Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
11573 replies to this topic

#7456 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 23 July 2010 - 01:04

Εγω μπερδευτικα εκει με τα seal, δηλαδη αν πεθανει το jinchuuriki το kyuubi ελευθερωνεται?
Αν ναι τοτε γιατι δεν την σκοτωνε ο Madara να ελευθερωθει το kyuubi να τελειωνει, γιατι πιο παλια του που εκβιαζε ο Naruto το kyuubi δεν τον αφηνε να ψωφισει για να ελευθερωθει. Και που πηγε το αλλο μισο του Kyuubi δεν θα επρεπε να ελευθερωθει μετα τον θανατο του 4ου?

Μα αυτό προανέφερα. Αν την σκότωνε θα πέθαινε και το Κιούμπ. Αν ήταν ακόμα μέσα της. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το Κιούμπι βγήκε γιατί η σφραγίδα ήταν αδύναμη.

Για την ερώτηση σου με το μισό τσάκρα επίτρεψε μου να σοτ θυμήσω το yin and yang.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#7457 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 23 July 2010 - 01:29

Αν κατάλαβα καλά πεθαίνει και το bijuu μαζί με τον host. Και αυτό γιατί, πέρα από παλιά που βλέπαμε το kyuubi να βοηθάει τον Naruto με το chakra του τόσο για να τον κυριεύσει και να ελευθερωθεί όσο και για να μην πεθάνει (ο host), η Kushina είπε ότι αν το πάρει μέσα της και πεθάνει θα το εμποδίσει να γυρίσει πίσω, για λίγο. Με λίγα λόγια υποθέτω ότι, αν πέθαινε και ο host, μαζί του έφευγε και το bijuu, αλλά κάποια στιγμή τα απομεινάρια του chakra και νέο μίσος από τους ανθρώπους θα οδηγούσαν στην επιστροφή του.

Για το chapter τώρα, άλλη μια πολύ πετυχημένη δουλειά από τον κύριο Kishimoto, thumbs up από μένα τόσο για το σημερινό όσο και για όλα τα προηγούμενα από το kyuubi taming arc. Μέχρι και το γιατί ο Naruto κατέληξε να έχει τους γονείς του μέσα είδαμε, όλα ήταν σχεδιασμένα και τίποτα τυχαίο.

Ο Minato απίθανος χαρακτήρας και δεν καταλαβαίνω το hate, ΟΚ παραδέχομαι πως την ποζεριά την έχει στο αίμα, αλλά κατά τ' άλλα είδαμε και έναν στοργικό πατέρα και σύζυγο, έναν exceptional strategist και shinobi και έναν υπέροχο Hokage, έτοιμος να θυσιαστεί οποιαδήποτε στιγμή για την πατρίδα του, χωρίς να έχει μια emotionless φάτσα αλά Arnold while doing that.

Η Kushina ομοίως με τον από πάνω, πιθανώς ισχύει το ότι τα παράπονα για όλες τις προηγούμενες γλάστρες που είχε φτιάξει ο Kishi έφτασαν στα αφτιά του και αποφάσισε να επανορθώσει once and for all, απλά η καλύτερη kunoichi της σειράς ως τώρα.

Ωραία και η επαναφορά στο σημείο απ' όπου ξεκίνησε η σειρά και η εμφάνιση του Iruka. Για τις ελπίδες των γονιών στον Naruto ΟΚ, γονείς είναι και φυσικά και θα έχουν προσδοκίες από τον γιο τους και, παρότι κι αυτοί ουσιαστικά τα άφησαν (δυστυχώς) όλα στην πλάτη του όπως τόσοι άλλοι πιο πριν, o Naruto δεν νομίζω ακόμα και στο τέλος της σειράς να πλησιάσει στο επίπεδό τους, ως τώρα μια φορά έχει πάρα πολλά ψωμιά να φάει ακόμα.

Οι teleport vs teleport μάχες με Madara επίσης πολύ ωραίες και γενικά μου άρεσε το Hirashin no jutsu (ας ελπίσουμε όμως ότι ο Naruto θα νικήσει τον Madara με δικές του τεχνικές και όχι με την κληρονόμηση άλλης μιας έτοιμης τεχνικής).

All in all keep it up Kishi, συνεχίζω να πιστεύω ότι όταν δεν βάζει μέσα κάποιον από/όλη την Team 7 βγάζει τον καλύτερο εαυτό του.

(ξέρω και ότι αρκετοί fellow fans θα διαφωνήσουν μαζί μου, αλλά το flashback so far, κι ας ξέραμε πάνω κάτω τι θα γίνει και κι ας είχε τα κλισέ του, μου άρεσε πιο πολύ απ' το flashback που είχαμε πρόσφατα στο OP :P)

Edited by Zoro, 23 July 2010 - 01:36.

#7458 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 23 July 2010 - 01:37

Συμφωνώ με την προτελευταία παρατήρηση πλάκα πλάκα τα καλύτερα του shippuden είναι αυτο arc και αυτό του Shikamaru.
Posted Image

#7459 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 23 July 2010 - 08:36

Στα διάλα, βούρκωσα :zetsubou:

Αν και δεν το περίμενα, θυμίθηκα εποχές kakashi gaiden!! Για μένα, το καλύτερο chapter εδώ και πάρα πολύ καιρό!

Ειδηκά ο τελευταίος διάλογος Minato-Kushina ήτανε killer, ας ελπίσουμε η σειρά να μας επιφυλάσει και άλλα chapter σαν και αυτό

#7460 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 23 July 2010 - 22:30

good enough chapter !!
οντως,ο διαλογος minato-kushina ηταν πολυ sweet :D
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#7461 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 24 July 2010 - 13:33

άκομα καλύτερο chapter από το προηγούμενο!!!
Minato:cry5::if:........κρίμα........

πολύ καλό flashback!!!
πιστεύω να συνεχίσει να είναι το ίδιο καλό και στα επόμενα τεύχη...

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#7462 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 25 July 2010 - 15:55

O Μινατο ίσως είναι τελικά ο δεύτερος καλύτερος character.Μετά το θεό Itachi βέβαια.
Ωραίο chapter.O Madara τελείως απάλευτος όμως.Και ο δεύτερος δεν έδειξε τπτ.
Τελικα δεύτερος και οrochimaru μαζι με jiraya ενα σκαλί πιο κάτω απο τους πρωτοκλασάτους εύκολα.
Αν και ο kisimoto πάντα μπερδεύει καταστάσεις σε θέματα δύναμης.Κeep up the good work.

#7463 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 28 July 2010 - 16:03

Chapter 504 spoilers.

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#7464 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 29 July 2010 - 20:58

It's out. Enjoy !
http://mangastream.com/read/naruto/71771778/1

#7465 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 29 July 2010 - 21:22

στην αρχη με ειχε εκνευρισει υπερβολικα η ηλιθιοτητα του minato αλλα αφου διαβασα τα λογια της kushina δεν μπορεσα να μην πεθανω απο τα γελια και το υπολοιπο τσαπτερ περασε χαλαρα. το fb επιτελους τελειωσε, αντε παλι στο παρον...

#7466 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 29 July 2010 - 21:36

Πολυ ωραιο FB...απο τα καλυτερα που εχω διαβασει !

Posted Image

#7467 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 29 July 2010 - 21:36

Αμαναμαναμαναμαν...

-Και για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, δεν έχουμε εξώφυλλο! Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι ο Kishimoto έγραψε αυτά τα chapter καιρό πριν. Το στυλ του μου θυμίζει chapters πριν το timeskip.

- Η εξήγηση του Minato μου άρεσε. Και ταιριάζει με το θέμα του μίσους στον κόσμο του Naruto: το να είσαι οικογένεια σε αυτό τον κόσμο είναι χλιδή. Και οι shinobi δε μπορούν να έχουν αυτή τη χλιδή. Και ανάθεμα τα σκασμένα στο Narutofan!! Από αυτή την άποψη, εξηγείται και η απόφαση του Itachi να σκοτώσει την οικογένειά, αφήνοντας τον αδερφό του μόνο κι ορφανό για το μεγαλύτερο καλό. Όπως λέει και μια κυρία με πράσινο δέρμα, "what a world, what a world...!"

- Να γιατί το Kyuubi έμεινε μισό... ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. :OMG3: Δηλαδή ο Naruto τώρα περιέχει μόνο τη μισή δύναμη του Kyuubi;;;; Τότε, τί γίνεται με το σχέδιο του Madara;;;; Είπε ότι χρειάζεται όλη τη δύναμη των 9 για να φτιάξει το 10ουρο. What the hell???

- :terror2: Tί δισέλιδο κι αυτό... :run:

- "You win this argument. The first one you win." LOL. Το φαντάζομαι από τώρα το γάμο τους:

Kushina: "Κάνε αυτό, κάνε εκείνο!"
Minato: "Yes, dear!"
:hihi2:

- Τα λόγια της Kushina στο Naruto με βούρκωσαν. Ναι, είναι κλισέ, είναι συνηθισμένα, αλλά σε μια τέτοια κατάσταση παίρνουν άλλο νόημα... αχ. :zetsubou:

- "Watch out for Jiraiya-sensei!" *Minato grins* ... :if:

-
Posted Image

There are no gifs or emoticons sad enough for this!!!

:nanana::nanana::nanana::nanana::nanana:

- "I never had a mom or a dad, so I managed." This is the saddest line in the history of everything!!!! :sadist:

- Ναρουτάκο μου!!! What a precious kid!!! What a precious smile!!!:blingeye2:

Αχ, πάει τελείωσε... Ωραίο flashback. Πολύ ωραίο. Μου θύμισε γιατί μου αρέσει το Naruto, γιατί κόλλησα και με ποιά ελπίδα συνεχίζω να το διαβάζω. Μπράβο, Kishimoto. Πάντα τέτοια.

Άντε στο επόμενο... δεν έχω ιδέα τί θα δούμε, αλλά ελπίζω να ΜΗΝ έχει να κάνει με Sasuke! Kishimoto, κάνε μου τη χάρη, όχι. :zombie:

Posted Image

#7468 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 29 July 2010 - 21:40

Ειμαι ο μονος που δακρυσε?:sadist:

edit: τελικα οχι...

2bbd14fc.jpg

#7469 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 29 July 2010 - 21:44

ofc not εδω να δεις κλαμα xD!

Eιμαι ο μονος που νομιζει οτι το τελευταιο summon που καλεσε ο kabuto ειναι ο μινατο :

Edit: Οπως ολοι ξερουμε πλεον ο μινατο πηρε μαζι του το μισο kuuybi.

Edited by croco~boy, 29 July 2010 - 21:52.

Posted Image

#7470 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 29 July 2010 - 22:29

:rolleyes:
Δηλαδή εγώ που δεν συγκινήθηκα καθόλου πρέπει να ανησυχώ ? Δεν καταλαβαίνω προς τι το κλάμα αφού ξέραμε ότι θα πέθαιναν οι δυό τους.

Λίγο βαρετό το βρήκα το σημερινό αφού αντίθετα με τα προηγούμενα chapters δεν συνέβησαν και πολλά πράγματα. Τουλάχιστο τελείωσε το flashback και γυρίζουμε πίσω. Άντε μήπως δούμε λίγο Kisame.