Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Naruto latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2010 - 23:38
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 00:24
i am sure Night wizard seal loved the chapter thå
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 01:41
let's see
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 01:53
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 02:13
Ανυπομονώ να δω τι παίζει με τον Madara! Έχω μεγάλη περιέργεια.
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 10:11
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 10:17
-Κι εγώ έχω την ίδια απορία με το Naruto. Γιατί από το στόμα; Και πού πηγαίνει μετά; Ώπα... δε γίνεται να βάλω λογική στο Naruto, θα πάω από εγκεφαλικό κλονισμό.
-Ο Naruto έγινε και celebrity. Πότε θα πάρει image maker και ατζέντη; Ο Ψινάκης πάντως, θα προτιμούσε τον Sasuke, οπότε πρέπει να πάμε σε άλλον...
-Τώρα έχουμε ΔΥΟ γκόμενες στο συμβούλιο. Χαίρομαι πολύ και θέλω να δω τη Hokage και τη Mizukage να περπατάνε πλάι-πλάι. Έχω μια σύγκριση
-Τώρα σοβαρά, Tsunande, δεν είσαι και στο άνθος της ηλικίας σου... για την ακρίβεια, εδώ έχει την ίδια ηλικία με τη μάνα μου.
-Ναι Tsunande, ξέρουμε. Πιστεύεις στο Naruto. Άκου τώρα τους μεγαλύτερούς σου... ώπα κάτσε.
-Μπορώ να μάθω γιατί δεν έκαναν τον Gaara αρχηγό; Α ναι, τον θεώρησαν πολύ νέο και όχι αρκετά εμπνευστή. Μια χαρά με εμπνέει εμένα, πάντως.
-Ο Naruto απολαμβάνει μια κρουαζιέρα με προορισμό ένα παραδεισένιο νησί. Όταν λέμε celebrity, το εννοούμε.
-Είναι όντως ο παράδεισος... των εφιαλτών. Εξαρτάται από το πώς το βλέπει κανείς, I guess...
-O άλλος από την ομίχλη, γιατί συνεχώς κλείνει το μάτι; Naruto, αγόρι μου, να πάρεις προφυλάξεις όταν κοιμάσαι. Surprise buttseks is always a threat.
-Καλαμάρι; Το ούζο πού είναι; Μη κάνεις μισές δουλειές, Kishimoto! Τώρα σοβαρά... αυτό στα κάρβουνα θα ήτανε μιαμ.
-Ταυροχτάποδο vs καλαμάρι, σημειώσατε ένα. Αυτό επίσης είναι ένα κι ένα για tentacle hentai (Ιιιιιιουυ).
-Λυπάμαι τον μεταφραστή που θα πρέπει να κάθεται να βρίσκει στίχους για ραπ.
Το βλέπω από τώρα να γίνεται:
KillerBee: *raps with his usual stupid lyrics*
Karui: Sensei, please, stop this!
Naruto: What are you doing?
KillerBee: These are my masterpieces! :raps*
Naruto: WOW! These are AWESOME!
Karui: Great, we got another idiot... >_>;

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 12:27
Το βλέπω από τώρα να γίνεται:
KillerBee: *raps with his usual stupid lyrics*
Karui: Sensei, please, stop this!
Naruto: What are you doing?
KillerBee: These are my masterpieces! :raps*
Naruto: WOW! These are AWESOME!
Karui: Great, we got another idiot... >_>;
LOL !!!!
nice one tea-chan
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 13:02
-Ο Naruto έγινε και celebrity. Πότε θα πάρει image maker και ατζέντη; Ο Ψινάκης πάντως, θα προτιμούσε τον Sasuke, οπότε πρέπει να πάμε σε άλλον...
Μόλις με σκότωσες...
Ούτε να φανταστώ δε μπορώ την προπόνηση Bee/Naruto. Πάλι καλά που θα γελάσουμε λιγάκι, ο Κισιμότο ξαναθυμήθηκε ότι έχει και χιούμορ η σειρά κατά τα φαινόμενα.
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 14:14
Πολύ γελεία όλη η σκηνή με το καράβι και πάλι περιμένουμε για το επόμενο που θα είναι καταπληκτικό.
Και ευτυχώς ή δυστυχώς μου άρεσε το τελευταίο πάνελ.
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 16:37
1,2,3,4,5,6....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DarkElf: 15 Απρίλιος 2010 - 22:35

Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 22:23
Κατά τ άλλα συνέβησαν και κάποια πραγματάκια όπως η συνέλευση των Kage, δεν το λες και τελείως άδειο το chapter. ΠΟυ και εγώ θεωρώ ότι είναι τεράστιο λάθος αυτό που κάνουν γιατί ο Madara θα κατέβει με 7 bijuudάκια και αυτοί τα δύο τα δικα τους δεν τα αξιοποιούν αλλά anw.
Κάτι μου λέει όμως ότι ο Νaruto πέρα από τον killerbee θα συναντήσει και τον Kisame. Και όλοι ξέρουμε τι παθαίνουν οι δάσκαλοι του Naruto. ΧD (ας ετοιμάσουμε τον επικήδειο του Killerbee από τώρα). Και Lol για το πόσο χαζός και αφελής μπορεί να είναι ώρες ώρες ο Naruto. Και για την αριθμητική το λέω και για το πόσο ανυποψίαστος είναι. Τον χρησιμοποίησε πολύ τον εγκέφαλο στα προηγούμενα chapters φαίνεται και τώρα κάνει cool down το skill.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2010 - 18:38
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2010 - 19:38