Αμαναμαναμαναμαν...
-Και για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, δεν έχουμε εξώφυλλο! Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι ο Kishimoto έγραψε αυτά τα chapter καιρό πριν. Το στυλ του μου θυμίζει chapters πριν το timeskip.
- Η εξήγηση του Minato μου άρεσε. Και ταιριάζει με το θέμα του μίσους στον κόσμο του Naruto: το να είσαι οικογένεια σε αυτό τον κόσμο είναι χλιδή. Και οι shinobi δε μπορούν να έχουν αυτή τη χλιδή.
Και ανάθεμα τα σκασμένα στο Narutofan!! Από αυτή την άποψη, εξηγείται και η απόφαση του Itachi να σκοτώσει την οικογένειά, αφήνοντας τον αδερφό του μόνο κι ορφανό για το μεγαλύτερο καλό. Όπως λέει και μια κυρία με πράσινο δέρμα, "what a world, what a world...!"
- Να γιατί το Kyuubi έμεινε μισό... ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

Δηλαδή ο Naruto τώρα περιέχει μόνο τη μισή δύναμη του Kyuubi;;;; Τότε, τί γίνεται με το σχέδιο του Madara;;;; Είπε ότι χρειάζεται όλη τη δύναμη των 9 για να φτιάξει το 10ουρο. What the hell???
-

Tί δισέλιδο κι αυτό...

- "You win this argument. The first one you win." LOL. Το φαντάζομαι από τώρα το γάμο τους:
Kushina: "Κάνε αυτό, κάνε εκείνο!"
Minato: "Yes, dear!"
- Τα λόγια της Kushina στο Naruto με βούρκωσαν. Ναι, είναι κλισέ, είναι συνηθισμένα, αλλά σε μια τέτοια κατάσταση παίρνουν άλλο νόημα... αχ.

- "Watch out for Jiraiya-sensei!" *Minato grins* ...
-

There are no gifs or emoticons sad enough for this!!!

:nanana:

:nanana:

- "I never had a mom or a dad, so I managed." This is the saddest line in the history of
everything!!!!

- Ναρουτάκο μου!!! What a precious kid!!! What a precious smile!!!
Αχ, πάει τελείωσε... Ωραίο flashback.
Πολύ ωραίο. Μου θύμισε γιατί μου αρέσει το Naruto, γιατί κόλλησα και με ποιά ελπίδα συνεχίζω να το διαβάζω. Μπράβο, Kishimoto. Πάντα τέτοια.
Άντε στο επόμενο... δεν έχω ιδέα τί θα δούμε, αλλά ελπίζω να ΜΗΝ έχει να κάνει με Sasuke! Kishimoto, κάνε μου τη χάρη,
όχι.