Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 18 August 2008 - 01:07
Posted 18 August 2008 - 01:12
Αύριο δεν βγαίνει το νέο chapter στην Ιαπωνία;

Posted 18 August 2008 - 02:44
Εμενα αυτο το οποιο με προβληματιζει ειναι οτι αν το Cursed seal εδινε τοσο τρομερο power up γιατι ηθελε ο itachi να απαλλαξει τον Sasuke απο αυτην???.......
Ας γυρισουμε πισω στο 1ο Sasuke Retrieval arc...ο Σακόν ειπε στον Σασουκε οτι οσο περισσοτερο χρησιμοποιει το Curse Seal,τοσο περισσοτερο θα χανει τον ευατο του...οποτε θα γινοταν λογικα ενα αμυαλο πιονι του Οροτσιμαρου οπως και οΣακόν...
Ναι...Καθε Δευτερα κυκλοφορει,εκτος απροοπτου (οπως την προεγουμενη βδομαδα)Αύριο δεν βγαίνει το νέο chapter στην Ιαπωνία;
ΥΓ:thats a comeback

Posted 18 August 2008 - 14:09
Xmmm τουλαχιστον ο Orochimaru ειχε αρκετη δυναμη ακομη για να τρεξει μακρυα σε αντιθεση με καποιον
Spoiler:αλλο ο οποιος αν και δεν ειχε το disadvantage με τα σωματα του Orochimaru Και την αναγκη για αλλαγη κοντεψε κυριολεκτικα να σκοτωθει απο τον ιδιο του τον μαθητη σε αναλογη κατασταση.
Ο Jiraiya εαν ηθελε μπορουσε να ειχε γλιτωσει, αλλα προτιμησε να σταθει και να πεθανει με ενδοξο τροπο και σαν αντρας κατι που ο Ορο δεν θα εκανε ποτε.
Ο Jiraiya δεν ηθελε να κανει κακο στον Ναρουτο ,καταλαβαινουμε δηλαδη οτι ηταν πολυ δυσκολο να τον αποφυγει χωρις να τον πληγωσει και παρολα αυτα o J δεχτηκε μονο ενα χτυπημα στο στηθος.Ο Ορο αντιθετα προσπαθουσε να σκοτωσει τον Ναρουτο και αναγκαστηκε να κανει την αηδιαστικη τεχνικη του πολλες φορες για να γλιτωσει,και μια φορα ο Ναρουτο τον εκοψε και στην μεση, και επισης ηταν ανοητο οπου ηθελε να διασκεδασει με τον Ναρουτο,γιατι μπορει να διασκεδασε(LOL)αλλα αυτη η μαχη εφερε στα ορα το σωμα του κατι που αποδειχτηκε καθοριστικο στην συνεχεια
Το ιδιο μπορουμε να πουμε και για την μαχη του με τον Σασουκε,εαν ο Ορο μαχοταν για να σκοτωσει και οχι απλως για να παρει το σωμα του Σασουκε,αν και αρρωστος οπως ηταν αυτη η μαχη ισως να ηταν διαφορετικη,αν και οι τεχνικες του Ορο ειχαν αδυναμια στο sharingan
Edited by Hatake Kakashi, 18 August 2008 - 14:18.
Posted 18 August 2008 - 14:24
Posted 18 August 2008 - 14:27
Seraph we need your help
Posted 18 August 2008 - 14:37
Kakashi απλα εγραψες !!!! Ο Ορο παλευε για δικο του οφελος κ γι'αυτο την κοπανουσε με ελαφρα πηδηματακια !!!! Ενω ο J που παλευε για το καλο του υπολοιπου χωριου γι'αυτο εμεινε μεχρι τελους. Κ μια ερωτηση για το μανγκα,εκτος απο οnline τωρα υπαρχει καπου που να ειναι διαθεσιμο για download;
Οι καλυτερη ομαδα μεχρι στιγμης ειναι οι Japflap
To μόνο κακο (οχι για μενα,αλλα για αλλους ΧΡ) ειναι οτι αφηνουν για download μονο ενα volume καθε φορα,κ μετα οταν ολοκληρωθουν 10-15 κεφαλαια τα σβηνουν και συνεχιζουν με τα επομενα τσαπτερς που θα κανουν το επομενο τομο...
ΥΓ: Ειχα βρει σε ενα site που τα εχει μαζεμενα,αλλα δεν ειμαι στο δικο μου pc,οποτε περιμενε EDIT ή visitor message....
Edited by Seraphimon-T.K., 18 August 2008 - 16:24.
Posted 18 August 2008 - 14:42
Ανεφερα αποκλειστικα την μαχη του Jiraiya με τον Naruto οταν ειχε βγαλει τις 4 ουρες. Οσον αφορα το θεμα των ουρων του Naruto.... Θεωρεις ανοητο το οτι ο Οrochimaru θελησε να "παιξει" (με την δικη του μικρη διεστραμμενη εννοια του τι εστι παιχνιδι) με τον Naruto αν και κατι τετοιο εχει φανει οτι ειναι γενικοτερα κατι σαν συνηθεια του, το να δοκιμαζει την δυναμη των αντιπαλων του εννοω και το εχει κανει και στο παρελθον οταν προσπαθουσε να δει τις δυνατοτητες του Sasuke πχ. και δεν θεωρεις ανοητο το οτι ο Jiraiya ευθυς εξαρχης θελησε να δοκιμασει να φερει τον Νaruto σε σταδιο 4 ουρων και του χαλαρωσε και τo seal Που κραταει το Κyuubi. Δλδ αν το seal του Minato ηδη εξασθενει σταδιακα και ενιοτε χρειαζεται και ρυθμιση οπως μαθαινουμε ποσο "εξυπνος" πρεπει να εισαι για να το φερεις ενα βημα πιο κοντα στην ολοκληρωτικη ρηξη? Και κατι αλλο το οποιο μου εχει κανει τρομερη εντυπωση... Αν ο Kakashi Και ο Yamato αντιληφθηκαν μεσα σε αρκετα συντομο διαστημα οτι ειναι καλο ο Naruto να μαθει να στηριζεται στις δικες του δυναμεις και οχι σε αυτες του Kyuubi και μαλιστα ο kakashi βρηκε και τον ιδανικο τροπο για γρηγορη διδασκαλια.... Ο Jiraiya 2,5 χρονια που τον εσερνε πανω κατω τι εκανε? Αυτο δεν μπορουσε να το σκεφτει πριν κοντεψει να σκοτωθει απο τον δαιμονα?
Και αναφορικα με την ιδια την μαχη δεν σχολιασα οτι ο oro πολεμησε με τον ημιτρελο Naruto καλυτερα απο οτι ο Jiraiya σχολιασα ακριβως αυτο που λες εσυ. Οτι η μεταξυ τους μαχη ηταν πολυ πιο σκληρη πολυ πιο σοβαρη καθολου μονοπλευρη δεχτηκε και εδωσε πολυ περισσοτερα χτηπηματα απο τον Jiraiya και παρολαυτα αν και εφτασε πραγματικα στα ορια του o Οrochimaru ποτε δεν εχασε το ειρωνικο του υφος και το σαρδονιο χαμογελο που τον χαρακτηριζει.....Και επιπλεον του εμειναν και δυναμεις για να αρχισει και το sprint με τον sai Και τον Kabuto....
Αυτο το οποιο λες για τον Sasuke ισχυει κατα την δικη μου αποψη αλλα περισσοτερο στην αρχη πιστευω.... Ο sasuke ως μαθητης του εμαθε παρα πολλα και το οτι μπορεσε και προεβλεψε και αντεστρεψε την τακτικη του Oro αναφορικα με την δημιουργια παραλληλης διαστασης ειναι σημαδι οτι αν μη τι αλλο ηταν μαθητης αξιος του orochimaru (παρα το γεγονος οτι σιγουρα ο Orochimaru κρατησε ασσους για τον εαυτο του)..... Σιγουρα αν ηταν σε κατασταση πιο μαχιμη ο Orochimaru τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα αλλα πιστευω οτι η μαχη αυτη θα ηταν εντελως οριακη και οτι δεν μπορουμε να κανουμε προβλεψεις πανω σε αυτην.......
Edited by iristella, 18 August 2008 - 14:49.
Posted 18 August 2008 - 14:56
καθε φορα μετα απο καποια ποστ συμφωνουμε LOL,
Ο Jiraiya 2,5 χρονια που τον εσερνε πανω κατω τι εκανε? Αυτο δεν μπορουσε να το σκεφτει πριν κοντεψει να σκοτωθει απο τον δαιμονα?
Την σφραγιδα ανοιξε , και το That jutsu,τωρα αν εκανε και τιποτα αλλο dunno,αλλα να μην ξεχναμε οτι ο Ναρουτο στο παρτ 2 δεν ειχε καμια μαχη σοβαρη για να δειξει αν εμαθε κατι,μαχη δηλαδη που να τον φερει στα ορια του
O Orochimaru τι εμαθε στον Σασουκε?οποιος γραψει τι ακριβως κερδιζει μπισκοτα
Iri θα βαλω τις αποδειξεις που εχω για την λατρεια που εχεις με τον Ορο(εχουμε και φωτογραφιες)
Edited by Hatake Kakashi, 18 August 2008 - 15:14.
Posted 18 August 2008 - 15:18
Τι εννοεις οταν λες παρτ 2? απο την στιγμη που ειδε τον Sasuke και μετα? Γιατι αν ειναι ετσι με μια προχειρη ματια μου ερχεται στο μυαλο η μαχη με Kakuzu που ενα jutsu εκανε και κοντεψε να σκοτωθει (κλασσικος naruto XD) Και κατα μια δευτερη ματια η συναντηση με madara. Δεν τα εννοω σαν μαχες που τον εφεραν στα ορια του αλλα θα ηταν μια καλη ευκαιρια να δειξει αν ειχε μαθει κατι αλλο περα απο το "that jutsu" και το Νεο Rasengan ....
Προς το παρον εχουμε δει τα κλασσικα Kage bunshin,rasengan και την γνωστη ικανοτητα του Naruto να πεταγεται σαν τον διαβολο απο εκει που δεν τον περιμενει ο αλλος......
Ο orochimaru εμαθε στον Sasuke..... A) το Kirin Β) Αυτο με τα φιδοχερακια Γ) εκεινη την σιχαμενη τεχνικη που φτυνει τον εαυτο του Δ) Το οτι το sharingan ελεγχει το Kyuubi E) Tην τεχνικη που χρησιμοποιει τον κεραυνο σαν ξιφος (το ειχε δειξει στην μαχη με τον Itachi) Στ) Chidori Nagashi (το chidori το ηξερε αλλα λογικα την εξελιξη την εμαθε υπο την καθοδηγηση του Oro) Z) being a cold,mean treacherous prick in general ΧD (the best part of oros teachings XD) H) καποιοι κακοηθεις λενε και για αλλα πραγματα αλλα αυτα θα τα στειλω με Pm. Tα κερδισα τα μπισκοτακια μου τωρα? (παπαδοπουλου με σοκολατα παρακαλω)
Λατρεια εχω μονο για τον Itachi.... Στον Oro εχω απλα μεγαλη συμπαθεια και σεβασμο και μεγαλη επιθυμια να τον κανω τσαντα και παπουτσια καποια στιγμη XD....
Posted 18 August 2008 - 15:24
Παιδια συγγνωμη που παρεμβαινω αλλα εγω θελω να μην ξεχναμε οτι ο J θελησε να μαθει τον naruto να ελεγχει το kyubi chakra προκειμενου να γινει δυνατοτερος και τα καταφερε εστω και λιγο.Οπως ειπε και καποιος char στο μανγκα(Συγγνωμη θα κοιταξω ποιος,δε θυμαμαι,θα κοιταξω τωρα)ειναι πολυ αδυναμος λογω του οτι δεν εχει μαθει να το ελεγχει.(Βεβαια αδυναμος σε συγκριση με τη δυναμη που θα ειχε αν το ελεγχε)Φυσικα αυτο δε σημαινει οτι προτιμω τον naruto ποτισμενο με το kyubi's chakra και οχι με τις δικες του δυναμεις και αδυναμιες.Ο Jiraiya 2,5 χρονια που τον εσερνε πανω κατω τι εκανε? Αυτο δεν μπορουσε να το σκεφτει πριν κοντεψει να σκοτωθει απο τον δαιμονα?
Posted 18 August 2008 - 15:27
Ο orochimaru εμαθε στον Sasuke..... A) το Kirin Β) Αυτο με τα φιδοχερακια Γ) εκεινη την σιχαμενη τεχνικη που φτυνει τον εαυτο του Δ) Το οτι το sharingan ελεγχει το Kyuubi E) Tην τεχνικη που χρησιμοποιει τον κεραυνο σαν ξιφος (το ειχε δειξει στην μαχη με τον Itachi) Στ) Chidori Nagashi (το chidori το ηξερε αλλα λογικα την εξελιξη την εμαθε υπο την καθοδηγηση του Oro) Z) being a cold,mean treacherous prick in general ΧD (the best part of oros teachings XD) H) καποιοι κακοηθεις λενε και για αλλα πραγματα αλλα αυτα θα τα στειλω με Pm. Tα κερδισα τα μπισκοτακια μου τωρα? (παπαδοπουλου με σοκολατα παρακαλω)
Λατρεια εχω μονο για τον Itachi.... Στον Oro εχω απλα μεγαλη συμπαθεια και σεβασμο και μεγαλη επιθυμια να τον κανω τσαντα και παπουτσια καποια στιγμη XD....
Το "Γ" δεν ισχυει πλεον αφου δεν εχει μεσα του την δυναμη του white snake..εκτος αν συνεχιζει να το ξερει,αλλα αμφιβαλλω,γιατι ετσι οπως το ειπε ο Ζετσου ηταν σαν να οφειλετε αποκλειστηκα στο γεγονος οτι αποροφησε τον Ορο.
Ουτε το "Ζ" δεν ισχυει,αν θυμασε καλα νικησε εναν σωρο απο Sound Ninja χωρις να σκοτωσει κανεναν,κ ηταν στο μονο που του ειπε ο Ορο οτι πρεπει να βελτιωθει....Μπορει να φαινεται cold,αλλα δεν ειναι....
ΥΓ:Ούτε το "Η" ισχυει ΧΡ αυτα τα σκεφτονται μονο αρρωστοι και Yaoi fans

Edited by Seraphimon-T.K., 18 August 2008 - 15:39.
Posted 18 August 2008 - 15:41
μαχη με Kakuzu που ενα jutsu εκανε και κοντεψε να σκοτωθει (κλασσικος naruto XD)
O naruto ζηταει συγνωμη που δημιουργησε ενα Jutsu που ουτε ο τεταρτος δεν μπορουσε να φτιαξει,

επισης

Προσθετω σε αυτα που ειπε ο Seraph,και το Δ Ο Ορο δεν του εμαθε κατι τετοιο,και δεν μπορει να ελεγξει το kyuubi mono surpress μπορει να του κανει(προς το παρων τουλαχιστον μονο ο Madara μπορει)., επισης το Kirin ειμαι της αποψης οτι ο Ορο του εδωσε καποια ιδεα,το element manipulation του το εχει μαθει o Kakashi

Kakashi kun
Ασχετο αλλα μου την σπαει το Kun

Λατρεια εχω μονο για τον Itachi.... Στον Oro εχω απλα μεγαλη συμπαθεια και σεβασμο και μεγαλη επιθυμια να τον κανω τσαντα και παπουτσια καποια στιγμη XD

εχω αποδειξεις για την λατρεια σου για τον Ορο,οπως ειπα πριν

pic.(only adults....λεμε τωρα)
IRi σε βρηκα

Posted 18 August 2008 - 16:04
Οι καλυτερη ομαδα μεχρι στιγμης ειναι οι Japflap
To μόνο κακο (οχι για μενα,αλλα για αλλους ΧΡ) ειναι οτι αφηνουν για download μονο ενα volume καθε φορα,κ μετα οταν ολοκληρωθουν 10-15 κεφαλαια τα σβηνουν και συνεχιζουν με τα επομενα τσαπτερς που θα κανουν το επομενο τομο...
ΥΓ: Ειχα βρει σε ενα site που τα εχει μαζεμενα,αλλα δεν ειμαι στο δικο μου pc,οποτε περιμενε EDIT ή visitor message....
Thanks a lot Seraph....
Α το λινκ δεν μου βγαζει σελιδα αλλα δεν πειραζει,θα περιμενω νεα σου
Posted 18 August 2008 - 16:06
Παιδιά αυτή την τεχνική με τα φιδο-χέρια-w/e νόμιζα ότι την έκανε ο Sasuke όχι επειδή του την είχε μάθει ο Orochimaru, αλλά επειδή ο πρώτος απορρόφησε τον δεύτερο, τώρα λογικά πάπαλα, εκτός και αν μου διαφεύγει καμιά σκηνή