Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 30 July 2010 - 09:03
Δηλαδή εγώ που δεν συγκινήθηκα καθόλου πρέπει να ανησυχώ ? Δεν καταλαβαίνω προς τι το κλάμα αφού ξέραμε ότι θα πέθαιναν οι δυό τους.
Λίγο βαρετό το βρήκα το σημερινό αφού αντίθετα με τα προηγούμενα chapters δεν συνέβησαν και πολλά πράγματα. Τουλάχιστο τελείωσε το flashback και γυρίζουμε πίσω. Άντε μήπως δούμε λίγο Kisame.
Mην τα γραφεις αυτα ρε.Θα σε φανε τα fangirls...
Το chapter και μενα με αφησε ψιλοαδιαφορο.Νομιζω εχασε λιγο την αιγλη του με τον ακυρο μονολογο της kushina.Aπο κει και περα αντε να νικησει το kyuubi και να μπουμε σε κανονικους ρυθμους.

Posted 30 July 2010 - 19:26
Κατάρα! Μας τελείωσε το flashback!!
Πολύ ωραίο κλέισιμο mr.kishimoto~, επιτέλους κάτι για να περιμένω πως και πως να δω animated μετά από την μάχη sasuke vs danzo (yesh) Τα τελευταία λόγια τις kushina δεν μου έφεραν γέλιο πάντως :/
Κι όμως, εδώ είναι η μαγκιά του όλου flashback, ακόμα και αν ξέραμε τι θα γίνει, τα χαρτομαντιλάκια δεν έλειψαν
Naruto is nao the most toumpan character in teh universe
Posted 30 July 2010 - 22:40
BTW...Imagine Kyuubi's full power + Sage mode... Ωχ καλα! καληνυχτα σας! Nooooo..
Posted 30 July 2010 - 23:26
αν και περίμενα πως και πως να τελειώνει επιτέλους τώρα που τελείωσε στεναχωρήθηκα..
Πότε θα ξαναδούμε Μινάτο και Κουσίνα? αλλα αντε να δούμε και τπτ αλλο..
ΥΓ: Οντως αυτό με το Κιούμπι και μένα με μπέρδεψε..υπάρχει περίπτωση να πάρει και το άλλο μισό?απο κάπου? οχι ε? λολ..
Τεσπα θα δούμε στα επόμενα τσαπτερ..
The .aNiMe//GR Team.
Posted 31 July 2010 - 01:52
Δηλαδή εγώ που δεν συγκινήθηκα καθόλου πρέπει να ανησυχώ ? Δεν καταλαβαίνω προς τι το κλάμα αφού ξέραμε ότι θα πέθαιναν οι δυό τους.
Λίγο βαρετό το βρήκα το σημερινό αφού αντίθετα με τα προηγούμενα chapters δεν συνέβησαν και πολλά πράγματα. Τουλάχιστο τελείωσε το flashback και γυρίζουμε πίσω. Άντε μήπως δούμε λίγο Kisame.
+43243392749
δεν μ εδειξε πολλα το τσαπτερ...ξεραμε οτι θ γινοταν σε αυτο...(seals & deaths)
η μονολογος της κουσινα...loled hard
Posted 31 July 2010 - 14:57
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''
Posted 31 July 2010 - 15:00
Στο πε και η μανα σου παιδι μου! Μακρια απο την Sakura!!

Posted 31 July 2010 - 15:13
+10000000000"And for women... just try not to pick a weird one!"
Στο πε και η μανα σου παιδι μου! Μακρια απο την Sakura!!

Posted 31 July 2010 - 15:24
Posted 02 August 2010 - 16:01
παντως,μου αρεσε το οτι τελικα οντως,το kyuubi μπορει και μιλαει ακομα και αν δεν εχει καποιο host.that's it,παει το flashback,παει ο minato...>_>
Posted 03 August 2010 - 13:20
Π.χ. αν ήταν εκτός host για αρκετό καιρό ( ΑΥΤΟ είναι που δεν έχει διευκρινιστεί) τότε θα ήταν ένα ΑΓΚΡΚΡΚΡΚΡΚΡΚΡ κ τίποτα άλλο
Posted 03 August 2010 - 22:48
Τα λόγια της Kushina ήταν ανεκτίμητα, ο Naruto καλός και γενικότερα αυτό που είναι τόσο ελκυστικό είναι το τράγικό περιβάλλον που τον περιβάλλει από την γέννηση του.
I am very proud because εν μέρει a circle of Naruto closed down. Πάμε με δυνάμεις για τό επόμενο τσάπτερ.
Τέλος, πιστεύω ότι το τελευταίο πάνελ είναι που απορόφησε το Kyuubi επιτυχώς και βγήκε από αυτό το νοητό πεδίο. Μπορεί να είναι και η δύναμη που του δόθηκε από την μητέρα του... who cares ?! I really loved this chapter!
Posted 04 August 2010 - 11:20
Βασικα δεν ειναι ενα αλλα 3 που λενε τα ιδια και συμπληρωνουν καπως το ενα το αλλο!!
Edited by HeLLBoiS, 04 August 2010 - 11:28.
Posted 04 August 2010 - 11:27