2008 - 21:45

ισως να ειναι νεκροι..... Κ να ειναι κατι σαν summoning αλλα στο πιο ισχυρο (πχ summoning κ μετα να γινονται posessed απο τον Pein)
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...