Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#9511 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2012 - 08:37

Itachi is just running the shit away :P

Για να πω την αλήθεια αν και μου άρεσε η όλη φάση (μακάρι να μην είχε το mangareader και αυτή τη σάπια προσαρμογή διαλόγων αλλά ας μη ζητάμε και πολλά), το σκηνικό με τον Madara στο τέλος με τράβηξε μάλλον περισσότερο αν και ξενέρωσα λίγο που η Tsunade απλά κατάπιε αυτό που είπε ο Madara για τις γυναίκες όμως...kishimoto :P

#9512 iamthe earth

iamthe earth

Anime Newbie

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2012 - 15:46

μ' αρεσε ο διαλογος σε ενα βαθμο αν και θα προτιμοσα να μην ετρεχε τοσο πολυ ο ιτατσι..ο σασουκε μαλλον θα κοψει δρομο προς ναρουτο πλευρα γτ οτι ειχαν να πουν το ειπαν..αν και θα μπορουσαν να το κρατησουν παραπανω την συναντηση γτ δν ξερουμε για ποσο ακομα θα ειναι "ζωντανος" ο ιτατσι για να του πει καποια πραγματα.

as for tsunade and the rest: may god have mercy on their souls!! :P

#9513 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2012 - 19:57

9a einai malakia ama tis faei i tsunade...edo i sakura nikise ton sasori...
ostoso auto pu me apasxolei einai ti eixe vrei o suigetsu me ton jugo...:canthelp:

ισα ισα ******* θα ειναι να την φαει ο madara απο την tsunade..
one does not simply compare Madara with Sasori :hihi2:
(καλυτερα να γραφεις με ελληνικα :P )

#9514 Sutera

Sutera

*Don't be like me*

• Banned
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2012 - 20:07

δεν βολεύει DX
lolololo η tsunade στάνταρ θα την φάει από τον madara γιατί ο kishimoto είναι μισογύνης(δες κράξιμο madara)...απλά λέω ότι έτσι όπως τα έχει κάνει θα φαίνεται έως και πολύ μ******

anyway my prediction for sasuke is that his next stop will be naruto...call it hunch...:borednn9:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mad_Hatter: 03 Μάρτιος 2012 - 22:36
greeklist converted

Can you see through me?

#9515 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2012 - 22:27

den voleuei DX
lolololo i tsunade stadar 9a tin faei apo ton madara giati o kishimoto einai misoginis(des kra3imo madara)...apla leo oti etsi opos ta exei kanei 9a fenete eos ke poluuu m******
anyway my prediction for sasuke is that his next stop will be naruto...call it hunch...:borednn9:

Κανόνες

:arrow: Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες). Μηνύματα (και πολύ περισσότερο) θέματα σε greeklish θα τροποποιούνται χωρίς προειδοποίηση.

Δεν είναι θέμα του αν βολεύει η όχι λοιπόν :congrats:
back to topic εγώ δεν μπορώ να περιμένω τον Naruto να πάρει και λίγο chakra από 8 tails να τα ενώσει όλα να δούμε τι θα γίνει :if:(ίσως λίγο και τον Sasuke να βγάζει τα rinnegan)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9516 Sutera

Sutera

*Don't be like me*

• Banned
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2012 - 23:02

θα φάω "τρολλαρισμα" άμα συνεχίσω να γράφω έτσι?
όσο για το Naruto δεν νομίζω να πάρει όλα τα chakra από όλους...πιστεύω ότι θα "αλιλοθοσκοτοθουν" στο τέλος...όσο για το Rinnegan χρειάζεται sharingan+mokuton style που δεν έχει ο Naruto :blurah5:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 07 Μάρτιος 2012 - 09:57
Greeklish converted.

Can you see through me?

#9517 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 01:23

Συν για τον Madara κι από μένα! Θέλω να τον δω κι άλλο να ταπώνει και να pwnάρει. Μπορεί.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9518 Sutera

Sutera

*Don't be like me*

• Banned
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 01:56

οι κανόνες είναι για να μας βασανίζουν!!!(και btw συγχωρέστε με για τα λάθη,vrm να κάθομαι να τα γράφω)
λολολο μαντάρες και σεις εε?!
και μένα μου άρεσε στην αρχή αλλα από τότε που έγινε μια μισογυνική μπαλαρίνα ξενέρωσα αγρια...άντε να δούμε τώρα το επόμενο "σκιστιζ" του...:kakaka:
Can you see through me?

#9519 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 03:13

Ετσι να αυξανωντε οι fans του madara!!!! :D

#9520 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 09:18

Ο Madara είναι respect καμια επαφή με τους άλλους uchiha.θεός απλά και από Uchiha μου άρεσε μονο ο Itachi .Ελπίζω να έχουμε συνέχεια στο σολάρισμα από το Μadara πριν κοπεί το edo.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9521 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 11:29

@ Sutera, δεν φταίει αυτός...ο Kishimoto φταίει. :emptyonexg1: Κι εφόσον όλοι είναι λίγο πολύ τουλάχιστον σεξιστικές μπαλαρίνες, ακόμα και οι κοπέλες -με λίγες φωτεινές εξαιρέσεις-, τότε συγγνώμη αλλά τουλάχιστον θέλω να βλέπω κάπιον δυνατό που δικαιολογείται στο ελάχιστο -απειροελάχιστο- να είναι τέτοιος εφόσον όσο να ναι, έχει την εμπειρία νσ παλέψει με τον παππού της άλλης και να την ταπώσει σε σχέση μ'αυτό.

Αλλά ναι, pretty much, Madara και Itachi είναι οι μόνοι Uchiha που πραγματικά μου κάνουν κλικ. Ίσως αν ξέραμε και περισσότερα για τον Obito και τον φίλο του Itachi του οποίου το όνομα μου διαφεύγει αυτήν τη στιγμή, να συμπεριελάμβανα κι αυτούς.

Παραδόξως όμως, μέχρι τώρα δεν έχουμε δει τον Sasuke να είναι και τόσο σεξιστής. Τώρα θα με πείτε αυτός έχει καταλήξει μισάνθρωπος, στις γυναίκες θα κολήσει? :canthelp:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#9522 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 12:06

@ Sutera, δεν φταίει αυτός...ο Kishimoto φταίει. :emptyonexg1: Κι εφόσον όλοι είναι λίγο πολύ τουλάχιστον σεξιστικές μπαλαρίνες, ακόμα και οι κοπέλες -με λίγες φωτεινές εξαιρέσεις-, τότε συγγνώμη αλλά τουλάχιστον θέλω να βλέπω κάπιον δυνατό που δικαιολογείται στο ελάχιστο -απειροελάχιστο- να είναι τέτοιος εφόσον όσο να ναι, έχει την εμπειρία νσ παλέψει με τον παππού της άλλης και να την ταπώσει σε σχέση μ'αυτό.

Αλλά ναι, pretty much, Madara και Itachi είναι οι μόνοι Uchiha που πραγματικά μου κάνουν κλικ. Ίσως αν ξέραμε και περισσότερα για τον Obito και τον φίλο του Itachi του οποίου το όνομα μου διαφεύγει αυτήν τη στιγμή, να συμπεριελάμβανα κι αυτούς.

Παραδόξως όμως, μέχρι τώρα δεν έχουμε δει τον Sasuke να είναι και τόσο σεξιστής. Τώρα θα με πείτε αυτός έχει καταλήξει μισάνθρωπος, στις γυναίκες θα κολήσει? :canthelp:

τι να κάνει και αυτός ο καημένος,έβγαλε τα sharingan n1 και πέθανε αχαχαχα,αν δεν θέλει ο Kishi να αφήσει κάποιον ζωντανό(βλέπε Sasuke vs 8 tails πχ) δεν γίνεται κάτι άλλο :bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9523 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 12:53

Ίσως αν ξέραμε και περισσότερα για τον Obito και τον φίλο του Itachi του οποίου το όνομα μου διαφεύγει αυτήν τη στιγμή, να συμπεριελάμβανα κι αυτούς.

Shisui Uchiha το παλικάρι με ένα αρκετά δυνατό sharigan όπου μπορούσε να ελέγχει άλλους και το Mangekyo Sharingan του είχε ένα από τα πιο δυνατά genjutsu.Ο Τobi/Μadara ήθελε τα ματια του γι αυτό το λόγο.Το ένα μάτι το είχε ο Danzo το άλλο το κοράκι που έδωσε ο Itachi στο Naruto.Άρα αρκετά καλός και δυνατός όσο ζούσε!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vaizard: 04 Μάρτιος 2012 - 13:03

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9524 Sutera

Sutera

*Don't be like me*

• Banned
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 03:54

και επειδή έχει την εμπειρία πάει να πει ότι θα την λέει στην τσουναντε ο πισογλετζες?!:hihi2:
ο sasuke δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με κορίτσια κτλ(αν και έχει πολυυυ μεγάλο κοινό ;)γιατί τον νοιάζει μονο ένα πράγμα...η εκδικηση...ομως αυτή που θα αναστήσει την clan του...θα κάνει ανάσταση :hehehe:
τώρα για τον ιτατσι,ήταν θεός αλλα δεν μου πολυαρέσει που είναι zombie...δεν μπορεί να βρει ησυχία ο κακομοίρης :unlucky:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sutera: 07 Μάρτιος 2012 - 07:21

Can you see through me?

#9525 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 09:50

Ρε παιδια εγω δεν εχω καταλάβει πως ο madara ελεγχεται απο το edo ενω ειναι ηδη ζωντανος(Tobi?)
Τελικα μηπως ειναι κάποιος άλλος uchiha π επεζησε?(Shisui?Obito?) ή κανας orochimaru?:hihi2:
Έχει κανένας κάτι υπόψη του που δεν εχω πάρει χαμπάρι εγω?:blingeye2:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...